User Profile: juelizajamani

Show pings in: English | Malay | All

 

juelizajamani

Your avatar

Real Name: juelizajamani

Member Since: 19th November 2017



Blogs:

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 1 of 9

DINOSAUR KINGDOM | Taman Tema Dinosaur Di Setia Ecohill, Semenyih

DINOSAUR KINGDOM | Taman Tema Dinosaur Di Setia Ecohill, Semenyih - Sekarang banyak taman tema di Malaysia seperti taman tema air, taman hiburan luaran atau dalaman, dataran edutainment, taman tema hak cipta terpelihara, taman aktiviti berdasarkan trend baru dan gaya hidup. Banyak kan taman-taman dekat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
3 weeks and 3 days ago.

 

Lindungi Tangan Si Manja Dengan Hand Sanitizer Foaming Hand Wash Dari CHOMEL BABY

Semakin anak membesar semakin banyak dia meneroka dunia luar. Itu yang paling mama risau adalah tentang kebersihan tangan dia. Yer lah Qeisya ni suka sangat mengutip barang masuk mulut. Alahai risau takut bakteria masuk sekali dalam mulut dia jer. Jadi setiap apa yang dia lakukan mama akan kerap mencuci...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
3 weeks and 4 days ago.

 

DASHING 2 in 1 Face Body Wash | Pelengkap Mandian Si Jejaka

Dalam kehidupan dunia yang semakin mencabar jejaka sentiasa berikhtiar untuk memudahkan urusan agar dapat menikmat kehidupan sepenuh termasuk dalam rutin penjagaan harian. Mandian DASHING 2 in 1 Muka Badan terbaru untuk si jejaka dengan formulasi yang direka khas untuk membersihkan muka dan badan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
3 weeks and 5 days ago.

 

Berbuka Puasa Bersama Yayasan Anak Yatim Islam Daerah Port Dickson di AnCasa Residences Port Dickson

Bersempena dengan bulan Ramadan ini, Ancasa Residences Port Dickson telah meneruskan agenda tahunannya dengan mengadakan majlis berbuka puasa bagi golongan yang memerlukan dan sekaligus melancarkan Ramadan Buffet bertemakan "Kampong Boy". Pada tahun ini, 45 orang dari Yayasan Anak Yatim Islam Daerah Port...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
3 weeks and 6 days ago.

 

Water of Magnesia | Supplement Magnesium Terbaik Untuk Semua

Water of Magnesia | Supplement Magnesium Terbaik Untuk Semua - Pernah korang ada masalah seperti alahan, sembelit, sakit kepala/migrain, insomnia/sukar tidur, kekejangan otot, PMS atau mudah lupa? Mama pasti mesti ramai yang ada masalah seperti ini bukan? Mama pun ada masalah seperti ni seperti sakit...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
4 weeks ago.

 

Shopping Barang Pre-Loved Di Jalan Jalan Japan Seremban

Sabtu minggu lepas mama berpeluang untuk orang pertama shopping di Jalan Jalan Japan Seremban. Hehehe anak-anak memang tak tahu pergi mana mula tu yer lah sebab mama tulis dalam planner JJJ jer.. so memang depa tak tau. kalau cakap tobat la depa seronok hahaha sebabnya sebelum ni mama pernah pergi Jalan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
4 weeks and a day ago.

 

Berbuka Puasa Bersama Anak Yatim Asnaf Dari Pusat Jagaan Kasih Murni @ ANCASA HOTEL ...

Sempena bulan Ramadan yang mulia ini, umat Islam digalakkan untuk memperbanyakkan amalan bersedekah dan melakukan amal kebajikan. Selain berkongsi kenikmatan bersama golongan yang kurang bernasib baik, ganjaran yang diterima adalah berlipat ganda berbanding bulan lain.Ancasa Hotel Spa, Kuala Lumpur...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
1 month ago.

 

Manfaatkan Mahkota Keperibadian Dengan Schwarzkopf Extra Care

Schwarzkopf adalah nama yang sinonim dengan kualiti, kebolehpercayaan, kepakaran dan inovasi dalam industri penjagaan rambut, warna dan gaya. Landasan Schwarzkopf telah menjadi permulaan untuk kebanyakan trend gaya di sepanjang tahun. Tahun ini, jenama ini mengambil langkah jauh dari stereotaip kecantikan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
1 month ago.

 

Siapa dia Ratu Naga? Tak ambil tahu soal politik tak akan tahu

Kejayan Pakatan Harapan menumbangkan Barisan Nasional dalam Pilihan Raya Umum Ke-14 (PRU14) lalu mencatatkan sejarah apabila parti keramat UMNO tewas setelah 61 tahun mentadbir negara. Ternyata, rakyat telah bersuara, suka atau tidak, ini adalah suara majoriti rakyat yang dahagakan perubahan.Pilihanraya...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
1 month ago.

 

Kenikmatan Raya Bersama Kimball Dan Selebriti Cef Fikree Aznan

Rumah terbuka Hari Raya merupakan satu sambutan perayaan meriah yang pasti dihadiri oleh keluarga dan sahabat handai bukan sahaja untuk menjamu hidangan yang disediakan tetapi juga untuk merapatkan lagi ikatan silaturahim. Akan tetapi, ramai mungkin menghadapi stres apabila hendak merancang majlis rumah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
1 month ago.

