Fresh Pings

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Fresh Pings

Page 13 of 11694

Hati-hati dengan anggapan sial!

Kita dilarang untuk mengganggap sial sesuatu hal. Misalnya ucapan karena ini sial, maka saya jadi sial.Rasulullah shallallahu alaihi wa sallam

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hafizmdrahim hafizmdrahim via Pisang Panas
1 week and 2 days ago.

 

Cuba

Cuba dari apps andriod More from my siteKartun malaysia: Lepas SPM dapat tawaran sambung belajar ke?? Lee Chong wei Juara terbuka All England 2011( What?? Straight set!!) Chelsea juara EPL musim... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 week and 2 days ago.

 

Apa yang menarik di Jeju island? 9 perkara ini pasti buat anda tak sabar nak ke sana!

Apa yang menarik di Jeju island? 9 lokasi ini pasti buat anda tak sabar nak ke sana! | Assalamualaikum salam sejahtera. Baru-baru ini, Airasia X telah melancarkan penerbangan terus ke Jeju island yang terletak di Korea selatan. Namun ada beberapa persoalan dalam minda Mrejoy, antaranya adalah, Apa...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
1 week and 2 days ago.

 

Cara elak anak dirogol dicabul bapa

Cara elak anak dirogol dicabul bapa| Nampak kasar pada tajuk entri ini tetapi inilah realiti yang sedang berlaku pada zaman ini. Anak dirogol bapa kandung, anak bawah umur dirogol bapa tiri, anak dirogol bapa tiri. Semuanya jelas telah berlaku dan mungkin berlaku lagi pada masa hadapan. Tips elak anak jadi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azlan7783 azlan7783 via BILA LELAKI BERBICARA
1 week and 2 days ago.

 

Tatacara Langkah Demi Langkah Cara Shopping Online di Lazada

Ada yang tak tahu cara nak shopping online di Lazada ke? Sebenarnya, tak susah pun. Jika anda baru pertama kali nak membeli-belah secara online di Lazada, memang ada disediakan langkah demi langkah cara-cara untuk shopping ditunjukkan. Malah, ia akan bantu anda untuk memulakan langkah pembelian pertama anda...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via Blog Lifestyle Otai Blogger Malaysia
1 week and 2 days ago.

 

Nak Cari Susah, Dah Dapat Buang

Nak mencari sikit punya la susah, tapi bila dah dapat dibuang, apa bendanya? Lihat jawapan disini. The post Nak Cari Susah, Dah Dapat Buang appeared first on TekaTeki.org.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog feysal feysal via TekaTeki.org
1 week and 2 days ago.

 

Tips Pertama Kali Ke China Secara Solo

Tips Pertama Kali Ke China Secara Solo Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua para pembaca yang saya kasihi sekalian. The post Tips Pertama Kali Ke China Secara Solo appeared first on AMIRNAWAWI.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amirnawawi amirnawawi via AMIRNAWAWI
1 week and 2 days ago.

 

Tonton online awak suka saya tak episod 10

Awak suka saya tak episod yang ke 10. Jom kita saksikannya dibawah ini. More from my siteTonton online awak suka saya tak episod 4Tonton online awak suka saya tak episod 5Tonton online awak suka saya... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 week and 2 days ago.

 

Painting Blanks - Hurt

Ikuti mereka di Facebookdan Instagram.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azmiramin azmiramin via Music Speaks Louder Than Words
1 week and 2 days ago.

 

Wordless Wednesday #110

As Salam and greetings to dear readers. Wordless Wednesday #110Eh! today is Wednesday. Moh! le kita buat post Wordless Wednesday muaahahhaaaaa.....On Wednesdays all over the internet, bloggers post a photograph with no words to explain it on their blog. Hence the 'wordless' title. The idea is...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 week and 2 days ago.

 

Resepi Bihun Goreng Sedap Dari House Husband

Ini bukan pertama kali saya memasak bihun goreng. Tetapi kali ini, saya masak bihun goreng dapat pujian melangit dari anak-anak. Kata mereka ... bihun yang abah goreng sedapppp sangat. Uhh uhhh .. kembang kembang .. hahahaha... Maka disebabkan itu, saya nak kongsikan kepada anda resepi bihun goreng sedap...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via Blog Lifestyle Otai Blogger Malaysia
1 week and 2 days ago.

 

Test

Test More from my siteTesting part3Result MUET 2011 sudah keluar dowh Percubaan pertama liveblogTest posTSiapa lelaki kacak??Keputusan dan kedudukan terkini liga super 09.05.2014 Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 week and 2 days ago.

 

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azmiramin azmiramin via Music Speaks Louder Than Words
1 week and 2 days ago.

 

Hairy Crab Season at Li Yen, The Ritz-Carlton, Kuala Lumpur

The much-anticipated Hairy Crab season is finally here. KL-ites can indulge in this exquisite delicacy at Li Yen at The Ritz-Carlton, Kuala Lumpur from 10 October to 10 November 2017.Hairy crab, also known as the Chinese mitten crab, named so due to its furry claws is eaten in the autumn months, during the...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog babysumo babysumo via GoodyFoodies
1 week and 2 days ago.

 

6 Tips Jaga Kuku Agar Sihat dan Cantik

Penting anda ketahui cara penjagaan kuku yang betul. Jika anda seorang yang mementingkan penampilan, kuku mestilah dipastikan agar nampak bersih, dan paling utama kelihatan sihat. Kuku yang sihat selalunya akan bersinar atau berkilat. Andai sebelum ini saya pernah ceritakan berkaitan 10 Tanda Pada Kuku...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via Blog Lifestyle Otai Blogger Malaysia
1 week and 2 days ago.

 

5 kelebihan makan coklat yang ramai orang tidak tahu.

5 kelebihan makan coklat yang ramai orang tidak tahu | Assalamualaikum salam sejahtera. Ramai tak peminat coklat di sini? Mrejoy mungkin salah seorang pengemar coklat dalam dunia ni. Dan kebiasaannya, Mrejoy akan ambil ketika tension. Tak pasti kenapa, tapi selepas sahaja makan coklat, rasa tenang je.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
1 week and 2 days ago.

 

20+ Gambar Siti Arifah Amin (Joyrevfa) Pengasas Merve Cosmetics

Gambar Siti Arifah Amin (Joyrevfa) Pengasas Merve Cosmetics. Sebelum ini, ramai tak tahu pun wajah cantik di sebalik jenama Merve Cosmetics ini. Setelah berkahwin dengan HH, dan kemudian muncul kontroversi berkaitan perkahwinan mereka, nama Joyrevfa atau Siti Arifah Amin menjadi viral. Bukan sebab kehebatan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via Blog Lifestyle Otai Blogger Malaysia
1 week and 2 days ago.

 

Larian Amal UV Night Run Columbia Asia Cyberjaya 2017

"UV Night Breast Cancer Awareness Run"Umpama melastik burung dengan dua ketul batu itulah boleh diumpamakan untuk penulis minggu ini.Dua acara fun run berjaya disertai, sebagai bukti dua acara tersebut dilepasi, dua medal (pingat) finisher dari dua acara fun run larian disertai.Night Run Columbia Asia...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog BelangTarung BelangTarung via SOME BULLET FOR YOUR HEAD!
1 week and 2 days ago.

 

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azmiramin azmiramin via Music Speaks Louder Than Words
1 week and 2 days ago.

 

Test posT

Assalamualaikum More from my siteResult MUET 2011 sudah keluar dowh Testing part3Percubaan pertama liveblogMood minggu ini [Blues Monday] 10 entri terhangat di zikrihusaini.com... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 week and 2 days ago.