Fresh Pings

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Fresh Pings

Page 16 of 12074

TEKA PERISA MISTERI PRINGLES DAN MENANG HADIAH RM 20,000!!

hai assalammualaikumTeka Perisa Misteri Pringles Dan Menang Hadiah RM20 000 - Siapa tak suka kerepk Pringles, semua orang suka kan. Snek Pringles menjadi makanan ketika berpesta dan keramaian. Menjadi pilihan kerana mempunyai pelbagai perisa dari masam, biasa dan pedas. Dengan rangup dia, bila makan krup...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
3 weeks and 2 days ago.

 

KERANA SINGGANG DOKTOR PAKAR DI HENTAM

KERANA SINGGANG DOKTOR PAKAR DI HENTAM. Kecoh sejak semalam terbaca kat Twitter netizen mula menghentam seorang Dr pakar buah pinggang kerana satu posting beliau di media sosial mempertikaikan pihak media mengajukan soalan berkaitan masakan singgang di sidang media yang di adakan oleh Pengarah KKM,yang di...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
3 weeks and 2 days ago.

 

asparagus ubat kanser paling mujarab

kepada pesakit² kanser..semoga tabah menghadapi dugaan initak ada salahnya mencuba asparaguskita hanya berusaha dan berikhtiar, selebihnya terserah padaNyaJust take a few minutes and its worth reading.....whether U believe it or not..... Please read the contents below and pass to your friends Three types...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog simiey simiey via simiey[dot]info
3 weeks and 2 days ago.

 

'Jom Iftar @ Chatz Brasserie' Istimewa Bulan Ramadan Di PARKROYAL Kuala Lumpur

Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog makan Mahamahu dan juga rakan-rakan sekalian. Laporan pekembangan virus Covid-19 di negara kita semakin meningkat dari hari ke hari jadi kita kena lebih berhati-hati dan juga selalu beringat. Walaupun hanya untuk keluar pergi makan atau pergi mana-mana sahaja...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Maha Mahu Makan
3 weeks and 2 days ago.

 

Western food di QIDOT CAFE, Telok Panglima Garang

Qidot Cafe Telok Panglima Garangramai orang sedang makan di Qidot CafeRamai yang ingat cafe nih hanya serve Western food jeh yelah nampak macam kedai mahal jeh kan haha so cliche! Sebenarnya bukan setakat Western Foods je, Korean food and Malay. Harga pun standard lah untuk jenis kedai macam nih, tak mahal...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog sedapmakan sedapmakan via MaKaN JiKa SeDaP
3 weeks and 2 days ago.

 

Hidangan Al-Quran Di TV AlHijrah Sepanjang Bulan Mac

TV AlHijrah menyasarkan tahun 2020 sebagai tahun yang akan membawa lebih kejayaan buat stesen ini. TV AlHijrah berazam untuk memberikan sepenuh penumpuan kepada penerbitan dan penyiaran rancangan-rancangan yang berunsurkan islamik serta penerapan nilai-nilai murni yang mampu membentuk sahsiah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Dunia Penuh Gosip
3 weeks and 2 days ago.

 

Falsafah Kehidupan

Repost:simieY nak berkongsi satu topik menarik dari blog komuniti asakelate.netkalau nak direct ke topik rasa cam xbest pulak. simieY tambah info sbb nk bagi menarik sikit :)selamat berfalsafah..Pengenalanapa itu falsafah?Perkataan falsafah berasal daripada bahasa Yunani Kuno, dan dalam pengertian yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog simiey simiey via simiey[dot]info
3 weeks and 2 days ago.

 

MRS. A JOIN PENCARIAN BLOG LIST PERTAMA ELLY MATIN

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Mrs. A join Pencarian Blog List Pertama Elly Matin. Tertarik nak join segmen ini cause syarat-syaratnya sangat mudah selain daripada kena tepek gambar banner segmen macam kat bawah ni.Pencarian Blog List Pertama Elly Matin.KLIKBlogger yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
3 weeks and 2 days ago.

 

Biasiswa Perguruan Persekutuan Program Ijazah Sarjana Muda Pendidikan (ISMP) 2020

Biasiswa Perguruan Persekutuan Program Ijazah Sarjana Muda Pendidikan (ISMP) | Permohonan biasiswa ini dibuka kepada semua pelajar yang berkelayakan, berpotensi, berminat dan beriltizam untuk memohon biasiswa bagi pembiayaan pengajian di peringkat Ijazah Sarjana Muda Pendidikan (ISMP). Biasiswa ini...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog putrakembara putrakembara via Biasiswa | Bantuan Pendidikan | Scholarship JPA MARA 2020/2021
3 weeks and 3 days ago.

 

Oppo Watch The Cheap Apple Watch Clone That You Want To Buy

Launched together with Oppo Find X2, Oppo Watch looks strikingly similar to the famous Apple Watch that has been regarded as the best smartwatch money can buy. In fact for the uninitiated, it could be a bit tricky to tell them apart from afar. Though this full-fledged smartwatch from Oppo might look like a...

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog tekkaus tekkaus via Tekkaus | Lifestyle ⦁ Gadget ⦁ Food ⦁ Travel
3 weeks and 3 days ago.

