User Profile: kin10

Show pings in: English | Malay | All

 

kin10

Your avatar

Real Name: KIN

Member Since: 1st June 2018



Blogs:

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 1 of 8

Dapatkan Koleksi Clutch, Purse dan Clear Jelly Bags di BAGINNING.com

Dapatkan Koleksi Clutch, Purse dan Clear Jelly Bags di BAGINNING.com | Ekhm ekhm ada yang tengah mencari purse atau beg tangan baru ke tu? Dah puas pusing shopping mall tapi tak ada satu pun yang berkenan di hati. Betul kan?? Hmm daripada korang pusing sana sini apa kata korang cari di online pulak.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
5 days and 18 hours ago.

 

Tona Kulit Lebih Sekata Bila Menggunakan Safi Balqis OxyWhite Whitening Hydrating Lotion

Tona Kulit Lebih Sekata Bila Menggunakan Safi Balqis OxyWhite Whitening Hydrating Lotion| Siapa kat sini pengguna tegar produk Safi? Ramai kan pengguna setia Safi hehe. Kinah nak sebarkan berita baik untuk pengguna tegar Safi terutamanya kepada pengguna Safi Balqis Oxywhite, Safi Balqis OxyWhite kini...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
1 week and 2 days ago.

 

Penatnya Pindah Rumah

Penatnya Pindah Rumah | Kalau korang perasan sejak dua menjak ni kinah jarang nak update blog mahupun status di facebook. Kalau ada pun, itu post untuk kerja. Sebenarnya kinah jarang berada di media sosial ni disebabkan sibuk mengemas rumah. Kesian pulak yang tinggalkan komen kat wall tapi tak berbalas.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
1 week and 5 days ago.

 

ARIQ AZHAFI aka TIMEBOY Remaja Autisme Berjaya Dalam Seni Muzik

ARIQ AZHAFI aka TIMEBOY Remaja Autisme Berjaya Dalam Seni Muzik| Nak capai sesuatu kejayaan, tak kisahlah apa jua bidang sekalipun, kita kenalah berusaha. Begitulah apa yang dilakukan oleh adik Ariq Azhafi atau lebih dikenali sebagai "TIMEBOY". Kinah begitu kagum dengan semangat yang ada pada adik...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
3 weeks and 3 days ago.

 

Resepi Cucur Kentang Simple Ikut Bahan Yang Ada Di Dapur

Resepi Cucur Kentang Simple Ikut Bahan Yang Ada Di Dapur | Bila anak jenis memilih makanan, kita sebagai ibu ni memang susah hati. Macam-macam cara kita cuba nak tarik minat dia untuk makan. Bila kinah nampak yang Thahirah ni suka sangat makan kentang, ting ting idea mari masakkan untuknya sesuatu yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
3 weeks and 5 days ago.

 

Menang Cabutan Bertuah Dan Giveaway Di Instgaram

Menang Cabutan Bertuah Dan Giveaway Di Instgaram | Bila dah tak tau nak buat apa, saja je la join satu giveaway di Instagram. Hadiahnya kita boleh pilih sama ada nak duit raya ataupun barang keperluan rumah. Tak sangka pulak ada rezeki kat situ. Kinah menang dan kinah pilih barang keperluan rumah. Boleh...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
3 weeks and 5 days ago.

 

Nafas Selesa Dengan Gajah Baring BALSAMO Garlic Balm

Nafas Selesa dengan Gajah Baring BALSAMO Garlic Balm | Sejak dua menjak ni, keadaan cuaca tak menentu. Sekejap panas, sekejap hujan. Apabila berlakunya perubahan cuaca seperti ini, secara tak langsung memberi impak kepada kesihatan kita terutamanya anak kita yang masih kecil. Bagi kinah, walaupun anak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
4 weeks ago.

 

Muka Lebih Lembap Dengan Le Shenz Moisturizing Pearl Mask

Muka Lebih Lembap Dengan Le Shenz Moisturizing Pearl Mask | Bila musim beraya ni, kita sibuk ziarah saudara mara sama ada jauh mahupun terdekat. Iyelah nak eratkan silaturrahim, masa beraya ni la nak berjumpa. Bila dah sibuk ke sana ke mari sampai terabai rutin penjagaan harian kulit kita. Dah la di luar...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
1 month ago.

 

Kisah Disebalik Kejayaan Rempah Ratus Mak Siti

Kisah Disebalik Kejayaan Rempah Ratus Mak Siti | Dulu kinah ni agak setia dengan satu jenama rempah ratus ni. Iyelah selalu ikut mak pergi ke kedai dan ke pasar confirm beli jenama tu je la. Kite yang anak ni ikut je, apa yang mak beli. Tapi sejak dah kawin ni, kinah suka nak mencuba sesuatu yang baru.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
1 month and a week ago.

 

Serum Dr Beau Membantu Merawat Masalah Kulit

Serum Dr Beau Membantu Merawat Masalah Kulit | Teruja kinah nak kongsi dengan korang dengan serum yang kinah guna sekarang ni. Dalam banyak-banyak serum yang kinah pernah guna, serum Dr Beau ni paling best kinah pakai. Sedikit sebanyak masalah kulit di muka kinah dah mula nampak perubahan. Moga raya nanti...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
1 month and 2 weeks ago.

 

Jimatnya Berbelanja Barang Dapur Di Pasaraya Segi Fresh

Jimatnya Berbelanja Barang Dapur Di Pasaraya Segi Fresh | Disebabkan keadaan ekonomi semasa kita yang tak berapa stabil ni menyebabkan kita sebagai pengguna perlu menjadi pengguna yang lebih bijak membeli, memilih dan berbelanja tau. Terutama kepada surirumah seperti kinah ni. Setiap perbelanjaan di rumah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
1 month and 3 weeks ago.

 

Rangkaian Penjagaan Kulit Safi Dermasafe Sesuai Bagi Mereka yang Berkulit Sensitif

Rangkaian Penjagaan Kulit Safi Dermasafe Sesuai Bagi Mereka yang Berkulit Sensitif| Siapa antara korang yang mempunyai kulit sensitif? Susah kan nak cari skincare yang betul-betul sesuai dengan kulit kita, ditambah pula kandungan skincare yang kita biasa guna, rupanya dalam diam mengandungi bahan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
2 months ago.

 

Kurangkan Masalah Perut Buncit Dengan Minuman Detoks Mintox

Kurangkan Masalah Perut Buncit Dengan Mintox | Asal nampak perut buncit je, dikatanya kita ni mengandung. Itulah yang sering berlaku bila jumpa saudara mara ataupun kawan lama. Korang pun sama kan. Selalu diajukan soalan seperti tu. Kekadang tu malu la jugak bila orang tanya pasal perut kita yang buncit tu.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
2 months ago.

 

Teringin Dimsum Masa Bercuti Ke Thailand

Entah kenapa tetiba je teringat dim sum masa ke Thailand dulu. Rasa menyesal pulak bila beli sikit haha. Lepastu mula la teringat je. Bila dah teringat ni, mula la suarakan pada suami. Bolehnya diajaknya kita pergi ke Thailand balik. Takkan nak pergi Thailand semata-mata nak beli dim sum je. Ate dia ingat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
2 months and 2 weeks ago.

 

Giveaway SapsIbuBapa.net Di Mialiana.com

Kementerian Pendidikan Malaysia (KPM) telahpun menyediakan satu platform kepada kepada guru dan juga ibu bapa yang dipanggil sebagai SAPS Ibu Bapa.SAPS Ibu bapa merupakan satu aplikasi secara atas talian yang digunakan oleh guru untuk "key in" markah peperiksaan pelajar. Manakala, ibu bapa pula boleh...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
2 months and 2 weeks ago.

 

Entri Hit Bulan April 2019

Entri Hit Pada Bulan April | Alhamdulillah, bulan April baru saja melabuhkan tirai dan masih belum terlambat untuk kinah ucapkan Selamat Hari Pekerja kepada semua. Bila baca tajuk, wah wah macam gempak kan. Hit sangat ke entri tu??Setakat bulan lepas entri ni saja kinah tengok paling banyak views.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
2 months and 2 weeks ago.

 

Kisah Disebalik Kejayaan Khairul Nizam Pengasas Jamumall.com

Kisah Disebalik Kejayaan Khairul Nizam Pengasas Jamumall.com | Assalamualaikum dan selamatsejahtera kinah ucapkan kepada semua. Hari ni kinah nak kongsikan dengan korang satu kisah seseorang yang mungkin dapat memberi inspirasi kepada kita semua. Sungguhpun beliau pada zahirnya kita nampak dia tak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
2 months and 2 weeks ago.

 

Pelayaran Tasik Sementara Menunggu Berbuka Puasa Tarikan Terbaharu Bukit Merah Laketown Resort 2019

Pelayaran Tasik Sementara Menunggu Berbuka Puasa Tarikan Terbaharu Bukit Merah Laketown Resort 2019 | Bulan Ramadhan bakal menjengah beberapa hari saja lagi dan semestinya korang tengah survey dan mencari tempat yang best untuk berbuka puasa bersama keluarga nanti kan. Ni kinah nak kongsi dengan korang satu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
2 months and 2 weeks ago.

 

The Beauty Expert Academy Spa Paling Best Di Cheras

The Beauty Expert Academy Spa Paling Best Di Cheras | Orang perempuan ni bab nak cantik, laju je kan. Kinah pun nak jugak nak cantik hehe. Bila dapat tahu ada spa muslimah di Cheras terus je kinah booking untuk buat facial kat sana. Sekali sekala kan nak ber"me time" dan suami pun bagi green light dan anak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
2 months and 3 weeks ago.

 

Muka Lebih Lembap dan Bersih Selepas Menggunakan ALOE AC Clean Bubble Cleanser

Muka Lebih Lembap dan Bersih Selepas Menggunakan ALOE AC Clean Bubble Cleanser | Bila tengok kawan-kawan mencuba Aloe AC Clean Bubble Cleanser keluaran Hansaegee Nature, kinah pun teruja nak mencuba juga. Mana la tau boleh dapat kulit cantik macam orang Korea hihi. Baru-baru ni kulit muka kinah macam...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
2 months and 4 weeks ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 Next »