Most Popular

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Most Popular Of This Month

Page 9 of 54

SELAMAT HARI LAHIR FARIZA

hai assalammualaikumFariza Dua Tahun - Semalam 23 Oktober hari lahir anak sulong kita, siapa lagi kalau bukan Fariza Nafisah. Setiap hari kira umur dia, nak tengok dia membesar..hahaha. Semalam dia dah dua tahun. Ya Allah, macam baru haritu nad lahirkan dia. Bawak dia dalam kandungan selama 9 bulan lebih.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
3 weeks and 5 days ago.

 

6 Underrated Places to Eat in Melaka

We had been visiting Melaka almost every week for the past 2 months. In those trips, we discovered dozens of new eating places that are not touristy, not viral-ed on social media but deserve the attention. I do not have the time to blog about every one of them, so I have picked 6 that [] The post 6...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog vkeong vkeong via Malaysia Food Travel Blog
3 weeks and 5 days ago.

 

Tak ada jiwa nak menulis ayat power sales?

Biar betik. Maaf, sukar bagi anda nak maju dalam bisnes ini. Tak ada jiwa menulis. Tak ada skill, lagi parah. Bisnes anda bakal melingkup. Dan

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
3 weeks and 5 days ago.

 

Titian cinta episod 26

Siapa perangkap siapa nih aku tak pasti, yang pasti Daniel dah kantoi dengan Ryan. Dia cari cd dekat rumah Ryan. Semua bukti ada dalam cd tuh. Macam mana daniel boleh masuk rumah ryan itu yang aku... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
3 weeks and 4 days ago.

 

Nitro Cold Brew vs Cold Brew Coffee Differences

 Chill Out with The Coffee Bean Tea Leaf® Nitro Cold Brew CoffeeI can’t imagine my day without coffee? I probably go cold turkey because I need a cup of coffee to kick start my day and the rest will be fine. Well, recently we tried the new Nitro Cold Brew Coffee, and I tell you it’s the best...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel
3 weeks and 4 days ago.

 

Peluang Kerja Dari Rumah Untuk Wanita Dan Surirumah

Peluang Kerja Dari Rumah Untuk Wanita Dan Surirumah | Bismillahirrahmanirrahim dan Assalamualaikum semua. Kebelakangan ni ramai yang membuat pencarian kerja dari rumah di laman internet. Banyak peluang kerja dari rumah yang ada. Ini menunjukkan bekerja dari rumah sudah mendapat tempat di hati kita dan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Aadalia Aadalia via When Ummi Blogs ~
3 weeks and 4 days ago.

 

10 Must-Try Dishes at Din Tai Fung Malaysia

Congratulations to Din Tai Fung Malaysia, who are celebrating 10 years of success in Malaysia. Din Tai Fung, which originates from Taiwan, was originally founded as cooking oil retail shop in 1958 and was transformed in 1972 to a restaurant serving xiao long bao and noodles. Now it has over 140 branches in...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog babysumo babysumo via GoodyFoodies
3 weeks and 4 days ago.

 

Fenty Beauty Pro Filt’r Soft Matte Longwear Foundation, should I?

Fenty Beauty Foundation, should I? As beauty blogger, I love to try new makeup and skincare then share it with you all. Well girl being girls, I love shopping too especially when it comes to beauty and fashion, I purchase my own stuff too. Recently Fenty Beauty Collection by Rihanna created the hype ;...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel
3 weeks and 4 days ago.

 

Are You Easily Irritated?

It’s normal to become irritated and everyone’s experienced it at some point in their lives. Perhaps we’re working on a project and something happens, such as our computer crashing, losing valuable work that we spent the entire afternoon on. During a situation like this, it’s normal to throw our arms...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog reanact reanact via Caring Is Not Only Sharing...
3 weeks and 4 days ago.

 

Indonesia | Percutian anda ke Surabaya tidak lengkap tanpa kunjungan ke Gunung Bromo

Percutian anda ke Surabaya tidak lengkap tanpa kunjungan ke Gunung Bromo | Sampai juga hajat untuk ke Surabaya sekali lagi. The happiest moment was bila dapat bermalam di Gunung Bromo dan menikmati keindahan taman negaranya yang sangat luas itu. Lima tahun dulu ke sini dengan kawan. Bila dia bersiap keluar...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ruggedmom2 ruggedmom2 via Ruggedmom.com
3 weeks and 4 days ago.

 

6 Info Menarik Anda Perlu Tahu Tentang ‘Sandboarding’ di New Zealand

New Zealand memang dikenali dengan pemandangan Middle-Earth yang memukau serta hub utama untuk aktiviti lasak. Tapi, tahukah anda yang kita jugak boleh alami pengalaman berada di padang pasir? Padang pasir? New Zealand bukan sejuk ke? Macam mana boleh adanya padang pasir ni? Kalau anda Google...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog thepetitewanderlust thepetitewanderlust via alisaomar.com
3 weeks and 4 days ago.

 

OCD ADALAH SALAH SATU GANGGUAN MENTAL YANG RAMAI ORANG SALAH FAHAM

OCD ADALAH SALAH SATU GANGGUAN MENTAL YANG RAMAI ORANG SALAH FAHAM. Ramai yang salah faham dengan OCD. Bila mereka rasa mereka seorang yang pembersih tidak suka pada suasana yang tidak kemas berselerak, mereka kategorikan diri mereka sebagai seorang OCD. Sebenarnya ia adalah satu tanggapan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
3 weeks and 4 days ago.

 

Luxury Destinations For Business Or Pleasure

In our society, the season of travel is not an issue. Technology has opened the calendars of the elite. Many business owners and CEOs actually choose months to travel that others ignore. A business owner who is seeking a new client will know that the warmer months are usually their busiest time of the year.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog reanact reanact via Caring Is Not Only Sharing...
3 weeks and 4 days ago.

 

Menu Sihat Tanpa Minyak, Ayam Kukus Halia

Sepanjang minggu sudah mengambil makanan yang pelbagai dan juga berminyak? Hai..kurang sihat tu.. Apa kata hujung minggu ini sediakan menu yang lebih sihat, dalam masa yang sama mudah dan enak pula tu. Ayam kukus halia ini sangat mudah disediakan dan pasti memikat selera seluruh keluarga.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mediakedah mediakedah via Media Kedah
3 weeks and 4 days ago.

 

10 Tips Study Smart Untuk Menjawab Exam Online PTD 2017

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.Kebanyakan calon yang akan menduduki Peperiksaan Online Pegawai Tadbir dan Diplomatik (PTD) pada 3 November ini sedang bertungkus lumus untuk membuat persediaan.Tentu ada yang sedang mencari nota atau rujukan, ada yang sedang buat study group, ada yang sedang mencari...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog nuargto nuargto via Coretan Anuar
3 weeks and 4 days ago.

 

Nespresso Essenza Mini

I remember my first experience with Nespresso – during one of my stay in a five-star hotel and the Nespresso machine was available to use when I needed coffee. It was nifty and portable, and best of all, I got pretty decent coffee within a touch of the button. The Nespresso Essenza Mini is just []...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Bangsarbabe Bangsarbabe via Bangsar Babe
3 weeks and 4 days ago.

 

Dapatkan Tips Untuk Tambang Murah Penerbangan

Anda suka melancong keluar negara? Siapa yang tidak suka bila dapat harga tambang penerbangan murah bukan? Lagi-lagi bagi mereka yang suka sangat melancong ke luar negara. Disini kami ingin kongsikan beberapa tips untuk dapatkan harga tiket murah. Terima kasih kepada alisaomar.com kerana berkongsikan tips...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mediakedah mediakedah via Media Kedah
3 weeks and 4 days ago.

 

Unrequited Love

Unrequited LoveDekat atas ini adalah scene dari Drama Korea Reply 1988, hehehe, ikutkan dalam drama Reply 1988 memang ada banyak scene - scene best dan kelakar, walaupun latar masa drama ini adalah tahun 1988. Aku juga ada buat review Drama ini sebelum ini, jadi kalau korang nak baca review Drama Korea...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via Miss BaNu StoRy
3 weeks and 4 days ago.

 

CKOM2017 - Sertai Pertandingan Melukis Komik Ini Dan Berpeluang Menangi Hadiah Wang Tunai Yang...

Assalammualaikum..Yeah! Acara tahunan yang menguji kemampuan dan kebolehan pelukis komik dengan menghasilkan karya komik berdasarkan tema yang tertentu kini kembali lagi. Pada CKOM kali ini, pelukis dikehendaki menghasilkan komik berdasarkan tema 'SUKAN'. Apa saja jenis sukan kecuali BOLA SEPAK. Terima...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog artzam artzam via blog Matkomik
3 weeks and 4 days ago.

 

Harga Runcit Petroleum 26 Oktober 2017

PETALING JAYA: Harga runcit mingguan bagi petrol dan diesel masing-masing naik sebanyak tiga dan dua sen bermula tengah malam Rabu. Bagi tempoh 26 Oktober hingga 1 November depan, harga runcit petrol RON95 naik daripada RM2.17 ke RM2.20 seliter, manakala RON97 daripada RM2.47 ke RM2.50 seliter. Harga...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mediakedah mediakedah via Media Kedah
3 weeks and 4 days ago.