Fresh Pings

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Fresh Pings

Page 14 of 11585

Recipe: Avocado, Strawberry and Feta Sandwich

I found avocado, strawberry and feta in the fridge and thought they'd go nicely together in a sandwich. An easy one to put together - spread mashed avocado on toast, layer on the creamy feta cheese and then finish off with sliced juicy strawberries. I sprinkled Maldon salt on half of the sandwich, and...

1Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog babysumo babysumo via GoodyFoodies
1 week ago.

 

Inilah Enam Makanan Di Neraka

Neraka menjadi tempat yang paling ngeri di akhirat nanti. Kewujudannya memang tidak dapt dilihat masa kini. Namun, selain syurga, tempat

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hafizmdrahim hafizmdrahim via Pisang Panas
1 week ago.

 

11 Tips Beli Barang Dari Mudah.my Dengan Selamat

Bagi yang belum tahu, Mudah.my adalah satu laman web popular di Malaysia yang berfungsi sebagai pengantara antara pembeli dan penjual yang menjual barangan baru dan terpakai. Bagi yang inginkan lebih penjimatan, laman web ini sememangnya menjadi pilihan ramai untuk mencari barangan terpakai dengan harga...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog fitrihadi fitrihadi via Fitrihadi.com
1 week ago.

 

Syabu: Dua Beranak Ditahan di Keningau

Berita Selanjutnya Suara Masyarakat Sabah KENINGAU: Dua beranak antara tiga lelaki tempatan disyaki terlibat dengan penyalahgunaan dadah ditahan oleh anggota Agensi Anti Dadah Kebangsaan (AADK) dalam ops Cegah yang dijalankan di sebuah kampung di daerah ini pada pagi Selasa. Lelaki berusia 50 tahun bersama...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog djkupang djkupang via Suara Masyarakat Sabah
1 week ago.

 

Lelaki Mabuk Tikam Teman Wanita di Luyang

Berita Selanjutnya Suara Masyarakat Sabah KOTA KINABALU: Polis menahan seorang lelaki warga asing selepas memukul dan menikam teman wanitanya menggunakan pisau pemotong sayur di tepi Jalan Tun Fuad Stephen Luyang di sini pada Ahad. Ketua Polis Daerah Kota Kinabalu Asisten Komisioner M Chandra berkata suspek...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog djkupang djkupang via Suara Masyarakat Sabah
1 week ago.

 

ShopBack Memanjangkan Hari Cashback 9.9 Tawaran Komprehensif E-Dagang di Malaysia

ShopBack Malaysia, peneraju platform pulangan tunai (Cashback) e-dagang hari ini mengumumkan sambutan kali ketiga Hari Cashback 9.9 akan diadakan dari 21 Ogos hingga 9 September, dipanjangkan dari satu minggu kepada tiga minggu melihatkan kepada perkembangan terbaru trend servis dalam talian dan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Dunia Teknologi Di Hujung Jari
1 week ago.

 

Tonton online my darling inspektor episod 11

Sejak danish jadi manager maya, dia macam tak bagi chance untuk maya rileks siket. Kerja-kerja. Kata nak dekat dan hampiri cuba ambil hati dia. tapi bagi dia kerja macam-macam. Huhu. . More from my... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 week ago.

 

Live streaming myanmar vs laos sea games 16.8.2017

Perlawanan yang serentak diantara pasukna malaysia u23 vs singapura u23 dan juga pasukan myanmar vs loas dalam kejohanan sukan sea kuala lumpur 2017. Mungkin ada kelebihan buat pasukan myanmar dalam... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 week ago.

 

Live streaming malaysia u23 vs singapura u23 sukan sea 16.8.2017

Perlawanan yang kedua dalam kumpulan A, cabaran sukan sea Kuala Lumpur 2017. Mampukah skuad ong kim swee (oks) mencari lagi tiga mata penuh dalam pertemuan dengan singapura , kota singa? Perlawanan... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 week ago.

 

Mulakan dengan Berjimat kalau nak hidup SENANG!

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..Susulan daripada Artikel bertajukBelajar Cara Urus Wang Dengan Betul dalam Program Be $MART CIMB Foundation di PSIS, tentu ada yang bertanya...\Nak Start dari mana yer?Macamana nak buat ni?Panjang sangat artikel Encik Anuar ni, sampai tak tahu nak start dari...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog nuargto nuargto via Coretan Anuar
1 week ago.

 

SPRM Tahan Dua Anggota Polis Di Penampang

Berita Selanjutnya Suara Masyarakat Sabah KOTA KINABALU Dua anggota polis ditahan Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) kerana disyaki menerima rasuah. Koperal dan Lans Koperal polis itu, masing-masing berumur 39 dan 32 tahun, ditahan di Ibu Pejabat Polis Daerah Penampang semalam antara jam...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog djkupang djkupang via Suara Masyarakat Sabah
1 week ago.

