Most Popular

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Most Popular Of This Month

Page 5 of 54

Kisah tiga budak hitam

Kisah Teladan 3 Budak Hitam Tiga orang budak hitam berjalan-jalan di atas pasir di persisiran sebuah pantai. Tiba-tiba seorang dari mereka tertendang sebiji botol. Beliaupun mengambil botol tersebut. Botol tersebut tertutup rapat dengan penutup gabus. Kesemua mereka kehairanan dan tertanya-tanya apa yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mediakedah mediakedah via Media Kedah
4 weeks ago.

 

Kerana MLM habis duit simpanan ibu!!!

Saya perempuan, sekarang telah grad hampir dua tahun lalu. Kejadian yang paling saya tidak dapat lupakan sepanjang belajar di universiti ialah, terjebak dengan MLM. Sehingga saat saya menaip ini, saya masih ingat satu-satunya wajah individu yang menyebabkan saya trauma dan menanggung hutang. Walaupun tak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mediakedah mediakedah via Media Kedah
4 weeks ago.

 

Resipi Viral Telur Goreng Juicy Spicy

Sudah kehabisan idea untuk memasak? Mahukan lauk yang ringkas namun sedap menjilat jari? Viral di laman sosial resipi telur juicy spicy! Gabungan telur goreng yang masin, pedas dan juga masam. Memang kena cuba, katanya sampai tak cukup 3 biji seorang nanti. Ini bukan resipi malas tapi untuk mereka yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mediakedah mediakedah via Media Kedah
4 weeks ago.

 

Kerja part time 2017 secara online dilancarkan!

Antara kekangan untuk buat kerja part time ialah masa dan modal. Bayangkan jelah dengan kerja utama sahaja kita dah penat. Belum lagi ditambah dengan pening

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
4 weeks ago.

 

Live streaming af megastar akhir (final) 2017

Siapakah yang bakal menjadi juara AF Megastar 2017 kali ini? Sebelum melangkah ke final, Shahir dipalit dengan kontroversi siapakah namanya mona ke apa. Entah tujuan nak meraih populariti ke? It wa... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
4 weeks ago.

 

YOUTH Shaklee Skincare Set Kecantikan Selamat dan Semulajadi

YOUTH Shaklee Skincare Produk Kecantikan Selamat Dan Semulajadi -Sebelum ni ramai yang ternanti-nantikan apakah produk skincare Shaklee yang bakal menggantikan Produk Skincare Shaklee Nutriwhite.Termasuk lah saya sendiri. Nanti dan terus menanti. Hehe. Sangat tak sabar-sabar nak tahu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Aadalia Aadalia via When Ummi Blogs ~
4 weeks ago.

 

Fook Wei Noodle House, Cheras, KL

Growing up, wantan mee was my favorite noodles. I still derive great pleasure whenever we come across a good plate of wantan mee.We first noticed Fook Wei Noodle House Enterprise, when we were here for lunch. Found out that they serve wantan mee, so I was excited to go back to try! We arrived slightly after...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog babysumo babysumo via GoodyFoodies
4 weeks ago.

 

Live streaming final malaysia vs india piala Asia Bangladesh 2017

Ini merupakan perlawanan yang terakhir , malaysia vs india. Bukan mudah nak lawan dengan team india nih. Hari kalah 1-3 kalau tak silaplah. Sorry kalau salah. All the best buat speedy tiger. Malaysia... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
4 weeks ago.

 

What to Eat Before and During Your Period

Ladies, let’s talk about Aunt Flo. Guys, while this is usually your cue to peace out, I suggest you take some notes to help you win some brownie points with the (hormonal) women in your life. While I’m not a fifth-grade health teacher, and this is definitely not “the talk,” I am a dietitian—and a...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zoolligakampung zoolligakampung via Health Blog Centre Info
4 weeks ago.

