Most Popular

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Most Popular Of This Month

Page 2 of 33

Filem Drama Korea Bulan March 2018

Drama Dan Filem Korea Bulan March 2018Hari ini aku nak share filem dan drama Korea yang aku dah tonton dalam bulan March 2018 yang lalu. Ada beberapa Drama Korea yang episodnya tamat pada bulan March juga. So jom tengok senarainya di bawah ini okey.1) A Korean OdysseyPelakon: Lee Seung Gi, Cha Seung Won, Oh...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via Miss BaNu StoRy
2 weeks and 3 days ago.

 

Bulan SAFAR : Antara Islam dan Jahiliyyah

Dalam menyelusuri kehidupan sehari-hari, jarang dikalangan kita mengambil berat tentang bulan-bulan Islam atau lebih dikenali dengan Bulan Hijrah. Keadaan sebegini secara halus akan menyebabkan kita lupa dengan hari-hari bersejarah dalam Islam sehingga rasa cinta dan sayang yang perlu ditanam kedalam...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog duniamaklumat duniamaklumat via Hafiz™
2 weeks and 3 days ago.

 

Guide to Partying in Mykonos

Mykonos Island is worldwide known as the Greek party-Mecca. This means that if you are visiting Mykonos, you can’t miss the parties, in fact it would be really hard to avoid them! In Mykonos, parties happen any time at almost any place. But if you want to enjoy your vacations at maximum, you have to be a...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel . Fitness
2 weeks and 3 days ago.

 

Harga minyak petrol dan diesel bulan April 2018

Hairulafiz.net Hairulafiz.net - Perkongsian pelbagai informasi kerjaya kerajaan Harga minyak petrol dan diesel bulan April 2018. Disini ada perkongsian mengenai harga minyak petrol RON95, RON97 dan diesel terkini bagi setiap minggu pada bulan April 2018. Untuk info harga runcit minyak (bahan api)...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog baretta79 baretta79 via Hairulafiz.net
2 weeks and 3 days ago.

 

European Cheese Raclette Party

Oozing Cheese!!! Molten Cheese!!! Omg… I went gaga at European Cheese Raclette Party at Cocott’ KL recently. Watching the cheese melt and being scraped over the food is part of the sensory experience of a Raclette. I wish I could bring those cheeses and the Raclette grill back home so that I can...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel . Fitness
2 weeks and 3 days ago.

 

Discover Northern Turkey: Day Trips From Istanbul

Discover Northern Turkey: Day Trips From Istanbul The huge city of Istanbul is hugely diverse and there’s plenty to see within the city, but here’s some sites to visit if you have an extra day or two. From the northwestern city of Edirne to the fishing towns on the black sea and historic...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog arena84 arena84 via Akademi Fantasia Travel
2 weeks and 3 days ago.

 

Kanak-kanak dirogol jiran sebanyak tujuh kali

GRESIK: Seorang kanak-kanak perempuan di daerah Kebomas, Indonesia didakwa menjadi mangsa rogol jirannya sendiri sejak tahun lepas.Mangsa yang masih belajar di sekolah rendah di sini dipercayai dirogol jiran berusia 53 tahun itu sebanyak tujuh kali sejak September 2017, lapor portal beritajatim.com.Kes...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog izamdgreat izamdgreat via Informasi Santai Dan Menarik
2 weeks and 3 days ago.

 

180K Pageviews - Jumlah Trafik Blog Untuk Bulan Mac 2018

Dah menjadi kebiasaan bagi saya pada setiap awal bulan, saya akan kongsikan mengenai statistik dan jumlah trafik diterima blog saya ini. Post hari ini, saya akan tunjukkan anda statistik dan jumlah pageviews yang telah berjaya diterima untuk tempoh 1 hingga 31 Mac 2018. Alhamdulillah, untuk bulan Mac 2018,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRULHASSAN - Best Personal Blog Site
1 week and 6 days ago.

 

JW Marriott Kuala Lumpur's Kampong Festive Buffet at Feast Village, Starhill Gallery

This year, the famed Kampong Festive BuffetfromJW Marriott Kuala Lumpurwill once again be presented at Feast Village Starhill Gallery during the holy month of Ramadan.Set in a kampong ambiance, the buffet spread at Shook!, Feast Village will feature over 138 vibrant, delicious traditional...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog babysumo babysumo via GoodyFoodies
1 week and 5 days ago.

