Fresh Pings

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Fresh Pings

Page 14 of 11551

True Love - Kata Hati | Persembahan Live Lagu Dari Video Neelofar Hijab

Siapa dah tengokvideo promo Neelofar untukRaya tahun ini, True Love? Kalau dah tengok, mesti ada thought yang short film tu betul-betul follow kisah cinta #Lofattah. Kan? Dari scene berlakon filem bersama, makan McD and Neelofa teman Fattah main futsal.Sampai kawan yang teman pon orang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog sayaiday sayaiday via sayaiday - Malaysian Blogger
6 days and 2 hours ago.

 

Tonton online konsert komedi minggu ke 2(baik punya cilok)

Minggu kedua dalam konsert komedi menampilkan kumpulan dalam filem baik punya cilok. Tiga gandingan pelakon dan pengarahnya sendiri, Baik punya Cilok. Datuk Awie, Datuk Hans Isacc dan Afdlin Shauki.... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
6 days and 2 hours ago.

 

Kehangatan Final Malaysia FA Cup 2017

sumber disiniJadi pada hari esok, masa yang ditunggu oleh semua peminat bola sepak amnya dah khusus kepada peminat bola sepak pasukan Kedah dan pasukan Pahang di mana akan berlangsung Final Piala FA 2017 di Stadium Shah Alam. Pada hari esok akan berlangsung pertembungan dengan 2 pasukan yang kini menduduki...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog aimanabdullah aimanabdullah via HELLOAIMAN
6 days and 3 hours ago.

 

A Walk on 2017 Borneo Jazz Festival

Fact Back in year 2006, originally the Borneo Jazz Festival was known as Miri International Jazz Festival until it was rebranded in year 2011. The [...]

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog LadyBird LadyBird via A WOMAN'S DIARY
6 days and 4 hours ago.

 

Kecukupan

Salam..Pasti korang dah baca post dari Ustaz Hanafi ni kan..Entah kenapa rasa ustaz bercakap tentang diri Kaklong..Kaklong dah berniaga online dari rumah selama 7 tahun..Kini Kaklong rasa nak stop sebab dah boring..Rasa nak buat benda lain pula.Malangnya, sayang nak tinggalkan..Mungkin sebab dah sebati...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Kaklongchan Kaklongchan via Kaklong Chan
6 days and 5 hours ago.

 

Jangan Ciplak 'Barbershop' Saya, Carilah Idea Sendiri - Joe Flizzow

"Jangan Ciplak 'Barbershop' Saya, Carilah Idea Sendiri" - Joe Flizzow | Kata Joe, 38, dia terkilan sejak kedai gunting rambutnya iaitu Joe's Barbershop diperkenalkan pada 2014, semakin ramai pengusaha barbershop lain mula menciplak identiti dan konsep kedai yang dia ketengahkan sekali gus mengelirukan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog moscowz moscowz via OH BULETIN - Media Informasi Malaysia
6 days and 5 hours ago.

 

Moeder | Susu Untuk Ibu Hamil Dan Menyusu

Moeder | Susu Untuk Ibu Hamil Dan Menyusu. Susu merupakan antara keperluan terpenting bagi ibu yang hamil atau pon yang sedang menyusukan anak kerana terdapat kalsium dalam segelas susu. Bagi ibu yang sedang hamil, kalsiun sangat diperlukan untuk pembentukan gigi dan tulang yang kuat serta membentuk otot...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog FizaRahman FizaRahman via SuperMOM With SuperKIDS
6 days and 5 hours ago.

 

9 PERKARA YANG WAJIB TAHU SEBELUM SERVIS KERETA, TERUTAMA PEREMPUAN

9 PERKARA YANG WAJIB TAHU SEBELUM SERVIS KERETA, TERUTAMA PEREMPUAN. Zaman sekarang bersepah perempuan ada kereta boleh drive sendiri. Adik beradik aku semua perempuan semua boleh drive memiliki kereta sendiri tapi kebanyakkan tahu drive je la.. Yang lain2 semua hantar kedai.. Nasib baik...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
6 days and 6 hours ago.

 

What Can All of Us Learn from The Millennials

The millennials have often been unjustifiably labelled as the self-entitled, self-absorbed, self-gratifying generation – and we’d like to defy this definition. We strongly believe that the millennials are our new breed of leaders. This generation thinks outside the box, pushes boundaries and experiments...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kiplepay kiplepay via Kiple
6 days and 6 hours ago.

 

Ini namanya cari bala

Berita Selanjutnya Suara Masyarakat Sabah SUSPEK kes samun dan rogol pekerja wanita di premis judi di Bandar Kinrara, Puchong, maut selepas terjun dari rumah PPR Seri Semarak, Setapak, malam tadi. Dia dikatakan terjun ketika hendak melarikan diri daripada polis, pada kira-kira 10 malam. Biarpun polis...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog djkupang djkupang via Suara Masyarakat Sabah
6 days and 6 hours ago.

