Most Popular

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Most Popular Of This Month

Page 9 of 51

RUPANYA INI YANG ADA DALAM LEMARI CEKLAT YANG KORANG KENA TAHU

RUPANYA INI YANG ADA DALAM LEMARI CEKLAT YANG KORANG KENA TAHU. Bab bongkar membongkar, dedah mendedah memang kojo den la. Den ni maybe di lahirkan untuk jadi detective konen kot.. Suka bebenor menyelongkar rahsia yang tersimpan termasuk rahsia yang ada dalam lemari ceklat pemilik seorang hamba Allah ni.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
3 weeks and 5 days ago.

 

Kedudukan terkini pingat emas sukan sea 20.8.2017

Debaran semakin terasa. Selaku tuan rumah, kita memang ada kelebihan. Target kita sudah sampai. Pocket rocket man nampaknya menjadi pemenang pingat emas yang ke 111 malam tadi. Menang bergaya... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
3 weeks and 5 days ago.

 

Petua ubati keracunan makanan

Rasanya ini kali kedua saya menulis untuk topik ini sebabnya baru-baru ni hampir-hampir keracunan nak jadi semakin teruk tapi teringat tips lama. Asalnya kerana ada beli kentang goreng cheezy wedges yang sedap tu. Makan tak habis simpan dalam peti sejuk. Esoknya teringin pula bukan sebab mengidam ke apa...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Affiliate
3 weeks and 5 days ago.

 

Selamat Hari Merdeka , Negaraku Sehati Sejiwa

Pejam Celik Malaysia Bakal Menyambut Kemerdekaan Ke 60 Tahun. "Merdeka! Merdeka! Merdeka! "Kata-kata ikonik ini ditonjolkan oleh almarhum Tunku Abdul Rahman Putra al-Haj, Perdana Menteri pertama Malaysia (ketika itu dikenali sebagai Malaya) pada 31 Ogos 1957. Diisytiharkan sebagai Bapa Kemerdekaan negara,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog arexsekerat arexsekerat via Sekejung
3 weeks and 5 days ago.

 

Bercuti di tune hotel danga bay johor bahru.

sumber google.Bercuti di tune hotel danga bay johor bahru | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Ok lah, ini adalah sambungan cerita Percutian mengejut ke Johor Bahru (Part 1). Aku pilih Tune Hotel, Danga Bay johor bahru ni sebabnya aku banyak baca pasal review pengunjung pasal hotel ini selain lokasinya...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
3 weeks and 5 days ago.

 

Live streaming malaysia vs thailand sukan sea 2017

Credit to artortoise Pertarungan akhir dalam kempen ibu segala emas akan,ditentukan hari ini! Pasukan manakah yang akan merebut gelaran raja asia tenggara kali ini? Kalau ikut rekod pertemuan semua... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
3 weeks and 5 days ago.

 

Traveloka dan KL2017

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua para pembaca blog yang saya kasihi sekalian. Semoga anda semua berada dalam keadaan sihat The post Traveloka dan KL2017 appeared first on AMIRNAWAWI.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amirnawawi amirnawawi via AMIRNAWAWI
3 weeks and 5 days ago.

 

3 tips bisnes berjaya

3 tips ni dikongsikan oleh CEO Al-Ikhsan. Solat sempurna Berbakti pada ibubapa Sedekah Solat terbaik adalah berjemaah. Awal waktu. Lebih baik tepat waktu sebaik azan terus solat. Berjemaah di masjid lebih afdal. Berjemaah dirumah pun ok. Solat ni tiang kehidupan. Buat solat dulu utamakan solat lebih...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Affiliate
3 weeks and 5 days ago.

 

Selamat Pengantin Baru Ahmad Sharil

As Salam and greetings to dear readers. Selamat Pengantin Baru Ahmad Sharil.Selamat pengantin baru to my dear cousin brother Ahmad Sharil dan pasangannya Eila Talib. Sharil ataupun panggilan mesranya Abang adalah anak sulung kepada arwah bapa saudara Mrs. A iaitu Pakcik Latif yang juga adik kepada emak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
3 weeks and 5 days ago.

 

PELAKON SYATILLA MELVIN DEDAH PENGALAMAN PERUT DI BEDAH KETIKA SEDAR

PELAKON SYATILLA MELVIN DEDAH PENGALAMAN PERUT DI BEDAH KETIKA SEDAR. Diam tak diam pasangan selebriti terkenal Syatilla Melvin Shaheizy Sam dah empat bulan bergelar ibu Ayah kan.. Tengah excited lagi tu ada anak.. Nak2 anak sulung. Confirm tak habis lagi dok belek anak. Kalau berjauhan confirm rindu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
3 weeks and 5 days ago.

 

#5 Rahsia keanggunan wanita Thailand.

