Most Popular

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Most Popular Of This Month

Page 10 of 31

Vivo NEX With Pop-Up Selfie Camera

The trend-setting Vivo NEX has finally been unveiled in Malaysia. Like Oppo Find X, Vivo NEX does not come with any notch which is achieved by hiding the selfie camera via "magic". Without the presence of the hideous notch on the display, Vivo NEX is the all-screen smartphone that you want to have for...

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog tekkaus tekkaus via Tekkaus
3 weeks ago.

 

Top Thai Brands 2018

For those looking for new business venture or opportunities, Top Thai Brands showcase is coming this 9th to 12th August 2018 at the Kuala Lumpur Convention Centre (Hall 5). Themed “Open Up New Business Opportunity With Thai Creativity”, the event shines the spotlight on Thai ingenuity and...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel . Fitness
3 weeks ago.

 

#TawakkalKanAda -Tagline Terbaru Hospital Pakar KPJ Tawakkal

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua para pembaca yang saya kasihi sekalian. Semoga anda semua berada dalam keadaan sihat sjehaterah The post #TawakkalKanAda -Tagline Terbaru Hospital Pakar KPJ Tawakkal appeared first on AMIRNAWAWI.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amirnawawi amirnawawi via AMIRNAWAWI
3 weeks ago.

 

Filem Munafik 2 Dijangka Lebih Seram

Filem terbaru Munafik 2, 'buah tangan' terbaru dari pengarah muda Syamsul Yusof bakal menemui peminat filem di pawagam pada 30 Ogos 2018. Video trailer filem Munafik 2 telahpun dimuat-naik ke laman YouTube dan menerima tontonan yang tinggi oleh netizen. Filem Munafik 2 Lebih Seram Filem Munafik 2 dijangka...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRULHASSAN.COM
3 weeks ago.

 

Buat duit sebagai penulis – Panduan Menjadi Penulis Bebas

​Minggu lepas setelah sekian lama tidak membeli ebook tiba-tiba teman teringin dan tertarik untuk membaca sebuah ebook ... The post Buat duit sebagai penulis – Panduan Menjadi Penulis Bebas appeared first on Blogger Olaoli.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog segalabenda segalabenda via Blogger Olaoli
3 weeks ago.

 

Jordan's 8th Birthday Celebration

Vermicelli and egg-Prepared by mommy dearest.Time really does fly...in a blink of an eye my big baby boy has turned 8. For those who have known me since my early blogging years...I am sure you will feel old right now. Ha :D In fact I feel old too, but in a good way at least. So earlier this month, we...

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog tekkaus tekkaus via Tekkaus
3 weeks ago.

 

Mamonde Creamy Tint Squeeze Lip Color Balm: Lipstick Types,Textures and Finishing

Looking for a lipstick colour to match the 2018 Autumn Winter runways? Mamonde’s Creamy Tint Squeeze Lip Color Balm Range have colours that will suit any season or occasion and colours that will make you go wild or give you a perfectly innocent look. Just as how the ideal lipstick shade can nail...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel . Fitness
3 weeks ago.

 

Pakej Perkahwinan Lengkap Homestay Dan Katering Terbaik Di Shah Alam

Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog makan Mahamahu dan juga rakan-rakan sekalian. Selalu tempoh diambil untuk merancang hari bahagia korang akan ambil masa berapa lama setahun, enam bulan atau juga kurang lagi daripada itu. Almaklumlah semua nak kena fikir dari segi lokasi, makanan, pelamin,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Maha Mahu Makan
2 weeks and 6 days ago.

 

Nanu's Platter @ Naughty Nuri's Malaysia

Nanu's Platter @ Naughty Nuri's MalaysiaAlways a big fan of Naughty Nuri's array of noms, I was back there again recently to savour their latest Nanu's Platter.Now I've always loved the BBQ spare ribs from Naughty Nuri's, and they are always having various promotions at their outlets which makes...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog isaactanjs isaactanjs via Isaactan.net | Events • Food • Tech • Travel
2 weeks and 6 days ago.

 

Beli 'Pampers' PetPet Murah, Online Jer Senang

Murah murah murah. Kalau nak beli 'pampers' jenama PetPet, belilah secara online sebab harga PetPet jauh lebih murah dibandingkan dengan di kedai-kedai atau pasaraya. Isteri saya baru je borong lampin pakai buang jenama PetPet ni di laman web shopping online popular di Malaysia ... aha mana lagi kalau bukan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRULHASSAN.COM
2 weeks and 6 days ago.

