Fresh Pings

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Fresh Pings

Page 15 of 11551

'Maaf ustazah, saya hanya mampu sediakan duit belanja harian anak-anak ke sekolah' - Ibu Huda

'Maaf ustazah, saya hanya mampu sediakan duit belanja harian anak-anak ke sekolah' - Ibu Huda |ADIK HUDA HADIAH HARI GURU DUIT TABUNG RM0.70 SENAssalamualaikum dan selamat petang semua yang menanti wajah adik Huda. Yang mesej saya supaya saya selfie dengan adik Huda, hari ini saya kotakan janji saya...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog moscowz moscowz via OH BULETIN - Media Informasi Malaysia
6 days and 19 hours ago.

 

3 beradik miliki mata berwarna biru, coklat dan kelabu

Berita Selanjutnya Suara Masyarakat Sabah PUTATAN: Anak mata berwarna biru, coklat dan kelabu. Itu keistimewaan tiga beradik dari sini yang sering menarik perhatian ramai setiap kali keluar rumah. Selain pernah diberi gelaran tertentu oleh rakan, Rusyduddin Ronaldo Lee, 18; Refnaldi Ronaldino Lee,16, dan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog djkupang djkupang via Suara Masyarakat Sabah
6 days and 20 hours ago.

 

Mister Global Malaysia 2017

Mister Global merupakan satu organisasi yang menyokong semua bahagian melalui hiburan, fesyen dan peranan seseorang. Sentiasa mendorong setiap orang untuk memiliki peribada yang terbaik, percaya pada diri sendiri, ketampanan, sikap dan bijak.Mister Global mula diadakan di Pak Chong City, Thailand...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog bhrain bhrain via akurain
6 days and 21 hours ago.

 

Eastin Hotel Penang Kembara Desa Ramadhan Buffet 2017

For Ramadhan 2017, Eastin Hotel Penang rolls out their Ramadhan buffet which brings diners an array of masakan kampung the kind mothers used to prepare on special occasions. The theme for the buffet is Kembara Desa and many favourites can be found along the buffet line,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lingzie lingzie via Lingzie's Food Fashion
6 days and 21 hours ago.

 

My Southern Food And Culture Festival 2017 Anjuran Pelajar ASWARA

Dalam usaha untuk memperkenalkan seni dan budaya Malaysia melalui aspek makanan, aktiviti kesenian dan kebudayaan, dengan bangganya Pelajar Fakulti Pengurusan Seni dan Budaya, Akademi Seni Budaya dan Warisan Kebangsaan (ASWARA) akan menganjurkan My Southern Food And Culture Festival 2017. Maklumat festival...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Dunia Penuh Gosip
6 days and 21 hours ago.

 

Plan Data Tanpa Had, Panggilan Percuma Semua Network Menerusi Hero P78 UMobile

Data tanpa had daripada UMobile. Ini tentu satu yang menggembirakan buat anda terutama sekali mereka yang tegar menggunakan internet serta data. Ini termasuklah blogger yang memang tidak boleh tidak, memerlukan penggunaan data yang agak banyak. Saya akui, sebagai seorang blogger sepenuh masa, keperluan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRULHASSAN.COM
6 days and 21 hours ago.

 

Siaran Langsung Pahang vs Kedah Final Piala FA 2017

Info Semasa Info Semasa - Infomasi Dihujung Jari Aksi Piala FA Malaysia akan menuju kemuncaknya pada 20 Mei 2017 dengan perlawanan akhir akan berlangsung di Stadium Shah Alam. Apa yang pasti jualan tiket semestinya seperti goreng pisang panas. Jumlah yang diperuntukan memang tidak cukup jika perlawanan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog infosemasa infosemasa via Info Semasa
6 days and 21 hours ago.

 

Tonton online hikayat cinta si pematah hati episod 16 akhir

Eshh jahat betul mak dia nih. Nak jer aku cilikan nih. Episod akhir hikayat cinta si pematah hati. Ryan Jemput baca entri ini jugaZikir munajatKeputusan chelsea vs atletico madrid 1/05/2014... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
6 days and 22 hours ago.

 

Giveaway RM1000 Shopping Credit SGshop Malaysia By Lokmanamirul

hai assalammualaikum..jom kawan2 join ga nie.. hadiah lumayan ok..kalau nak join klik je banner ok..kalau mnang ga ni saya nak shopping baju yang cantik2 itew untuk putra dan putri saya.. hihiinsyaallah kalau ade rezeki mereka.. amindoakan ye ouls.. semoga ade rezeki uols juga di situ...adiosss!!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog irismyra irismyra via SHARING TO SOMEONE I LOVE
6 days and 22 hours ago.

 

Brain food: What you eat could help manage depression and anxiety

The idea that what we eat and drink has direct impact on our mood is not a new one. Who can deny the salvation in a cup of tea after a rough day? But the theory behind this intuition is now a central field of research, and theres growing evidence for the idea that our []

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zoolligakampung zoolligakampung via Health Blog Centre Info
6 days and 22 hours ago.

 

TERKINI: Kubur Digali Semula, Tubuh Tahfiz Muda, THAQIF Masih Utuh, Tidak Hancur, Berbau!

