Fresh Pings

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Fresh Pings

Page 15 of 11459

Video: Jam 7 Malam:Dibawa keluar dari bilik untuk ke ICU, Julia Perez kini kritikal

Video: Dibawa keluar dari bilik untuk ke ICU, Julia Perez kini kritikal:

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kaksyah kaksyah via Cerita Malay World
5 days and 17 hours ago.

 

Lelaki maut keracunan lepas makan katak

Spesis kodok yang dimakan lelaki berkenaan bagaimanapun tidak diketahui. - Foto Getty ImagesSEOUL - KOREA SELATAN. Seorang lelaki Korea Selatan maut akibat keracunan selepas makan kodok kerana menyangka ia adalah daripada spesies katak yang boleh dimakan.Polis berkata, mangsa adalah antara sekumpulan lelaki...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog floyd floyd via BW NewsWire
5 days and 17 hours ago.

 

Chicken Chop Murah, Cuma RM4 Sahaja

Chicken Chop. Anak-anak saya memang suka makan Chicken Chop. Setiap kali makan di luar, anak-anak pasti akan memesan menu Chicken Chop (kalau ada). Kalau tidakpun, mereka akan pesan Nasi Goreng Pattaya. Disebabkan dah selalu makan, mereka sudah tahu dan boleh menilai mana satu Chicken Chop yang sedap. Saya...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRULHASSAN.COM
5 days and 17 hours ago.

 

Siaran Langsung Piala FA 21 April 2017 Suku Akhir Kedua

Info Semasa Info Semasa - Infomasi Dihujung Jari Tiga perlawanan akan berlangsung hari ini untuk perlawanan kedua suku akhir. Pasti ramai yang akan tertanya akan siaran langsung Piala FA 21 April 2017. Jadual Perlawanan Piala FA 21.4.2017 Berikut adalah jadual perlawanan pusingan kedua peringkat suku akhir...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog infosemasa infosemasa via Info Semasa
5 days and 18 hours ago.

 

Jenis-jenis Harta Intelek

Harta intelek (intellectual property atau IP) merupakan istilah yang merujuk kepada beberapa jenis ciptaan fikiran berlainan yang hak esklusif diakui di bawah bidang undang-undang berkait. Di bawah undang-undang Harta intelektual, pemilik diberikan hak esklusif tertentu bagi pelbagai aset tidak nyata,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog sentiasapanas sentiasapanas via SentiasaPanas
5 days and 18 hours ago.

 

“Please Stop!” – Adik Beradik Mahu Nora Berhenti Luah Perasaan Tentang Arwah Suami, Johan...

Umum mengetahui komposer popular, Johan Nawawi telah meninggal dunia secara mengejut baru-baru ini. //pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle []).push({}); Johan

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hafizmdrahim hafizmdrahim via Pisang Panas
5 days and 18 hours ago.

 

Benjy Ditahan Pihak berkuasa Indonesia

Benjy Ditahan Pihak berkuasa Indonesia MEDAN, INDONESIA - Pelakon Benjy dan juga anak kepada Allahyarham seniwati Azean Irdawaty, ditahan pihak berkuasa Indonesia selepas didapati membawa... This is a content summarry.Visit my website for full link ,other content and other.http://fezlan.blogspot.my

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog fezlan fezlan via pengtahuan dihujung jari anda
5 days and 18 hours ago.

 

Triton tampil maskulin - harga RM77k hingga RM130k

MODEL bergaya bersama Mitsubishi Triton versi ditingkatkan.PANDANGAN sisi Mitsubishi Triton yang lasak.RUANG kargo bertudung penuh.RIM dua tona.SISTEM multimedia terkini.TRANSMISI automatik lima kelajuan.STERENG pintar pelbagai fungsi.Pasaran kenderaan pikap kembali rancak apabila Mitsubishi Motors Malaysia...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog floyd floyd via BW NewsWire
5 days and 18 hours ago.

 

Pelajar Madrasah Dipercayai Dipukul Warden, Kini Koma

JOHOR BAHRU Seorang pelajar lelaki, dari madrasah swasta yang kisah kedua kakinya hitam dipercayai akibat dipukul warden dan menjadi

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hafizmdrahim hafizmdrahim via Pisang Panas
5 days and 18 hours ago.

 

Haman Disebut 6 Kali Dalam Al-quran, Siapakah Sebenar?