 

Hoki Hero Piala Asia 2017 – Malaysia berpuas hati selaku naib juara

Pasukan hoki negara perlu diberikan kredit selepas berjaya menjadi naib juara kejohanan Hoki Hero Piala Asia 2017. Pasukan hoki negara yang belum pernah layak ke akhir sebelum ini berjaya melangkah ke perlawanan akhir untuk bertemu pasukan India. Pada aksi awal, pasukan negara dikejutkan dengan jaringan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zoolligakampung zoolligakampung via Ligakampung.com
4 weeks ago.

 

Tonton online dia episod 4 tv3

Dia episod yang ke4. Nampaknya Aira sudah lulus dengan cemerlang spm. Aidit sudah balik ke jakarta sih. More from my siteTonton online Dia tv3 episod 1 dan2Tonton online encik suami mat salih celup... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
4 weeks ago.

 

AKASA Cheras South - Light Up Together This 28th October

Let's Light Up Together in AKASA Cheras South this 28th October 2017!Come this 28th October 2017, it's going to be a wonderful and fun evening out!Light up together (聚光同庆) at Akasa sales gallery this coming weekend, relive this festive reunion with love happiness. Don't miss it ya, bring...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog isaactanjs isaactanjs via Isaactan.net | Events • Food • Tech • Travel
4 weeks ago.

 

MENGANDUNG DAN MENYUSUKAN ANAK

hai assalammualaikumMengandung Dan Menyusukan Anak Dalam Satu Masa - Masa mengandungkan Fariza, memang nekad nak susukan dia dengan susu badan. Alhamdulillah, impian tu tercapai sampaila sekarang usianya nak masuk dua tahun. Masa tu dah bersyukur sangat, sebab tak sangka, susu badan akan ada dan banyak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
4 weeks ago.

 

Sandro Pastikan Lang Merah Terbang Gagah Ke Pentas Akhir Piala Malaysia 2017

Di atas kertas, Kedah tampil dengan sedikit kelebihan dengan kelebihan gol di tempat lawan, serta aksi separuh akhir kedua Piala Malaysia 2017 yang dilangsungkan di tempat sendiri. Namun pada malam ini, skuad Lang Merah tampil tanpa beberapa tongak utama. Kapten pasukan, Khairul Helmi dan juga pemain tengah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mediakedah mediakedah via Media Kedah
4 weeks ago.

 

KFC DELIVERY

KFC DELIVERYSebelum ini aku pernah buat entry tentang Pizza Hut, jadi kali ini aku nak buat entry pasal KFC pula. Aku memang kerap juga order KFC ini secara online (KFC Delivery). Paling best, penghantarannya sangat cepat okey, baru saja order dan dalam 15 minit kemudian dah sampai pun KFC (Kentucky Fried...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via DaRi HaTi Miss MuLaN
4 weeks ago.

 

Miss World Prestige International Pageant 2017 Grand Finals

Miss World Prestige International Pageant 2017 Grand FinalsIt was a night of grandeur and exclusivity as theMiss World Prestige International Pageant 2017 Grand final gala dinner happened over at Sunway Resort Hotel Grand ballroom last week. It's indeed a beautiful event, with beautiful people in a...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog isaactanjs isaactanjs via Isaactan.net | Events • Food • Tech • Travel
4 weeks ago.

 

Kami tidak terlibat anjur “Jobsifu”

Kerajaan Negeri Menafikan Terlibat Dengan Penganjuran Karnival Kerjaya Zon Utara Jobsifu.com ALOR SETAR Karnival Kerjaya Zon Utara Jobsifu.com di TH Hotel pada 30 September lalu tiada sebarang kaitan dengan kerajaan negeri di segi penganjuran dan penajaan. Pengerusi Jawatankuasa Sains, Inovasi dan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mediakedah mediakedah via Media Kedah
4 weeks ago.

 

Isi RM100 tapi tangki tak pernah penuh

Jadi tular hari ini sebuah video seorang wanita yang telah berjaya membongkar misteri mengapa tangki minyak keretanya tidak pernah-pernah penuh meskipun membayar jumlah yang besar semasa mengisi minyak. Menurut beliau, berdasarkan kepada jumlah yang dipaparkan pada skrin di pam tersebut, kuantiti minyak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mediakedah mediakedah via Media Kedah
4 weeks ago.