Ekslusif!! Jenazah pelajar tahfiz, Mohamad Thaqif Amin Mohd Ghaddafi yang meninggal dunia 26 April lalu digali semula pagi ini oleh pihak hospital dengan kebenaran dari mahkamah serta bersaksikan polis bagi mencari punca kematiannya. Sample yang diambil selepas kematiannya sebelum ini tidak menemui apa-apa...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog irismyra irismyra via SHARING TO SOMEONE I LOVE
6 days and 23 hours ago.

 

509 Penduduk DUN Kuamut Terima Geran Tanah

Berita Selanjutnya Suara Masyarakat Sabah KINABATANGAN Seramai 509 penduduk dari 17 kampung dalam Dewan Undangan Negeri Kuamut menerima geran tanah individu membabitkan keluasan 1,708.5 hektar. Geran tersebut disampaikan Ketua Menteri Sabah Datuk Seri Musa Aman ketika merasmikan Pesta Kaamatan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog djkupang djkupang via Suara Masyarakat Sabah
6 days and 23 hours ago.

 

Celcom Pertama Tawar Rangkaian 3G di Asia Tenggara

Berita Selanjutnya Suara Masyarakat Sabah Celcom Pertama Tawar Rangkaian 3G di Asia Tenggara CELCOM Axiata Bhd memulakan langkah penawaran rangkaian 5G dan menjadi penyedia pertama rangkaian itu di Asia Tenggara dan Malaysia menjelang tahun 2020. Ketua Pegawai Eksekutifnya, Michael Kuehner, berkata...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog djkupang djkupang via Suara Masyarakat Sabah
6 days and 23 hours ago.

 

SUSU MOEDER SUSU TERBAIK UNTUK IBU DAN ANAK

hai assalammualaikumMemang banyak produk untuk susu ibu mengandung dan milkbooster di luar sana. Tapi yang dicari mestilah minuman tu sesuai dengan tekak kita dan khasiat susu tersebut. Selalu cakap dengan orang " ko minum susu tak masa hamil ni??" mesti jawapan yang diberi " tak, aku tak boleh minum susu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
6 days and 23 hours ago.

 

Siapa Sangka Jejaka Menikahi 2 Gadis Sekali Gus

Siapa Sangka Jejaka Menikahi 2 Gadis Sekali Gus |JAKARTA – Netizen Indonesia heboh memperkatakan kisah kehebatan seorang jejaka tempatan yang mampu melakukan pernikahan dengan dua gadis... This is a content summarry.Visit my website for full link ,other content and other.http://fezlan.blogspot.my

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog fezlan fezlan via pengtahuan dihujung jari anda
1 week ago.

 

'20 Minit Selepas Dibedah dan Bayi Selamat Dikeluarkan, Si Ibu Meninggal Dunia'

'20 Minit Selepas Dibedah dan Bayi Selamat Dikeluarkan, Si Ibu Meninggal Dunia' | Saya dulu main order saja nak anak 11 orang dari isteri saya. Kononnya nak cukupkan kuota satu pasukan bola sepak bila semua dah besar nanti. Tetapi bila dah tengok sendiri kesusahan isteri menjaga anak dan berhadapan dengan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog moscowz moscowz via OH BULETIN - Media Informasi Malaysia
1 week ago.

 

'Sepanjang aku jadi Driver Uber, inilah pengalaman yang paling manis'

'Sepanjang aku jadi Driver Uber, inilah pengalaman yang paling manis' | Sesuatu aku nak kongsi dengan rakan-rakan driver semua. Sejak dari awal tahun lalu aku jadi driver, belum pernah sekali pun aku ada masalah dengan mana-mana rider (pelanggan). Maki hamun, jauh sekali. Mengeluh kerana tambang rendah pun...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog moscowz moscowz via OH BULETIN - Media Informasi Malaysia
1 week ago.

 

Penampar sulung punya cerita.

Penampar sulung punya cerita | Alkisahnya, aku tak tahu apa-apa pun pasal cerita tampar menampar ni. Cuma semalam aku terbaca status facebook seorang top blogger ni, bro framestone, pasal tampar menampar ni. Mulanya macam tak ambil kisah sangat, sebab yelah, mungkin dia bergurau. Tapi bila dah ramai sangat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
1 week ago.

 

Harum Malam | Makanan Tambahan Untuk Wanita Moden

Penjagaan dalaman wanita merupakan antara perkara penting yang perlu diambil kira. Kebanyakan masalah yang sering dihadapi oleh para wanita antaranya adalah Keputihan, Gatal-gatal Vagina dan masalah bau badan. Untuk wanita yang sudah berkahwin khasnya, masalah-masalah ni harus ditangani dengan segera kerana...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog FizaRahman FizaRahman via SuperMOM With SuperKIDS
1 week ago.

 

Bazaar 33 Ramadhan Buffet 2017 @ Pacific Regency Hotel Suites KL

Pacific Regency Hotel Suites will bring a delight to the whole family this May and June through its sumptuous Nusantara feast specially catered by the hotel's culinary experts for its "Bazaar 33"... {{ Visit http://www.sinfully-delicious.net to continue reading this sinfully interesting entry! }}

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog tokyotenshi tokyotenshi via Sinfully Delicious
1 week ago.