Most Popular

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Most Popular Of This Month

Page 7 of 32

Pakej Perkahwinan Lengkap Homestay Dan Katering Terbaik Di Shah Alam

Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog makan Mahamahu dan juga rakan-rakan sekalian. Selalu tempoh diambil untuk merancang hari bahagia korang akan ambil masa berapa lama setahun, enam bulan atau juga kurang lagi daripada itu. Almaklumlah semua nak kena fikir dari segi lokasi, makanan, pelamin,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Maha Mahu Makan
3 weeks and 4 days ago.

 

Nanu's Platter @ Naughty Nuri's Malaysia

Nanu's Platter @ Naughty Nuri's MalaysiaAlways a big fan of Naughty Nuri's array of noms, I was back there again recently to savour their latest Nanu's Platter.Now I've always loved the BBQ spare ribs from Naughty Nuri's, and they are always having various promotions at their outlets which makes...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog isaactanjs isaactanjs via Isaactan.net | Events • Food • Tech • Travel
3 weeks and 4 days ago.

 

Beli 'Pampers' PetPet Murah, Online Jer Senang

Murah murah murah. Kalau nak beli 'pampers' jenama PetPet, belilah secara online sebab harga PetPet jauh lebih murah dibandingkan dengan di kedai-kedai atau pasaraya. Isteri saya baru je borong lampin pakai buang jenama PetPet ni di laman web shopping online popular di Malaysia ... aha mana lagi kalau bukan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRULHASSAN.COM
3 weeks and 4 days ago.

 

Menginap Di Rumah Warna Warni Masbro Village Homestay Boutique Melaka

"Masbro Village Melaka Review"Spongebob Squarepants adalah kartun kegemaran penulis. Jika anda peminat spongebob, semestinya anda akan tahu akan konsep dan suasana persekitaran dalam bikini bottom.Masbro Village MelakaSungguh ceria dan bewarna-warni. Itu menjadikan kartun ini lebih menarik selain lawak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog BelangTarung BelangTarung via Travel | Food | Lifestyle Blog by Mizan
3 weeks and 4 days ago.

 

SHAPEE DISPOSABLE NURSING PADS BER KESELESAAN IBU

hai assalammualaikumShapee Disposable Nursing Pads - Perkara biasa akan terjadi kepad ibu yang menyusu anak ialah apabila susu banyak dan keluar akan menyebabkan basah di bra atau baju sehingga boleh mendatangkan bau. Lagi teruk, ada kesan tompok dekat baju akibat susu tu. Memang tak selesa, lagi kalau...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
3 weeks and 3 days ago.

 

Kencing Manis Penyebab Mati Pucuk?

kencing manis boleh menyebabkan anda disfungsi eriktil(mati pucuk)Anda mungkin mengalami disfungsi erektil (mati pucuk) jika zakar anda sukar mengeras dan tegang sehingga anda tidak boleh melakukan hubungan kelamin. Jika kejadian ini berlaku hanya sekali sekala, anda tidak mengalami mati pucuk. Namun jika...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via bydrazlan
3 weeks and 3 days ago.

 

Hint Nak Lulus Peperiksaan Pegawai Tadbir N41 Penolong Pegawai Tadbir N29

Anda terima panggilan dari SPA untuk peperiksaan REQT jawatan Pegawai Tadbir dan Penolong Pegawai Tadbir Sarawak? Dah buat persediaan? Dah tengok contoh-contoh soalan exam ini tak? Nak hint untuk lulus peperiksaan Pegawai Tadbir N41 dan Penolong Pegawai Tadbir N29 tak? Ok. Ada rujukan khas untuk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via iKerjaya Graduan
3 weeks and 3 days ago.

 

Things To Eat in Avenue K: Part 1

Nothing unites us Malaysians more than food – we’re constantly talking about what to eat, where to eat and whom to eat with. From local delights to global cuisine, KL is an attraction for foodies wanting to satisfy their cravings. With over 40 food establishments under one roof, Avenue K celebrates the...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Bangsarbabe Bangsarbabe via Bangsar Babe
3 weeks and 3 days ago.

 

Oiso Korean Restaurant, Cheras Leisure Mall, KL

Oiso (which translates to "welcome") is one of many Korean restaurants located within Cheras Leisure Mall. The menu comprises of Korean homecooked food such as stews (kimchi jjigae, sundubu jjigae), noodles (janchi guk su, jap chae,), kimchi fried rice, bibimbap, sam gye tang (ginseng chicken soup), kimchi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog babysumo babysumo via GoodyFoodies
3 weeks and 3 days ago.

