Fresh Pings

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Fresh Pings

Page 14 of 11671

Goobne Chicken Restoran Ayam Panggang Oven No.1 Korea Di MyTown Shopping Centre

Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog makan Mahamahu dan juga rakan-rakan sekalian. Maha tahu kat sini ramai peminat makanan Korea mesti korang suka akan pengumuman ini bahawa Restoran Goobne Chicken telah buka cawangan yang pertama mereka di Malaysia. Sebelum ini kalau tak silap ada lebih 1000...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Maha Mahu Makan
1 week and 6 days ago.

 

Boddam Chip Shop, Aberdeenshire, Scotland

On our way up to Peterhead to see the Red Arrows, we stopped by at Boddam for our dinner. This coastal village is 3 miles from Peterhead and one of its most famous landmarks is the Buchan Ness Lighthouse.For dinner, we had fish and chips from Boddam Chip Shop (yup, 3rd time that week cos fish and chips in...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog babysumo babysumo via GoodyFoodies
1 week and 6 days ago.

 

ASIANIC KIDS MANDIAN KANAK-KANAK DAN SEISI KELUARGA

hai assalammualaikumAsianic Kids Mandian Kanak - Kanak - Seronok dengar bila Asianic ada keluarkan produk baru khas untuk anak-anak. Produk mandian bukan sahaja kanak-kanak boleh pakai, malah seisi keluarga. Malah boleh digunakan dari hujung rambut sampai hujung kaki. Jimat sangat macam ni. Nad sendiri...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
1 week and 6 days ago.

 

Tangkai Yang Mampu Hilangkan Bau Durian Dalam Kereta

Zaman ini ada lagi yang masih percayakan penggunaan tangkai? Aha ... jangan tak tahu .. memang ada jenis tangkai yang punyai kehebatannya tersendiri. Tangkai yang saya maksudkan bukan tangkai jampi serapah atau tangkai diberikan bomoh Siam, tetapi adalah tangkai buah durian, yang menjadi petua untuk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRULHASSAN.COM
1 week and 6 days ago.

 

Italy Explosion: Truck Crash Sparks large Fireball On toll road close to Bologna

two vans colliding on a dual carriageway in northern Italy despatched a ball of fireplace and billowing black smoke into the sky on Monday.as a minimum two humans were killed and as much as 70 were injured, in line with local media.Police said that they had closed off the road in which the crash befell, as...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog izamdgreat izamdgreat via Article Pro
1 week and 6 days ago.

 

Malaysia reports H5N1 chook flu outbreak on farm: OIE

PARIS (Reuters) - Malaysia has reported a virulent disease of the fantastically contagious H5N1 chook flu virus on a farm within the jap vicinity of Sabah, the arena employer for Animal health (OIE) said on Monday, bringing up a document from Malaysia’s veterinary government.The virus killed 3,000 out of...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog izamdgreat izamdgreat via Article Pro
1 week and 6 days ago.

 

Soda Jerks: Heroes Of The beyond

in the beginning, what become referred to as a soda fountain was a tool that dispensed carbonated tender beverages and fizzy water, but as time went on, it become used as a wellknown time period for an ice cream shop and lunch counter, what we recognize as soda fountains. those began to seem in drug shops...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog izamdgreat izamdgreat via Article Pro
1 week and 6 days ago.

 

Sejak tahun 60-an, UPKO sudah amal ‘Katak Politik’ – Ongkili

MAXIMUS ONGKILI berkata pemimpin Upko menanamkan budaya "katak politik" sejak awal tahun 1960-an.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog djkupang djkupang via Suara Masyarakat Sabah
1 week and 6 days ago.

 

Memborong Dari China Kini Lebih Mudah Hanya Melalui Smartphone

Ada berita baik untuk mereka yang menjalankan bisnes trading yang mendapatkan barang jualan secara borong dari China. Pihak Klikjer telah menerbitkan satu ebook baru. Rahsia 1688 Ebook ini Panduan Borong China Online. Niche ebook borong dari China ini sama seperti ebook...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ahmadyani ahmadyani via AHMADYANI DOTCOM
1 week and 6 days ago.

 

Strangest Spree Killers

in the past, i've written about particular motives for serial murder. recently, I’ve been studying different kinds of excessive offenders and i’ve stumble upon a few very ordinary cases amongst spree killers – people with three or more sufferers spread over as a minimum two places (along with in the...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog izamdgreat izamdgreat via Article Pro
1 week and 6 days ago.

 

First proprietor of ‘global’s most advanced sex robotic’ says she’s so real looking he’s...

the primary owner of one of the world's most superior intercourse robots says he is thinking about making one his full-time lady friend.The 60-12 months-old Californian man, who is going by the alias Brick Dollbanger and claims to have spent £150k on sex dolls over the years, defined proudly owning...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog izamdgreat izamdgreat via Article Pro
1 week and 6 days ago.

 

Donald Trump Says Son's Trump Tower meeting was To Get Clinton dust however 'totally prison'

President Donald Trump on Sunday denied that he's concerned that his eldest son is a goal of unique recommend Robert Mueller’s research, insisting that his son’s moves in the course of his presidential marketing campaign had been “absolutely criminal.”“This became a assembly to get records on an...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog izamdgreat izamdgreat via Article Pro
1 week and 6 days ago.

 

Bloglist Name #August2018

Assalamualaikum Hye Bloggers❤Firstly Nadia nak ucapkan terima kasih pada yang sudi join atau tinggalkan link blog untuk Nadia lawati. Nadia akan go through each blog and akan jadikan bloglist ini sebagai rujukan Nadia untuk blogwalking akan datang.Bagi sesiapa yang masih nak join dalam...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog nadiaafarhanaa nadiaafarhanaa via nadiaafarhanaa
1 week and 6 days ago.

 

top 7 things to consider before You start investing

Be it investors, ability investors or trendy public who's seeking to start investing, anybody gets excited the minute they have got extra money on their arms and one in all the usual plans is to make investments it for brief income. human beings need to start making their cash work for them and that is a...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog izamdgreat izamdgreat via Article Pro
1 week and 6 days ago.

 

Amri Kekalkan Prestasi Cemerlang Di Sekolah Ulul Albab

Alhamdulillah. Amri, anak sulong saya yang bersekolah di Sekolah Ulul Albab masih dapat mengekalkan prestasi yang baik dalam akademik. Syukur kerana pilihan kami menempatkan Amri di sekolah ini bukan satu kesilapan, malah menjadi kebanggaan buat kami sekeluarga. Pilihan Terbaik, Kekalkan Amri di Sekolah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRULHASSAN.COM
1 week and 6 days ago.

 

5 sebab mengapa kita harus melawat muzium di Malaysia

5 sebab mengapa kita harus melawat muzium di Malaysia | Muzium merupakan sebuah institusi pendidikan umum yang menyebarkan maklumat mengenai sejarah, kebudayaan dan alam semulajadi. Kini dengan banyaknya tarikan pelancongan terbaru dan interaktif termasuk pusat membeli-belah muzium seolah-olah diketepikan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ruggedmom2 ruggedmom2 via Ruggedmom.com
1 week and 6 days ago.

 

Ariff Bahran Nyaris Jadi Mangsa Penyingkiran Minggu Pertama Big Stage

Malam tadi menyaksikan 10 bintang Budak-budak Baru Nak Up atau dikenali BBNU beraksi atas pentas besar Big Stage yang dibawakan secara langsung. Kebanyakan peserta menyatakan bahawa ini adalah pengalaman pertama mereka beraksi atas pentas yang penuh dengan drama dan juga pelbagai kemungkinan yang akan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Dunia Penuh Gosip
1 week and 6 days ago.

 

Makan malam char koay teow di Teluk Air Tawar, Butterworth Pulau Pinang

Char Koay Teow Teluk Air TawarTeringin nak makan char koay teow? Aku rekomen kat korang Kedai char koay teow di Teluk Air Tawar, Butterworth Pulau Pinang. Jangan takut nak makan sebab depa kata teloq kami basuh. Taktau la basuh teloq yang mana satu...kui kui kui...malam-malam meriah dengan orang ramaiChar...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog sedapmakan sedapmakan via MaKaN JiKa SeDaP
1 week and 6 days ago.

 

9 Tips dan Panduan Menyewa Kereta Dari Syarikat Kereta Sewa

Tips menyewa kereta sewa. Sejak kebelakangan ini, ada banyak syarikat sewa kereta tumbuh bagai cendawan. Ia nampak ketara di kawasan tumpuan pelancong, seperti di Pulau Langkawi, Pulau Pangkor, Melaka, Port Dickson, begitu juga di Sabah dan Sarawak. Saya sendiri banyak membuat review dan ulasan berbentuk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRULHASSAN.COM
1 week and 6 days ago.

 

Guess My Weight Giveaway

Jom Join Ramai - Ramai..Due Date - 22 Ogos 2018Nak join boleh Klik Banner okey..Hadiah yang disediakan semuanya best - best belaka, wish me luck okey hehe..Hope abam kie akan terus anjurkan giveaway sebab semua giveaway abam kie unik dan menarik gitu, hadiah pun best..Tekaan saya adalah : 84.4 kg

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via Miss BaNu StoRy
1 week and 6 days ago.