Most Popular

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Most Popular Of This Month

Page 8 of 40

ARTIS WANITA PALING CANTIK DI FILIPINA

GALAKSI VIRAL - Jika dilihat secara imbas lalu, boleh dikatakan negara yang paling banyak mempunyai selebriti paling jelita, cantik, hansem dan kacak ialah negara Filipina, Thailand dan Indonesia. Majoriti mereka yang mempunyai wajah ada market ini adalah terdiri daripada anak kacukan atau Pan Asian.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Leopluto Leopluto via GALAKSI VIRAL
3 weeks and 3 days ago.

 

Tahniah Bung Moktar, Zizie dapat kembar

Berita Selanjutnya Suara Masyarakat Sabah KUALA LUMPUR: Pelakon, Zizie Ezette, selamat melahirkan anak kembar lelaki, masing-masing jam 5.48 dan 5.50 pagi semalam di Pusat Perubatan Prince Court, di sini. Menerusi perkongsian di laman Instagramnya sejam... Artikel berita Tahniah Bung Moktar, Zizie dapat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog djkupang djkupang via Suara Masyarakat Sabah
3 weeks and 2 days ago.

 

4 Things to Look for in A Pediatric Dentist

If you are new to parenthood, there is a lot to think about. In fact, it is not uncommon to find yourself in need of a pediatric dentist before you have even thought about it. Children are experiencing cavities and dental troubles at a record young age these days due to the amount of sugar and processed...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel . Fitness
3 weeks and 2 days ago.

 

Throwback #2017 Mrejoy

Throwback #2017 Mrejoy | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Hari ini adalah hari terakhir bagi tahun 2017. Satu tahun yang penuh dengan cabaran dan dugaan. Satu tahun yang mencabar dan menduga mrejoy. Rasa macam tak sabar je nak habiskan tahun ini dan mulakan tahun baru 2018 dengan azam dan semangat yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
3 weeks and 2 days ago.

 

Chateau Versailles for a wonderful day trip from Paris

Chateau Versailles is a very beautiful palace. Its a huge palace with many rooms and equipped with a large garden. You will definitely be impressed by the magnificence of this palace and enjoy the serenity while visiting its garden. Killing two birds with one stone. Such a brilliant choice! Walking...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog bradlock80 bradlock80 via Chaseeker
3 weeks and 2 days ago.

 

Sarapan pagi di medan selera HIG, Kuah, Langkawi

Pusing punyapusing pekan Kuah, Langkawi ni nak cari kedai untuk sarapan pagi, last-last jumpa medan selera HIG ni....HIG tu apa???? HIG tu 'Haji Ismail Group'...medan selera ni betul-betul depan kompleks HIG yang orang suka shopping tu...Medan selera HIG ni aku tengok pagi-pagi tak banyak yang buka...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog sedapmakan sedapmakan via MaKaN JiKa SeDaP
3 weeks and 2 days ago.

 

The 100 Most Beautiful And Most Handsome Faces Of 2017

The 100 Most Beautiful And Most Handsome Faces Of 2017Setiap penghujung tahun, pastinya akan ada senarai The 100 Most Beautiful Faces dan juga The 100 Most Handsome Faces yang dikeluarkan oleh TC Candler. Pernah juga ada beberapa artis Malaysia yang terselit dalam senarai tersebut, so kali ini aku tak nak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via Miss BaNu StoRy
3 weeks and 2 days ago.

 

Dera Haiwan Atas Medium Hiburan

Saat paluan gendang kecil berkumandang di salah sebuah jalanan di selatan wilayah Nepal, terlihat seekor beruang berbulu lebat melonjak-lonjak keriangan di samping penjaganya. Sesekali mamalia tersebut berpusing mengelilingi pemukul gendang tersebut sambil terkinja-kinja mengepakkan kedua-dua tangannya.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mediakedah mediakedah via Media Kedah
3 weeks and 2 days ago.

 

7 Pengalaman Indah Yang Akan Dirasai Bila Travel Dengan Anak Kecil

“Nampak seronok je tengok orang pergi bercuti bawa baby. Tak susah ke? Aku pun teringin nak pergi, tapi ingat nak kena tunggu baby besar sikit. Nanti dia bukannya ingat pun…” Mungkin ada segelintir ibu bapa yang memberi alasan sebegini. Tak kurang juga yang berasa serik apabila menghadapi pelbagai...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mediakedah mediakedah via Media Kedah
3 weeks and 2 days ago.

 

Makan malam di restoran GM Burger di Kuah Langkawi

Malam first yang aku sampai Langkawi ni, ternampak restoran GM Burger ni masa aku n famili aku tengah on da way nak pi makan malam kat restoran medan selera nelayanBukit Malut. So aku decide malam kedua aku kat sini, nak makan burger kat GM Burger tu. Maka apabila tibanya malam kedua tu, aku dengan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog sedapmakan sedapmakan via MaKaN JiKa SeDaP
3 weeks and 2 days ago.

