Most Popular

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Most Popular Of This Month

Page 3 of 40

AKHIRNYA DAPAT MAKAN JUGA DURIAN

hai assalammualaikumAkhirnya Dapat Makan Durian - Selama ni asyik tengok je orang post dekat media sosial, tengok orang makan je, akhirnya nad dapat merasa juga makan buah durian ni. Semalam update status dekat facebook, update juga dekat blog yang nad teringin nak makan durian..heheh..tak sangka, semalam...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
4 weeks and a day ago.

 

PBS kemuka gandingan muka baharu, lama pada PRU-14

Berita Selanjutnya Suara Masyarakat Sabah PENAMPANG: Parti Bersatu Sabah (PBS) bakal mengemukakan beberapa muka baharu dalam senarai calon yang akan bertanding mewakili parti itu dalam Barisan Nasional (BN) pada Pilihan Raya Umum ke-14 (PRU-14) tahun... Artikel berita PBS kemuka gandingan muka baharu, lama...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog djkupang djkupang via Suara Masyarakat Sabah
4 weeks and a day ago.

 

Ciri-ciri perempuan ego

Ciri-ciri perempuan ego| Tanda perempuan ego tinggi mungkin lebih kurang sama dengan ciri-ciri lelaki ego tinggi yang pernah saya ulas sebelum ini. Bagaimana kita mampu mengenal sifat ego seorang wanita atau dalam entri ini saya akan lebih menggunakan perkataan perempuan justeru kedua-duanya membawa maksud...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azlan7783 azlan7783 via BILA LELAKI BERBICARA
4 weeks and a day ago.

 

Tonsillectomy in Adults

What are Tonsils? Tonsils are collections of lymphoid tissue in the oral cavity. There is a tonsil on each side at the back of the mouth, they are usually visible with the uvula hanging down between them. Being lymphoid tissue they play a role in immune function. There is however a lot of other lymphoid...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zoolligakampung zoolligakampung via Health Blog Centre Info
4 weeks and a day ago.

 

Melaka bakal wujudkan Mini IJN

Anda pasti mengetahui tentang IJN atau Institut Jantung Negara. Institusi perubatan yang terkenal dengan kepakaran perubatan berkaitan jantung. Melaka yang mempunyai banyak pusat perubatan dijangka akan mendapat satu lagi institusi perubatan. Dalam kenyataan Ketua Menteri, kerajaan negeri bercadang untuk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog melakacool melakacool via Melaka Cool
4 weeks ago.

 

5 Best Indoor Grills

An indoor grill is an essential item you might need to boost your culinary functions. When you go out to get one, you need to focus on choosing a grill that will not only serve your needs perfectly, but also fit within your budget and tastes. While out to buy, you are supposed to choose from a wide array of...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel . Fitness
4 weeks ago.

 

Negeri Sembilan pertahankan kejuaraan bola keranjang Piala Agong

Negeri Sembilan membuktikan kejaguhan dalam acara bola keranjang kategori lelaki apabila memastikan gelaran juara milik mereka buat kali ketiga berturut-turut selepas menafikan cabaran sengit Melaka. Negeri Sembilan menghadapi kesukaran pada awal permainan apabila Melaka mempamerkan penguasaan dan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zoolligakampung zoolligakampung via Ligakampung.com
4 weeks ago.

 

London eye for a spectacular city view over Thames River

London eye, the gigantic Ferris wheel mounted along the river bank of Thames River is one of the most prominent landmark in London. Its futuristic oval shape passenger capsule is one of its kind and absolutely amazing. You can sight the spectacular city view through the transparent glass on the passenger...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog bradlock80 bradlock80 via Chaseeker
4 weeks ago.

 

Syabu 2kg ditemui dalam celana dalam

Berita Selanjutnya Suara Masyarakat Sabah PAREPARE- Sebanyak tiga orang suspek termasuk seorang wanita dari Tawau ditahan selepas disyaki cuba menyeludup masuk syabu seberat 2kg melalui Pelabuhan Nusantara Parepare, Jumat (22/12/2017). Syabu berkenaan ditemui dalam celana... Artikel berita Syabu 2kg ditemui...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog djkupang djkupang via Suara Masyarakat Sabah
4 weeks ago.

 

Still on WordPress, going minimalist

Into year 14 of blogging. Still here! But getting really tired of decorating it. Just wanna write sometimes, and not into the blackhole called facebook. Picking a minimalist theme for 2018. No deco. Only for those who wants to read. Happy 2018!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog jiinjoo jiinjoo via Ong Jiin Joo
4 weeks ago.

