Fresh Pings

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Fresh Pings

Page 12 of 11585

Fattah Tak Terasa Digelar ‘Kayu’ Oleh Que

TIDAK terkesan dengan kritikan pelakon Que Haidar terhadap artis baharu sekarang yang lebih bersandarkan rupa semata-mata tetapi lakonan kayu, Fattah

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hafizmdrahim hafizmdrahim via Pisang Panas
6 days and 10 hours ago.

 

Peristiwa Penting Hari Ini Dalam Sejarah Dunia (18 Ogos)

Tarikh 18 Ogos merupakan hari ke 230 (hari ke 231 dalam tahun lompat) dalam kalendar Gregory dengan tinggal 135 hari lagi sebelum memasuki tahun selepasnya. Phobos. Hari ini juga merupakan sambutan Hari Long Tan di Australia (1966). Peristiwa 684 - Fitnah Kedua: Pihak Umaiyah menewaskan penyokong Ibn...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog sentiasapanas sentiasapanas via SentiasaPanas
6 days and 10 hours ago.

 

Saya Sudah Tawar Hati Dengan Suami – Adira

Semalam dengan bangganya Datuk Red ada mengaku pernah menjalinkan hubungan dengan seorang pelakon baru yang dikenali N, namun hubungan itu

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hafizmdrahim hafizmdrahim via Pisang Panas
6 days and 10 hours ago.

 

3 pelancong Malaysia pecahkan dinding, serang staff dan berak dalam shower room penginapan di Osaka

OSAKA, JEPUN Viral gambar dan video tiga lelaki yang dikatakan membuat onar ketika melancong di Jepun sehingga menyerang seorang

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hafizmdrahim hafizmdrahim via Pisang Panas
6 days and 11 hours ago.

 

Kuala Lumpur | Jadual Semua Acara Sukan Sea 2017

Jadual Semua Acara Sukan Sea 2017 | We are hosting the Sea Games again! Terujanya..!Sabtu ini 19 Ogos akan berlansungnya acara pembukaan rasmiSukan Sea 2017. Temasya sukan kali ke-29 ini bermaskotkan RIMAU, yang diinspirasikan oleh kekuatan harimau itu sendiri.RIMAU bermaksud :Respect,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ruggedmom2 ruggedmom2 via Ruggedmom.com
6 days and 12 hours ago.

 

Strategic Branding Workshop with Dr Zyro Wong Friends

Strategic Branding Workshop with Dr Zyro Wong FriendsIn today's world of digital marketing, it's equally important to allocate resources and time towards branding as well, be it personal branding or strategic branding. Not everything digital is about social media, even though it's a huge chunk of what...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog isaactanjs isaactanjs via Isaactan.net | Events • Food • Tech • Travel
6 days and 13 hours ago.

 

Pencapaian SEO Dari PerniagaanInternetHQ Siri #13

Hohonampak jek post ini ramai yang garu kepala 😀 Sampai member yang enggan dikenali ( geng warung ) pon cakap Cari cerita lain laacerita mcm tue dah basi laaorg tak heran sangat ponn 😛 Masing-masing heran tak percaya dengan pencapaian seo yang tak berapa...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog perniagaaninternet perniagaaninternet via Jom Belajar Buat Duit Online Disini!
6 days and 14 hours ago.

 

Cara Beli Barang Di Taobao. Tidak Sesukar Yang Disangka.

Cara Beli Barang Di Taobao. Rata-rata ramai yang dah tahu apa itu Taobao. Sebelum ini masih ramai yang tak tahu dan takut untuk membeli di Taobao. Tetapi sekarang, semakin ramai orang yang suka membeli barang terus dari China. Ada juga yang membeli barang dari China secara borong untuk tujuan jual semua di...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zahra95642 zahra95642 via Wikicara.org - Kompilasi Pelbagai Cara
6 days and 14 hours ago.

 

Semarakan Sukan SEA Kuala Lumpur 2017 Dengan Belian Murah Merchandise Di Lazada

Sudah tiba masa untuk kita sokong wira negara di Sukan SEA bukan sahaja dalam gelanggang tapi juga dengan pembelian produk-produk sukan sea. Sekarang ni dah boleh dapat secara dalam talian semua produk untuk semarak Kuala Lumpur 2017 dengan diskaun 80% hanya di Lazada.com.my.Beli lah sekarang di Lazada...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Dunia Teknologi Di Hujung Jari
6 days and 15 hours ago.

 

Datang Dari Labuan Pujuk Isteri Akhirnya Terjun

Berita Selanjutnya Suara Masyarakat Sabah SEORANG lelaki meninggal dunia selepas dipercayai terjun dari tingkat empat flat Projek Perumahan Rakyat (PPR) Taman Mesra, Batu 4, Sandakan, hari ini. Dalam kejadian 2.10 petang, lelaki berusia 21 tahun dan tidak memiliki dokumen pengenaan diri itu dilaporkan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog djkupang djkupang via Suara Masyarakat Sabah
6 days and 16 hours ago.

