Fresh Pings

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Fresh Pings

Page 12 of 11715

PHILLIPCAPITAL: SINGAPORE BANKING STOCKS UPDATE

Dear readers, is this still a good time to get into the Singapores banking stocks? Let us watch the video below by PhillipCapital on Singapore banking stocks update. Read more »

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog sgshortstories sgshortstories via SINGAPORE STOCKS INVESTING (SSI)
2 weeks and 2 days ago.

 

UPDATE KEHIDUPAN : SAKIT PENGHAPUS DOSA

AssalamualaikumUPDATE KEHIDUPAN : SAKIT PENGHAPUS DOSA | Hi, sedar taksedar dah masuk fasa ketiga bulan ramadhan. semalam ada sembang dengan adik sha, dia cakap macam tak percaya minggu depan dah nak raya sebab takrasa sangat dan rasa cepat sangat ramadhan nak pergi....ramadhan kali ni memang lain sikit,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog shfyqhazhr shfyqhazhr via shfyqhazhr
2 weeks and 2 days ago.

 

EATROPICA Cafe @ Menara 1 Sentrum, Nu Sentral Kuala Lumpur

EATROPICA Cafe @ Menara 1 Sentrum, Nu Sentral Kuala LumpurServing a varied choice of food and drinks, EATROPICA is this new eating place located in the heart of KL Central, at Menara 1 Sentrum, Nu Sentral to be exact. The cafe looked really spacious, with very high ceiling and comfy decor, its location is a...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog isaactanjs isaactanjs via Isaactan.net | Events • Food • Tech • Travel
2 weeks and 2 days ago.

 

Sirosis Hati (Cirrhosis) : Ketahui Gejala dan Langkah Pencegahan Yang Terbaik

Hati adalah organ dalaman terbesar manusiayang menjalankan beberapa fungsi kritikal tubuh termasuk pengeluaran protein, pembekuan darah, penapisan darah daripada bahan toksik, proses metabolisma kolesterol dan zat besi serta pengeluaran hempedu. . [] The post Sirosis Hati (Cirrhosis) : Ketahui...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog nadia5716 nadia5716 via Panduan dan Info Kesihatan
2 weeks and 2 days ago.

 

Cara Masak Pengat Labu Sempoi Untuk Berbuka

Tercari menu makanan sempoi yang sedap sebagai pencuci mulut untuk berbuka puasa ke tu? Apakata anda cuba masak Pengat Labu. Aha .. menu tradisional ini memang best dijamu ketika berbuka puasa dan juga selepas sholat terawih untuk moreh. Resepi nak buat Pengat Labu sangat simple, in Sha Allah .. anda boleh...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRULHASSAN.COM
2 weeks and 2 days ago.

 

WOW! BANYAK TEMPAT MENARIK NEW CHITOSE AIRPORT, HOKKAIDO RUPANYA

WOW! BANYAK TEMPAT MENARIK NEW CHITOSE AIRPORT, HOKKAIDO RUPANYA. Hokkaido adalah pulau kedua terbesar di Jepun. Ia terkenal dengan kawasan gunung berapi, kolam air panas semula jadi (onsen), dan kawasan ski. Kalau dah kedua terbesar tu agak besar la berbanding pulau pulau lain kan? Kalau dah besar ...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
2 weeks and 2 days ago.

 

Girls Day Out: Shopping Raya

As Salam and greetings to dear readers. Girls Day Out: Shopping RayaSiapa girls yang dimaksudkan tu? Actually dua orang jer... ngeh! ngeh! ngeh! iaitu Aryssa dan Mrs. A. Aryssa tu dalam seminggu ni sibuklah duk nyanyi kat Mrs. A nak pi beli baju raya. Nak pilih color sendiri katanya cos color tema babah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
2 weeks and 2 days ago.

 

Iklan Raya 2018 - Raya Chin

Raya Chin. Satu lagi iklan Hari Raya yang best bila ditonton. Ini merupakan iklan Hari Raya 2018 terkini yang menampilkan watak seorang isteri keturunan Cina yang memeluk agama Islam. Sebuah iklan Raya 2018 yang ada pengertiannya tersendiri, khusus untuk mereka yang bekerja di pejabat, dan mempunyai Lady...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRULHASSAN.COM
2 weeks and 2 days ago.

 

Genting Malaysia Meraikan Warga Orang Asli Di Majlis Berbuka Puasa Tahunan

Sepanjang bulan Ramadhan yang makin hampir ke arah Hari Raya Aidilfitri, Resorts World Genting sekali lagi memainkan peranan untuk masyarakat dengan Majlis Berbuka Puasa tahunan dengan warga Orang Asli, yang diadakan dengan penduduk orang asli yang tinggal di sekitar bukit Gunung Ulu Kali pada 25 Mei,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Dunia Penuh Gosip
2 weeks and 2 days ago.

