Fresh Pings

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Fresh Pings

Page 1 of 11274

BERAT BADAN MENURUN SELEPAS 2 MINGGU BERHENTI PIL PERANCANG

BERAT BADAN MENURUN SELEPAS 2 MINGGU BERHENTI PIL PERANCANG. Aku ada baca jugak pil perancangan (planning pills) ni boleh menyebabkan berat badan naik dengan jayanya. Tapi mengikut pengalaman mak aku dulu katanya bila dia ambil pil perancangan berat dia jadi terlalu susut.. so, dia tak meneruskan pil...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
2 hours and 34 minutes ago.

 

Cadangan Menteri Wilayah Larang Motor 'Kap Cai' Masuk KL Dikecam Netizen

Cadangan Menteri Wilayah Persekutuan, Datuk Seri Tengku Adnan Tengku Mansor melarang motosikal bersaiz kecil (kapchai) dari memasuki pusat bandar Kuala Lumpur kononya untuk mengurangkan kes jenayah ragut dan pelepasan karbon mendapat kecaman Netizen.Memetik laporan The Star, Tengku Adnan berkata,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog jeringdaily jeringdaily via OMG! Media Hub
3 hours and 18 minutes ago.

 

Menang Kontest SEO Walaupun Newbie

Siapa kata blogger yang baru tahu mengenai SEO tak boleh menang kontest SEO? Saya ada bukti. Paling kagum ialah blogger yang menang kontest SEO ini juga merupakan blogger newbie. Haa .. newbie dalam dunia blog, dan baru belajar mengenai teknik SEO. Saya dah banyak kali beritahu bahawa teknik SEO boleh...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRULHASSAN.COM™
3 hours and 30 minutes ago.

 

Chinese New Year 2017 – Year of Chicken

Chinese New Year 2017 will be on the 28th January 2017. This year 2017 according to Chinese Lunar Calendar system, will be the year of Fire Chicken. Because Red is connected to Fire, 2017 is also called Red Chicken Year. Some sites say 2017 is the year of the Rooster, but the Stem-Branch calendar says...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog vectorism vectorism via Vectorise Logo
5 hours and 4 minutes ago.

 

Resepi Pengat Pisang

Pengat pisang, pencuci mulut tradisional. Rasanya lemak mani, dan sedikit masam buah pisang. Sedap dimakan ketika masih panas. Anggaran hidangan: 5 orang Bahan-bahan yang diperlukan: 4 biji pisang tanduk, boleh digantikan dengan pisang berangan atau pisang nangka 2 santan kotak 2 cawan air) 1/2 cawan sagu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hafizmdrahim hafizmdrahim via Laman Resepi
5 hours and 14 minutes ago.

 

RESEPI SINGGANG IKAN UNTUK IBU MERTUA

RESEPI SINGGANG IKAN UNTUK IBU MERTUA. Tajuk tu tetap la nak berdrama katanya.. Kalau hang letak tajuk resepi singgang pun dah ok kot awat nak habaq habis singgang untuk mertua bagai. Tu la style lekatlekit katanya. Kalau tak gempak tajuk entri bukan lekatlekit.. trademark dari dulu lagi nak buat macam...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
5 hours and 16 minutes ago.

 

Recipe: Grilled Apricots with Crumble and Whipped Cream

This year, the State Government of Victoria will be introducing seasonal Australian fruits to the Malaysian market, through the NOW! In Season (NIS) campaign. Currently, cherries and summer fruits, namely apricots, peaches and nectarines are in season. Cherries for example, are only in season in Australia...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog babysumo babysumo via GoodyFoodies
5 hours and 41 minutes ago.

 

Kerja Dari Rumah Dengan iLancee

Kerja Dari Rumah Dengan iLancee. Siapa yang mahu buat kerja dari rumah sahaja, dan jana pendapatan sampingan mengikut minat, hobi dan kepakaran? iLancee.com mungkin tempat sesuai untuk anda. Ia boleh menjadi cabang income sampingan yang baik jika anda tahu untuk rebut peluang yang disediakan. Saya antara...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRULHASSAN.COM™
5 hours and 53 minutes ago.

 

Proses Penceraian Yang Paling Menceriakan

Penceraian merupakan satu proses yang sangat tidak digemari bagi pasangan yang sudah berkahwin.Bagaimanapun, situasi sebegitu tidak dirasai pelakon Tarek El Moussa selepas bercerai dengan Cristina baru-baru ini."Saya adalah lelaki yang paling bertuah kerana akhirnya bebas dari belenggu perkahwinan yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog jeringdaily jeringdaily via OMG! Media Hub
5 hours and 59 minutes ago.

 

Resepi Manggo Crepe Cakes

Resepi Manggo Crepe Cake yang simple(pic kredit tofb azlina ina fans)siapa kat cni pernah makan manggo crepe? sedap kan..tapi arie nie yuk bukan nak ajar buat manggo crepe..tapi nak ajar buat manggo crepe cake.mesti uols x pernah dengar kan..pasal crepe cake kan..sekarang tengah viral tentang crepe...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Koleksi Resepi Senang
8 hours and 15 minutes ago.

 

memahami kontrak Insurans Hayat

kontrak polisi insurance hayatnie..yuk nak pesan ckit..sebelum membeli insurance hayat tu..kna lar baca kontrak dulu..baca syarat2 dia..baru beli tau..jangan main beli je..baca dan faham kontrak anda dulu...klau x faham..tanya je kdp penjual insurance tu..dengan pembelian insurance hayat ,tidak kira...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
8 hours and 22 minutes ago.

 

ORANG BUAT VBLOG DIA PUN NAK BUAT JUGA

ORANG BUAT VBLOG DIA PUN NAK BUAT JUGA. Konon orang copy idea kau.. kau meroyan.. ni apa cerita kau pun copy idea orang jugak buat Vblog. Hello.. sila fahami maksud copy idea tu betul betul.. Vblog memang ada pencetus dia menjadi ikutan. Ni tak kira copy idea sebab VBlog setiap orang menggunakan cara,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
8 hours and 30 minutes ago.

 

Tulisan 'Cakar Ayam' Doktor Menyusahkan Pesakit

Sebuah mahkamah di Dhaka baru-beru ini melarang para doktor daripada menulis preskripsi ubat yang dibekalkan kepada pesakit.Arahan itu dibuat selepas tulisan 'cakar ayam' doktor sukar dibaca hingga menyebabkan pesakit mengambil ubat yang salah.Menurut hakim mahkamah yang mengendali kes tersebut berkata,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog jeringdaily jeringdaily via OMG! Media Hub
8 hours and 40 minutes ago.

 

Kisah Jalaluddin Hassan Di Marah Kerana Pinang Isteri Tak Ikut Adat

Kisah Jalaluddin Hassan Di Marah Kerana Pinang Isteri Tak Ikut Adat

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kaksyah kaksyah via Cerita Malay World
10 hours and 7 minutes ago.

 

Blanc Coco Air Kelapa Sparkling Yang Pertama Di Dunia Telah Sampai Ke Malaysia

Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog makan Mahamahu dan juga rakan-rakan sekalian. Kini korang dan boleh nikmati air minuman kelapa sparkling 100% menggunakan air kelapa original daripada buah kelapa terbaik Thailand. Dapat minum air kelapa muda yang segar tu sangat lega inikan pula ada sparkling...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Blog Bicara Makan
10 hours and 40 minutes ago.

 

Fiza elite tuntut adam af bayar hutang kad kredit

Fiza elite tuntut adam af bayar hutang kad kredit

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kaksyah kaksyah via Cerita Malay World
11 hours and 51 minutes ago.

 

Burger Lobster @ SkyAvenue, Genting Highlands

Of all the possible places in Asia, Burger Lobster picked the most unlikely place to open their first outlet and thats Genting Highlands. Can you imagine eating wild live lobsters fished from the waters of Nova Scotia, Canada then flown over 13,000 kilometers and served fresh right in...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog vkeong vkeong via Malaysia Food Travel Blog
17 hours and 42 minutes ago.

 

Hailie Tak Peduli Dikata Menumpang Tuah Bapa

Meskipun Hailie Mathers anak kepada rapper terkenal Eminem, namun gadis berusia 20 tahun ini enggan menumpang tuah bapanya yang mempunyai rangkaian besar dalam industri hiburan Hollywood.Sanggup belajar dari bawah, Hailie juga tidak kisah untuk memulakan perjalanan seninya secara merangkak-rangkak walaupun...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog jeringdaily jeringdaily via OMG! Media Hub
17 hours and 47 minutes ago.

 

きじ Kiji @ Osaka, Japan

When I was searching where to eat okonomiyaki in Osaka (pre-trip planning), Kijis name kept popping up. So I made that as my no 1 must-visit restaurant in Osaka. Kiji きじ has two restaurants in Osaka, one in Shinumeda Shokudogai (near Umeda and Osaka Station) which is the main shop/honten and... ...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog CheCheh CheCheh via Messy Witchen
18 hours and 31 minutes ago.

 

Produk Ajaib Kaedah Perawatan Homeopathy Mutiarassyifa

Produk Ajaib Kaedah Perawatan Homeopathy Mutiarassyifa . Assalamualaikum. Akhir-akhir ini masalah kesihatan terutama penyakit-penyakit kronik 3 serangkai (kencing manis, darah tinggi dan komplikasi jantung) semakin berluasa menyerang anggota masyarakat kita. Hal ini mungkin berkaitan secara langsung dengan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog alim711 alim711 via Satu Nama Seribu Cerita
18 hours and 54 minutes ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »