Most Popular

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Most Popular Of This Month

Page 5 of 33

Fu Luck Bar, TREC KL - Quirky, Vintage-Themed Restaurant Bar

Walking into Fu Luck Bar, the first thing that caught our eye was the vibrant, quirky Instagram-worthy interior with its colorful hand-painted art on the walls, ceilings and tables. Life-size White Rabbit candy, old-school TV screen, traditional granny's face powder, toy soldiers in their commanding...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog babysumo babysumo via GoodyFoodies
4 weeks ago.

 

DAPATKAN HADIAH TIN VINTAGE SEMPENA ULANGTAHUN JOHNSON'S 125 TAHUN

hai assalammualaikumHappy 125 Anniversary Johnson'sSelamat Ulangtahun Johnson's Yang ke 125 - wah tak sangka Johnson's dah menjangkau ke 125 tahun. Produk Johnsons memang dah dikenali ramai. Produk yang sangat bagus dan mempunyai pelbagai jenis yang telah dikeluarkan. Ada barang mandian, bedak, losyen dan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
4 weeks ago.

 

Sinopsis Drama Turki New Bride (Yeni Gelin) NTV7

Sinopsis Drama Turki New Bride (Yeni Gelin) NTV7Sejak kebelakangan ini dah ada beberapa Drama Turki yang mula disiarkan di TV contohnya seperti Drama Heart Of The City, 1001 Night, Magnificent Century, Insider dan lain - lain lagi. Ada sesetengah drama Turki dialih bahasa ke bahasa Melayu dan ada juga drama...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via Miss BaNu StoRy
4 weeks ago.

 

Makna Warna Jersi dan Pengiraan Mata Le Tour De Langkawi Malaysia

"Warna Jersi LTDL"Le Tour De Langkawi yang bermula pada 1996 bukanlah satu acara yang baharu didengar.Acara tahunan jelajah Malaysia yang disertai pelumba basikal antarabangsa.Warna Jersi LTDLMengambil masa sepanjang seminggu dan paling lama 10 hari, pelumba basikal yang bertanding akan menjelajah Malaysia...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog BelangTarung BelangTarung via Travel | Food | Lifestyle Blog
4 weeks ago.

 

OKU Pengsan Ditumbuk Pak Guard

ish...ishh... nasib baik tak meninggal OKU tu. Video Pak Guard Tumbuk OKU TUMPAT - Seorang pengawal keselamatan di sebuah pasaraya di Tumpat dipercayai terbabit dalam rakaman video tular menumbuk... [[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog donlot donlot via Download Free
4 weeks ago.

 

Pengalaman Spa Di Rumah Dengan Lulur ScrubTerbaru dari ASIANIC

Bila kali terakhir mama Lulur Scrub di SPA? Hahh memang lama dah tak pergi SPA buat scrub ni memang takder masa. Almaklum la ada anak ni lagilah tak sempat nak ke SPA. Teringin juga sebenarnya nak rasa orang scrubkan badan mama. Tapi demi anak-anak tak apa lah mama scrub jer kat rumah sendiri. Korang tau...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
4 weeks ago.

 

Tourism Malaysia Menyokong Kempen Ketua Pegawai Pelancongan (CTO) ShopBack Malaysia

Tourism Malaysia hari ini mengungkapkan sokongannya terhadap kempen Ketua Pegawai Pelancongan (CTO) ShopBack Malaysia, idea menarik yang menawarkan RM15,000 untuk setiap perjalanan sepertiga perjalanan di Malaysia dan mempamerkan bagaimana dia melakukannya melalui cara yang lebih bijak melalui...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Dunia Teknologi Di Hujung Jari
4 weeks ago.

 

Ambil Angin di Bukchon Cultural Center – Hanok Village

Annyeonghaseyo!! Bukchon Hanok Village adalah salah satu famous tourist spot kerana keunikan bangunan di sini, bertemakan tradisional. Disebabkan kesuntukan masa, jadi kami tak sempat nak berjalan-jalan di kawasan famous spot tersebut (jalan kecil panjang yang terdapat rumah dan bumbung tradisional di kiri...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog flavors89 flavors89 via Fairytale Flavors
4 weeks ago.

 

Changdeokgung Palace – Trip yang sangat berbaloi

Changdeokgung Palace merupakan salah satu antara Five Grand Palaces yang dibina oleh Raja pada zaman Dinasti Joseon. Changdeokgung terletak di bahagian timur Geyongbokgung Palace. Sesetengah tourists melawat kedua-dua istana ini sekaligus sebab jarak yang tidak jauh antara dua istana. Trip kali ni, kami...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog flavors89 flavors89 via Fairytale Flavors
4 weeks ago.

 

Makanan Cendekiawan Islam

Formula pemakanan genius-genius Islam silam yang menjadi rahsia keajaiban daya intelek mereka. Formula ini terpendam di dalam kitab-kitab tradisional dalam Berikut adalah ringkasan artikel-artikel menarik daripada PanduanPercuma.info pada kemaskini kali ini... Sila lawat PanduanPercuma.info untuk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog tokjogho tokjogho via Sumber Info dan Panduan Percuma
4 weeks ago.

 

How To Move Blogger Blog To Self Hosted WordPress The Proper Way Tutorial

Before I show you the safe and proper way how to move your Blogger blog to self-hosted WordPress, I want to forewarn you. What's there to forewarn about? Keep reading.... I know there are many articles and YouTube videos telling you how to migrate, switch or move your Blogger blog to self-hosted...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kertoon kertoon via DiGiztal
4 weeks ago.

 

Foodhunt: 10 Must Try Food at Medan Selera SkyAvenue, Resorts World Genting

Hunting for food to fill in your growling tummy after your shopping spree in SkyAvenue, Resorts World Genting? Fret not, theres a place where you can have good food without burning a huge hole in your pocket; the Medan Selera. The newly opened Medan Selera. The Medan Selera is a Muslim friendly...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog garfieldwtf garfieldwtf via Wut!? Not Syok Ar? Bite Me Lar!
4 weeks ago.

 

BILA ATUK NENEK SAYANGKAN CUCU

hai assalammualaikumBila Atuk Nenek, Sayangkan Cucu - Amboii,bila mommy tak bagi buat sesuatu,mommy marah Fariza, mesti ada yang backup dia. Mesti ada yang salahkan mommy balik sebab tak bagi Fariza buat atau makan sesuatu. Siapa lagi, kalau bukan atuk dengan neneknya. Macam tu la kan, cucu mesti disayang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
4 weeks ago.

 

8D 7N in Marvelous Myanmar | Kenapa Inle Lake patut dimasukkan dalam travel itinerary anda- Part 1

8D 7N in Marvelous Myanmar |Kenapa Inle Lake patut dimasukkan dalam travel itinerary anda- Part 1 | Inle Lake di barat negeri Shan terkenal dengan perkampungan dan kebun terapung. Ia sebahagian daripada Shan Hills di Myanmar. Gambar-gambar yang bakal anda lihat nanti akan menguatkan sebab untuk anda...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ruggedmom2 ruggedmom2 via Ruggedmom.com
4 weeks ago.

 

RESEPI IKAN SIAKAP KICAP UNTUK ORANG BERPANTANG

hai assalammualaikumResepi Ikan Siaka Kicap - Masa berpantang ni pun nak makan sedap-sedap. Makan benda sama je pun bosan juga. Lagi satu,masa berpantang tak boleh makan sembarangan, kang beri kesan dekat badan sendiri atau dekat anak. Jadi fikir dulu masa nak masak. Kalau dekat kampung, senangla, mak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
4 weeks ago.

 

98 HADIS SOHIH BERKAITAN AKHIR ZAMAN

Selain dari buku yang disusun oleh Al Fadhil Ustaz Abu Ali al Banjari an Nadwi (Ahmad Fahmi Zamzam) ditambah beberapa hadits yang terdapat dalam kitab as-Sunnah, alhamdullilah saya mengumpulkan 98 tentang kondisi akhir zaman dari para perawi hadits shahih, diantara hadist-hadits ini masih sebahagian kecil,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog alim711 alim711 via Satu Nama Seribu Cerita
3 weeks and 6 days ago.

 

UV Porcelain+ SOS | Penyelesaian Kulit Kusam Dari Sinaran UV

UV Porcelain+ SOS | Penyelesaian Kulit Kusam Dari Sinaran UV - Untuk memiliki kulit yang cerah memang menjadi idaman bagi wanita di luar sana. Tapi bukanlah cerah putih sangat cuma kalau dapat cerah dari parut jerawat pun syukur sangat tau. Memang untuk merawat parut hitam yang degil memang mengambil masa...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
3 weeks and 6 days ago.

 

Review: YEHWADAM Revitalizing Moisturizing Range Nokyong Collagen Contour Lift Gold Capsule...

Skincare dilemma! I have dry and dehydrated skin, living in this tropical country I tend to sweat easily and my skin will be oily especially around the t-zone by noon. How can I keep my skin moisturized at the same time no breakout, oily or skin discomfort? The new addition of THE FACE SHOP YEHWADAM...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel . Fitness
3 weeks and 6 days ago.

 

Gadis kilang trauma diperkosa tiga kali oleh pemandu beca

BATAM: Seorang penumpang wanita beca bermotor mengalami trauma selepas mendakwa dia diperkosa sebanyak tiga kali oleh seorang pemandu kenderaan terbabit di dua lokasi berbeza, lapor media tempatan.Kata polis, dalam kejadian yang berlaku di Batam Indonesia pada Rabu malam itu, mangsa seorang pekerja sebuah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog izamdgreat izamdgreat via Informasi Santai Dan Menarik
3 weeks and 6 days ago.

 

KFC’s New Zinger Cheezilla Burger

KFC Malaysias latest creation – the NEW KFC Zinger Cheezilla is a burger featuring a mouth-watering mozzarella cheese patty stacked with the popular Hot Spicy Zinger fillet. Looking at it, you would know that its made for Zinger fans who also love cheese. Either that, or KFC is also...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog vkeong vkeong via Malaysia Food Travel Blog
3 weeks and 6 days ago.