 

Syok Tonton Video TNB Raya 2018 - 'Rumah Epik Fantastik'

Weihh .... iklan hari raya baru dari Tenaga Nasional Berhad (TNB) dah keluar. Lama juga saya tunggu iklan Raya 2018 daripada TNB ini nak keluar selepas tonton trailernya hari tu. Video iklan Raya 2018 dari TNB ni baru je dimuat-naik di YouTube dengan tajuk "TNB Raya 2018 - Rumah Epik Fantastik". Asalnya...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRULHASSAN.COM
2 weeks and 2 days ago.

 

Resepi Mudah Kek Batik Milo

Anda nak tahu tak cara nak buat biskut yang antara paling mudah nak dibuat untuk hidangan Hari Raya? Aha, salah satu resepi biskut paling sempoi dan senang nak dibuat ialah Kek Batik Milo. Tak perlu gunakan pembakar atau oven. Ia resepi yang sedap, dan sangat disukai anak-anak. Resepi Mudah Kek Batik...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRULHASSAN.COM
2 weeks and 2 days ago.

 

The Villainess - Korean Movie Review

Movie Review : The Villainess (Korean Movie)Seperti biasa, hari ini aku nak buat Review Filem Korea pula yang bertajuk The Villainess / Aknyeo. Filem ini release pada 8 Jun 2017 dan diarahkan oleh Jung Byung Gil manakala tagline filem ini adalah “An Endless Vengeance Begins”. Kalau tengok dari...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via Miss BaNu StoRy
2 weeks and 2 days ago.

 

10 Essentials for the Perfect Home

10 Essentials for the Perfect Home We love to buy, rent or build homes that fit our taste of architectural designs and needs. Whether it is located in a quiet location best for relaxing or next to the beach, every home has its anchor for greatness. However, not every home is flawless. There is...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog arena84 arena84 via Akademi Fantasia Travel
2 weeks and 2 days ago.

 

Vietnam | 4 Hari 3 Malam Jalan Jalan di Hoi An Ancient Town Da Nang

Vietnam | 4 Hari 3 Malam Jalan Jalan di Hoi An Ancient Town Da Nang | Assalamualaikum and hi.... Okay, this time i just want to simplify my four days trip to Vietnam a few months back. Untuk bacaan lanjut sila...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ruggedmom2 ruggedmom2 via Ruggedmom.com
2 weeks and 2 days ago.

 

Resepi Agar-Agar Bunga Gula Merah

resepi puding bunga gula merahok jom kita belajar buat agar-agar gula merah pulak hari nie..nak guna nissan pun boleh jgak..tukar dengan gula merah..kita bukan nak belajar agar-agar santan gula merah..[wajib cuba: resepi agar-agar santan pandan]tapi hari nie kita belajar buat agar-agar bunga gula...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
2 weeks and 2 days ago.

 

Misteri Rumah Agam Peninggalan Moyang-Part 3

sambungan cerita misteri rumah agam peninggalan moyang part 2dah sedia ke nak baca sambungan kisah mus nie..huhu..tapi sebelum tu..bagi yang baru saja nak follow kisah nie..baik uols baca dulu yang nie..misteri rumah agam peninggalan moyang-part 1misteri rumah agam peninggalan moyang-part 2klau uols x baca...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
2 weeks and 2 days ago.

 

The Great British Circus Malaysia: Mines 2

A circus? In Malaysia? Count us in!The Great British Circus Malaysia isowned and operated by the Kirilov Family and is currently in its fourth year touring and performing throughout Malaysia.The Kirilovs were respected artists, performing professionally for many years around Europe before...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog babysumo babysumo via GoodyFoodies
2 weeks and 2 days ago.

 

Vivo X21 The Seflie Expert Phone With In-display Fingerprint Sensor

Just when you thought that Samsung and Apple are ruling the smartphone market, think again. Those two giants who are at loggerheads have showcased us innovations in their latest devices. However they seem to be playing it safe more often than not. So who boast the first in-display fingerprint sensor? Enter...

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog tekkaus tekkaus via Tekkaus
2 weeks and 2 days ago.

 

Tempah Online Dapat Separuh Harga Rockbund Fishing Chalet Guna Traveloka

Ketika hari pengundian Pilihan Raya 14 (PRU14) yang lalu, saya dan keluarga telah ambil peluang untuk pergi bercuti di Rockbund Fishing Chalet, Marina Island, Lumut. Dah lama tak pergi memancing, jadi saya ambil keputusan untuk pergi memancing di Rockbund Fishing Chalet dengan tujuan untuk bawa balik...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRULHASSAN.COM
2 weeks and 2 days ago.

 

Instagram Worthy Hotels Resorts in Southeast Asia

Hey! travel is all about the gram these days, with camera in one hand and a suitcase filled with perfectly curated outfits to match post-card worthy backdrops. So today we are were going to explore 6 picture perfect hotels and resorts that will take your breath away. These places will leave us all...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel . Fitness
2 weeks and 2 days ago.