 

Jom Shopping Raya Di Lulu Hypermarket Kuala Lumpur Berpeluang Memenangi Hadiah Yang Menarik!

Ini kali ke 2 mama datang ke Lulu Hypermarket yang terletak di Kuala Lumpur. Nasib jauh kalau kata dekat mau kata setiap minggu mama datang ke Lulu Hypermarket ni tau. Dengar kata Lulu Hypermarket akan bakal dibuka di sekitar Bangi Selangor. Woww best giler kalau akan di buka kat tempat mama ni. Heheheh...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
1 month ago.

 

PIGEON Mom's Day Out | Manjakan Relaxing Sempena Hari Ibu Di Be Urban Wellness

PIGEON Mom's Day Out | Manjakan Relaxing Sempena Hari Ibu Di Be Urban Wellness - Sebagai seorang ibu mesti tiada masa "Me Time" untuk diri sendiri kan. Yeah mama akui perkara ni selalu terjadi dekat mama sendiri. Kekadang tu kita penat menguruskan anak-anak dan rumahtangga lagilah mama rasa stress...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
1 month ago.

 

Bio-Oil Malaysia | #sheisremarkable #iamremarkable

Bio-Oil Malaysia meraikan hari ibu pada Mei dengan kempen bertajuk #sheisremarkable. Kempen Bio-Oil, sepanjang 2018, #iamremarkable meraikan pencapaian dalam kehidupan seorang wanita, terutamanya peristiwa paling bermakna seperti mempunyai bayi dan mempunyai pengalaman menjadi seorang ibu yang mengeratkan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
1 month ago.

 

BRAND’S® InnerShine Pati Prun | Kecantikan Kulit Semulajadi Dari Dalam

BRAND’S® InnerShine® Pati Prun| Kecantikan Kulit Semulajadi Dari Dalam - Siapa sini wanita yang tak nak cantik kan. Rasanya semua wanita nak cantik dari luar dan dalaman. Jadi kita wajib mengambil minuman kesihatan dari buah-buahan yang seimbang untuk mendapat banyak khasiat yang semulajadi dan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
1 month ago.

 

GINTELL | Raikan Hari Ibu Tersayang Dengan Kerusi Urut GINTELL De'Space Star

Ibu adalah “super women” untuk setiap seisi keluarga. Beliau harus menyeimbangkan peranannya, baik dalam keluarga mahupun dalam pekerjaan. Dalam keseronokan menjalani rutin harian, pelbagai tekanan akan dirasai. Hari Ibu adalah masa yang sesuai untuk menunjukan penghargaan di atas kesemua kerja keras...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
1 month and a week ago.

 

Set Berbuka Puasa Yang Unik Sedap Di BBQ Lamb KL Kemensah

Set Berbuka Puasa Yang Unik Sedap Di BBQ Lamb KL Kemensah | Hahh ni lah tempat makan viral di Kuala Lumpur. Mana nak jumpa kedai makan di tepi sungai weh. Ni lah satu-satunya tempat makan best rasa nyaman jer tau. Pertama kali mama datang sini masa awal pembukaan ehh kira tahun lepas lah. Sekarang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
1 month and a week ago.

 

BUFFET RAMADHAN 2018 @ Blue Cafe, Bandar Mahkota Cheras

BUFFET RAMADHAN 2018 @ Blue Cafe, Bandar Mahkota Cheras | Fuhh lagi seminggu nak puasa.. hoyehhh tak sabar pulak nak puasa kali ni. Dalam bulan puasa lah kita nak mengejar pahala yer tak. Di samping tu mama duk bercadang nak berbuka puasa kat luar nanti. Hehehe mana la larat nak berbuka puasa dekat rumah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
1 month and a week ago.

 

Children Play Day @ DreamWorld Playland, IOI City Mall Putrajaya

Children Play Day @ DreamWorld Playland, IOI City Mall Putrajaya | Mengembirakan Kanak-Kanak yang kehilangan kedua ibu bapa adalah salah satu amalan yang cukup murni dalam diri kita. Sebagai seorang ibu, mama sendiri tersentuh hati melihat anak-anak ini membesar di rumah anak yatim tanpa kasih sayang ibu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
1 month and a week ago.

 

Buffet Ramadan 2018 | Selera Warisan Rebung @ Dewan Banquet UPM, Selangor

Lagi seminggu lebih sahaja lagi kita nak sambut Ramadan. Ada yang dah prepare untuk sambut bulan puasa ker tak ni? Hehehe mama so far dah get ready untuk bulan puasa manakala anak-anak paling teruja nak berpuasa untuk tahun ni. Katanya boleh makan sedap-sedap masa berbuka nanti. Ok untuk Buffet Ramadan kali...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
1 month and 2 weeks ago.

 

Aktifkan Diri Anda Bersama SAFI SHAYLA | Pakar Rambut Wanita Bertudung

Pada era yang moden ini, masa merupakan sesuatu yang amatlah penting dan tidak boleh dijual beli. Oleh kerana dunia yang semakin pesat membangun dan masa tidak menunggu sesiapa pun, ramai diantara golongan wanita terutamanya yang bertudung sering menghadapi masalah rambut rapuh dan kegatalan kulit kepala.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
1 month and 2 weeks ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 Next »