 

Get a Goodnite's Sleep, with the Love Series

Recently I had the pleasure of attending the official star-studded product launch of Love Series, the latest range of mattresses available from Goodnite Malaysia.Goodnite Sdn. Bhd. is the largest bedding manufacturer in Malaysia and have been producing quality bedding for domestic and international markets...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog babysumo babysumo via GoodyFoodies
4 weeks ago.

 

INI SEBAB SETIAP RUMAH PERLU ADA MINYAK HERBA ASMAK

INI SEBAB SETIAP RUMAH PERLU ADA MINYAK HERBA ASMAK.kita orang melayu memang dari moyang sampai ke cucu cicit memang tak dapat di pisahkan dengan minyak angin. Tipu la kalau ada orang kat rumah dia tak ada langsung minyak angin. Mesti ada juga.. Even bujang pun mesti ada juga minyak cap kapak. Tu pun...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
4 weeks ago.

 

Perbezaan Antara Merajuk Dan Tawar Hati

Perbezaan Antara Merajuk Dan Tawar HatiSiapa yang masih keliru antara maksud merajuk dan tawar hati tu? aku setuju dengan dua maksud perkataan di atas. Bak kata oranglah kan, kalau merajuk tu,merajuk manja - manja gitu, nak dipujuk dan sebagainya. Tapi kalau dah tawar hati tu, faham - faham sendirilah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via Miss BaNu StoRy
4 weeks ago.

 

Review Drama Korea - Age Of Youth 2

Age Of Youth 2 - Korean Drama ReviewHari ini tibalah giliran Drama Korea Age Of Youth 2 untuk direviewkan, sebelum ini aku dah pernah buat Review Age Of Youth Season 1, sekarang ini review untuk season 2 pula. Drama ini mempunyai 14 episod untuk musim kedua ini berbanding hanya 12 episod untuk musim...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via Miss BaNu StoRy
4 weeks ago.

 

BILA JEJAKA MAFIA BUAT SURPRISE

hai assalammualaikumBeg Dompet KickersBila Jejaka Mafia Buat Surprise - Benda yang ditunggu oleh nad sepanjang bersama dengan jejaka mafia adalah SURPRISE!!!!!..hahaha..memang susah nak dapat surprise dari dia, sebab dia jenis tak reti nak buat surprise..kadang-kadang nad saja cakap, nak itu nak ini, kalau...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
4 weeks ago.

 

PBS Masih harap Pairin tanding

Berita Selanjutnya Suara Masyarakat Sabah PENAMPANG: Parti Bersatu Sabah (PBS) masih berharap Presidennya Tan Sri Joseph Pairin Kitingan akan bertanding pada pilihan raya umum (PRU) akan datang sekalipun beliau telah menyatakan hasrat untuk tidak berbuat... Artikel berita PBS Masih harap Pairin tanding...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog djkupang djkupang via Suara Masyarakat Sabah
4 weeks ago.

 

Side Effects of Getting Tonsils Removed

Frequent sore throats or tonsils that are so large they interfere with swallowing or breathing are typical reasons why a health care provider might recommend removing the tonsils. While tonsil removal surgery a tonsillectomy typically lasts only 30 to 45 minutes, the recovery period is...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zoolligakampung zoolligakampung via Health Blog Centre Info
4 weeks ago.

 

Tarikh Pembayaran Gaji Bulanan Tahun 2018

Tarikh Pembayaran Gaji Bulanan Tahun 2018 telahpun dikeluarkan secara rasmi di Portal Rasmi Jabatan Akauntan Negara Malaysia. (JANM). Di dalam entri ini saya kongsikan tarikh pembayaran gaji tersebut sebagai panduan dan rujukan penjawat awam di luar sana. Jangan lupa untuk kongsikan entri ini dengan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ciklaili ciklaili via CIKLAILI
3 weeks and 6 days ago.

 

Fatty Bak Kut Teh Steam Fish @ Old Klang Road, KL

KL has no shortage of places to enjoy late supper, but most of them are mamak stalls and restaurants. For a different experience, head to Fatty Bak Kut Teh Fish Head restaurant at Old Klang road. This place is open until 4am in the morning and they serve some of the best steamed Song [] The...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog vkeong vkeong via Malaysia Food Travel Blog
3 weeks and 6 days ago.

 

Eiffel tower, Paris most romantic icon with fantastic city view

Eiffel tower is the most romantic icon in Paris, perhaps in the world. Its the highest wrought iron structure in Paris and the mostly discussed icon related to romance, worldwide! Many marrying couple also enjoy taking their wedding photo shoot with this iconic landmark for their sweetest memory.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog bradlock80 bradlock80 via Chaseeker
3 weeks and 6 days ago.