Most Popular

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Most Popular Of This Month

Page 2 of 28

Xiaomi Redmi 6 Pro With A Hide-able Notch [5 Different Colours]

Guess everyone is going ga-ga for a notch on their smartphones huh? So that it will look like an iPhone? The designers behind Redmi series think that it is a good idea to have notch display for their next device...or not. Apparently Redmi 6 Pro features a setting to adjust the notch...or in other words to...

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog tekkaus tekkaus via Tekkaus
2 days and 5 hours ago.

 

Pemandu Grab dibunuh dalam keretanya sendiri

PEMANDU Grab ditemui meninggal dunia dipercayai dibunuh, di dalam kereta miliknya di kawasan parkir Taman Selayang Makmur, Selayang, Gombak, malam tadi.Dalam kejadian 8.20 malam itu, lelaki berusia 27 dan berasal dari berasal dari Nilai, Negeri Sembilan, dijumpai di tempat duduk belakang kereta Perodua Myvi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog izamdgreat izamdgreat via Gosip Santai Malaysia
1 day and 2 hours ago.

 

Bose Sleepbuds To Lullaby You To Sleep

If you are the kind who cannot fall asleep easily due to the faintest noise, you might want to consider getting yourself this pair of Bose SleepBuds which has been proven to lullaby you to a deep sleep easily. Bose claims that by plugging these SleepBuds you can finally, really fall asleep soundly. No more...

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog tekkaus tekkaus via Tekkaus
8 hours and 9 minutes ago.

 

Gunung Banyak, Indonesia | Merangkak di Omah Kayu hahahha.... dan selfie di Taman Langit

Gunung Banyak, Indonesia | Merangkak di Omah Kayu hahahha.... dan selfie di Taman Langit | Tanpa ke Gunung Bromo lawatan ke Surabaya dianggap tidak lengkap. Bila dah sampai Gunung Bromo sebaiknya sambunglah pula ke Batu kerana lokasi tarikan pelancongan lebih banyak di sana. Suhu sejuk pula tu.Kota...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ruggedmom2 ruggedmom2 via Ruggedmom.com
1 month ago.

 

Business Opportunity Malaysia: Mail Boxes Etc Franchise

Despite the increasing popularity of e-mail as a mode of communication, it has not completely halted the use of ‘snail-mail’[...] The post Business Opportunity Malaysia: Mail Boxes Etc Franchise appeared first on Skeneur.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog simon0520 simon0520 via Skeneur
1 month ago.

 

BAZAR RAMADAN...TAK HAPPENING?

Ya bagi aku tahun nih bazar ramadan tak happening macam 4 atau 5 tahun lepas.Camna boleh kata tak happening?Bazar ramadan Bayan Baru satu ketika antara yang terbesaq kat bahagian Pulau. Kalau dulu punya cerita bulan posa saja kompem sesak jalan dari simpang Jalan tengah, dari roundabout Bayan Baru, dari...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
1 month ago.

 

Salam Jumaat : Kuliah Dhuha

As Salam and greetings to dear readers. Salam Jumaat : Kuliah DhuhaSalam Jumaat readers dan selamat berpuasa hari ke sembilan Ramadan. Alhamdulillah pagi tadi Mrs. A berjaya join kuliah Dhuha anjuran office. Actually company, setiap bulan dalam sekali atau dua kali di hari Jumaat akan mengadakan kuliah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 month ago.

 

PERLIS IS SO SMALL

Kalau hangpa ada akaun twitter dan ada follow isu-isu semasa serta politik mesti hangpa perasan #PerlisIsSoSmallyang berciap-ciapan semalam kan.Semua berkait rapat dengan isu politik kerajaan negeri yang dapat mandat dari rakyat untuk terus memerintah tapi bertelagah sesama depa.So ramai yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
1 month ago.

 

Biskut Raya yang Viral dari Khaisya Delite

Biskut Raya yang Viral dari Khaisya Delite| Assalamualaikum semua apa khabar hari ni?. Alhamdulillah dah masuk minggu kedua kita semua berpuasa. Tambah tolak hari ehhh bukan lama lagi nak sambut raya. Korang dah mula sibuk buat kuih raya ke? Kinah buat masa ni tak buat. Biasa la ada anak kecik ni habis...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
1 month ago.

 

DASHING 2 in 1 Face Body Wash | Pelengkap Mandian Si Jejaka

Dalam kehidupan dunia yang semakin mencabar jejaka sentiasa berikhtiar untuk memudahkan urusan agar dapat menikmat kehidupan sepenuh termasuk dalam rutin penjagaan harian. Mandian DASHING 2 in 1 Muka Badan terbaru untuk si jejaka dengan formulasi yang direka khas untuk membersihkan muka dan badan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
4 weeks and 2 days ago.