 

Biasiswa Ijazah Sarjana Muda Perbadanan Insurans Deposit Malaysia (PIDM) 2020

Biasiswa Ijazah Sarjana Muda Perbadanan Insurans Deposit Malaysia (PIDM) | Biasiswa PIDM ditawarkan setiap tahun kepada maksimum 20 pemohon yang berjaya, untuk mengikuti pengajian ijazah sarjana muda sehingga empat tahun di institusi tempatan dalam bidang pengajian yang selaras dengan keperluan urusan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog putrakembara putrakembara via Biasiswa | Bantuan Pendidikan | Scholarship JPA MARA 2020/2021
3 weeks and 3 days ago.

 

Milo Si Kucing mixed Persian DLH

Selepas seminggu bersedih selepas kehilangan Rocky, anak kembali ceria selepas diganti dengan seekor anak kucing yang sangat comel diberi nama Milo.Iye Milo sempena air milo. Hahaa..Disebabkan warna bulunya yang coklat cair seakan milo ais.Milo seekor anak kucing jantan berusia 2 bulan. Sengaja saya carikan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog simiey simiey via simiey[dot]info
3 weeks and 3 days ago.

 

4 Vegetarian Restaurants in Melaka to try

Last October, I started to adopt a vegetarian lifestyle. I must admit, that didn't stick for long. But I discovered the pescatarian diet (which means I don't eat meat such as chicken, beef, pork, lamb, etc). Most of my diet consists of vegetables and fish. The vegetable is at the base of my food pyramid and...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog jerinelay jerinelay via HERTRAVELOGUE.COM
3 weeks and 3 days ago.

 

Permohonan Biasiswa Kerajaan Jepun Untuk Pengajian Pasca Siswazah (MONBUKAGAKUSHO: MEXT) 2021

Permohonan Biasiswa Kerajaan Jepun untuk Pengajian Pasca Siswazah (MONBUKAGAKUSHO: MEXT) | Tawaran Biasiswa Tajaan Kerajaan Jepun 2021 (MONBUKAGAKUSHO: MEXT) Untuk Pengajian Pasca Siswazah ini ditaja oleh Kementerian Pendidikan, Kebudayaan, Sukan, Sains dan Teknologi Jepun (MEXT) dan ditawarkan kepada...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog putrakembara putrakembara via Biasiswa | Bantuan Pendidikan | Scholarship JPA MARA 2020/2021
3 weeks and 3 days ago.

 

Life Is A Sum Of All Our Choices Is Not By Albert Camus

The post Life Is A Sum Of All Our Choices Is Not By Albert Camus appeared first on Quotationize.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kertoon kertoon via Quotationize
3 weeks and 3 days ago.

 

6 Cara Senang Bezakan Daun Sup Dan Daun Ketumbar. Ramai Yang Salah!

Ramai Salah! Ini  adalah 6 Beza Antara Daun Sup Dan Daun Ketumbar Bila menyentuh bab-bab di dapur, sudah pasti ada yang boleh mengelirukan terutamanya bahan-bahan-masakan. Saya sendiri sering terkeliru

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mustaffa07 mustaffa07 via Mustaffa Yasin
3 weeks and 3 days ago.

 

God Is A Girl? Do You Know The Meaning Behind The Song?

Have you ever thought about this? Is God a girl? Or is He a man? But judging from what is happening around the world, it seems quite right to point to the fact that God is indeed a lady whose wrath can be felt everywhere~it spreads and there seems to be no end in sight. OK~Sorry God! This is not a sexist...

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog tekkaus tekkaus via Tekkaus | Lifestyle ⦁ Gadget ⦁ Food ⦁ Travel
3 weeks and 3 days ago.

 

Reason Lama Tak Update Blog

Reason Lama Tak Update BlogTudiaa rindu betul kat Blog Miss Banu Story ni. Dah agak lama tak update blog ni sebab laptop aku rosak. Dah hantar dah kat kedai komputer untuk dibaiki, tapi sampai sekarang tak siap, bukan rosak teruk pun. Nak dijadikan cerita lagi handphone Xiomi Redmi Note 5 aku pula hilang.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via Miss BaNu StoRy
3 weeks and 3 days ago.

 

6D5N Itinerary in Shirakawa-go, Takayama, Kanazawa, Toyama, Gifu and Fukui Part I

KAMPUNGBOYCITYGAL/KAMPUNGBOYCITYGAL - A MALAYSIAN FOOD TRAVEL BLOG My trip to Central Japan has been nothing but amazing!! Throughout the 6D5N trip, Ive covered 4 prefectures (Gifu, Toyama, Ishikawa, Fukui) and passed... KAMPUNGBOYCITYGAL/KAMPUNGBOYCITYGAL - A MALAYSIAN FOOD TRAVEL BLOG

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog wzchin wzchin via KAMPUNGBOYCITYGAL
3 weeks and 3 days ago.

 

Masa Masa Bosan

Kalau korang bosan dan ada sikit masa, korang buat apa ya?Aku kalau gi kerja, bila time nak balik akan ambik 5 ke seploh minit men game. Aku tak berapa gemar bukak fesbuk atau wazap sebab kalau dah tertengok fesbuk tu; bukan kata 5 minit. Boleh jadi 50 minit pun tak habis nak skrol huhuhu.Jadi aku men game...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog empayarutama empayarutama via EmpayarUtama
3 weeks and 3 days ago.