Fresh Pings

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Fresh Pings

Page 13 of 11796

Enchanted by Casa Batllo, Gaudi Barcelona

Standing in front of Casa Batllo, its like you are staring at a building with many eyes. The shape of the masque alike balcony is skillfully crafted to create this illusion.  Gaudi enchanting creation will never cease to amaze its audience. Casa Batllo is located at the busy street of Passeig de...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog bradlock80 bradlock80 via Chaseeker
1 week and 2 days ago.

 

TOnton online my coffee prince episod 7

Macam biasa Dani hantar surat khabar. Rutin harian pagi2. Manakala di kedai cafe sudah hampir siap setelah idea baru raikal mahu rebrand cafe dia tuh. Harapnya berjaya. More from my siteTonton online... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 week and 2 days ago.

 

Pattani Daerah Indah Gabungan Tiga Budaya - Thailand FAM Trip Growth Triangle

Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog makan Mahamahu dan juga rakan-rakan sekalian. Pada yang selalu follow trip Maha semasa berjalan ker Selatan Thailand mesti ternanti-nanti post seterusnya ni. Sorry kesibukan dengan kerja dan juga aktiviti harian maka posting ni tertangguh beberapa bulan. Tapi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Maha Mahu Makan
1 week and 2 days ago.

 

Mitsubishi Electric LX Grande Refrigerator More Than Just A Food Storage

Mitsubishi Electric LX Grande Refrigerator is More Than Just A Food Storage As working urbanites judging work, blog and family I only have time to do my groceries shopping once a week or fortnightly. Since I’m cooking more often at home nowadays, I might need a bigger refrigerator to store my perishable...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel
1 week and 3 days ago.

 

Duck Giveaway by Blog Nadiaizzaty.nia

Hari ini nak joinDuck Giveaway by Blog Nadiaizzaty.nia pula, tarikh tamat giveaway ini adalah pada 25 Disember 2017. Hadiahnya best belaka dan syarat penyertaan juga sangat mudah. Jadi kalau korang nak join giveaway ini juga, bolehlah klik Banner di atas ye. Good Luck to everyone.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via DaRi HaTi Miss MuLaN
1 week and 3 days ago.

 

Qebal Qeram Dah Selamat Sunat

Alhamdulillah hampir 4 hari bebudak ni selamat di sunatkan. Hahaha gituuuu.. senang mama sekalikan dedua bersunat. orang kata satu kali penat jaga bebudak ni. Padahal mama malas dah nak tunggu tahun depan nak jaga sorang lagi. Buat sekali harung senang weh!!! Sebelum dedua beradik ni sunat mama bawak la...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
1 week and 3 days ago.

 

Aurora Paper Shredder AS890C : Perfect Companion For Home and Office

Aurora Paper Shredder AS890C This aurora paper shredder makes it easy for you to shred all of your private and sensitive documents at one go.This Aurora paper shredder has a unique stainless steel,that not only able to shred paper but also heavy and sturdy items. What makes this paper shredder different...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog cikguafri cikguafri via Paper Shredder HQ
1 week and 3 days ago.

 

Resort Dunia Mimpi Kundasang

Percutian ke Sabah - Resort Dunia Mimpi Kundasang | Ia bukanlah dunia mimpi sebenar sebaliknya terjemahan dari perkataan asalnya iaitu Dream World Resort yang terletak di Kundasang. Jarak ke sini lebih kurang dalam sejam perjalanan dari pusat bandar Kota Kinabalu. Asal sebut Kundasang pasti terbayang sebuah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog borneoholidaysblog borneoholidaysblog via Percutian Ke Sabah
1 week and 3 days ago.

 

Pagi Mengadap Kinabalu

Percutian ke Sabah - Pagi Mengadap Kinabalu | Kan best kalau pagi-pagi lagi dah nampak view cantik macam ni? Untunglah dapat tengok Gunung Kinabalu di masa awal pagi. View macam ni korang boleh dapat kalau menginap di Kinabalu Pine Resort atau di Perkasa Hotel, Kundasang. Foto oleh @boboyong0201  

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog borneoholidaysblog borneoholidaysblog via Percutian Ke Sabah
1 week and 3 days ago.

 

Flash Sale Diskaun Hebat Dari Bookcafe.com.my

Bagi anda yang biasa membeli buku secara online pasti sudah tidak asing lagi dengan website Bookcafe.com.my (Bookcafe). Bookcafe merupakan kedai buku online yang menawarkan ribuan tajuk buku terbaik dalam bahasa Melayu. Selain itu, Bookcafe juga memberikan diskaun berganda, penghantaran percuma ke seluruh...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ciklaili ciklaili via CIKLAILI
1 week and 3 days ago.

