Fresh Pings

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Fresh Pings

Page 14 of 12079

5 Effective Ways To Increase Your Business Website Ranking On Google

If you are running an online business then you should know that SEO is not that simple for any business. But SEO is mainly difficult when you have limited money, time, and some other important resources. For small scale companies, it boils downward to one thing:What we can do now to help get...

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog tekkaus tekkaus via Tekkaus | Lifestyle ⦁ Gadget ⦁ Food ⦁ Travel
2 weeks and 5 days ago.

 

saleem - tinggal kenangan

Repost : kepada yang beragama Islam, sama-sama kita sedekahkan al-fatihah kepada arwah.pernah dengar lagu ni??1st time simieY dengar kat muzik-muzik di tv3.lagu ni boleh tahan juga best.penyanyi dia A.M Salim Abdul Majid.tak kenal sape A.M Salim Abdul Majid??saleem ni bekas vokalis kumpulan iklim.kalau...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog simiey simiey via simiey[dot]info
2 weeks and 5 days ago.

 

Citarasa Kampungku Bufet Ramadan Di Utara Hotel Armada Petaling Jaya

Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog makan Mahamahu dan juga rakan-rakan sekalian. Mesti sekarang ni korang tengah riki-riki lokasi dan pilihan utuk berbuka puasa Ramadan nanti yang tinggal lebih kurang 30 hari jer. Mungkin orang Petaling Jaya dan yang berhampirannya boleh pilih kat satu hotel...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Maha Mahu Makan
2 weeks and 5 days ago.

 

KERANA AKU TIDAK BERHARTA...

Mudahnya kau melupakan segala galanyasekelip mata kau berubahsekelip mata ku kau tinggalmeninggalkan pedih dan kekalutan jiwaHanya kerana aku tidak berhartaaku hanya manusia tanpa apa apacuma angan angan semata matatapi tolong hormati aku walau aku TAK BERHARTACinta suciku tak dihargaikasih setiaku tak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ArjunaIkhsan ArjunaIkhsan via Kalam Arjuna Ikhsan
2 weeks and 5 days ago.

 

6 Kesilapan Ejen Tone Wow Anda Wajib Tahu (Supaya Anda Tak Ulangi)

Kenal pasti 6 kesilapan ejen tone wow anda wajib tahu dalam usaha buat duit dengan melalui handphone - Setiap orang pasti tak lepas dari melakukan kesilapan. Camtulah sifat kita manusia.Ada yang terbuat silap besar. Ada yang terbuat silap kecil. Ada yang mula-mula tak buat silap langsung tapi akhirnya...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog tonewowkk tonewowkk via Panduan Cara Buat Duit Melalui Handphone
2 weeks and 6 days ago.

 

bila nak kahwin??

Repost :Bila nak kawin???Di sini orang bertanyaDi sana orang menyoalTak kira teman mahu kenalanAsyik-asyik itu je yang jadi bualanBegitulah nasib orang bujangTak kira lelaki mahupun perempuanBila nak kawin???Keluarga pun dah mula risauSi teruna, emak bimbang jadi bujang terlajak atau bujang lapokSi dara,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog simiey simiey via simiey[dot]info
2 weeks and 6 days ago.

 

Tokei Copy of USM change to PC Print Cube to be consistent with their existing shop

Tokei Copy of Universiti Sains Malaysia ( USM ) at Koperasi USM requested to change it name of touch screen MCU to PC Print Cube to be consistent with their existing shop below library of USM.Logo of ticket also change to their new brand name and logo.However, the message on the ticket remain unchange, like...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Arbirage Arbirage via 辛 Arbirage
2 weeks and 6 days ago.

 

IKAN TONGKOL MASAK KICAP

hai assalammualaikumIkan Tongkol Masak Kicap - Sejak duduk dalam rumah, ramai yang share menu masakan. Tu yang best tu, tengok apa diaorang masak, boleh la tiru sikit. Kalau tak jenuh nak fikir masak apa. Haritu nad masak ikan tongkol masak kicap. Nak senang kan, taknak masak yang guna banyak bahan. Jadi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
2 weeks and 6 days ago.

 

Yoodo provides free weekly additional 1GB data plan until end April 2020

Currently, Malaysia is undergoing a Movement Control Order (MCO) to prevent the widespread infection of COVID-19 corona virus. Most people are ordered to work from home.In view of this, Yoodo has announced to provide free additional 1GB data plan on every Monday to all their active users. This free...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ppfoong ppfoong via The 8th Voyager
2 weeks and 6 days ago.

 

Unifi Mobile #bebas prepaid provides 7 days FREE unlimited LTE data pass during 2020 Malaysia...

Currently, Malaysia is undergoing a Movement Control Order (MCO) to prevent the widespread infection of COVID-19 corona virus. Most people are ordered to work from home.Unifi Mobile has just announced that they are providing a7 days FREE unlimited LTE data pass to all their#bebas prepaid...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ppfoong ppfoong via The 8th Voyager
2 weeks and 6 days ago.