 

Juggling

As I sit in the office working through several presentation decks with my team for upcoming projects and client pitches, I ponder the thought of an escape. A place where I do absolutely nothing but lie on the sand and drink all the bubbly I can stomach. It’s been a crazy, crazy few months – []...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Bangsarbabe Bangsarbabe via Bangsar Babe
6 days and 7 hours ago.

 

The new Guinness Bright

Yup, Guinness has a new product out. Its exclusive to the Malaysian market and called Bright. Its a stout with coffee, ginger, and lemongrass extracts. (Am not kidding.) Tried it cold, from the bottle. Definitely not a typical nor a Continue reading

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog deepkl deepkl via COCKTALES, by the Thirsty Blogger
6 days and 8 hours ago.

 

Bazar Raya 1 Nogori (Ramadhan) 2017 Sedia Untuk Disewa

Salam Satu Malaysia.Bazar Raya 1 Nogori (Ramadhan) 2017 sedia untuk disewa.Apa ituBazar Raya 1 Nogori (Ramadhan) 2017? Bazar Raya 1 Nogori (Ramadhan) 2017 adalah TAPAK BARU untuk berjual-beli di bulan Ramadhan tahun ini. Ianya akan dibuka di DATARAN CENTRIO Seremban 2, Negeri Sembilan Darul...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Mrlion1nogori Mrlion1nogori via Bazar Raya 1 Nogori
6 days and 8 hours ago.

 

LAMA DAN BARU

blogtunm.blogspot.com Tun M1. Dikatakan terdapat 4 juta Gen Y yang sudah sampai umur untuk mengundi dalam PRU 14. Di masa yang sama terdapat lebih ramai yang sudah lama dewasa dan berhak mengundi. Pendapat dan perjuangan mereka tidak sama.2. Sementara yang sudah lama dewasa masih ingin...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog han7101 han7101 via Tun Mahathir Mohamad
6 days and 9 hours ago.

 

Pengalaman Tips Berkhemah Di Pantai Bagan Lalang Sepang

"Camping Newbie"Berkhemah merupakan salah satu cara 'backpacker' untuk bermalam di sesuatu tempat. Menjadi alternatif apabila tiada motel, chalet atau hotel untuk didiami.'Camping' merupakan satu cabaran bagi backpacker yang sudah terdesak untuk bermalam. Namun kini camping sudah menjadi aktiviti...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog BelangTarung BelangTarung via SOME BULLET FOR YOUR HEAD!
6 days and 10 hours ago.

 

SURIA LEKATLEKIT BEKUMANDANG DI RADIO SURIAFM

SURIA LEKATLEKIT BEKUMANDANG DI RADIO SURIAFM. Tu dia dah bertukar profesion ke lekatlekit OOi.. dari blogger jadi DJ radio pulak. Kemain hang noh.. senyap2 ja tetiba berkumandang kat SuriaFm apa kes? Nak ganti DJ Lin ka ambil alih rancangan suria cinta ke.Hangpa ni.. Layak ka kami nak take over rancangan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
6 days and 10 hours ago.

 

Tayangan movie percuma di GCS MYTOWN

Pada 24 Mei yang akan datang, sebuah lagi panggung wayang di bawah Golden Screen Cinemas akan dibuka secara rasmi iaitu di MyTown jam 8.30 PM, Cheras. Panggung wayang di GSC ini adalah panggung yang ke 34.Dikatakan di GCS MyTown terdapat 13 halls dan 1795 kapasiti tempat duduk yang juga antara panggung...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog aimanabdullah aimanabdullah via HELLOAIMAN
6 days and 11 hours ago.

 

Hokkaido Baked Cheese Tart Berhantu

Hokkaido Baked Cheese TartHokkaido Baked Cheese Tart Berhantu | Assalamualaikum. Korang mesti dah tahu kan yang Hokkaido Baked Cheese Tart ni pernah viral di serata FB awal tahun ni. Rata-rata netizen semua kata memang sedap gila cheese tart ni. Ana pun apa lagi terus lah search outlet Hokkaido Baked Cheese...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog anasuhana85 anasuhana85 via Blog by Ana Suhana
6 days and 11 hours ago.

 

Warisan, Kini Selamanya Tema Bufet Ramadan Special Di Restoran Fuze The Everly Putrajaya

Selamat sejahtera kepada semua pembaca setia blog makan Mahamahu dan juga rakan-rakan sekalian. First day Ramadan nanti mesti ramai plan nak balik kampung sebab nak berbuka bersama keluarga. Nak makan menu masakan kampung yang sedap-sedap dan juga air tangan ibu kita. Tapi tak semua orang berkesempatan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Blog Bicara Makan
6 days and 12 hours ago.

 

Camner nak close sale: “tanya harga … lepas tu krik krik”

Baru-baru ni ada terima satu pertanyaan melalui email. Sebabnya saya juga ada berkongsi tips dengan subscriber melalui email.. Soalannya macam ni, Terima kasih tuan,,boleh tak saya nak tahu,,cara kita nak dapatkan feedback dari customer,,apabila customer pm kita, tanya harga,,lepas tu Read more

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
6 days and 16 hours ago.