Most Popular

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Most Popular Of This Month

Page 2 of 32

Tempah Kereta Baru Sebelum 1 September Untuk Elak Kena SST?

Apabila GST berkadar sifar peratus diumumkan kerajaan pada 1 Jun lalu, ramailah yang ambil kesempatan untuk menempah dan membeli kereta baru. Ini adalah kerana harga kereta pada kadar GST sifar peratus adalah lebih murah berbanding sebelumnya. Sehingga kini, masih ramai yang ambil kesempatan untuk beli...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRULHASSAN.COM
1 month ago.

 

Download eBook Percuma Rahsia Sedekah

Download ebook (format PDF) Rahsia Sedekah yang diberikan percuma oleh pihak penerbitnya (lihat isi kandungannya nanti). Penulisnya ialah (Allahyarham) Zahidan Abd Aziz, telah meninggal dunia kerana penyakit. Semoga Allah mencucuri rahmat ke atas rohnya, ameen.. Beliau juga pernah menulis beberapa buah yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mindloading mindloading via TamanSyurga
1 month ago.

 

MANJAKAN DIRI DI BONDAHAVEN PUSAT PENYUSUAN DAN SPA MASSAGE BANDAR PUTERI BANGI KAJANG

hai assalammualaikum' Me Time " di Bondahaven Spa Massage Bangi - " Me Time ", waktu yang nad perlukan sangat untuk merehatkan badan dan minda. Hampir setiap hari, sibuk dengan menguruskan rumah, jaga anak, kerja depan laptop lagi, setiap hari, kerja sebagai surirumah memang takkan habis. Sebagai seorang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
1 month ago.

 

Sewa Pocket WiFi Serendah RM20 Sahaja Untuk Travel Seluruh Dunia

Ramai yang bila nak travel keluar negara masing-masing sibuk nak kena beli sim kad kat negara tersebut. Pulak tu kena daftar dan urusan yang leceh dan juga susah untuk segalanya. Tapi internet adalah satu keperluan yang sangat penting terutama nak cari lokasi terutama anda bercuti luar negara yang pertama...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Dunia Teknologi Di Hujung Jari
1 month ago.

 

Review Drama Korea - Return

Return - Korean Drama ReviewHari ini seperti biasa aku nak buat revew drama Korea yang bertajuk Return yang disiarkan pada 17 Januari 2018 dan tamat pada 23 Mac yang lalu. Korean Drama Return ini disiarkan bagi menggantikan drama Judge Vs Judge dan kemudian akan digantikan dengan drama Korea Switch : Change...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via Miss BaNu StoRy
1 month ago.

 

Post Berkaitan 'Hutan Royal Belum' Catat 17K Trafik Sebulan!

Hari ini saya tujukan post ini khas untuk rakan-rakan blogger yang membaca blog ini. Aha, ada sesuatu yang menarik ingin saya kongsikan. Ia tentang satu post di blog saya yang berjaya menerima trafik yang sangat tinggi, hingga menenggelamkan post-post lain di blog saya. Post Berkaitan Hutan Royal Belum...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRULHASSAN.COM
1 month ago.

 

Tools asas untuk Blogger

​WordPress merupakan salah satu platform blog terbaik dari banyak-banyak platform yang ada. Sebahagian besar blogger lebih memilih ... The post Tools asas untuk Blogger appeared first on Blogger Olaoli.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog segalabenda segalabenda via Blogger Olaoli
1 month ago.

 

Top 5 Best Things To Do in Malaysia That Are Free

Best Things To Do in Malaysia That Are Free. What do you do if you’re running low on cash, but you’ve got a thirst for exploration? Look for free things to do, of course! Many popular attractions will cost you a pretty penny, but Malaysia’s chock full of fun, exciting activities for you to do that...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRULHASSAN.COM
1 month ago.

 

Mi Max 3 The 6.9-inch Phone With 5,500mAh Battery

Gone were the days that we wanted a small and compact phone to tuck into our tiny pockets. Big is the way to go right now as more and more smartphones are blurring the lines between a phone and a tablet-a grey area which of course gives rise to phablet. Introducing Mi Max 3-the smartphone with a...

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog tekkaus tekkaus via Tekkaus
1 month ago.

 

Senarai Biodata Peserta Da'i 6 (2018) TV3

Da'i musim keenam sudah menemui penonton di TV3, setiap hari Jumat, jam 9 malam. Hari ini merupakan episode pertama program Da'i Pendakwah Nusantara ke udara (20 Julai 2018). Seramai 10 peserta baru akan berentap dalam Da'i 6 2018 ini. Saya sempat menonton program ini yang merupakan antara program realiti...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRULHASSAN.COM
1 month ago.

