Fresh Pings

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Fresh Pings

Page 1 of 11731

10 Panduan Bersenam Untuk Pesakit Kencing Manis

tips bersenam untuk pesakit kencing manisMemulakan program senaman bagi pesakit yang menghidap diabetes @ kencing manis boleh menjadi menakutkan, walaupun ia sesuatu yang anda mahu lakukan. Kebanyakan pesakit kencing manis mengatakan bahawa bersenam menakutkan mereka, atau sangat sukar, kerana ia...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via bydrazlan
1 hour and 17 minutes ago.

 

CARA MEMOHON MENANGGUHKAN SESI PERSEKOLAHAN ANAK ISTIMEWA

CARA MEMOHON MENANGGUHKAN SESI PERSEKOLAHAN ANAK ISTIMEWA. Bagi yang ada berkelainan upaya macam Autisme, Adhd (Hyperactive), Slow learner.. Kita sedia maklum kanak kanak macam ni walaupun fizikal nampak normal tapi perkembangan mereka tak berapa normal. Behavior mereka memang agak lain berbanding kanak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
2 hours and 17 minutes ago.

 

Aplikasi 7 Dalam 1 Cannis Akan Tersenarai di NASDAQ Amerika Syarikat

Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog makan Mahamahu dan juga rakan-rakan sekalian. Siapa sini yang sudah muat turun aplikasi Cannis dalam telefonnya. Korang memang hebat kerana tahu akan kelebihan dan keseronokan muat turun aplikasi ini. Apa itu Cannis? Pada yang tak tahu mari sini Maha nak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Maha Mahu Makan
4 hours and 56 minutes ago.

 

Aplikasi Cannis Bakal Menjadi Bintang Di Nasdaq

Aplikasi Cannis Bakal Menjadi Bintang Di Nasdaq| Pada minggu yang lepas, kinah berkesempatan menghadiri ke satu majlis persidangan yang agak besar di Kuala Lumpur Convention Center. Majlis yang gah ini turut dihadiri lebih 3000 ahli Cannis dan majlis ni berlangsung dengan meriah sekali. Kalau korang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
10 hours and 11 minutes ago.

 

Jom Simpan Bersama Tabung Pendidikan Di Tv AlHijrahUntuk Musim Kedua

Program bual bicara interaktif Jom Simpan Bersama Tabung Pendidikan (Musim Kedua) kini sedang bersiaran di TV AlHijrah.Berbekalkan isi kandungan rancangan yang diperluas serta ditambahbaik, Jom Simpan Bersama Tabung Pendidikan (Musim Kedua) dilihat mampu menjadi platform pilihan bagi mentransformasikan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Dunia Penuh Gosip
15 hours and 59 minutes ago.

 

Hanya 32 Saat Untuk Mencari Pemandu Lori dengan Lalamove

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua para penbaca yang saya kasihi sekalian. Semoga anda semua berada dalam keadaa  sihat sejahtera The post Hanya 32 Saat Untuk Mencari Pemandu Lori dengan Lalamove appeared first on AMIRNAWAWI.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amirnawawi amirnawawi via AMIRNAWAWI
20 hours and 46 minutes ago.

 

Hotel Review | Resort di tengah kota kuno, Aureum Palace Hotel Resort, Bagan

Hotel Review | Resort di tengah kota kuno, Aureum Palace Hotel Resort, Bagan | Sehari dua ni orang tengah heboh dengan bilik underwater Neelofa di Maldives. Memang unik sepadan dengan harganya, hanya untuk yang "ada ada". Kita yang tak have have ni mampu tengok je lah hehee... but don't worry, jika...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ruggedmom2 ruggedmom2 via Ruggedmom.com
21 hours and 39 minutes ago.

 

Lelaki Ini Kongsi Tips Mudah Servis Dapur Gas Hasil Macam Baru

Tiada apa pun yang kekal di dunia ini, tambah – tambah benda yang kita guna untuk meneruskan kelangsungan hidup. Cuma, benda – benda ini boleh digunakan secara optimum dan kalau

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ciktom ciktom via Ciktom
21 hours and 59 minutes ago.

 

Ah Heng Australian Oxtail Beef Noodle @ Jalan Ipoh, KL

Jalan Ipoh has a good concentration of hawker food and Ah Hengs beef noodle is one of them. The most essential ingredient to his Taiwanese-influenced is a master broth that has been simmering continuously at their home. It is then used to prepare the beef noodles broth by adding huge chunks of...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog vkeong vkeong via Malaysia Food Travel Blog
23 hours and 21 minutes ago.

 

Segmen Bloglist By Farah Farhana

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Segmen Bloglist By Farah Farhana.Jom readers kita join Segmen Bloglist By Farah Farhana. Actually Mrs. A plan nak up-date cerita beli barang-barang guna voucher Lazada yang menang hari tu tapi ada satu dua gambar pula tak snap lagi. Boleh...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
23 hours and 38 minutes ago.

 

Segment Bloglist by Farah Farhana

Assalamualaikum semua.Jom join!Segment Bloglist by Farah Farhana23 Oct 2018 - 1 Nov 2018Mari support kawan blogger kita.Syarat-syarat sangat simple.Itu yg penting hehe.Click banner untuk join ya.Ok that’s all.Thank you for reading!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yeaslmn yeaslmn via YEASLMN
1 day ago.

 

THE CHICKEN RICE SHOP BUKAN SEKADAR NASI AYAM

hai assalammualaikumThe Chicken Rice Shop Bukan Sekadar Nasi Ayam - Bila telefon Asus buat hal, gundah gelana nad dibuatnya, sebab telefon Asus tu la yang banyak benda penting. Telefon Asus tu la nombor yang orang ramai whatsup dan semua group penting dalam tu.Bila dia on off sendiri, memang tak fikir apa...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
1 day and 9 hours ago.

 

MegaDrama Isteri Untuk DiSewa

Sebenarnya kinah dah lama ada novel Isteri Untuk Disewa ni. Kalau tak silap tahun 2013 atau 2014. Masa tu tengah bercinta dengan suami. Dia yang belikan novel ni. Tup tup tahun 2018 novel ni akan diadaptasikan ke drama. Tak silap kinah akan ditayangkan di Astro Ria nanti. Ada nampak iklan haritu. Jalan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
1 day and 15 hours ago.

 

LIRIK | DERITA - ISMA SANE

Officemate aku jenis suka pasang siaran THR Gegar so secara tak sengaja lagu ni dah lama aku perasan kehadirannya dari dalam corongan radio cuma sekadar dengar, layan dan habis kat situ jelah. Ni yang boleh beria nak mencari siapa penyanyi apa tajuk sebab terjumpa satu video busker dalam twitter yang cover.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog irazulkeffele irazulkeffele via MEANT TO BE
1 day and 18 hours ago.

 

Ayat cinta yang tidak boleh dipercayai

Ayat cinta yang tidak boleh dipercayai| Ayat cinta atau kata-kata cinta. Masa bercinta semuanya indah belaka. Bak kata lirik lagu Haida, "Sesaat tak bersua bagai berabad tidak berjumpa, Rindu merasuk diri kesetengah mati, Buruk dimata orang pada matamu indah belaka, Tiada walau sekuman cacat cela". Semuanya...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azlan7783 azlan7783 via BILA LELAKI BERBICARA
1 day and 19 hours ago.

 

Fakta Menarik – Tahukah Anda?

Dimana Tempat paling sejuk di Dunia? Suhu tersejuk pernah tercatat di Kutub Selatan lebih daripada 102 darjah Fahrenheit di bawah Berikut adalah ringkasan artikel-artikel menarik daripada PanduanPercuma.info pada kemaskini kali ini... Sila lawat PanduanPercuma.info untuk lanjutan artikel. Terima kasih..

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog tokjogho tokjogho via Sumber Info dan Panduan Percuma
1 day and 21 hours ago.

 

Pelancaran Kanta Lengkap Aveo Vision di Malaysia Yang Paling Selamat Digunakan

Hubungan antara anda dan lensa adalah seperti mana-mana hubungan lain, ia perlu sihat. Apabila kanta lekap tidak dijaga dengan baik, terdapat risiko jangkitan mata yang lebih tinggi, yang boleh membawa kerosakan yang kekal kepada mata anda. Pilihan lensa kontak dan tabiat penjagaan anda adalah penting untuk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Dunia Teknologi Di Hujung Jari
1 day and 23 hours ago.

 

HARGA PROMOSI PUN RM300?

Seluar sukan casual dan leisure yang nih harga pasaran sehelai sekitar RM90++ ke atas.Ada yang buat promosi couple dengan harga RM176.00 atau promosi jimat beli 3 percuma satu dengan harga RM300.00Ok yang tu depa lah buat camtu... kalau harga #mhmhype di page facebook.com/mhmhypermartDUA HELAI...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
1 day and 23 hours ago.

 

CARA MASAK PULUT BERSANTAN NOXXA

ASSALAMUALAIKUM..Ada sekali pergi post untuk video youtube di satu page group ini ada yang tanya boleh tak nak masukkan santan terus nak tanak pulut dalam noxxa. Barangkali lah maksud dia tak nak guna air, nak guna santan. Kemudian reply kat dia, tak boleh buat macam tu nanti pulut tak masak, air dan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog wanisukarno wanisukarno via Blog Wani Sukarno
2 days and an hour ago.

 

99 Roses Bouquet Your Perfect Romantic Gift

There is no doubt that a 99 Roses Bouquet shows ultimate affection or emotion. With a Flower Delivery Singapore of lovely hand bouquet composed of 99 red Roses, expressing your love has never been easier. The Florist knows that the language of Roses in red colors and in big bouquet of 99 stems speak about...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
2 days and an hour ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »