Most Popular

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Most Popular Of This Month

Page 8 of 51

SERAM! KELIBAT BEKAS OPERATOR KILANG DELL YANG MENINGGAL DUNIA DATANG BEKERJA

SERAM! KELIBAT BEKAS OPERATOR KILANG DELL YANG MENINGGAL DUNIA DATANG BEKERJA. Sapa kat sini pernah kerja sebagai operator pengeluaran? Jangan tak tahu kami pun besa kerja kilang dalam setahun macam tu tapi rasa macam tak berapa kena dengan jiwa la pulak. Mak kami dulu pun kerja kilang juga nak membantu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
3 weeks and 5 days ago.

 

RESEPI AYAM MASAK UNGKEP

hai assalammualaikumResepi Ayam Masak Ungkep - Haritu ayah ada beli ayam kampung, cakap dengan mak, " nak masak apa ni mak? "..mak cakap ayah suruh masak ungkep. Sedap,sedap..mak masak mestila sedap..hahahha.Cakap dengan mak lagi, " kenapa dipanggil ungkep? "..mak cakap sebab dimasak tutup sampai...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
3 weeks and 5 days ago.

 

Fakta Ekonomi Meningkat Tapi Bukan Untuk Rakyat Miskin

Kalau ikut perangkaan rasmi, memang benarlah ekonomi negara kita kembang pesat dalam suku kedua (April hingga Jun) tahun ini. Keluaran Dalam Negara Kasar (KDNK) naik 5.8 peratus. Dengan sendirinya kadar ini cukup menggalakkan apatah lagi kalau dibandingkan dengan negara-negara jiran. Secara kasar ia...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog sentiasapanas sentiasapanas via SentiasaPanas
3 weeks and 5 days ago.

 

Samsung Galaxy Note8 - Preorder Starting 5th to 10th September 2017

Since the official global unveiling of Samsung’s latest flagship, theSamsungGalaxy Note8, many have been waiting and itching to get their hands on the new, ultimate productivity device. The world is now finally aware of its revolutionary new features, and it is time to take the next step...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog soon1992 soon1992 via Breakthrough | Experience | Event | Movie | Tech | Food | Review
3 weeks and 5 days ago.

 

Freeware to measure the true WiFi speed to your connected computer / smartphone / tablet

Although modern WiFi routers or access points nowadays are able to support gigabits per second of wireless connection speed with multi-bands MU-MIMO technology, the actual network speed obtained by your connected computer / smartphone / tablet is always lower than that maximum possible speed, and is...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ppfoong ppfoong via The 8th Voyager
3 weeks and 5 days ago.

 

Sejak Abang Joing Group Ni Hidup Abang Huru-Hara!

saniyunus.com saniyunus.com - Info Bisnes Online Tiap-tiap hari ada bonus sampai muntah dari muntah hijau, jadi muntah pink! Sejak sebulan lepas abang joint  satu group yang ohsem ni. Memang hidup abang hura-hara bila joint group.  Abang kena stay active supaya dapat stay lama dalam group ni..

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Sunnyxmate Sunnyxmate via saniyunus.com
3 weeks and 5 days ago.

 

The latest Chocolate - Cadbury Dairy Milk Oreo

Ever wondered what Cadbury Dairy Milk and Oreo would taste like together? Mondelēz Malaysia, a part of global snacking powerhouse, Mondelēz International (Mondelēz), has just the answer to that through the launch of its Cadbury Dairy Milk Oreo (another product innovation in the premium chocolate...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog soon1992 soon1992 via Breakthrough | Experience | Event | Movie | Tech | Food | Review
3 weeks and 5 days ago.

 

Amazing. Gracias TheHaikal!

Mungkin ada yang dah tau.Tapi aku yakin, lebih ramai yang tak tahu. Aku ada buat perkhidmatan penulisan ni sejak beberapa tahun lepas.Perkhidmatan ni aku dah buat sejak dari ilancee v2 hinggalah yang sekarang ni ilancee v3.Terima kasih aku ucapkan kepada laptop usang aku ni yang masih setia...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zahra95642 zahra95642 via Susah Senang Blogger
3 weeks and 5 days ago.

 

Soal Jawab Wikicara #10 : Cara Pembayaran di Taobao?

Terima kasih saya ucapkan kepada Farasudirman yang bertanyakan soalan. Soalan yang dikemukakan adalah bagaimana nak buat bayaran di Taobao sekiranya tiada kad kredit.Jawapan untuk soalan ini sebenarnya dah ada dalam video yang saya kongsikan dalam artikel cara beli barang di Taobao.Rujuk gambar di...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zahra95642 zahra95642 via Wikicara.org - Kompilasi Pelbagai Cara
3 weeks and 5 days ago.

 

Giveaway Blog Bycikrenex

Jom Join Ramai - Ramai..Due Date- 24 September 2017Nak Join boleh Klik Banner diatas ye..Good Luck untuk semua..

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via Miss BaNu StoRy
3 weeks and 5 days ago.

 

Lan’s Minced Pork Shop (岚肉燥专卖店) @ Taichung Second Market

Like most Asian major towns and cities, the market is an ideal place to start looking for good food, and Taichung is no exception either. Located 15 minutes away on foot from the Taichung Station, Taichung Second Market (第二市场) is a popular eating spot for locals and tourists alike. For a market that...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog vkeong vkeong via Malaysia Food Travel Blog
3 weeks and 5 days ago.

 

Peristiwa Penting Hari Ini Dalam Sejarah Dunia (29 Ogos)

Tanggal 29 Ogos merupakan hari ke 241 (hari ke 242 dalam tahun lompat) dalam kalendar Gregory dengan tinggal 124 hari lagi sebelum memasuki tahun selepasnya. Sulaiman al-Qanuni. Hari ini juga merupakan sambutan perayaan John Pembaptis dipancung bagi penganut Kristian. Peristiwa 1526 - Angkatan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog sentiasapanas sentiasapanas via SentiasaPanas
3 weeks and 5 days ago.

 

9 Makanan Tambah Susu Ibu Dengan Pantas

Jika diikutkan petua orang tua-tua dahulu, pelbagai cara boleh dibuat untuk menambahkan susu badan. Ini khas untuk ibu menyusu. Bila susu badan mula merudum, siapa yang tidak risau kan? Hanya ibu-ibu yang mengalaminya sahaja akan memahami. Ok kita selidiki apa yang orang-orang tua dulu amalkan. Kita...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog sentiasapanas sentiasapanas via SentiasaPanas
3 weeks and 5 days ago.

 

Rahsia Gambar Makanan Lebih Real Dan Jelas Waktu Siang Atau Malam

Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog makan Mahamahu dan juga rakan-rakan sekalian. Satu Maha nak kongsi rahsia dengan korang semua kenapa gambar makanan kat blog Maha ni nampak lebih real dan sedap. Pastinya menggunakan kamera yang cantik betul tak tapi tak ramai orang tahu yang sebenarnya hanya...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Blog Bicara Makan
3 weeks and 5 days ago.

 

Selamat datang ke blog Rahasia Anggun (R|A)

Selamat datang ke blog Rahasia Anggun (R|A) | Hi semua. Selamat datang ke blog Rahasia Anggun. Sebuah blog yang akan berkongsikan rahsia-rahsia gadis dan wanita anggun. Ada juga cerita mengenai tips dan petua-petua lama yang boleh kita amalkan untuk kesihatan tubuh badan kita. Akan disertakan juga...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via Rahasia Anggun
3 weeks and 5 days ago.

 

Harga Emas Hari Ini 29 Ogos 2017

Salam hangat dari saya perunding emas andaHarga emas hari ini diniagakan cergas.Prestasi harga emas mencatatkan kenaikan yang mendadak susulan pasca even terbaru persekutuan rizab amerika baru-baru ini. Ringgit Malaysia per Gram Ringgit Malaysia per KiloSetakat pada...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog syedhussein syedhussein via Perunding Emas
3 weeks and 5 days ago.

 

7 Petua mudah kuruskan badan tanpa makan ubat!

7 Petua mudah kuruskan badan tanpa makan ubat! | Pasti anda tertanya-tanya, ada tak cara untuk kuruskan badan tanpa makan ubat?. Mungkin anda masih rasa “trauma” bila mengenangkan wang yang telah anda laburkan mencecah puluhan malahan ratusan ringgit! Namun hasilnya masih belum nampak? Ramai sebenarnya...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via Rahasia Anggun
3 weeks and 5 days ago.

 

Top 5 Home Décor (Hiasan Rumah) Designs For 2018

Next year, I am planning to get into another “stage” of my life. Because of that, I have been reading The post Top 5 Home Décor (Hiasan Rumah) Designs For 2018 appeared first on ENVEEUS.COM.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Bella Bella via ENVEEUS.COM
3 weeks and 5 days ago.

 

Live Streaming Malaysia vs Thailand 29.8.2017

Info Semasa Info Semasa - Infomasi Dihujung Jari Live Streaming Malaysia vs Thailand 29.8.2017. Hari ini adalah hari yang dinantikan oleh penyokong bolasepak Malaysia. Perlawanan akhir atau penentuan pingat emas acara bolasepak Sukan SEA 2017. Perebutan pingat yang dikatakan sebagai ibu segala pingat dalam...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog infosemasa infosemasa via Info Semasa
3 weeks and 5 days ago.

 

Jasad Michael Jackson Tiada Dalam Kubur!

Selepas hampir sepuluh tahun disemadikan, kubur raja pop dunia, Michael Jackson yang terletak di tanah perkuburan Forest Lawn di Los Angeles dilaporkan kosong. Menurut beberapa laporan media antarabangsa, pihak keluarga Michael Jackson memang sengaja merahsiakan lokasi makam penyanyi lagu hit Beat It...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog sentiasapanas sentiasapanas via SentiasaPanas
3 weeks and 5 days ago.