Fresh Pings

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Fresh Pings

Page 12 of 11776

Sinopsis Drama Selafaz Cinta

Sinopsis Drama Selafaz CintaDrama Selafaz Cinta adalah drama terbaru yang disiarkan di slot Tiara Astro Prima / Astro Maya HD bagi menggantikan drama Cinta Tiada Ganti yang telah tamat episodnya. Antara barisan pelakon drama Selafaz Cinta ini adalah seperti di bawah ini:-Saharul Ridzwan sebagai Reza...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via DaRi HaTi Miss MuLaN
2 weeks and 3 days ago.

 

ULANGTAHUN AYAH DAN MAK SERTA HARI LAHIR JANNAH

hai assalammualaikumUlangtahun Mak Dan Ayah - Macam biasa, kitaorang akan plan harijadi atau ulangtahun sesiap dalam group family. Hari Rabu semalam, kami sekeluarga sambut Ulangtahun ayah dan mak beserta harijadi anak buah, anak adik yang sulung. Tapi ni bukan plan, ni adik yang cadang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
2 weeks and 3 days ago.

 

Fun Time with Dora The Explorer in Resorts World Genting

Looking for something adventurous to do this school holiday? Go on up to Resorts World Genting and join Dora the Explorer and her friends for a fun time together. The adventurous girl will be in Malaysia for the first time at Resorts World Genting to focus on solving a very vexing problem; to look for...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog garfieldwtf garfieldwtf via Wut!? Not Syok Ar? Bite Me Lar!
2 weeks and 3 days ago.

 

Segmen Bloglist 2019

Jom join ramai - ramai..Due Date - 21 Disember 2018Nak join boleh klik Banner di atas ye..Dah hujung tahun ni memang ramai blogger yang nak rombak bloglist ni..

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via Miss BaNu StoRy
2 weeks and 3 days ago.

 

The Story about Huawei Mate 20 X

Huawei Mate 20 XFor the wild vision of smartphones, each leading brand wants to define the meaning of future, and the unknown X hides infinite possibilities. iPhone X is presented with the "10th Anniversary" gift, as well as Find X and vivo NEX bring the "paranoid" industrial design.Huawei Mate 20 X7.2...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog soon1992 soon1992 via gainsinfo.com by Marc Soon Joo Yee
2 weeks and 3 days ago.

 

5 Tips to Picking The Best Shoes for Crossfit

The kind of gear you wear to your crossfit workout will determine how productive you will be in the gym. As for shoes, you need to invest in a good pair that will accommodate crossfit workouts and make them smooth. There are a few characteristics that set crossfit workout shoes apart from other types of...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel . Fitness
2 weeks and 3 days ago.

 

Bila Suami Sidai Pakaian di Ampaian ..

Antara kerja rumah house husband yang sering saya buat ialah menyidai pakaian di ampaian. Ia boleh dikatakan kerja yang agak mudah, selain tugas mengangkat kain. Tugasan rumah yang lain biasa dibuat ialah membasuh kain (guna mesin), basuh pinggan dan juga memasak. Bab-bab lain dalam kerja rumah ni,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRULHASSAN.COM
2 weeks and 3 days ago.

 

Menyembunyikan File Dalam Recycle Bin

Recycle BinRecycle Bin merupakan tempat di mana segala file yang telah dibuang terkumpul dan anda boleh me”restore” kembali file tersebut. Dan untuk entri kali ini, admin akan berkongsi dengan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Anon18 Anon18 via MelalutJe
2 weeks and 3 days ago.

 

Tilapia Dalam Kolam Simen? Biar Betul!

TERNAKAN IKAN DALAM KOLAM KONKRIT merupakan satu teknologi yang mudah untuk di kawal kerana cara pengurusan lebih mudah dilakukan berbanding dengan kolam tanah tradisional. Apa yang penting adalah sumber air bersih [] The post Tilapia Dalam Kolam Simen? Biar Betul! appeared first on The Ace Network.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog idzaney idzaney via The Ace Network
2 weeks and 3 days ago.

 

Bajet 2019: Apa patut yang korang patut tahu pasal hartanah

Harga rumah kurang sebanyak 10%? 1. SST – Kerajaan telah mengumumkan pengecualian SST ke atas perkhidmatan pembinaan dan bahan binaan. Sebagai balasan, persatuan Pemaju Hartanah dan Perumahan Malaysia (REDHA) telah [] The post Bajet 2019: Apa patut yang korang patut tahu pasal hartanah appeared...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog idzaney idzaney via The Ace Network
2 weeks and 3 days ago.

