Most Popular

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Most Popular Of This Month

Page 4 of 54

JANGAN MANJAKAN DAN GARANG SANGAT DENGAN ANAK

hai assalammualaikumJangan Terlalu Manjakan Dan Terlalu Garang Dengan Anak - Sebelum ni, takda anak, nad tengok ibu bapa layankan anak ada yang dimanjakan sangat dan ada yang terlalu garang sangat. Terjadi depan mata juga setiap hari..hahaha. Kalau sebelum ni, nad dah fikir, kalau ada anak,taknak buat macam...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
4 weeks and a day ago.

 

BILA SUAMI DAPAT RASA TENDANGAN BABY

hai assalammualaikumBila Suami Dapat Rasa Tendangan Baby - Bagi isteri, ibu yang mengandung ni, pengalaman merasai tendangan anak dalam perut memang sesuatu yang sangat istimewa. Yela, ada yang bernyawa di dalam perut tengah berguling-guling sampai geli dibuatnya. Bagi ibu yang mengandung, mungkin perasaan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
4 weeks and a day ago.

 

Malam Gala VEST Menobatkan Juara Bagi Edisi 2017

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua para pembaca yang dikasihi sekalian. Semoga anda semua berada dalam keadaan sihat sejahtera hendaknya. The post Malam Gala VEST Menobatkan Juara Bagi Edisi 2017 appeared first on AMIRNAWAWI.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amirnawawi amirnawawi via AMIRNAWAWI
4 weeks and a day ago.

 

Apa aku buat ni?

Tak tau samada anda biasa buat ni. Adakalanya saya akan tanya diri sendiri soalan ni. Kita semua perlu buat persediaan. Semakin awal kita bersedia lebih

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
4 weeks and a day ago.

 

Let's Light Up Together in AKASA Cheras South

Lets Light Up Together in AKASAHey we have some fun activities for your whole family and friends this coming weekend. Be at the Light Up Together (聚光同庆) at AKASA Cheras South on this 28th October evening. It’s going to be a festive celebration and reunion with love and happiness. Bring along...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel
4 weeks and a day ago.

 

JALAN-JALAN TASIK AMPANG

hai assalammualaikumJalan-Jalan Tasik Ampang - Jarang bawak Fariza jalan-jalan. Bila ada masa terluang, bukan main suka lagi dia. Haritu mr mafia tak sibuk dan takda aktiviti. Jadinya dia ajak la pergi keluar. Ingat pergi mana, rupanya pergi ke Tasik Ampang. Lama dah ajak mr madia jalan-jalan sini bawak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
4 weeks and a day ago.

 

Keputusan Separuh AKhir Kedua Piala Malaysia 2017 : JDT, Kedah layak ke akhir

Hari ini telah berlangsung perlawanan separuh akhir kedua Piala Malaysia 2017. Pertarungan antara empat pasukan bagi menentukan dua pasukan yang akan berentap di perlawanan akhir nanti. Pada perlawanan separuh akhir pertama minggu lalu, keempat-empat pasukan terikat dengan keputusan 1-1 iaitu antara Perak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zoolligakampung zoolligakampung via Ligakampung.com
4 weeks and a day ago.

 

Live streaming hoki malaysia vs korea 21.10.2017

Perlawanan hari ini diantara malaysia vs korea. Harap pasukan malaysia mampu menewaskan pasukan korea . Jom kita saksikannya dibawah ini. More from my siteLive streaming perak vs felda united liga... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
4 weeks and a day ago.

 

Baan Kanom Jeen Thai Restaurant @ Empire Damansara

Khanom chin, or khanom jeen is a type of thin rice noodle that resembles a thicker version of rice vermicelli. The texture is somewhat different though, as it tastes smoother and bouncier, kind of similar to laksa noodle. Because of that, khanom jeen is simply referred to as Thai Laksa in some northern...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog vkeong vkeong via Malaysia Food Travel Blog
4 weeks and a day ago.

 

Amy Mastura Shuib Gagal Ke Final Super Spontan Superstar 2017

Amy Mastura Dan Shuib Gagal Ke Final Super Spontan Superstar 2017Assalammualaikum..Nampaknya kumpulan King Musang tewas tipis pada kumpulan Tenggiling Taiko di persaingan Separuh Akhir Super Spontan Superstar 2017. Maka dengan itu, Amy Mastura dan Shuib dari kumpulan King Musang terpaksa disingkirkan. Ini...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via Miss BaNu StoRy
4 weeks and a day ago.

 

FSJ Stilettos Boots, Should I?

These Stilettos Boots, Should I?Gosh! there are more desirable boots during Autumn / Winter seasons than before. Well, stilettos boots is a boots which has a long, thin, high heel at the after side of boots. Also known as stiletto heels or pencil heels boots. Started in late 1950s, now is has becoming...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel
4 weeks and a day ago.

 

Contoh Soalan Peperiksaan Online Pegawai Tadbir Diplomatik Gred M41

Ya,anda berada di tempat yang betul! Suruhanjaya perkhidmatan awam (SPA) telah mengeluarkan senarai mereka yang layak menduduki peperiksaan online PTD

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hafizmdrahim hafizmdrahim via Pisang Panas
4 weeks and a day ago.

 

Passive income has been the talk of the town lately, but is buying to let still feasible?

There are many youngsters who are looking at house for rent in Seremban as buying a house is too expensive. Most people nowadays are working more than just one job to earn some extra passive income. Furthermore, property market is still considered as a popular investment. Are you thinking of buying a...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog nuargto nuargto via Coretan Anuar
4 weeks ago.

 

Trampolining is good for children

Trampolining can influence child’s academic success. The trampoline is one of the most helpful training devices for co-ordination and muscle control. Many authorities recognize that a child’s ability to learn depends on his control of movement. Children’s success in movement depends on his...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Mummybaby
4 weeks ago.

 

Iklan Jawatan Kosong Pegawai Tadbir Diplomatik (PTD) M41 2017

Ambilan Pegawai Tadbir Diplomatik (PTD) M41 tahun 2017 telah di buka. Kepada yang berminat untuk memohon jawatan ini, bolehlah layari laman web Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Malaysia (SPA) menerusi pautan di bawah:-http://spa.gov.myAtau anda boleh baca syarat-syarat untuk memohon jawatan ini...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog nuargto nuargto via Coretan Anuar
4 weeks ago.

 

Download Review Copy Rujukan Peperiksaan Online PTD secara PERCUMA

Terlebih dahulu saya ingin mengucapkan tahniah kepada para calon yang berjaya dipanggil menduduki peperiksaan online PTD 2017. Exam PTD secara online ini akan diadakan pada 3 November 2017. Puluhan ribu calon akan menduduki peperiksaan ini untuk mengisi jawatan pegawai tadbir dan diplomatik gred M41.Sumber...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog nuargto nuargto via Coretan Anuar
4 weeks ago.

 

Keputusan piala malaysia separuh akhir, dan pasukan yang mara ke final 21.10.2017

Keputusan perlawanan malam tadi dua perlawanan separuh akhir kedua diantara pasukan kedah vs felda united dan jdt vs Perak. Sedikit kontroversi yang berlaku dalam perlawanan malam tadi iaitu perak vs... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
4 weeks ago.

 

7 ciri penghuni syurga Firdaus

MANUSIA akan memperoleh ganjaran setimpal berdasarkan usaha atau amalan dilakukannya baik perkara kecil atau besar yang tergolong dalam perbuatan yang

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hafizmdrahim hafizmdrahim via Pisang Panas
4 weeks ago.

 

Siapakah tukang batu yang di cium Rasullullah SAW

Kisah teladan si tukang batu yang di cium Rasulullah Diriwayatkan pada saat itu Rasulullah baru tiba dari Tabuk, peperangan dengan bangsa Romawi yang kerap menebar ancaman pada kaum muslimin. Banyak sahabat yang ikut beserta Nabi dalam peperangan ini. Tidak ada yang tertinggal kecuali orang-orang yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mediakedah mediakedah via Media Kedah
4 weeks ago.

 

Taubat dari sekumpulan perompak

Pada zaman dahulu terdapat sekumpulan lelaki yang bekerja sebagai perompak. Ramailah pedagang – pedagang yang melalui kawasan tersebut yang menjadi mangsa mereka. Pada suatu malam mereka berpakat untuk merompak di sebuah rumah salah seorang kaya di bandar itu. Mereka lalu menyamarkan diri sebagai tentera...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mediakedah mediakedah via Media Kedah
4 weeks ago.