Fresh Pings

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Fresh Pings

Page 13 of 11585

Review Filem The Nice Guys

Salam..Korang dah tengok ke citer ni?Filem ni ditayangkan kat pawagam tahun lepas.Kaklong dah ready dah nak tengok time nampak poster dia tahun lepas.Pada hari yang dinantikan tengok2 takde pun filem ni dalam show time.Confuse saya.Abang cakap, maybe movie ni ditarik tanyangannya atas sebab-sebab...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Kaklongchan Kaklongchan via Blog Kaklong
6 days and 18 hours ago.

 

Peristiwa Penting Hari Ini Dalam Sejarah Dunia (19 Jun)

Tarikh 19 Jun merupakan hari ke 170 (hari ke 171 dalam tahun lompat) dalam kalendar Gregory dan tinggal 195 hari lagi sebelum memasuki tahun selepasnya. Hari ini merupakan sambutan Juneteenth di beberapa negeri di Amerika Syarikat. Peristiwa 1179 - Pertempuran Kalvskinnet berlaku di luar Nidaros,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog sentiasapanas sentiasapanas via SentiasaPanas
6 days and 19 hours ago.

 

Ubat Kumur..Perlu Ke??

perlukah mengambil ubat kumur??sekarang nie kan banyak kat pasaran yang jual ubat kumur..iklan dalam tv pun banyak tentang ubat kumur nie..tapi sejauh manakah kita perlu mengambil ubat kumur nie..??atau hanya sekadar cukup dengan memberus gig??ada gak yuk dengar orang bgtau kena ambik gak ubat kumur untuk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
6 days and 19 hours ago.

 

Introducing PG Malaysia 'Confidence Squad' with LINE

PG Malaysia launches official LINE account to amplify online following and community, aims for 300,000 users within the yearUtkarsh Mohan, Brand Operations Head Shavecare Category Leader, PG Malaysia, Singapore Brunei and Nadiah Syed Nahar, Communications Government Relations...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog FizaRahman FizaRahman via SuperMOM With SuperKIDS
6 days and 19 hours ago.

 

resepi bangkit susu

resepi kuih bangkit@ cheeseok hari nie kita belajar buat kuih bangkit plak ye..yuk bukan nak ajar kuih bangkit santan,,tapi kuih bangkit susu,,klau kuih bangkit santan x sesuait untuk buat kuih raya,,sbb takut kalau simpan lamm dia berbau tengik..so x sedap lar kan,,[wajib cuba: resepi semperit...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
6 days and 19 hours ago.

 

Eh! Siapa Bagi Ni ?

As Salam and greetings to dear readers.Eh! siapa bagi ni? Last Friday time Mrs. A baru balik dari surau tiba-tiba ternampak satu sampul surat yang agak tebal berada di atas meja Mrs. A.Banyaknya setemMrs. A cakap dengan adik sebelah tempat duduk eh! siapa bagi ni? Oh! Abang M letak sini tadi posman...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
6 days and 19 hours ago.

 

Segmen: Jom Tambah Folloer by Shahirah Army

Segmen: Jom Tambah Folloer by Shahirah Armyhttp://shahiraharmy.blogspot.comKlik link di atas untuk joinID=5184267855226222808Due date segment: 11.6.2017 - 29.6.2017How to join;Follow this blog.Buat entry yang bertajukSegmen: Jom Tambah Follower by Shahirah ArmyDi dalam entry tersebut,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog dhiyarizqi dhiyarizqi via DHIYA RIZQI COLLECTION
6 days and 19 hours ago.

 

Petanda Hari Raya Aidilfitri Sudah Dekat

"Menjelang Syawal"Selain dari pengumuman oleh penyimpan mohon besar raja-raja, terdapat beberapa tanda-tanda bahawa menjelangnya hari raya puasa.Bagi mereka yang lupa akan berapa hari mereka sudah berpuasa atau alergik dengan kalendar mungkin juga seorang yang gagal membaca angka matematik pada...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog BelangTarung BelangTarung via SOME BULLET FOR YOUR HEAD!
6 days and 20 hours ago.

 

Akhirnya Tertunai Juga Hasrat Sekeluarga Balik Beraya Di Kampong

Akhirnya Tertunai Juga Hasrat Sekeluarga Balik Beraya Di Kampong Hasrat tiga beranak untuk merasai kemeriahan menyambut Syawal di kampung, akhirnya tertunai apabila ada pihak yang sudi membantu menumpangkan mereka. Menariknya, bantuan itu ditawarkan oleh seorang rakan lama yang terputus hubungan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kaksyah kaksyah via Cerita Malay World
6 days and 20 hours ago.

 

Doktor Beri Sebab Mengapa Suspek Bunuh Zulfarhan Wajar Dihukum Gantung

Seorang doktor yang menggunakan nama samaran @hafizsuratman di laman sosial Instagram menceritakan mengapa suspek pembunuhan arwah Zulfarhan wajar berdepan hukuman gantung. Hasil bedah siasat melaporkan arwah Zulfarhan mengalami kesan lecur terbakar di seluruh badan bahagian hadapan, tangan kanan dan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog sentiasapanas sentiasapanas via SentiasaPanas
6 days and 21 hours ago.