 

Bajet 2019: Apa patut yang korang patut tahu pasal hartanah

Harga rumah kurang sebanyak 10%? 1. SST – Kerajaan telah mengumumkan pengecualian SST ke atas perkhidmatan pembinaan dan bahan binaan. Sebagai balasan, persatuan Pemaju Hartanah dan Perumahan Malaysia (REDHA) telah [] The post Bajet 2019: Apa patut yang korang patut tahu pasal hartanah appeared...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog idzaney idzaney via The Ace Network
2 weeks and 3 days ago.

 

Cara Buat Cruncheese Sendiri Guna Kulit Popia

Ada sesiapa yang nak belajar cara nak buat keropok Cruncheese sendiri yang sedap dan membikin mulut tak berhenti mengunyah? Hehe .. dalam post kali ini, saya nak kongsikan cara nak buat atau resepi sempoi membuat Cruncheese yang sedap dan rangup menggunakan kulit popia. Tak susah pun. Memang mudah nak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRULHASSAN.COM
2 weeks and 3 days ago.

 

TIGA TAHUN, FARIZA DAH MULA PETAH BERKATA-KATA

hai assalammualaikumFariza Dah Mula Petah Bercakap - Fariza dah masuk usia tiga tahun, mula la mulut dia macam mak nenek. Bercakap tak henti, makin petah bercerita dan bercakap. Tapi nad suka, sebab nad suka dengar dia bercerita, dengar dia cakap, nad pun layankan je. Dia dah kenal huruf, dah kenal warna,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
2 weeks and 3 days ago.

 

MAHA 2018 : Enjoying Myself At MADA Kampung Pulau Pisang

Its 2018, and two years has passed since the last time I visited MAHA (Malaysia Agriculture, Horticulture Agrotourism Show), The post MAHA 2018 : Enjoying Myself At MADA Kampung Pulau Pisang appeared first on ENVEEUS.COM.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Bella Bella via ENVEEUS.COM
2 weeks and 3 days ago.

 

Do You Need a Merchant Account?

You may be an owner of a small online business. You dream that your business will become big someday. Right now, you need to focus on the small things. With your hard work and perseverance, you always have the chance to make your dream come true. If you would like to get online payments from your customers,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog tekkaus tekkaus via Tekkaus
2 weeks and 3 days ago.

 

Program Taklimat Percuma Usahawan Bijak Ebay Untuk Orang Utara

Orang utara lock tarikh 13 December ini dan jangan lupa datang ke sesi perkongsian ilmu. Macam mana nak pasarkan produk

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ahmadyani ahmadyani via AHMADYANI DOTCOM
2 weeks and 3 days ago.

 

Ranking FIFA (29/11/2018 ) Malaysia naik ke tangga ke 167

Beberapa siri kemenangan dalam perlawanan persahabatan dan juga di Kejohanan AFF 2018 nampaknya memberi impak

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zoolligakampung zoolligakampung via LIGAKAMPUNG
2 weeks and 4 days ago.

 

Review Switch : Change The World - Korean Drama

Review Drama Korea - Switch : Change The WorldSeperti biasa aku nak buat review drama Korea yang bertajuk Switch : Change The World yang release pada 28 March 2018 dan tamat episodnya pada 17 Mei 2018. Antara pelakon drama Korea Switch : Change The World ini adalah Jang Geun Seuk, Han Ye Ri, Jung Woong In,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via Miss BaNu StoRy
2 weeks and 4 days ago.

 

Don’t damage your home with these bad habits!

Don’t damage your home with these bad habits! Lets check adakah aku terlibat sama?? hoho...Most of us develop bad household habits or behaviours over time. The real trouble starts when these blunders become habits that cost a lot of money over time. Some behaviours also create safety issues and it will...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ruggedmom2 ruggedmom2 via Ruggedmom.com
2 weeks and 4 days ago.

 

5 ways to optimize your productivity and health in the workplace

Hitting that midweek slump? We all face it, and our quality of work tends to show. Instead of powering through these slumps, and watching your [...]

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zoolligakampung zoolligakampung via Health Blog Centre Info
2 weeks and 4 days ago.