#5 Rahsia keanggunan wanita Thailand | Bila bercerita mengenai kecantikan wanita Thailand, pasti ramai yang bersetuju dengannya. Tanpa makeup yang tebal, wanita thai mampu kelihatan sangat cantic. Apakah rahsia mereka? Kali ini, R|A ingin bongkarkan rahsia cantik wanita Thailand yang menjadi amalan turun...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via Rahasia Anggun
3 weeks and 5 days ago.

 

Live streaming indonesia vs myanmar sukan sea penentuan 3/4 2017

Penentuan pingat gangsa diantara pasukan indonesia vs myanmar dalam sukan sea 2017. Kedua-dua pasukan terkandas apabila tewas tipis 0-1 sahaja dengan pasukan elit yang akan bertemu malam nanti.... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
3 weeks and 5 days ago.

 

5 cara mudah hilangkan mata panda!

5 cara mudah hilangkan mata panda! | Biasa kan tengok mereka yang mempunyai lingkaran hitam pada bawah mata? Ramai sebenarnya yang mengalami masalah ini dan tahukah anda ada 7 cara mudah untuk hilangkan mata panda ini? Jom kita tengok satu persatu. J#1. Guna timun.Ahha! Cara pertama yang boleh anda...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via Rahasia Anggun
3 weeks and 5 days ago.

 

Keriangan di Movie Animation Park Studios ( MAPS) Ipoh, Perak

Pertengahan Ogos lalu, kami sekeluarga berkesempatan ke Movie Animation Park Studios yang terletak di Ipoh, Perak. Taman tema ini menghimpunkan pelbagai karektor kartun di Malaysia dan juga Hollywood. Bagi kanak-kanak, ini adalah pengalaman yang paling teruja bila mengunjungi taman tema ini.Pandangan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maruk maruk via Lensa Pujangga
3 weeks and 5 days ago.

 

Live streaming malaysia vs myanmar persahabatan 29 ogos 2017

Hari ini kita ada juga perlawanan persahabatan diantara pasukan malaysia vs myanmar hari ini 29.8.2017. Kita harapkan perlawanan kali ini malaysia menangla. Hari tuh kalah lagi dengan syria 1-2.... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
3 weeks and 5 days ago.

 

MELAWATI MALL, SHOPPING MALL BARU, SEMUA ADA

hai assalammualaikumMelawati Mall Shopping Mall - Haritu, mr mafia ajak pergi jumpa kawan dia dekat shopping mall. Ingat shopping mall biasa pergi, rupanya ni shopping mall baru dekat Taman Melawati. Tak tau buka bila, sebab nad dah sebulan lebih dekat kampug haritu, gara-gara mabuk. Balik je, mr mafia yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
3 weeks and 5 days ago.

 

Resepi Kuih Bingka Pemanggang Ajaib Viral

Sebenarnya dah lama akak sharekan resepi kuih bingka pemanggang ajaib ni.  Memang sudah ada lama di facebook Taukeh Pemanggang Ajaib Post tu dah ada lama sejak 17 June 2013 dah sudah dikongsikan lebih dari 26,000 Share dan 7.5k Like.. Wah banyak Share dan Like dia kan? Rasa bongkak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Sunnyxmate Sunnyxmate via TPA
3 weeks and 4 days ago.

 

SERAM! PEKERJA MATI KEMALANGAN DATANG PUNCH CARD DI KILANG ELEKTRONIK BANDAR BARU KAMPAR

SERAM! PEKERJA MATI KEMALANGAN DATANG PUNCH CARD DI KILANG ELEKTRONIK BANDAR BARU KAMPAR. Meriah pulak segmen seram serik lekatlekit minggu ni kan? Hati senang ke beb?? Alhamdulillah.. hati ok jer. Boleh lagi setakat nak menulis blog. Lagipun Blog ni la salah satu sumber nak cari dana kos guaman untuk kes...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
3 weeks and 4 days ago.

 

A SINCERE GIFT FOR VIP : LUXURY CORPORATE GIFTING MADE EASY

hai assalammualaikumA sincere gift from the heart.- Finding a sincere gift from the heart is sometimes quite difficult because we want to give the best in order for our gift to have its own value sentimental value.Finding souvenirs for the coming VIP guests may take quite a while as they are from a bunch of...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
3 weeks and 4 days ago.

 

Dashing Anytime EDT, Keperluan Untuk Setiap Lelaki

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua para pembaca yang dikasihi sekalian. Semoga anda semua berada dalam keadaan sihat sejahtera hendaknya. The post Dashing Anytime EDT, Keperluan Untuk Setiap Lelaki appeared first on AMIRNAWAWI.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amirnawawi amirnawawi via AMIRNAWAWI
3 weeks and 4 days ago.