 

Kod Kupon Ramadhan Untuk Ebook Strategi #Meroket Jualan

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..Sempena Bulan Ramadhan yang penuh keberkatan ini, ada tawaran istimewa untuk ebookStrategi Meroket Jualan Tanpa Mengunakan FB Ads.Sumber : Klik Di SiniDapatkan Tawaran Istimewa ebook Strategi Meroket Jualan melalui link ini...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog nuargto nuargto via Coretan Anuar
6 days and 21 hours ago.

 

Polis Sandakan Buru 2 Lelaki Samun Guna Samurai

Berita Selanjutnya Suara Masyarakat Sabah SANDAKAN Seorang pekerja hotel dan adik perempuannya berhadapan detik cemas apabila mereka diacukan pedang samurai dalam kejadian samun di Hotel Tyng Garden, Batu 6 di sini semalam. Dalam kejadian pada pukul 12.11 pagi itu, mangsa wanita, 24, sedang bertugas...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog djkupang djkupang via Suara Masyarakat Sabah
6 days and 21 hours ago.

 

Restoran Sana Sini Restoran Bertema Unik Dalam Dpulze Shopping Centre Cyberjaya

Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog makan Mahamahu dan juga rakan-rakan sekalian. Restoran bertema unik itu yang menarik perhatian Maha bila datang ke restoran ni. Firstime nak tahu juga apa yang uniknya kat restoran ni sampai tema dia macam tu sekali. Jom kita terjah dalam tengok apa menu yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Blog Bicara Makan
6 days and 22 hours ago.

 

Makanan eksotik di Cambodia

Makanan eksotik di Cambodia | Berada di Asia Tenggara, Cambodia turut menjadikan nasi sebagai makanan asasi. Nasi biasanya dimakan bersama ikan, sup dan sayur. Bahan-bahan bagi penyediaan lauk dan juadah lain juga tidak banyak berbeza daripada negara-negara di sekitarnya seperti sos ikan, gula kabung, cili,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ruggedmom2 ruggedmom2 via Ruggedmom.com
6 days and 22 hours ago.

 

Ramli MS Lepas Geram kepada sebuah stesen TV

Berita Selanjutnya Suara Masyarakat Sabah STATUS yang dimuat naik oleh pengarah muzik tersohor, Datuk Ramli MS di laman Facebook miliknya menjadi tular di media sosial. Menerusi kemas kini status tersebut, Ramli meluahkan ada pihak produser yang menawarkan bayaran rendah untuk seorang artis hadir menyanyi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog djkupang djkupang via Suara Masyarakat Sabah
6 days and 22 hours ago.

 

Tak sangka video viral dihanyut banjir rupanya anak sendiri

Tak sangka video viral dihanyut banjir rupanya anak sendiri           HULU LANGAT 18 Jun – Seorang bapa tidak menyangka video tular seorang lelaki hanyut bersama motosikal di sini semalam merupakan anak ketiganya yang juga orang kurang upaya (OKU). Alias Sagi, 51, berkata dia hanya menyedari...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kaksyah kaksyah via Cerita Malay World
6 days and 23 hours ago.

 

Bunuh: Amah disyaki gigit puting payu dara, Menekup bantal ke muka

Berita Selanjutnya Suara Masyarakat Sabah Ditekup dengan bantal ke mukanya sehingga jiran tidak menyedari warga emas, 65 sudah tidak bernyawa di atas katil. Laporan bedah siasat menunjukkan mangsa meninggal dunia disebabkan asphyxiation. Mangsa yang mengalami masalah jantung itu turut terdapat kesan gigitan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog djkupang djkupang via Suara Masyarakat Sabah
6 days and 23 hours ago.

 

Kota Belud: Pengedar, penagih ditahan, motorsikal curi dirampas

Berita Selanjutnya Suara Masyarakat Sabah KOTA BELUD: Ops Sarang kelima Ibu Pejabat Polis Daerah Kota Belud berjaya mengangkap seorang pengedar dadah, lima penagih dan seorang lelaki tempatan berusia 38 tahun yang disyaki terlibat mencuri motosikal di Masjid Pekan di sini, baru-baru ini. Ketua Polis Daerah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog djkupang djkupang via Suara Masyarakat Sabah
6 days and 23 hours ago.

 

Implan Pergigian Membina Keyakinan Diri

Sejak akhir-akhir ini ramai orang yang ingin mengetahui tentang implan pergigian dan bagaimana rawatan itu dijalankan. Di awal tahun lima Berikut adalah ringkasan artikel-artikel menarik daripada PanduanPercuma.info pada kemaskini kali ini... Sila lawat PanduanPercuma.info untuk lanjutan artikel. Terima...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog tokjogho tokjogho via Sumber Info dan Panduan Percuma
1 week ago.

 

Azan Awal Sangat, Rakyat Kelantan Terpaksa Ganti Puasa

Azan Awal Sangat, Rakyat Kelantan Terpaksa Ganti Puasa Sebuah stesen radio tempatan memohon maaf kepada rakyat negeri Kelantan kerana tersalah memutarkan azan Maghrib lima minit awal daripada waktu sepatutnya.  Ia telah menyebabkan ada sesetengah rakyat Kelantan telah berbuka puasa setelah mendengar...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kaksyah kaksyah via Cerita Malay World
1 week ago.