 

Frame Gambar Pixajoy Dah Terima, Bestnya ...

Yeay, photoframe dari Pixajoy dah sampai. Memang best .. memang best. Alhamdulillah, tak sia-sia isteri saya melayan Pixajoy ni, dapatlah abadikan kenangan semasa Hari Raya tempoh hari dalam frame gambar. Jika sebelum ini, isteri saya suka gunakan Photobook untuk cetak gambar-gambar yang kami ambil, tapi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRULHASSAN.COM
4 weeks and 2 days ago.

 

Sinopsis Drama Yes Sir! Nak Pergi Mana?

Sinopsis Drama Yes Sir! Nak Pergi Mana? Lakonan Aisya Hasnaa Syazuwan HassanDrama Yes Sir! Nak Pergi Mana? ini akan disiarkan setiap hari Rabu dan Khamis bermula 4 Julai 2018 ini di Hypp TV Sensasi / Unifi TV.Drama Yes Sir! Nak Pergi Mana? ini disiarkan bagi menggantikan Drama Makmum Yang Paling...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via DaRi HaTi Miss MuLaN
4 weeks and 2 days ago.

 

Diet Terbaik Untuk Pesakit Kencing Manis

diet untuk pesakit kencing manisKebanyakan kita beranggapan bahawapesakit kencing manis perlu mengurangkan makanan manisyang dihasilkan daripada gula ringkas. Secara asasnya, makanan yang manis dapat meningkatkan paras gula dalam darah dengan cepat berbanding makanan yang berkanji.Perkara ini...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via bydrazlan
4 weeks and 2 days ago.

 

Tanda migrain, punca migrain pengalaman dan petua

​Baru-baru ni teman kena migrain untuk kali kedua yang baru disedari yang ianya adalah migrain. Pertama kali ... The post Tanda migrain, punca migrain pengalaman dan petua appeared first on Blogger Olaoli.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog segalabenda segalabenda via Blogger Olaoli
4 weeks and a day ago.

 

Invisible

A couple of days ago, I had to send someone to the clinic for an appointment. Normally Id wait for her in the car until its over because its hard to get a parking spot The post Invisible appeared first on LivingDeadGirl.net. [[ This is a teaser! Visit my blog to continue...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog tokyotenshi tokyotenshi via LivingDeadGirl.net
4 weeks and a day ago.

 

5 New Technologies To Avoid Road Accidents

As a world, we are always in motion. There are errands to run and places to go. It means that we spend a lot of time in our cars. City streets are bustling with people trying to get everything done and the small towns are no different. Since we are human, we do make mistakes, even when driving. We get...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel . Fitness
4 weeks and a day ago.

 

HLB GSC Mastercard Credit Card

Hong Leong Bank Golden Screen Cinemas Mastercard Credit Card (HLB GSC Mastercard Credit Card)*Best view in landscape modeGreat news for those that love watching the latest blockbusters on the big screen complete with immersive surround sound experience, coupled with a warm bucket of popcorn and soda,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog soon1992 soon1992 via Breakthrough | Experience | Event | Movie | Tech | Food | Review
4 weeks and a day ago.

 

Review: Keriang Hill Kedah, Back to Kampung Life

Yuhuu! Recently we went to Alor Setar for Kedah Fashion Week 2018 and we were so glad to be able to stayed at Keriang Hill Resort. It’s like back to Kampung Life, we love to be surrounded by lush greenery with Gunung Keriang as the backdrop, the serenity and of course the kampung house. Let’s check it...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel . Fitness
4 weeks and a day ago.

 

Dalam Satu Tahun Pertama Mula Bekerja…Ramai Yang Berhenti

Dalam satu kaji selidik mendedahkan, lebih satu pertiga daripada bakat muda lepasan graduan akan berhenti daripada kerja pertama mereka dalam tempoh kurang setahun. Alasan utama yang diberi adalah; # Mencari peluang kerjaya yang lebih bagus. # Mahukan kerjaya dengan gaji yang lebih banyak. Kajian yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ahmadyani ahmadyani via Tips Kerjaya Graduan Rujukan Pekerja
4 weeks and a day ago.

 

Fikir positif kunci kejayaan dan rahsia kekayaan

Kunci rahsia kekayaan yang seterusnya adalah ‘berani berfikir tentang Kekayaan’. Mengapa orang kaya semakin kaya dan orang miskin makin miskin? Kerana orang kaya selalu berfikiran

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
4 weeks and a day ago.