Fresh Pings

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Fresh Pings

Page 11 of 11666

First proprietor of ‘global’s most advanced sex robotic’ says she’s so real looking he’s...

the primary owner of one of the world's most superior intercourse robots says he is thinking about making one his full-time lady friend.The 60-12 months-old Californian man, who is going by the alias Brick Dollbanger and claims to have spent £150k on sex dolls over the years, defined proudly owning...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog izamdgreat izamdgreat via Article Pro
1 week and 2 days ago.

 

Donald Trump Says Son's Trump Tower meeting was To Get Clinton dust however 'totally prison'

President Donald Trump on Sunday denied that he's concerned that his eldest son is a goal of unique recommend Robert Mueller’s research, insisting that his son’s moves in the course of his presidential marketing campaign had been “absolutely criminal.”“This became a assembly to get records on an...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog izamdgreat izamdgreat via Article Pro
1 week and 2 days ago.

 

Bloglist Name #August2018

Assalamualaikum Hye Bloggers❤Firstly Nadia nak ucapkan terima kasih pada yang sudi join atau tinggalkan link blog untuk Nadia lawati. Nadia akan go through each blog and akan jadikan bloglist ini sebagai rujukan Nadia untuk blogwalking akan datang.Bagi sesiapa yang masih nak join dalam...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog nadiaafarhanaa nadiaafarhanaa via nadiaafarhanaa
1 week and 2 days ago.

 

top 7 things to consider before You start investing

Be it investors, ability investors or trendy public who's seeking to start investing, anybody gets excited the minute they have got extra money on their arms and one in all the usual plans is to make investments it for brief income. human beings need to start making their cash work for them and that is a...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog izamdgreat izamdgreat via Article Pro
1 week and 2 days ago.

 

Amri Kekalkan Prestasi Cemerlang Di Sekolah Ulul Albab

Alhamdulillah. Amri, anak sulong saya yang bersekolah di Sekolah Ulul Albab masih dapat mengekalkan prestasi yang baik dalam akademik. Syukur kerana pilihan kami menempatkan Amri di sekolah ini bukan satu kesilapan, malah menjadi kebanggaan buat kami sekeluarga. Pilihan Terbaik, Kekalkan Amri di Sekolah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRULHASSAN.COM
1 week and 2 days ago.

 

5 sebab mengapa kita harus melawat muzium di Malaysia

5 sebab mengapa kita harus melawat muzium di Malaysia | Muzium merupakan sebuah institusi pendidikan umum yang menyebarkan maklumat mengenai sejarah, kebudayaan dan alam semulajadi. Kini dengan banyaknya tarikan pelancongan terbaru dan interaktif termasuk pusat membeli-belah muzium seolah-olah diketepikan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ruggedmom2 ruggedmom2 via Ruggedmom.com
1 week and 3 days ago.

 

Ariff Bahran Nyaris Jadi Mangsa Penyingkiran Minggu Pertama Big Stage

Malam tadi menyaksikan 10 bintang Budak-budak Baru Nak Up atau dikenali BBNU beraksi atas pentas besar Big Stage yang dibawakan secara langsung. Kebanyakan peserta menyatakan bahawa ini adalah pengalaman pertama mereka beraksi atas pentas yang penuh dengan drama dan juga pelbagai kemungkinan yang akan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Dunia Penuh Gosip
1 week and 3 days ago.

 

Makan malam char koay teow di Teluk Air Tawar, Butterworth Pulau Pinang

Char Koay Teow Teluk Air TawarTeringin nak makan char koay teow? Aku rekomen kat korang Kedai char koay teow di Teluk Air Tawar, Butterworth Pulau Pinang. Jangan takut nak makan sebab depa kata teloq kami basuh. Taktau la basuh teloq yang mana satu...kui kui kui...malam-malam meriah dengan orang ramaiChar...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog sedapmakan sedapmakan via MaKaN JiKa SeDaP
1 week and 3 days ago.

 

9 Tips dan Panduan Menyewa Kereta Dari Syarikat Kereta Sewa

Tips menyewa kereta sewa. Sejak kebelakangan ini, ada banyak syarikat sewa kereta tumbuh bagai cendawan. Ia nampak ketara di kawasan tumpuan pelancong, seperti di Pulau Langkawi, Pulau Pangkor, Melaka, Port Dickson, begitu juga di Sabah dan Sarawak. Saya sendiri banyak membuat review dan ulasan berbentuk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRULHASSAN.COM
1 week and 3 days ago.

 

Guess My Weight Giveaway

Jom Join Ramai - Ramai..Due Date - 22 Ogos 2018Nak join boleh Klik Banner okey..Hadiah yang disediakan semuanya best - best belaka, wish me luck okey hehe..Hope abam kie akan terus anjurkan giveaway sebab semua giveaway abam kie unik dan menarik gitu, hadiah pun best..Tekaan saya adalah : 84.4 kg

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via Miss BaNu StoRy
1 week and 3 days ago.

 

Segmen Bloglist 2018 A Secret Journey

Jom join ramai - ramai..Due Date - 7 Ogos 2018Nak join boleh klik Banner okey..

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via Miss BaNu StoRy
1 week and 3 days ago.

 

Dari Asam Gelugor Menjadi Asam Keping

Siapa tahu asal usul asam keping? Anda tahu ke cara nak hasilkan asam keping sendiri? Tak susah pun, malah rasanya lebih senang dan mudah dari menghasilkan ikan masin atau ikan kering. Malah, nak hasilkan asam keping anda tidak perlukan apa-apa bahan lain. Asam Keping, Antara Bahan Utama Menu Masakan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRULHASSAN.COM
1 week and 3 days ago.

 

NANO WHITE FRESH MATTIFYING MOISTURISER, PELEMBAB UNTUK KULIT BERMINYAK

NANO WHITE FRESH MATTIFYING MOISTURISER, PELEMBAB UNTUK KULIT BERMINYAK. Ada orang kata kalau kulit kering baru pakai pelembab sebab nak lembabkan kulit. Kalau kulit berminyak pakai pelembab lagi la berminyak. Minyak tu katanya dah melemababkan kulit. Itu mitos yer anak anak.Sebenarnya kulit berminyak pun...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
1 week and 3 days ago.

 

Lot 10 Bukit Bintang - August Happenings!

Lot 10 Bukit Bintang - August Happenings!When was the last time you visited Lot 10 over at Bukit Bintang? I’ve always been there recently, and with the latest launch of LOT 10 X AUGUST, there will be more reasons to head over there this month! What is it? It’s a new series of youthful, exuberant...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog isaactanjs isaactanjs via Isaactan.net | Events • Food • Tech • Travel
1 week and 3 days ago.

 

6 Kebaikan Kelebihan Mandi Sebelum Subuh

Kebaikan dan kelebihan mandi sebelum subuh. Ramai ke kat sini yang suka mandi sebelum subuh? Anda memang hebat kerana bukan semua orang mampu nak mandi sebelum subuh ni. Kadang tu, dah selesai subuh pun belum tentu sudah mandi .. huhu. Saya sendiri mengaku yang memang sukar nak mandi seawal waktu seperti...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRULHASSAN.COM
1 week and 3 days ago.

 

Resepi Kek Pandan Kukus

resepi kek pandan kukus sukatan cawanOk hari nie kita belajar buat kek pandan kukus plak ye..Resepi kek pandan kukus nie senang sangat sebab anda hanya menggunakkan blender sahaja.Jadi klau anda tidak mempunyai mixer pun boleh buat resepi nie.Selain itu resepi kek kukus pandan nie mengunakkan sukatan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
1 week and 3 days ago.

 

Petua Tradisional Untuk Merawar HFMD

tips untuk merawat penyakit HFMDAnak saya baru je baik.seminggu kena.dia jerit2 sakit x leh makan.sbb jadi penuh dlm mulut.. Mula2 ingat kena demam campak.tp x sangka kena HFMD.Saya guna 100% rawatan tradisional cara org india.jiran kat rumah saya bg petua ni..alhamdulillah..dah ok sgt2.sampai saya bawak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via bydrazlan
1 week and 3 days ago.

 

What is XaaS?

I believe most people nowadays heard of words like WordPress as a Service, IaaS, PaaS, SaaS etc. But what do you know about XaaS? Basically, XaaS means Anything as a Service, where X stands for anything, such as WordPress,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog garfieldwtf garfieldwtf via Wut!? Not Syok Ar? Bite Me Lar!
1 week and 3 days ago.

 

Amaran angin kencang kategori pertama di Sabah sehingga 11 Ogos

Jabatan Meteorologi Malaysia (METMalaysia) telah mengeluarkan amaran angin kencang dan laut bergelora kategori pertama.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog djkupang djkupang via Suara Masyarakat Sabah
1 week and 3 days ago.

 

Selsema Burung: Perlu seminggu hapus 28,000 ekor ayam di Tuaran

Jabatan Perkhidmatan Veterinar (JPV) Sabah memerlukan tempoh kira-kira seminggu untuk menjalankan kerja-kerja penakaian dan pelupusan ayam yang dijangkiti virus selesema burung di dua ladang ternakan di Kampung Kaulauan, Tuaran.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog djkupang djkupang via Suara Masyarakat Sabah
1 week and 3 days ago.