Sebahagian besar kaum muslimin tentu pernah membaca kisah atau mendengar nama Haman. Ia adalah seorang pembantu atau pembesar (menteri atau penasihat) Firaun di Negeri Mesir. Dalam Al Quran, nama Haman disebut sebanyak enam kali. Masing-masing terdapat pada Al-qasnash (28) ayat 6, 8,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hafizonlove hafizonlove via Kertas Paper
5 days and 19 hours ago.

 

Dunia dari angkasa

Dari gunung berapi di Jepun hingga ke sulur paut lagun di Iran, buku baru yang merakam pemandangan udara menakjubkan planet Bumi.Overview: A New Perspective adalah himpunan koleksi imej yang diilhamkan daripada akaun Intagram penulis Benjamin Grant, Daily Overview.Akaun Grant yang mempunyai pengikut...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog floyd floyd via BW NewsWire
5 days and 19 hours ago.

 

Ketahui 7 Punca Masalah Graduan Menganggur

Ramai majikan memberitahu bahawa masalah graduan yang dihadapi masa kini kebanyakkan sama sahaja rentaknya. Anda perlu mengetahui masalah dan realiti yang berlaku pada hari ini untuk memastikan anda tidak tergolong di dalam golongan yang dinyatakan di bawah ini.7 Punca Utama Graduan MenganggurIni...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via iKerjaya Graduan
5 days and 19 hours ago.

 

Adam Rosly tidak mengaku enam tuduhan

Ketua Angkatan Muda Keadilan (AMK) Cabang Ampang, Datuk Adam Rosly Abdullah (tengah) didakwa di Mahkamah Sesyen hari ini atas enam pertuduhan memberi pernyataan dan dokumen palsu kepada Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) berhubung dakwaan kemewahan luar biasa yang dimilikinya. - Foto BernamaKUALA...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog floyd floyd via BW NewsWire
5 days and 19 hours ago.

 

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my

As Salam and greetings to dear readers.Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my. Terima kasih buat Fiza kerana telah menjemput Mrs. A untuk turut serta dalam giveaway anjuran beliau dan sebagai tanda support haruslah Mrs. A joinkan diri.Copy dan klik banner untuk penyertaanGiveaway...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
5 days and 19 hours ago.

 

‘Hampir jam 9 malam, budak ini masih berbaju sekolah tertidur di tangga masjid…’

Kasihan aku tengok budak ini, masih berbaju sekolah agama tertidur di tangga masjid menunggu ibu bapanya datang menjemputnya. //pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hafizmdrahim hafizmdrahim via Pisang Panas
5 days and 20 hours ago.

 

Siapa Buat Dia Macam Ni,Majlis Belum Habis..Mekap Dah Bercapuk

Siapa Buat Dia Macam Ni,Majlis Belum Habis..Mekap Dah Bercapuk                          

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kaksyah kaksyah via Cerita Malay World
5 days and 20 hours ago.

 

Live streaming maharaja lawak mega minggu 10, 2017

Minggu ke 10 maharaja lawak mega 2017. Tinggal tujuh peserta lagi yang berjuang dalam pentas maharaja lawak mega 2017. Peserta manakah yang akan terus bertahan dalam minggu ini. Dzarwin , Abioso,... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
5 days and 20 hours ago.

 

Raja Bomoh Kena ‘Cekup’ Di Hotel

KUALA LUMPUR Ibrahim Mat Zin atau lebih dikenali sebagai Raja Bomoh yang menjadi buruan polis sebelum ini akhirnya berjaya

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hafizmdrahim hafizmdrahim via Pisang Panas
5 days and 20 hours ago.

 

Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Bersalin Caesarean

Terkejut. Saya selama ini ingat bahawa ikan haruan ini, baik ikan segar mahupun pati ikan haruan beri kesan terbaik untuk penyembuhan luka. Hmm rupanya, kesan positif penyembuhan tersebut adalah bergantung dengan metabolisma dan keadaan tubuh seseorang. Saya baru dapat tahu bahawa bahaya makan ikan haruan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRULHASSAN.COM
5 days and 21 hours ago.

 

CARA BINA PENDAPATAN PASIF

Cara bina pendapatan pasif untuk mencapai bebas kewangan dan bebas hutang melalui pelaburan emas public gold Pendapatan pasif ialah pendapatan yang diperolehi secara tetap dan berterusan tanpa bekerja (unearned income). Pendapatan pasif atau passive income perlukan pelaburan awal terlebih dahulu dan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zaidiemas zaidiemas via PELABURAN EMAS PUBLIC GOLD MALAYSIA
5 days and 21 hours ago.