 

Percutian Pulau Perhentian - Pengalaman Bercuti 3 Hari 2 Malam Antara Paling Best

Percutian best di Pulau Perhentian. Tak sangka, saya sekeluarga dapat sampai ke Pulau Perhentian. Sebelum ini, kami cuma banyak bersembang je pasal nak bercuti di Pulau Perhentian, yang terletak di daerah Besut, Terengganu. Pernah buat tabungan, tetapi akhirnya tabungan digunakan untuk benda lain .. haha. ...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRULHASSAN.COM
4 weeks and 2 days ago.

 

Good Old Photobucket Is Releasing All Your Jailed Photos

Photobucket is releasing all your photos. No longer will Photobucket's users fork out US$399 to liberate their "jailed" photos. It appears that the bigwigs at Photobucket have finally come to their senses after the company's horrific mistake to take their users as hostages. That unexpected blunder and the...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog tekkaus tekkaus via Tekkaus
4 weeks and 2 days ago.

 

INGAT SENANG SENANG NAK PERCAYA

Saja nak bagi tau kat hangpa, dulu ada sorang buyer Melayu tapi nama Mat Salleh nak beli seluaq ni dengan aku.Tapi yang bestnya bukan pasal dia nak beli, tapi details yang dia mintak kat aku untuk pastikan dia tak ditipu tuh...salinan ic depan belakangsalinan lesenbil api /airno plet kenderaanDemmmmm macam...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
4 weeks and 2 days ago.

 

ISU YANG TAK DAK ISU PUN

Isu kat negara Perthliss yang hangat diperkatakan dua tiga hari nih sepatutnya kalau diikutkan tak nampak macam satu isu yang besaq.Apa yang jadi pasal apa jadi, aku rasa hangpa dah tau...benda dihujung jari ja la ni, tak dak kat tv,kat FB bersepah tak pun kat twitter pun ada...kalau cari kat tumblr aku tak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
4 weeks and 2 days ago.

 

MURTABAK KUAH GULAI?

AssalamualaikumMURTABAK KUAH GULAI? | Hi! lamanya taksinggah kat sini 😂 so sapa kat sini suka murtabak? kalau macam sha, kalau bulan ramadhan wajib berbuka dengan murtabak kecuali hari hari terakhir ramadhan mesti murtabak cepat habis dan taksempat beli hahahahabeberapa hari lepas sha ada nak try...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog shfyqhazhr shfyqhazhr via shfyqhazhr
4 weeks and a day ago.

 

5 Reasons Oral Hygiene Is Damn Important

There is this saying, "put your money where your mouth is." Though it's not directly related to oral hygiene, it pays to literally spend more money (oral care) and time on what's in your mouth. It's time we start reevaluating our oral hygiene even more. Yours truly me is guilty of this negligence as well.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog tekkaus tekkaus via Tekkaus
4 weeks and a day ago.

 

Makan Percuma, Minum Percuma, Tidur Pun Percuma

Makan percuma, minum percuma, bahkan tidur pun percuma. Tetapi peliknya tiada seorang pun sukakan tempat ini. Tempat apakah ini? Lihat jawapan disini. The post Makan Percuma, Minum Percuma, Tidur Pun Percuma appeared first on TekaTeki.org.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog feysal feysal via TekaTeki.org
4 weeks and a day ago.

 

Kenapa boleh bangkrap?

Takde niat apa-apa. Sekadar nak ambil iktibar. Pengurusan kewangan hatta jika diri sendiri tidak diurus dengan baik memang ke laut la jawabnya. Nak betul terkesan

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
4 weeks and a day ago.

 

NASI KERABU - DAPAT TIME PUASA JE

AssalamualaikumNASI KERABU - DAPAT TIME PUASA JE | Hi! entry kali ni pun pasal makanan jugak hehe biasalah bulan puasa ni, banyak betul makanan yang nak dicuba terbeli tapi takmakan pun? 😪 so harini sha berbuka dengan nasi kerabu! sha tak ingat tahun bila tapi sha pernah the whole ramadhan iftar...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog shfyqhazhr shfyqhazhr via shfyqhazhr
4 weeks and a day ago.

 

Drama Bila Aidil Ada Fitri Episod 1 Hingga 6

Sinopsis Drama Bila Aidil Ada Fitri Episod 1 Hingga 6Ada banyak drama menarik yang disiarkan di bulan Ramadan ini, antara salah satu drama yang aku layan adalah drama Bila Aidil Ada Fitri. Drama ini merupakan adaptasi daripada Novel Raya = Aidil + Fitri karya Yumi Hyra dan disiarkan di Astro Oasis dan Astro...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via DaRi HaTi Miss MuLaN
4 weeks and a day ago.