Most Popular

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Most Popular Of This Month

Page 4 of 33

Najmi Layan Aiskrim Gulung Milo

Pernah rasa Aiskrim Gulung tak? Aiskrim ni dah lama viral, malah terlebih dahulu popular di negara jiran iaitu Thailand. Thailand memang banyak makanan dan minuman yang pelik-pelik ni. Inovasi mereka cukup hebat, ada tu tak terfikir pun. Samalah dengan Aiskrim Gulung ni. Cukup menarik bagi sayalah. ...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRULHASSAN - Best Personal Blog Site
4 weeks and a day ago.

 

Ada Apa Dengan Lotte World

Halloo.. untuk posting ni I would like to share with you guys my experience having a fun day at Lotte World~ Lotte World Theme Park dibahagi kepada dua jenis, indoor dan outdoor. Bahagian di luar atau outdoor amusement park dikenali sebagai Magic Island. Bahagian indoor adalah Lotte World Adventure dan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog flavors89 flavors89 via Fairytale Flavors
4 weeks and a day ago.

 

Birthday Giveaway by Mrs Pip

Kali ini aku nak joinBirthday Giveaway by Mrs Pip pula, mana tau kalau bertuah dan ada rezeki, bolehlah menang hadiah yang best tu hehehe. Tarikh Tamat Giveaway ini adalah pada 8 April 2018, kalau korang nak join giveaway ini, bolehlah klik banner di atas ye. Wish me luck okey.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via DaRi HaTi Miss MuLaN
4 weeks and a day ago.

 

EUCERIN Pro Acne Solution | Kulit Bebas Jerawat Dalam Masa 14 Hari

Berhadapan masalah dengan jerawat ni bukan masalah lagi bagi kaum wanita sahaja malah kaum lelaki pun punyai masalah yang sama, Oleh itu, mama sendiri akan mencuba pelbagai produk untuk menghapuskannya. Tapi kalau salah produk boleh mengakibatkan kulit menjadi kering dan gatal. Bagi mengatasi masalah ini,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
4 weeks and a day ago.

 

Kids' Extravaganza @ TEMPTationS, Renaissance Kuala Lumpur Hotel

Kids' Extravaganza @ TEMPTationS, Renaissance Kuala Lumpur HotelGuess what’s happening over at TEMPTationS, Renaissance Kuala Lumpur Hotel every Sunday from 12.30ppm to 3pm? Think kids, and food, yes, lots and lots of food. Kids Extravaganza, the latest promotion from Renaissance appreciates the parents,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog isaactanjs isaactanjs via Isaactan.net | Events • Food • Tech • Travel
4 weeks and a day ago.

 

Wordless Wednesday #112 - LRA Sawah Raja

As Salam and greetings to dear readers. Wordless Wednesday #112 - LRA Sawah RajaKalau nak tahu cerita klik [SINI] Apa!!! tak nak tahu!!? It's okay ada aku kisah muaahahaaahahaa...Sejenis yang tak tahu camera mana yang patut dipandangSebelum hantar print check dulu beratus kali supaya jangan salah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
4 weeks and a day ago.

 

Jalan-Jalan Di Ewha Womans University, Seoul

Salah satu tempat yang tak kurang famous untuk tourist mahupun local netizen untuk berjalan-jalan adalah di Ewha Womans University. Universiti ni merupakan institut pengajian wanita terbesar di dunia dan mula ditubuhkan pada tahun 1886. Kenapa kawasan ni menjadi tumpuan local dan tourist? Sebab utama adalah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog flavors89 flavors89 via Fairytale Flavors
4 weeks and a day ago.

 

Leng Loong Restaurant, Taman Equine

There is plenty to like about living in Bangsar – central location, plenty of amenities, great neighbourhood and good food, if you ask me. But the one thing I find incredibly lacking in Bangsar is the presence of Chinese tai chow (big fry) places, which forces me to explore other tai chow options...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Bangsarbabe Bangsarbabe via Bangsar Babe
4 weeks and a day ago.

 

High endurance microSD card suitable for use in car dashcam

If you have a car dashcam, you will need to install a microSD card in it to store its video recording and emergency photo taking.Even though certain dashcams come with some amount of internal memory, the storage capacity of this internal memory just won't be enough, and you probably would not like to give...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ppfoong ppfoong via The 8th Voyager
4 weeks and a day ago.

 

Bisnes Laku Keras Bazar Ramadan - Jual Air Balang

Bisnes menjual air adalah bisnes laku keras dan paling mudah nak dijual di Bazar atau Pasar Ramadan. Jika anda mahu jana pendapatan tambahan di bulan Ramadan tahun ini, maka saya syorkan anda untuk berniaga air, paling senang .. buat bisnes jual air balang. Walaupun saya kata ia satu bisnes yang laku...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRULHASSAN - Best Personal Blog Site
4 weeks and a day ago.

 

Common Ground in Seoul, best ke?

Pernah dengar Common Ground, the first pop-up store di Korea yang menggunakan kontena-kontena sebagai restoran dan kedai jualan? Kalau ada masa lebih di Korea dan mencari tempat untuk dilawati, Common Ground boleh lah dimasukkan dalam list. Tapi di sini ramai yang datang berpasangan ataupun bersama...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog flavors89 flavors89 via Fairytale Flavors
4 weeks and a day ago.

 

Meleleh Rasa Burger Banjir Parit Buntar

Pergh. Pernah makan burger sampai meleleh sos dan mayonis ke lengan? Aha .. inilah istimewanya Burger Banjir di Parit Buntar. Saya dah dua kali merasa kesedapan dan kelazatan burger ni yang dijual menerusi food truck. Kreatif betul mereka yang berniaga burger ni kan? Yelah, sekarang ni ada macam-macam nama...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRULHASSAN - Best Personal Blog Site
4 weeks and a day ago.

 

UMUR 93 TAHUN

blogtunm.blogspot.com Tun M1. Ya, usia saya akan mencecah 93 tahun Julai ini. Ya, 93 tahun adalah tua. Najib tak perlu takut saya.2. Tetapi Najib takut. Takut berbahas dengan saya. Dua kali apabila forum Nothing to Hide (Tidak ada apa yang nak disembunyi) diadakan, Najib tidak berani hadir untuk bahas...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog han7101 han7101 via Tun Mahathir Mohamad
4 weeks and a day ago.

 

Heavy Duty Shredders – The Existence and Evolution Into What They Are Today

In spite of the occurrence of Heavy Duty Shredders nowadays, a lot of office work done on computers, also we create substantial sums of paper which belongs into waster each and each and every moment. Much of the are old records which do not have any use any confidential data that could be detrimental for a...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog cikguafri cikguafri via Paper Shredder HQ
4 weeks and a day ago.

 

Lepas Berkahwin Fazura Suka Aiskrim Haagen-Dazs Perisa Strawberry

Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog makan Mahamahu dan juga rakan-rakan sekalian. Sapa tak kenal dengan pelakon dan penyanyi yang cukup mendapat perhatian media sekarang ini kerana perkahwinan meletop mereka. Siapa lagi kalau bukan Fazura, baru-baru ini Maha dapat bersama dengan dengan beliau...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Maha Mahu Makan
4 weeks and a day ago.

 

Save Money in Difficult Economic Times by Shredding Your Own Paper Documents

Firms are taking a look at ways to conserve cash and trim expenses. This is to brace for hard financial times or to just streamline operations. 1 thing many companies are currently performing is controlling in outsourced operations. Several have found that outsourcing surgeries is ineffective, found them of...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog cikguafri cikguafri via Paper Shredder HQ
4 weeks and a day ago.

 

Shredder FAQs

Shredders are devices used to destruct files such as receipts, bank statements, and other sensitive documents.1. What else could a shredder ruin other than papers and receipts?Shredders also ruin cardboard boxesand carbon ribbon cassettes, document formats, plastic bottlesand floppy disks, CD?s, aluminum...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog cikguafri cikguafri via Paper Shredder HQ
4 weeks and a day ago.

 

Why Crosscut Paper Shredders Will Protect Your Privacy

Should you happen to work with a paper shredder, this is a very good practice and you have to request your other coworkers to do the same. Now its a secret no more that paper shredders are amazing for destroying sensitive information and protections your own identity. Knowing the principal purpose of...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog cikguafri cikguafri via Paper Shredder HQ
4 weeks and a day ago.

 

Wonderful March Giveaway by Raydah Alhabsyi

Jom Join Ramai - Ramai..Due Date- 31 March 2018Nak join boleh Klik Banner ye..Syarat Penyertaan sangat simple, memang seronok join giveaway yang mempunyai syarat yang simple dan mudah..Wish me luck okey..

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via Miss BaNu StoRy
4 weeks ago.

 

Review The Autopsy Of Jane Doe (English Movie)

Review The Autopsy Of Jane Doe (English Movie)Hari ini aku nak buat review English Movie The Autopsy Of Jane Doe, filem ini release pada 21 Disember 2016 dan merupakan filem seram. Antara Pelakon Filem The Autopsy Of Jane Doe ini adalah Emile Hirsch, Brian Cox, Ophelia Lovibond, Olwen Kelly, Michael Mc...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via DaRi HaTi Miss MuLaN
4 weeks ago.