Fresh Pings

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Fresh Pings

Page 11 of 11689

EAT CAKE TODAY Best Cakes Pastries Online

EAT CAKE TODAY Best Cakes Pastries OnlineHey here is your rescue when you have last minute office functions, parties, celebrations or gatherings to organize, be it at home or in the office. Where do you normally source for food for event like this? As I know, EAT CAKE TODAY, a trustable platform to...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel
1 week ago.

 

Diserbu Kaki Like Instagram 7 Tips Mendapat Like Tinggi

Diserbu kaki like di media sosial Instagram. Untung ada rakan-rakan atau follower Instagram yang rajin like gambar yang kita kongsikan di situ. Alhamdulillah, bila ada rakan follower yang rajin like ni, tentu lebih semangat dan seronok nak upload gambar lagi di Instagram, betul tak? Tapi, apa yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via Blog Lifestyle Otai Blogger Malaysia
1 week ago.

 

Stay strong from inside

Our modern urban lifestyle is rather different from the traditional lifestyle that people led decades ago. Constantly being on the move with busy work schedules and various family or social demands, we may sometimes find it difficult to keep going throughout the day because of the lack of energy. Lifestyle...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zoolligakampung zoolligakampung via Health Blog Centre Info
1 week ago.

 

FAQ on ‘Fake Braces’

Last week, theres a huge news about Fake Braces as one of fake dentist being help to pay her fine. I wont write about the case as it is known the internet and you can Google it. In this article Ill share one Frequently Asked Questions on Fake Braces for your...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zoolligakampung zoolligakampung via Health Blog Centre Info
1 week ago.

 

Senarai Peserta Gegar Vaganza Musim Ke 4 Selamat Kembali Otai Masih Berbisa

Masuk musim ke 4 Gegar Vaganza tahun ini dan menyaksikan ramai lagi senarai otai bakal beraksi. Pasti tahun ini akan memeriahkan lagi program tersebut dengan ramai artis lama yang menjadi kegilaan ramai.Senarai majlis terlah berlangusng untuk memperkenalkan peserta GV 2017. Nama-nama tersebut adalah Aqasha,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Dunia Penuh Gosip
1 week ago.

 

Review Drama Korea - Lookout

Lookout - Korean Drama ReviewAssalammualaikum,Seperti biasa aku nak buat Review Drama Korea yang bertajuk Lookout / The Guardians, drama ini sepatutnya 16 episod saja, kalau digabungkan kesemuanya. Tapi bila dah dipendekkan setiap episod menjadi setengah jam saja, maka drama ini mempunyai 32 episod...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via Miss BaNu StoRy
1 week ago.

 

Tonton online titian cinta episod 17

Titian cinta episod 17. Keadaan dah jadi tegang sekarang nih. Ryan sepatutnya move on. Tapi masih tetap macam tuh. Kepercayaan harris terhadap aisy makin dicurigainya. Apa yang akan terjadi pada... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 week ago.

 

SENARAI PENGEDAR SHAKLEE

SHAKLEE MELAKANoor Halimah Binti maamorCOD:Area Melaka Townwww.wasap.my/60173910809Zaiton Binti AbdullahCOD:Merlimau, Ayer Tawarwww.wasap.my/601110863640Encik SabriCOD:Bachang dan Melaka Townwww.wasap.my/60182674293Halimalton Binti lalkhanCOD:Alor Gajahwww.wasap.my/60173089601Nurrin Binti RaslanCOD:Tampin...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog aida84 aida84 via kesihatan
1 week ago.

 

KISAH SERAM MISTERI KLCC.. SATU LEVEL DI KOSONGKAN UNTUK 'DIA'

KISAH SERAM MISTERI KLCC.. SATU LEVEL DI KOSONGKAN UNTUK 'DIA'.Hangpa rindu segmen seram serik lekatlekit ka..?? Kesian hangpa noh.. meleleh ayaq mata tunggu update terbaru kisah seram kat blog kami ni. Sorry la.. kami sibuk sikit tak sempat nak perasap kemenyan kat blog ni tu sebab tak ada cerita...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
1 week ago.

