Fresh Pings

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Fresh Pings

Page 14 of 11796

Sarapan pagi nasi lemak sedap di Tanah Rata Cameron Highland

Yang ni memangsempoi..nasi lemakbungkus daun pisang atau pun nak makan nasi lemak lauk pilih. Korang boleh cuba makan. Kedai ni terletak kat kiosk seberang jalan bertentangan dengan Ambank. Gerai paling hujung.kedai nasi lemak sedap Tanah Rata Cameron HighlandLankmark - bertentangan dengan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog sedapmakan sedapmakan via MaKaN JiKa SeDaP
1 week and 3 days ago.

 

Self-medicating can pose health risks

A lot of people play doctor when it comes to relatively minor ailments, for example, when chilly and damp weather brings on a cold or the flu. Instead of consulting a medical specialist, they simply reach into their medicine cabinets for a remedy – and its associated risks and side effects. In a recent...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zoolligakampung zoolligakampung via Health Blog Centre Info
1 week and 3 days ago.

 

Kenangan di Wad Bersalin Hospital Tanah Merah.

Pengalaman berurusan di wad bersalin Hospital Tanah Merah ada sesuatu yang baru buat kami semasa kelahiran anak ketiga. Pada musim hujan pula

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ejamothman ejamothman via EjamOthman
1 week and 3 days ago.

 

MalaysianGP Motogp 2017 di Sepang Dianugerahkan 'The Best Grand Prix 2017'

"MalaysiaGP MotoGP 2017 Terbaik"Dorna adalah satu entiti yang menjayakan MotoGP sekian lama. Bagi peminat motogp seluruh dunia, nama dorna tidak asing lagi.Sepang: The Best Motogp 2017Bagi tahun 2017, Dorna dengan kerjasama FIM (Federation Internationale de Motocyclisme) telah berjaya melangsungkan 18...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog BelangTarung BelangTarung via SOME BULLET FOR YOUR HEAD!
1 week and 3 days ago.

 

Mencari tapak perkhemahan di Taman Negeri Selangor, Hutan Lipur Sungai Tua

Bagi mereka yang meminati aktiviti perkhemahan, namun masih tak pasti nak buat aktiviti tersebut dimana, mungkin anda boleh baca posting ini dari mula sampai habis. Untuk makluman anda, posting ini adalah kesinambungan bagi posting saya sebelum ini yang berjudul Makan tengahari dan main air sungai di...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog sabreehussin sabreehussin via Xplorasi Destinasi
1 week and 3 days ago.

 

Tarikh Temuduga dan Statistik Calon Temuduga Kerja Kerajaan Bulan Disember 2017

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..Pada Bulan Disember 2017 kali ni, terdapat sebanyak 12 Jawatan yang akan melalui proses temuduga Kerja Kerajaan oleh pihak Suruhanjaya Perkhidmatan Awam (SPA).Jawatan-jawatan yang terlibat ialah:PEMBANTU HAL EHWAL ISLAM GRED S19 (18/12/2017)PEMBANTU OPERASI...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog nuargto nuargto via Coretan Anuar
1 week and 3 days ago.

 

Showtimes2u | Website Memudahkan Bagi Kaki Wayang

Showtimes2u | Website Memudahkan Bagi Kaki Wayang - Agak lama tak menonton wayang di pawagam ni. Sebelum ada anak-anak mama dengan en papa rajin tengok movies terbaru di pawagam. Heheh since ada anak-anak memang kuranglah aktiviti kami ni. Kalau movies yang melibatkan anak-anak pasti mama bawak mereka tau.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
1 week and 3 days ago.

 

Positifkan sifat cemburu dalam diri

Positifkan sifat cemburu dalam diri| Salah satu sifat semulajadi seorang manusia adalah sifat cemburu atau biasanya disebut juga "jeles" (jealous). Begitu juga dengan haiwan. Mereka juga mempunyai rasa cemburu antara sesama mereka. Sekiranya rasa cemburu menguasai akal, maka terjadilah pergaduhan, pemburuan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azlan7783 azlan7783 via BILA LELAKI BERBICARA
1 week and 3 days ago.

 

Fascinated by Casa Mila, Gaudi creative masterpiece

Casa Mila is also famously known as La Pedrera, the stone quarry. Its another creative masterpiece by Gaudi in Barcelona. Truly original and fascinating. The hidden surprise of this building is its structure at the roof top. You are about to unfold the mystery now. Be prepared! A functioning living...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog bradlock80 bradlock80 via Chaseeker
1 week and 3 days ago.