 

Menginap Di Rumah Warna Warni Masbro Village Homestay Boutique Melaka

"Masbro Village Melaka Review"Spongebob Squarepants adalah kartun kegemaran penulis. Jika anda peminat spongebob, semestinya anda akan tahu akan konsep dan suasana persekitaran dalam bikini bottom.Masbro Village MelakaSungguh ceria dan bewarna-warni. Itu menjadikan kartun ini lebih menarik selain lawak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog BelangTarung BelangTarung via Travel | Food | Lifestyle Blog by Mizan
2 weeks and 6 days ago.

 

SHAPEE DISPOSABLE NURSING PADS BER KESELESAAN IBU

hai assalammualaikumShapee Disposable Nursing Pads - Perkara biasa akan terjadi kepad ibu yang menyusu anak ialah apabila susu banyak dan keluar akan menyebabkan basah di bra atau baju sehingga boleh mendatangkan bau. Lagi teruk, ada kesan tompok dekat baju akibat susu tu. Memang tak selesa, lagi kalau...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
2 weeks and 6 days ago.

 

Kencing Manis Penyebab Mati Pucuk?

kencing manis boleh menyebabkan anda disfungsi eriktil(mati pucuk)Anda mungkin mengalami disfungsi erektil (mati pucuk) jika zakar anda sukar mengeras dan tegang sehingga anda tidak boleh melakukan hubungan kelamin. Jika kejadian ini berlaku hanya sekali sekala, anda tidak mengalami mati pucuk. Namun jika...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via bydrazlan
2 weeks and 6 days ago.

 

Hint Nak Lulus Peperiksaan Pegawai Tadbir N41 Penolong Pegawai Tadbir N29

Anda terima panggilan dari SPA untuk peperiksaan REQT jawatan Pegawai Tadbir dan Penolong Pegawai Tadbir Sarawak? Dah buat persediaan? Dah tengok contoh-contoh soalan exam ini tak? Nak hint untuk lulus peperiksaan Pegawai Tadbir N41 dan Penolong Pegawai Tadbir N29 tak? Ok. Ada rujukan khas untuk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via iKerjaya Graduan
2 weeks and 6 days ago.

 

Things To Eat in Avenue K: Part 1

Nothing unites us Malaysians more than food – we’re constantly talking about what to eat, where to eat and whom to eat with. From local delights to global cuisine, KL is an attraction for foodies wanting to satisfy their cravings. With over 40 food establishments under one roof, Avenue K celebrates the...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Bangsarbabe Bangsarbabe via Bangsar Babe
2 weeks and 6 days ago.

 

Oiso Korean Restaurant, Cheras Leisure Mall, KL

Oiso (which translates to "welcome") is one of many Korean restaurants located within Cheras Leisure Mall. The menu comprises of Korean homecooked food such as stews (kimchi jjigae, sundubu jjigae), noodles (janchi guk su, jap chae,), kimchi fried rice, bibimbap, sam gye tang (ginseng chicken soup), kimchi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog babysumo babysumo via GoodyFoodies
2 weeks and 6 days ago.

 

Langkah Mengatasi Penyakit Kulit (Kurap,Ekzema,Bisul,Kurap,Panau)

Kulit merupakan organ terbesar pada tubuh manusia. Kulit juga merupakan sistem pertahanan tubuh yang pertama , fungsi utamanya adalah untuk bertindak sebagai penghalang yang melindungi organ-organ dalaman dari serangan fizikal [] The post Langkah Mengatasi Penyakit Kulit...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog nadia5716 nadia5716 via Panduan dan Info Kesihatan
2 weeks and 6 days ago.

 

Latest Smartphone TP-Link Neffos C7A, C9, C9A and X9

Introducing the latest smartphone TP-Link Neffos C7A, C9, C9A and X9TP-Link and Neffos announced their exciting range of products, designed specifically to offer consumers a seamless viewing experience, be it at home or on-the-go on 26 July 2018. The new range of products from Neffos comes packed with...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog soon1992 soon1992 via Breakthrough | Experience | Event | Movie | Tech | Food | Review
2 weeks and 6 days ago.

 

Info Percutian Di Cameron Highland Puncak Yang Sangat Cantik

Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog makan Mahamahu dan juga rakan-rakan sekalian. Kalai ni Maha nak cerita kat korang tentang Cameron Highland walaupaun majoritinya dah pernah pergi dan tahu selok belok tempat ini, tapi Maha nak share info kat korang just in case korang ada tertinggal fakta...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Maha Mahu Makan
2 weeks and 5 days ago.

 

Muffin Choc Chip Air Fryer

Mama kalau buat muffin mesti dalam oven. Semalam mama malas sangat nak angkat oven tu pergi dekat plug so mama bakar dalam air fryer. Heheh boleh jer sebenarnya cuma kena bakar skit skit la. yer lah air fryer besar mana. cenonet jer hahh.. kalau dalam oven kan sekali bakar jer. So mama try la bakar dalam...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
2 weeks and 5 days ago.