Most Popular

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Most Popular Of This Month

Page 6 of 51

Seorang Maut, Empat Cedera Kereta Terbabas

Berita Selanjutnya Suara Masyarakat Sabah KINABATANGAN: Seorang maut manakala empat lagi cedera setelah kenderaan dinaiki terbabas sendiri dan melanggar pokok kelapa sawit, berhadapan Restoran Aeba di sini, pada Sabtu. Ketua Pusat Gerakan Operasi (PGO) Jabatan Bomba dan Penyelamat Malaysia (JBPM) Sabah Mohd...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog djkupang djkupang via Suara Masyarakat Sabah
4 weeks ago.

 

Rupanya Gugur Selepas Berurut

Berita Selanjutnya Suara Masyarakat Sabah SEPASANG suami isteri diberkas polis berhubung kes buang janin di hadapan kedai, Jalan Apas, Batu 3, Tawau, berhampiran premis tempat janin ditemui, semalam. Ketua Polis Daerah Tawau, Asisten Komisioner Fadil Marsus berkata, suspek lelaki berusia 76 tahun bekerja...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog djkupang djkupang via Suara Masyarakat Sabah
4 weeks ago.

 

Full video gol highlights malaysia 1-0 indonesia sukan sea 26.8.2017

Alhamdulillah pasukan malaysia melangkah ke separuh akhir apabila menang tipis 1-0 ke atas pasukan Indonesia semalam di stadium shah Alam malam tadi. Gol tunggal dari thanabalan hasil dari sepakan... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
4 weeks ago.

 

Sekitar Kejohanan Catur Sukan Staf Antara Universiti Malaysia (SUKUM) ke 42 di UPSI, Tanjung Malim...

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..Pada 29 Julai hingga 5 Ogos 2017 yang lalu, telah berlangsungnya Kejohanan Sukan Staf Antara Universiti Malaysia (SUKUM) kali yang ke 42 bertempat di Universiti Pendidikan Sultan Idris Shah (UPSI), Tanjung Malim, Perak.Pasukan Kementerian Pendidikan Tinggi (KPT)...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog nuargto nuargto via Coretan Anuar
4 weeks ago.

 

Kedudukan terkini pingat sukan sea kuala lumpur 27.8.2017

Kedudukan terkini pingat emas sukan sea kuala lumpur 2017. Lagi beberapa hari sahaja lagi, akan habis sukan sea untuk edisi kali ini. Malaysia masih lagi ditangga pertama. 83 pingat emas dikutip... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
4 weeks ago.

 

Bunga Ros Yang Tidak Akan Layu Selama-lamanya!

Tahukah anda ada sebuah syarikat dikenali sebagai Forever Rose telah memperkenalkan kepada umum tentang bunga mawar (ros) yang mampu hidup selama-lamanya. Walau bagaimanapun, bunga ros itu hanya akan bertahan sekiranya diletakkan di dalam sebuah bekas khas atau kubah kecil (dome). Apa yang ajaibnya,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog sentiasapanas sentiasapanas via SentiasaPanas
4 weeks ago.

 

Malaysia vs Thailand final sukan sea 2017

Pertemuan last adalah dalam kelayakkan piala afc u23 di bangkok tempohari pada 21.7.2017 kita tewas teruk 0-3. Macam mana agaknya pertemuan terakhir kali ini dalam final sukan sea 2017? Sukar untuk... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
4 weeks ago.

 

TOMYAM PUTIH JADI KEGEMARAN WAKTU MENGANDUNG

hai assalammualaikumTomyam Putih Sedap - Siapa tak suka makan tomyam oii..sedap dengan macam-macam bahan. Kalau sebelum ni, nad makan tomyam kuah merah tu. Makan dengan nasi. Tak pun, hirup macam tu je. Nad jarang makan tomyam putih.Tapi sejak kawin dengan mr mafia, selalu juga pergi satu kedai kelantan ni,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
4 weeks ago.

 

England, Negara Samseng Bola Sepak Paling Ganas Di Dunia

Jika di Brazil bola sepak diibaratkan sebagai agama, di England bola sepak adalah satu kegilaan walaupun pasukan negara ini hanya pernah memenangi Piala Dunia sekali pada tahun 1966. Sekadar menjadi juara dunia hanya sekali, England yang merupakan tempat kelahiran permainan bola sepak moden tentulah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog sentiasapanas sentiasapanas via SentiasaPanas
4 weeks ago.

 

Confinement Dishes At O'Cafe, Canning Garden, Ipoh

ONE OF MY EX-TREASURY COLLEAGUE WAS BAPTIZED RECENTLY.... When she told me that she was going to be baptized last Saturday, I was very surprised and of course, very Happy! We know each other since 1990... we worked together in the same department and have been friends since. Then 14 years...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog reanact reanact via Caring Is Not Only Sharing...
4 weeks ago.

 

3 Reasons Why You Should Consider ParkCity Everly Hotel Weekend Buffet Dinner

If you’re in Pinterest, pin this! πŸ˜‰ ParkCity Everly Hotel Miri (PCEHM) is making a comeback on its array of gastronomic delights after a long absence in the market. Their wide range of weekend buffet dinner dishes are located at Melinau Restaurant and open to [] The post 3 Reasons Why You Should...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog LadyBird LadyBird via A WOMAN'S DIARY
4 weeks ago.

 

Tahukah Anda Kolam Renang Mempunyai Kandungan Urine Yang Tinggi

Mungkin Pernah Antara Kita Yang Suka Terjun Kedalam Kolam Renang Atau Juga Sering Membawa Anak-Anak Kecil Mandi Manda. Jadi aku ingin ingatkan sekali lagi pada perenang yang sering suka mandi manda di kolam renang terbuka, sila menjadi pengguna yang baik dan berakal bilamana jika pundi tu sudah terasa...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog arexsekerat arexsekerat via Sekejung
4 weeks ago.

 

Misteri Kellie's Castle, Bangunan Paling Berhantu Di Malaysia!

Tentu anda sudah tahu bahawa Kellie's Castle di Batu Gajah, Perak, merupakan salah sebuah bangunan paling berhantu di Malaysia. Kellie's Castle, bangunan agam itu dibina pada tahun 1915 oleh William Kellie Smith, seorang peladang dari Scotland, sebagai hadiah cinta untuk isterinya, Agnes dan dua anak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog sentiasapanas sentiasapanas via SentiasaPanas
3 weeks and 6 days ago.

 

Live streaming chelsea vs everton epl 27.8.2017

Perlawanan yang ketiga dalam perlawanan liga epl. Manchester united nampaknya sudah menjarakkan mata agak jauh untuk chelsea kejar nih. Sebenarnya tak jauh pun. Cuma jaringan tuh mungkin kita susah... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
3 weeks and 6 days ago.

 

MERDEKA!MERDEKA! BLOGGER CONTEST

MERDEKA!MERDEKA! BLOGGER CONTEST. I suka tau lazada ni.. Selain boleh shopping barang barang dengan harga yang berpatutan di website Lazada, Banyak anjurkan contest untuk blogger. Sebelum ni saya pernah juga berjaya menang Voucher membeli beli RM100 dari lazada masa Ramadhan Blogger contest hari tu.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
3 weeks and 6 days ago.

 

Be Grateful

Ive been running Bangsarbabe.com and also my digital marketing agency for the past 2 years and both the hats I wear brings a different set of treatment and expectation. Bangsar Babe is a brand that has been around for close to 10 years and it has garnered recognition and a good fan base as...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Bangsarbabe Bangsarbabe via Bangsar Babe
3 weeks and 6 days ago.

 

Elixir Health Pot 无老锅 @ Taipei (Wulao Zhongshan)

Looking back, our previous vacation to Taiwan 8 years ago was a touristy one. We went to as many night markets as time allowed and and ate almost exclusively at the food stands. The only proper sit down meal we had was probably at Din Tai Fung which we had to queue for a [] The post Elixir...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog vkeong vkeong via Malaysia Food Travel Blog
3 weeks and 6 days ago.

 

Resepi Kek Coklat Lava Paling Sedap

Hidangan untuk 4 cup Bahan-bahan: 5 sudu besar butter 100gm coklat gelap (satu bar coklat standard) 2 biji telur saiz besar 1 kuning telur saiz besar 3 sudu besar gula 3 sudu besar tepung 2 sudu kecil serbuk koko 1 secubit garam 4 paper cup atau 4 ramekins – disapu butter Cara penyediaan kek coklat lava...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Sunnyxmate Sunnyxmate via TPA
3 weeks and 6 days ago.

 

Peristiwa Penting Hari Ini Dalam Sejarah Dunia (28 Ogos)

Tarikh 28 Ogos merupakan hari ke 240 (hari ke 241 dalam tahun lompat) dalam kalendar Gregory dengan tinggal 125 hari lagi sebelum memasuki tahun selepasnya. Scientific American, edisi pertama. Mari kita lihat peristiwa-peristiwa penting yang telah berlaku hari ini sepanjang sejarah dunia. Peristiwa ...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog sentiasapanas sentiasapanas via SentiasaPanas
3 weeks and 6 days ago.

 

4 Cara Menjadikan Hari Anda Lebih COOL Daripada Yang Lain

Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog makan Mahamahu dan juga rakan-rakan sekalian. Selalu orang nak jadi cool tapi tahukan korang apa itu bahasa 'COOL'? Adakah anda cukup hensem untuk jadi cool atau anda ada phone yang mahal dah jadi cool.Setiap orang cool mereka lain dengan yang lain tak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Blog Bicara Makan
3 weeks and 6 days ago.