 

Jadual Waktu Peperiksaan UPSR 2018

Mengikut takwim peperiksaan yang telah dikongsikan di dalam entri Takwim Peperiksaan Dan Pentaksiran Tahun 2018, tarikh bagi peperiksaan UPSR 2018 akan diadakan pada 20, 24 - 27 September 2018. Di dalam entri ini saya kongsikan pula Jadual Waktu Peperiksaan UPSR 2018 sebagai panduan calon dan guru-guru...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ciklaili ciklaili via CIKLAILI
1 week and a day ago.

 

One Michelin-Starred Chef Sayan Isaksson Set To Thrill with Scandinavian Delights at Mandarin...

"Simply Scandinavian" connects the world annually with jazz music and flavours of Scandinavian cuisine, and has been hosted in over 20 countries including Australia, Bahrain, Canada, China, Czech Republic, Finland, Thailand and more. In celebration of the 30th anniversary of "Simply Scandinavian", Mandarin...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog babysumo babysumo via GoodyFoodies
5 days and 20 hours ago.

 

Malaysian Iceman mungkin dihukum gantung

Bangkok: Seorang lelaki kelahiran Johor yang lebih dikenali dalam kalangan media Malaysia sebagai Mr T atauMalaysian Icemanmungkin menghadapi hukuman gantung kerana dikatakan terbabit dalam percubaan menyeludup masuk 282 kilogram (kg)Crystal MethaphetamineatauIceke...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog izamdgreat izamdgreat via Informasi Santai Dan Menarik
1 month ago.

 

Herbalife lagi….

Aku betul-betul nak promote produk ni. Di sini, aku berikan cerita paling jujur berkenaan herbalife ya. Aku tak cerita tentang kandungan nutrisi dan khasiat apa yang ada di dalamnya tapi yang aku cerita ialah kisah sebenar pengambilannya dari sudut seorang aku yang tak tekun mengikuti jadual pemakanannya.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog wani2oo3 wani2oo3 via Wani's Blog
1 month ago.

 

The Exotic Tastes of Turkey at Mosaic, Mandarin Oriental, Kuala Lumpur

This week, delight in the exotic tastes of Turkey at Mosaic, Mandarin Oriental Kuala Lumpur as three specialty guest chefs from Mandarin Oriental, Bodrum, Turkey are in town to cook up a feast.Led by Chef de Cuisine Murat Donmez, the talented trio will be creating a delicious spread of authentic...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog babysumo babysumo via GoodyFoodies
1 month ago.

 

Resepi Nugget Nasi Ayam

Dalam family mama ada sorang anak bertuah yang tak makan nasi. Mama is haru jugak la. Orang lain makan nasi tapi dia tak makan nasi. Bikin ribut nak bagi dia besar. Tapi dia makan jer benda lain macam western food macam tu. Nak buat macam mana kan Allah nak bagi anak yang tak makan nasi. Hahaha.. mama is...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
1 month ago.

 

LiSUS Peringkat Daerah Seremban 2018

As Salam and greetings to dear readers. LiSUS Peringkat Daerah Seremban 2018.Kepada peminat netball mesti tahu apakah itu LiSUS? LiSUS adalah singkatan daripada Liga Sukan Untuk Semua. LiSUS ini anjuran bersama KBS dan PBJ negeri masing-masing. Setakat yang Mrs. A ingat LiSUS diadakan pada setiap tahun...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 month ago.

 

Nikmati Kesegaran Nira Nipah Dalam Taman di Wilayah MADA

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua para pembaca yang saya kasihi sekalian. Semoga anda semua berada dalam keadaan sihat sejahtera The post Nikmati Kesegaran Nira Nipah Dalam Taman di Wilayah MADA appeared first on AMIRNAWAWI.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amirnawawi amirnawawi via AMIRNAWAWI
1 month ago.

 

Home Paper Shredders And What Everyone Ought To Know About Them

There are two distinct sorts of paper shredders cross cut and strip shredders. Many recent shredders market cross cutting instead of merely using blades. Usually, these shredders are costlier than those that simply cut paper into strips, and also to get a house user, they may be a false market.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog cikguafri cikguafri via Paper Shredder HQ
1 month ago.

 

Suggestions on Commercial Paper Shredder Upkeep

Commercial paper shredders are machines generally found within offices and associations. As its name implies, it is intended to eliminate published documents in a secure and manageable fashion. With the rise in identity and information theft, shredding classified papers is the only method to include...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog cikguafri cikguafri via Paper Shredder HQ
1 month ago.

 

An Importance of Fixing a Paper Shredder

The Way to Repair Your Paper ShreddersA paper shredder is currently a must for your workplace along with your home. Just enjoy another office equipment, it may grow slow from too much use and also too little defense. There for it is important for you in repairing your paper shredder. To assist you...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog cikguafri cikguafri via Paper Shredder HQ
1 month ago.