 

Polis Sabah tahan empat lelaki, Rampas Syabu 7.2 Kg

Berita Selanjutnya Suara Masyarakat Sabah KOTA KINABALU: Polis sekali lagi berjaya menahan beberapa ahli sindiket dadah yang menyeludup masuk 7.2 kilogram dadah jenis syabu bernilai RM 500,000 ke negeri ini melalui Lapangan Terbang Antarabangsa Kota Kinabalu (LTAKK) pagi Ahad. Pesuruhjaya Polis Sabah Datuk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog djkupang djkupang via Suara Masyarakat Sabah
1 week ago.

 

Senarai Pungutan Pingat Malaysia Sukan SEA 2017 Kuala Lumpur

Sukan SEA ke-29 Kuala Lumpur 2017Tempat: Kuala Lumpur, Malaysia Tarikh: 19 - 30 Ogos 2017 Tema: "Rising Together"(Bangkit Bersama)Maskot: Harimau Malaya (Rimau) Stadium Utama: Kuala Lumpur Sports City Website: kualalumpur2017.com.my Facebook: https://www.facebook.com/kualalumpur2017... Baca...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog dGeothite dGeothite via KFZoom
1 week ago.

 

Tentera Cedera Trak Jatuh Gaung di Kota Belud

Berita Selanjutnya Suara Masyarakat Sabah ANGGOTA tentera cedera selepas trak dinaiki bersama tujuh anggota lain terbabas dan terhumban ke dalam gaung sedalam 10 meter di Kem Paradise, Kota Belud, 6.45 pagi, hari ini. Ketua Balai Bomba dan Penyelamat (BBP) Daerah Kota Belud, Rozlan Osman berkata, sebaik...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog djkupang djkupang via Suara Masyarakat Sabah
1 week ago.

 

Pedas sangat ke Spicy Korean Burger Mcdonald's tu?

Pedas sangat ke Spicy Korean Burger Mcdonald's tu? | Ceritanya, wife aku dah terpikat dengan iklan Mcdonald’s ni. Biasalah, iklan yang terbaik adalah iklan yang mampu mengiurkan sesiapa sahaja yang melihatnya. Kalau sebelum ni, iklan ayam goreng mcd menjadi viral dek kerana terlalu ramai pelakon yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
1 week ago.

 

Cincin Emas 916 Bawah 1gram Baru

Petang ni saya bawa masuk 1 lagi cincin emas mampu milik murah.Saya hanya bawa masuk cincin yang berketulenan antara 916 hingga 999.Bawah dari grad tu saya tak jual.Sebab saya nak fokus grad tu saja dulu.Baik.Hari ni saya dah bawa masuk cincin yang bawah dari berat 1gram.Dengan berketulenan 916 dan berat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog syedhussein syedhussein via Perunding Emas
1 week ago.

 

Charlie’s Café KL – The True Spirit of A Malaysian

Charlie’s Café channels the ‘muhibbah’ concept where there is harmony and the sense of togetherness for everyone to dine here regardless of their backgrounds. The menu doesn’t discriminate, offering amazing good tagged with a decent price range that is affordable for all age groups, making this the...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kiplepay kiplepay via Kiple
1 week ago.

 

SELAMAT DATANG KE HARI YANG PALING COOL DALAM HIDUP ANDA!

MEMPERKENALKAN.. TAHNIAH!! ANDA KINI MEMASUKI FASA PERTAMA UNTUK BERTUKAR MENJADI LEBIH COOL. TERUSKAN MEMBACA! Adakah anda tak segak dan tak cool? Jangan risau, kini anda boleh jadi tak segak TAPI cool dengan adanya CoolBlog! KENAPA COOLBLOG? Sebab jika Coolblog boleh bercakap, pasti ianya akan berkata...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog fitrihadi fitrihadi via Fitrihadi.com
1 week ago.

 

Wordless Wednesday Pilihan 16 AUG 2017

Minggu sudah-sudah kasik shoot info pasal bitcoin. Mungkin xminat nak tau pasal buat duit online kot. 😛 Minggu nie kasik gambar2 santai jek laaback to basic org cakap. Layan wordless wednesday versi 16 aug 2017 nie yergambar2 takde laa mantap2 tapi bleh laa buat gelak2...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog perniagaaninternet perniagaaninternet via Jom Belajar Buat Duit Online Disini!
1 week ago.

 

OrderSini - Platform Mudah Ambil Order Bisnes Online

OrderSini - Platform Mudah Ambil Order Bisnes Online. Pernah tahu mengenai platform ini tak? Ia merupakan satu platform untuk bantu peniaga-peniaga online menguruskan order atau tempahan produk yang mereka jual. Jika anda seorang peniaga online, bolehlah mencuba platform ini. Saya baru sahaja diperkenalkan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRUL HASSAN
1 week ago.