 

Tonton online my darling inspektor daniel episod 12

My Darling inspektor Daniel episod yang ke 12. Dalam episod yang ke 12. Nampaknya makin hangat hubungan diantara Maya dan Inspektor Daniel. lagi-lagi maya dia cakap dekat public yang ins daniel tuh... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
6 days and 16 hours ago.

 

Live streaming indonesia u23 vs phillpines u23 sukan sea 17.8.2017

Ya udah, perlawanan yang mampir indonesia u23 vs philippines u23 sukan sea 2017. Mampukah pasukan indonesia mengutip tiga mata penting untuk bisa meneruskan perjuangan di sukan sea kumpulan B.... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
6 days and 18 hours ago.

 

Livestreaming thailand vs timor leste bola sepak sukan 17.8.2017

Hari ini merupakan perlawanan kedua untuk kumpulan B. {asukan Thailand vs Timor Leste. Thailand last perlawanan buntu mencari tiga mata penuh setelah hanya mengutip 1 mata seri 1-1 vs Indonesia.... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
6 days and 18 hours ago.

 

Sama tapi tak serupa

Berita Selanjutnya Suara Masyarakat Sabah Jika dapat diamati maklumat yang terdapat dalam dua kad pengenalan ini  maklumat seperti nama, nombor kad pengenalan dan alamat adalah sama. Perbezaan besar yang paling ketara adalah pemilik asalnya tidak bertudung manakala seorang lagi yang menumpang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog djkupang djkupang via Suara Masyarakat Sabah
6 days and 19 hours ago.

 

Tips Simpan Emas : Pilih Goldbar 999 Atau Barang Kemas 916

Tips Simpan Emas ini saya kongsikan supaya anda dapat sama-sama membuat pilihan berdasarkan keperluan menyimpan.Apa yang perlu anda pilih dan tetapkan? apa yang anda mahukan bila menyimpan goldbar emas 999 dengan barangan kemas 916? Nak pilih yang mana? goldbar 999 atau barangan kemas 916?Tetapkan Matlamat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog syedhussein syedhussein via Perunding Emas
6 days and 19 hours ago.

 

Cowan Street Ayam Tauge Koitiau, Ipoh

Ipoh is known for its beansprouts chicken (among other food items) and the locals will often tell you to skip the touristy places because it doesn’t do justice to the real deal. Cowan Street Ayam Tauge Koitiau came highly recommended but I never got the chance to try it for myself as they were...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Bangsarbabe Bangsarbabe via Bangsar Babe
6 days and 19 hours ago.

 

Bagaimanakah Dunia Dari Kaca Mata Anak Kecil Anda?

Kanak-kanak melihat dunia dengan pandangan yang segar setiap hari. Mereka teruja dengan setiap sesuatu di sekeliling mereka kerana ia memberi

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hafizmdrahim hafizmdrahim via Pisang Panas
6 days and 20 hours ago.

 

SPACE Analysis with Strategic Position and Action Evaluation Matrix

The SPACE (Strategic Position and Action Evaluation ) analysis developed by Alan Rowe, Richard Mason, Karl Dickel, Richard Mann and Robert Mockler is a strategic tool that can be used for strategic planning or to evaluate whether a strategic plan is making sense or not. This analysis assesses 2 internal...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ppfoong ppfoong via The 8th Voyager
6 days and 20 hours ago.

 

PATUT LA BOLEH SAVING RM1000 SEBULAN WALAU GAJI CUKUP MAKAN JE.. RUPANYA..

PATUT LA BOLEH SAVING RM1000 SEBULAN WALAU GAJI CUKUP MAKAN JE.. RUPANYA..Benda paling susah nak buat dalam dunia ni bagi sesetengah orang adalah saving atau orang melayu cakap menyimpan duit. Bila ada duit je nafsu mula la membuak buak.. Dia punya keinginan nak membeli tu kadang2 lebih dari...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
6 days and 22 hours ago.

 

Kenapa tak nak guna Strategi Pemasaran Email walaupun dah tahu ianya terbukti berkesan?

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..Hari ni saya tak nak menulis panjang...Cuma nak luahkan apa yang sedang bermain-main di fikiran saya sejak beberapa hari ni...Kenapa tak nak guna Strategi Pemasaran Email walaupun dah tahu ianya terbukti berkesan?Sumber : Klik Di SiniMasa awal-awal dulu sekitar...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog nuargto nuargto via Coretan Anuar
6 days and 23 hours ago.