 

Tak Perlu Ke New Zealand Untuk Nikmati Produk Mereka Pergi Pasaraya AEON Semua Ada

Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog makan Mahamahu dan juga rakan-rakan sekalian. Kalau korang suka buah Kiwi, sayur Beetroot, coklat Whittakers, produk tenusu seperti Anmum, Fernleaf, Anlene dan banyak lagi tak perlu terbang jauh ke New Zealand. Sekarang dah boleh dapat di semua 7 cawangan AEON...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Maha Mahu Makan
1 week and 3 days ago.

 

SIASATAN ATAS 1MDB

blogtunm.blogspot.com Tun M SEORANG peguam kanan Mahkamah Agung Amerika Syarikat dilapor Utusan Malaysia berkata meskipun Jabatan Keadilan (DoJ) Amerika Syarikat (AS) telah memfailkan pelucut hak sivil ke atas aset yang didakwa mempunyai kaitan dengan 1Malaysia Development Berhad (1MDB), tetapi tidak ada...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog han7101 han7101 via Tun Mahathir Mohamad
1 week and 4 days ago.

 

Which Olympia Shredder Is The Best For Your Money?

Two of the best Olympia Shredder Under RM250 What you should look in Olympia shredder? Olympia brand is one of many brand out there that produce quality paper shredder.And 2 of their most popular paper shredder are Olympia Paper Shredder PS30 NII and Olympia PS40CC Automatic Crosscut Shredder.These two...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog cikguafri cikguafri via Paper Shredder HQ
1 week and 4 days ago.

 

Melihat Senibina Klasik Di Kundasang War Memorial

Percutian ke Sabah - Melihat Senibina Inggeris Klasik Di Kundang War Memorial | Tempat ni memang faymes di kalangan pelancong dari Semenanjung Malaysia sebab senibinanya. Lagipun ia berdekatan dengan pekan Kundasang jadi senanglah nak singgah ke sini untuk ambil gambar. Dalam banyak-banyak spot kat situ...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog borneoholidaysblog borneoholidaysblog via Percutian Ke Sabah
1 week and 4 days ago.

 

TUNDA MINUM AIR GULA DISEBABKAN KESILAPAN SENDIRI

hai assalammualaikumTemujanji Minum Air Gula DitundaTunda Minum Air - Hah!! haritu check up, doktor suruh minum air gula sebab tengok berat badan naik banyak. Jumpa nurse tunjukkan buku pink, dia nampak doktor tulis MGTT, pastu ape ntah lagi. Hanya nurse je paham tulisan doktor. Nurse cakap minum air gula...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
1 week and 4 days ago.

 

Lirik Lagu Hero Seorang Cinderella | Fattah Amin Fazura

Lirik Lagu Hero Seorang Cinderella | Fattah Amin Fazura - Entah kenapa mama tetiba suka depa dua ni. Hahaha.. Padahal mama tak pernah tengok pun drama Hero Seorang Cinderella ni. Belum ada kesempatan nak marathon lagi. Since lepas FattZura balik dari Umrah n then pasal tetiba depa bertunang. Tup tup...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
1 week and 4 days ago.

 

Automate Flow: Always go back to Home screen whenever phone is unlocked at launcher screen

This is an example of Automate flow. To learn more about Automate for Android phones, click here. This is a very simple Automate flow with only 4 blocks (including the Flow beginning block). Most if not all Android launchers support multiple screens for you to organize your apps and widgets into different...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ppfoong ppfoong via The 8th Voyager
1 week and 4 days ago.

 

Tonton online drama my coffee prince episod 6

My coffee prince episod 6. Apa dani bagi mesej pada raikal sehingga dia senyum sampai ke telinga tuh?? Raikal pergi jumpa nenek dia tuh ada apa hal tuh? Raikal masih dalam proses untuk belajar... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 week and 4 days ago.

 

Tonton online dekatkan jarak kita episod 7

Sibuk jer tash nak ikut balik kampung, nak jumpa sofie aka allysa. Rasanya sepatutnya dah kantoi sebab semua orang kampung, tok batin, pak cik leman panggil allysa . Tapi tash masih sangsi dengan... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 week and 4 days ago.

 

2ND Floor Kitchen Bar @ TTDI

Despite being a relatively new restaurant, 2ND Floor Kitchen Bar has already established itself as one of the best places to eat in Taman Tun Dr Ismail. Whether you are looking for a lazy brunch, drinks, desserts or an intimate dinner, 2ND Floor fits all the bills. What makes it even sweeter is the...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog vkeong vkeong via Malaysia Food Travel Blog
1 week and 4 days ago.

 

Top 5 Tips on How to Make Your Home More Sustainable

Top 5 Tips on How to Make Your Home More SustainableWith how global warming is becoming a major concern for the entire planet, its time to start looking at ways to make your life more green. Youve started carpooling, recycling your cans and bottles, and even started volunteering your time to...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel
1 week and 4 days ago.