 

10 Sebab Peribadi Kenapa Saya Pilih Bisnes Ejen Tone Wow

10 Sebab Kenapa Saya Pilih Bisnes Ejen Tone Wow - Tajuk artikel blog kali ni agak dramatik sikit. Setiap ejen yang aktif menjadi ejen Tone Wow mempunyai sebab tersendiri kenapa mereka pilih bisnes ni.Saya juga ada sebab tersendiri. Kat sinilah anda akan jumpa sebab-sebab kenapa saya pilih untuk lebih serius...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog tonewowkk tonewowkk via Panduan Cara Buat Duit Melalui Handphone
2 weeks and 6 days ago.

 

Is Endpoint Management Nothing More than a Glorified Antivirus Solution?

Endpoint management is sometimes billed as a software solution that will allow you to fortify your systems from internal or external attacks. As a result, there is a growing suspicion that it is nothing more than a glorified antivirus system. However, the program is surely more than that.Click here to READ...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel . Fitness
2 weeks and 6 days ago.

 

10 Tips to Pull Off a Massive Family Cookout

Due to most peoples hectic professional lives, get-togethers for big families can often be quite difficult for everybody to attend. On top of that, there’s also the challenge of preparing all the food that everyone will be eating. Getting enough ingredients together and cooking several different...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel . Fitness
2 weeks and 6 days ago.

 

Suspension Of PUBG Mobile Pro League 2020 (PMPL 2020) In Malaysia

PUBG Mobile Esports will be suspending the PMPL 2020 tournament in Malaysia for two weeks, starting today.This is due to the movement control order declared by the Malaysian government to curb the rising number of COVID-19 cases in the country. This nationwide order will take into effect from 18 March to 31...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog soon1992 soon1992 via gainsinfo
2 weeks and 6 days ago.

 

Huawei Mate Xs VIP Home Delivery Service

In light of the movement control order by the Malaysian government to curb the rising number of COVID-19 cases in the country, HUAWEI has taken measures to ensure that no one has to miss out on enjoying its latest flagship foldable device – the HUAWEI Mate Xs. The sales launch ofHUAWEI Mate...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog soon1992 soon1992 via gainsinfo
2 weeks and 6 days ago.

 

Pengenalan Kepada Tone Wow

Pengenalan Asas Kepada Program Buat Duit Dengan Handphone Sebagai Ejen Tone Wow - Dalam post ini, saya akan terangkan dengan lebih detail mengenai Tone Wow. Post ini lebih kepada 'introduction'. Sudah tentu ia agak panjang berbanding dengan post lain yang ada di blog ni.Langkah pertama ada untuk buat duit...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog tonewowkk tonewowkk via Panduan Cara Buat Duit Melalui Handphone
2 weeks and 6 days ago.

 

AKTIVITI YANG BOLEH DIBUAT DI DALAM RUMAH

hai assalammualaikumAktiviti Yang Boleh Dibuat Di Dalam Rumah - Sudah tiga hari kawalan pergerakan dilakukan, mungkin ada sesetengah orang mulai bosan duduk di dalam rumah. Yela, kadang ada biasa pergi kerja, ada biasa keluar pergi rumah jiran-jiran, beriadah di taman dan macam-macam lagi. Tapi demi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
2 weeks and 6 days ago.

 

UEFA Euro 2020: Who Be The Champion?

EUFA Euro 2020 takes place this year, and football fans from around the world will be tuning into the tournament. Portugal is the defending champions ever since they reigned the event over four years ago. That glory for Fernando Santos side came despite Cristiano Ronaldo had to go off injured during...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel . Fitness
2 weeks and 6 days ago.

 

DIKALA COVID-19 SEDANG MENGGANAS, DIMANA HARTAWAN, DERMAWAN JUTAWAN YANG RAJIN MENUNJUK...

DIKALA COVID-19 SEDANG MENGGANAS, DIMANA HARTAWAN, DERMAWAN JUTAWAN YANG RAJIN MENUNJUK SEDEKAH JARIAH MEREKA SEBELUM NI? Tu dia.. dia dah start balik dah? Ingat dah insaf.. rupanya tak insaf lagi ka hang ni lekatlekit ooi.. Tak habis habis nak melahar orang ja.hangpa kan.. Suka tau buruk sangka...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
2 weeks and 6 days ago.

 

Samsung Galaxy A41 With Enhanced Triple Camera Water Resistance

Samsung loves to quietly launch their slew of smartphones all across the globe and their latest stealth unveiling is the Galaxy A41. Samsung decided to launch this secret Galaxy A41 of their in the Land of The Rising Sun with NTT Docomo. I am sure we have seen multiple leaks showcasing this new affordable...

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog tekkaus tekkaus via Tekkaus | Lifestyle ⦁ Gadget ⦁ Food ⦁ Travel
2 weeks and 6 days ago.