 

Kwee Zeen @ Sofitel Kuala Lumpur Damansara

Kwee Zeen is the all-day dining restaurant in Sofitel Kuala Lumpur Damansara, featuring a range of International and local cuisine with flair. From now until 23 December 2017, guests can enjoy festive offerings on the daily buffet dinner spread such as roasted turkey, salmon en croute and various festive...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog babysumo babysumo via GoodyFoodies
1 week and 3 days ago.

 

FOCALLURE COSMETICS HAUL ❤

hey there!kali ini hanah nak kongsi dengan awak semua my recent purchases dari shopee. no, i'm not promoting (lagi) shopee tapi entahlah. memang banyak benda best kot yang boleh awak jumpa dekat shopee. hiks.awak pernah dengar tentang FOCALLURE COSMETICS? mesti ramai yang tak kan. okayh, ini pun kali...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hahana4 hahana4 via FROM HANAH WITH ❤️
1 week and 3 days ago.

 

What to Expect at Your Initial Cosmetic Dentistry Visit

A visit to the cosmetic dentist is your first step towards a beautiful and a healthy smile. A cosmetic dentist is a person who can help you achieve your cosmetic goals and guide you more about maintaining a proper dental health.  They are capable of restoring and improving your smile in multiple ways.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zoolligakampung zoolligakampung via Health Blog Centre Info
1 week and 3 days ago.

 

Tonton online dekatkan jarak kita episod 8

Apa yang akan terjadi pada alysa bila rahsia dia sudah dibongkar oleh rakan baiknya yang telah mengkhianatinya kerana cinta dia tidak dihargai oleh Tas. Riena telah berpakat dengan pakciknya tuan... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 week and 3 days ago.

 

RESEPI NASI BERIANI DARURAT YANG TERAMAT SENANG NAK MASAK

RESEPI NASI BERIANI DARURAT YANG TERAMAT SENANG NAK MASAK. Lama kan takde share apa apa resepi kat blog lekatlekit.com ni kan. Tak share resepi tak bermakna tak masak. Kadang2 masak lauk biasa yang dah ada share resepi kat blog takkan nak tulis resepi yang sama kot kan.. Tapi resepi nasi beriani darurat ni...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
1 week and 3 days ago.

 

Harga minyak petrol dan diesel bulan Disember 2017

Hairulafiz.net Hairulafiz.net - Perkongsian pelbagai informasi kerjaya kerajaan Harga minyak petrol dan diesel bulan Disember 2017. Disini ada perkongsian mengenai harga minyak petrol RON95, RON97 dan diesel terkini bagi setiap minggu pada bulan Disember 2017. Untuk info harga runcit minyak (bahan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog baretta79 baretta79 via Hairulafiz.net
1 week and 3 days ago.

 

Senarai Pemain Import Liga Super 2018 | Malaysian Super League Foreign Players

Berikut merupakan Senarai Nama Pemain Import Liga Malaysia Liga Super 2018 yang telah didaftarkan bersama pasukan bolasepak Negeri dan Kelab untuk bermain dalam Liga Malaysia tahun ini. Pembaharuan telah dibuat bagi pengambilan maksimum pemain import untuk Liga Super 2018 ialah lima(5) orang termasuk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog farhancr7 farhancr7 via defarhano.com
1 week and 3 days ago.

 

Rubbish Chicken Among Others At Hooray Restaurant, Ipoh

ON ONE FINE EVENING, (cos I forgot which day already) my foodie couple came to pick me up for dinner. Knowing that I do not drive out during the dark, they came all the way from their house to pick me, it took them half and hour before we reached our place for Food which is at Hala Medan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog reanact reanact via Caring Is Not Only Sharing...
1 week and 3 days ago.

 

Senarai Pemain Kuala Lumpur 2018 | Kuala Lumpur FA Player 2018

Berikut merupakan Senarai Pemain Pasukan Bolasepak Kuala Lumpurmusim 2018 bagi menghadapi saingan Liga Super 2018, Piala F.A dan Piala Malaysia jika layak.Hasil usaha penat lelah akhirnya Kuala Lumpur menjadi Juara Liga Perdana 2017 dan seterusnya kembali ke Liga Super 2018 sejak penampilan terakhir...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog farhancr7 farhancr7 via defarhano.com
1 week and 3 days ago.