 

Kenali Gejala Stroke Dan Pencegahannya

ernahkah Anda mengalami badan Anda terasa sangat panas dan Anda merasa akan pingsan, saat sedang beraktivitas atau berolahraga di bawah

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hafizmdrahim hafizmdrahim via Pisang Panas
1 week ago.

 

Pelaburan Emas Bank Rakyat

Kini, pelaburan emas merupakan salah satu pelaburan yang popular di kalangan rakyat Malaysia. Pelaburan emas menjanjikan keuntungan yang lumayan jika tahu ilmu dan cara yang betul. Modal yang diperlukan juga tidak begitu besar. Walau bagaimanapun, haruslah ingat bahawa mana – mana pelaburan mempunyai...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog loanmalaysia loanmalaysia via Pinjaman Peribadi | Personal Loan
1 week ago.

 

Anda Teringin nak bina Web Ecommerce sendiri seperti LAZADA?? Ini jawapannya..

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..Siapa yang tak kenal laman webLazada.com.mySebut sahaja Lazada saya rasa semua orang kenal... Tak kira lah golongan tua, muda, remaja, golongan atasan, golongan bawahan, golongan berhaluan kanan, golongan berhaluan kiri... Saya rasa semua orang kenal Lazada..Kalau...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog nuargto nuargto via Coretan Anuar
1 week ago.

 

OMB Noodle Bar, Cheras

RM12.90 can buy you a meal at many fast food restaurants and most hawker spots, but at OMB Noodle Bar in Cheras, RM12.90 can buy you two bowls of noodles in your choice of flavour. OMB stands for One More Bowl, and offers the concept of two bowls of noodles for the price of one. [] The post OMB...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Bangsarbabe Bangsarbabe via Bangsar Babe
1 week ago.

 

Kain Jemuran dan Telefon

Apakah persamaan antara kain jemuran dan telefon? Lihat jawapan disini. The post Kain Jemuran dan Telefon appeared first on TekaTeki.org.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog feysal feysal via TekaTeki.org
1 week ago.

 

REKA Collaborates with RE: Telekom Malaysia to Host #StartIoT Workshop

REKA believes that loT is more than just self-driving cars or connected homes. It has more potential in other areas such as healthcare and agriculture which benefits the community in the future. Sharing the idea with RE: Accelerator Programme by Telekom Malaysia, REKA Inisiatif, Malaysias leading loT...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog garfieldwtf garfieldwtf via Wut!? Not Syok Ar? Bite Me Lar!
1 week ago.

 

Estranged - Maaf

Ikuti mereka di Facebook, Twitterdan Instagram.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azmiramin azmiramin via Music Speaks Louder Than Words
1 week ago.

 

Live streaming malaysia vs hongkong 10.10.2017

Perlawanan yang ke 3 , sdatu game masih lagi tangguh vs korea utara. Mampukah skuad harimau malaya melakar kemenangan untuk mendapat tempat kedua sekurang-kurangnya dalam kumpulan ini,lubnan, hong... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 week ago.

 

As Our Throne (AOT) - Anonymous

Ikuti mereka di Facebook, Twitterdan Instagram.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azmiramin azmiramin via Music Speaks Louder Than Words
1 week ago.

 

Cara Memohon Visa ke China

Cara Memohon Visa ke China Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua yang dikasihi sekalian. Semoga anda semua berada dalam The post Cara Memohon Visa ke China appeared first on AMIRNAWAWI.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amirnawawi amirnawawi via AMIRNAWAWI
1 week ago.

 

Cara Mudah Memadam Hyperlinks Dalam Fail MS Word

Jika anda menyalin artikel atau content daripada laman web dan tampal URL tersebut ke dalam fail Microsoft Word, anda mungkin Berikut adalah ringkasan artikel-artikel menarik daripada PanduanPercuma.info pada kemaskini kali ini... Sila lawat PanduanPercuma.info untuk lanjutan artikel. Terima kasih..

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog tokjogho tokjogho via Sumber Info dan Panduan Percuma
1 week ago.