 

Minuman Cantik Untuk Laman Perkongsian Instagram

LAMAN perkongsian gambar, Instagram sememangnya menjadi ketagihan dalam kalangan penggunanya dan mereka akan cuba melakukan apa sahaja untuk memuat naik sekeping gambar yang cantik. Menyedari hakikat itu, seorang pengusaha minuman memperkenalkan sejenis minuman yang menjadi kegilaan terbaharu di Taiwan ke...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mediakedah mediakedah via Media Kedah
3 weeks and 2 days ago.

 

Inovasi Kelapa Lelahhh Kampor

Daripada sebuah gerai kecil yang menjual air kelapa dan buah-buahan, gerai Kelapa Lelahhh Kampor kini menjadi tumpuan orang ramai menikmati pelbagai hidangan. Sejak dibuka pada tahun 2008, gerai yang terletak di Jalan Iskandar Kampar (berhadapan Masjid An-Nur Kampar) itu menyajikan pelbagai hidangan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mediakedah mediakedah via Media Kedah
3 weeks and 2 days ago.

 

2017 Year End Notes by Jien, Blog Manager of Bangsar Babe

10 years. Wow! 10 freaking years! For those who dont know, Sue Lynn and I work on Bangsar babe on a part time basis. A lot of people ask us, “How do you keep it up for TEN YEARS?” The answer is PASSION. When people see the passion, they will buy into what we do. [] The post 2017...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Bangsarbabe Bangsarbabe via Bangsar Babe
3 weeks and 2 days ago.

 

Masalah cable clutch Z800 selalu putus?

Assalamualaikum dan berjumpa kembali di penghujung tahun 2017 ini dan ini post penutup untuk tahun 2017 aku rasa. Kali ini aku nak share pengalaman tentang masalah cable clutch Z800 motor aku yang dah putus nak masuk kali kedua.Sepanjang 4 tahun aku menggunakan Z800 ianya pernah putus sekali selepas 1 tahun...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mijie mijie via Blog My Kawasaki Z800
3 weeks and 2 days ago.

 

HeyCha Destinasi Pencinta Air Teh

MENIKMATI secawan teh merupakan rutin wajib bagi pencinta minuman itu yang menjadi pelengkap kehidupan seharian. Menyedari perkara itu, HeyCha telah membuka kios pertamanya di pusat beli-belah Mid Valley, Kuala Lumpur bagi menghidangkan pelbagai jenis minuman berasaskan teh. Menurut Pengurus Pemasaran...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mediakedah mediakedah via Media Kedah
3 weeks and 2 days ago.

 

Jangan jadi hamba telefon bimbit

Telefon bimbit kini boleh dikatakan menjadi satu keperluan untuk semua orang. Telefon bimbit bukan sahaja menjadi alat penghubung antara satu sama lain tetapi gajet itu diperlukan untuk membantu seseorang menyelesaikan tugas mereka. Begitupun, penggunaan telefon bimbit ketika memandu boleh mengundang padah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mediakedah mediakedah via Media Kedah
3 weeks and 2 days ago.

 

Nanas Berwarna Pink Hasil Kajian 10 Tahun Saintis

Nanas berwarna merah jambu? Kedengaran mustahil sungguh, tiada warna nanas selain warna kuning bukan? Nanti dulu, sebenarnya nanas berwarna merah jambu memang benar-benar wujud! Gambar ini bukan diedit menggunakan aplikasi Photoshop ya, sebaliknya buah nanas merah jambu tersebut terhasil dari penelitian dan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mediakedah mediakedah via Media Kedah
3 weeks and 2 days ago.

 

Resepi Ayam Goreng Madu, Manis Dan Enak

Kami di MediaKedah ingin berkongsi resepi mudah ayam goreng madu. Klasik dan mudah disediakan, enak empuk tentu selera tertawan. Mesti cuba resipi ini. Resepi Ayam Goreng Madu yang mudah dan sedap, di perap bersama kicap manis, kunyit, halia, bawang, serai dan di salut madu pastinya menjadi kegemaran.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mediakedah mediakedah via Media Kedah
3 weeks and 2 days ago.

 

Siri Cerita Teladan : Kisah Abu Nawas, Istana Hancur Oleh Lalat

Abu Nawas sangat sedih melihat rumahnya hancur oleh prajurit kerajaan. Tapi, dengan akal liciknya, Abunawas berhasil membalas menghancurkan kerajaan dengan sebuah tongkat yang terbuat dari besi. Dengan berdalih untuk membunuh lalat-lalat yang telah makan nasinya, Abu Nawas memporak-porandakan seluruh isi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mediakedah mediakedah via Media Kedah
3 weeks and 2 days ago.

 

Weaning Tots @ MyTOWN Shopping Centre

Weaning Tots in MyTown Shopping Centre is a unique children friendly cafe that is also equipped with an indoor playground. It has a spacious interior that houses fun equipment for all ages, ball pool and a giant slide. For those who prefer sit-down bonding activities, theres a reading corner and...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog vkeong vkeong via Malaysia Food Travel Blog
3 weeks and 2 days ago.