 

Langkah Mengatasi Penyakit Kulit (Kurap,Ekzema,Bisul,Kurap,Panau)

Kulit merupakan organ terbesar pada tubuh manusia. Kulit juga merupakan sistem pertahanan tubuh yang pertama , fungsi utamanya adalah untuk bertindak sebagai penghalang yang melindungi organ-organ dalaman dari serangan fizikal [] The post Langkah Mengatasi Penyakit Kulit...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog nadia5716 nadia5716 via Panduan dan Info Kesihatan
3 weeks and 3 days ago.

 

Latest Smartphone TP-Link Neffos C7A, C9, C9A and X9

Introducing the latest smartphone TP-Link Neffos C7A, C9, C9A and X9TP-Link and Neffos announced their exciting range of products, designed specifically to offer consumers a seamless viewing experience, be it at home or on-the-go on 26 July 2018. The new range of products from Neffos comes packed with...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog soon1992 soon1992 via Breakthrough | Experience | Event | Movie | Tech | Food | Review
3 weeks and 3 days ago.

 

Info Percutian Di Cameron Highland Puncak Yang Sangat Cantik

Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog makan Mahamahu dan juga rakan-rakan sekalian. Kalai ni Maha nak cerita kat korang tentang Cameron Highland walaupaun majoritinya dah pernah pergi dan tahu selok belok tempat ini, tapi Maha nak share info kat korang just in case korang ada tertinggal fakta...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Maha Mahu Makan
3 weeks and 3 days ago.

 

Muffin Choc Chip Air Fryer

Mama kalau buat muffin mesti dalam oven. Semalam mama malas sangat nak angkat oven tu pergi dekat plug so mama bakar dalam air fryer. Heheh boleh jer sebenarnya cuma kena bakar skit skit la. yer lah air fryer besar mana. cenonet jer hahh.. kalau dalam oven kan sekali bakar jer. So mama try la bakar dalam...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
3 weeks and 3 days ago.

 

Philips Zoom! x Smile Express Dental Spa, Pairing Teeth Whitening with Spa Treatment

Are you afraid of going to the dentist? I think most of us are afraid of dentist, including myself. However, recently we got to know that there is dental spa in town. Lets check out! Here at Smile Express Dental Spa located in the center of BUkit Bintang to find about the Malaysia’s first dental...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel . Fitness
3 weeks and 2 days ago.

 

Size of Global Cosmetics Market Expected to Reach USD 450 Billion by 2022

Cosmetic market is seeing a tremendous growth in todays time. It is growing by leaps and bounds, thus providing lots of business opportunities for new entrepreneurs. Skin care, hair care, make-up, perfumes, toiletries, deodorants and oral cosmetics are the main product categories of a cosmetic market.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel . Fitness
3 weeks and 2 days ago.

 

Beauty Information Sharing: Best Makeup Tricks After a Rhinoplasty

This is an information sharing only not review. The nose is a very sensitive part of the face, so it can swell rapidly when it is injured. This is especially common after a rhinoplasty surgery. Many people find that their nose can remain swollen for a long time following a rhinoplasty. If you are not...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel . Fitness
3 weeks and 2 days ago.

 

SELUAR OUTDOOR 3 IN 1 MAMPU MILIK

Ramai yang minat dengan outdoor activities kan.Tapi jenuh kalau setiap activities tu perlukan attire yang berlainan...makan modalll kan.Nah tak payah pening-pening kepala...order ja terus dengan #MHMHYPE, boleh pakai time hiking,running,cycling atau ikut mana yang bersesuaian lah.Harga kami cuma...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
3 weeks and 2 days ago.

 

Top 4 Wireless Sports Earbuds For Gyms And Running

Those who are very active in running or pumping iron in gyms will tell you that they need music to spur them to go the extra miles. So in order to listen to your favourite music while working out, most of us are tangled by those pesky wired earphones that are complete nuisances if you ask me. Hence we need...

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog tekkaus tekkaus via Tekkaus
3 weeks and 2 days ago.

 

FASHFAB Kuala Lumpur Membawakan LILY ORKID Dalam Satu Runway

FashFab KL, pameran utama di Asia, akan memaparkan label pereka terkini Malaysia dan Top Carouseller, Lily Orkid dalam pameran satu-malam sahaja yang indah.Lily Orkid mewakili dua pihak setiap wanita. Terdapat "Lily" dan "Orkid" dalam kita semua! "Lily" lembut, canggih dan romantis, manakala...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Dunia Penuh Gosip
3 weeks and 2 days ago.

 

999.9 Four Nines x Focus Point Eyewear Trunk Show

Here for 999.9 Four Nines x Focus Point Eyewear Trunk Show at Pavilion Kuala Lumpur. 999.9 or pronounce as Four Nines, is a Japanese frame brand that was established in September 1995. The exhibit of Four Nines Luxury eyewear is now at Four Nines MUSEUM at Level 3, Pavilion Kuala Lumpur (outside Salvatore...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel . Fitness
3 weeks and 2 days ago.