User Profile: ewent

Show pings in: English | Malay | All

 

ewent

Your avatar

Real Name: ewent

Member Since: 21st February 2014


Blogger at www.stylosport.com


Blogs:

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 1 of 10

Tambah lagi koleksi jam tangan G Shock

Bila orang lelaki shopping jam tangan onlineSiapa kata lelaki hensem tak pandai shopping online? Hahahaaa.... Ni lah dia dah kategori shopaholic Abe We ni. Pada entri sebelum ini, Abe We dah pun beli 3 utas jam tangan, kali ni Abe We beli lagi 2 utas.Berkenaan harga jam tangan ni, biarlah rahsia.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ewent ewent via wayneharraz.com
1 week and 3 days ago.

 

Lacelle Jewel dan Lacelle Diamond Daily boleh disesuaikan dengan apa jua jenis pakaian

Contact LensBausch + Lombboleh disesuaikan dengan apa jua jenis pakaianDalam era pantas sosial media, mempunyai gambar yang cantik adalah penting. Siapa tahu apabila rakan anda akan menangkap dan memuat naik foto anda di Facebook? Bayangkan ketika itu wajah anda lesu dan anda sedang memakai...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ewent ewent via wayneharraz.com
1 week and 5 days ago.

 

Lukaku berlatih bersama Manchester United

Penyerang termahal Red Devils mulakan latihan di USRomelu Lukaku yang telah pun menjadi penyerang termahal Manchester United telah pun memulakan latihan bersama kelab itu di US.Dengan hadirnya Lukaku, Manchester United akan terus mendapatkan Morata bagi memperkuatkan jentera serangan mereka.Saingan di...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ewent ewent via wayneharraz.com
1 week and 6 days ago.

 

Akaun Adsense sudah lulus - Apa perlu buat?

Letakkan kod iklan di dalam widget di dashboardTahniah kepada beberapa blog yang telah lulus dalam masa beberapa minggu ini. Antaranya+aRzMoHa+Cik Candy+Jueliza Jamani+eintan nurfuzie(yang tiada nama tu, jangan kecil hati pula ye). Mereka ni semua ahli afb.my. Tahniah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ewent ewent via wayneharraz.com
2 weeks and 4 days ago.

 

Alexandre Lacazette lepasi ujian kecergasan Arsenal

Alexandre Lacazette bakal sertai ArsenalAlexandre Lacazette telah pun melepasi ujian kecergasan di Arsenal menurut laporan berita. Jika benar berita ini, Alexandre Lacazette bakal menjadi pemain termahal Arsenal.Lacazette juga akan menandatangani kontrak selama lima tahun dengan gaji berjumlah £150,000...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ewent ewent via wayneharraz.com
2 weeks and 5 days ago.

 

Billy the WonderKid - bakal cetus fenomena bola sepak dunia

Billy the WonderKid - baru berusia 7 tahun, tapi skill bola sangat dahsyatSeorang kanak-kanak berusia 7 tahun, di kenali dengan Billy Millwood yang juga di kenali dengan nama Billy the WonderKid telah mengejutkan dunia bola sepak.Billy yang berasal dari Sydney telah di perhatikan oleh kelab-kelab bola sepak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ewent ewent via wayneharraz.com
2 weeks and 5 days ago.

 

Online shopping di Shopback dan dapatkan Lazada voucher dan cashback

Berbelanja bijak dengan Shopback dan dapatkan kembali wang andaPernah tak kita terfikir, dari setiap pembelian barang secara online, kita boleh mendapatkan diskaun dan pulangan wang (cashback) kembali kepada kita. Jangan terkejut jikalau khidmat ini wujud sebenarnya. Bagi yang masih belum menggunakan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ewent ewent via wayneharraz.com
2 weeks and 5 days ago.

 

Gadis Shell kini tiada lagi senyumanmu

Poster Gadis Shell di "ganggu", Shell tarik balikHeboh seketika sebelum ini, poster gadis Shell ini membuatkan orang terkejut ketika hendak mengisi minyak kenderaan. Ia di tarik balik untuk seketika. Namun, selepas itu poster itu kembali semula di pamerkan.Kini, Shell telah menarik balik poster gadis ini...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ewent ewent via wayneharraz.com
2 weeks and 6 days ago.

 

Cara hilangkan parut caesarean selepas bersalin

Parut caesarean selepas bersalin hilang dengan amalkan Czer Scar PowderCaesarean adalah salah satu dari kaedah bersalin yang sering di gunakan pada masa ini. Ada banyak sebab pembedahan caesarean ini di lakukan ke atas ibu-ibu yang mahu melahirkan anak. Di kalangan teman-teman Abe We ada beberapa orang yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ewent ewent via wayneharraz.com
1 month ago.

 

Victor Lindelof sah milik Manchester United

Manchester United muktamadkan pembelianVictor LindelofManchester United telah memuktamadkan pembelian Victor Lindelof dari Benfica dengan yuran perpindahan sebanyak £30.7 juta.Seperti entri sebelum iniManchester United hampir dapatkan Alvaro Morata dan Victor Lindelof, dengan ini...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ewent ewent via wayneharraz.com
1 month and a week ago.

 

Gambar Menara Grenfell Tower terbakar di London

Menara Grenfell Tower terbakar di London - angka korban di jangka tinggiSebuah menara 27 tingkat di London, Grenfell Tower terbakar dan anggota keselamatan masih tidak dapat menjangkakan angka kematian,Anggota bomba yang dalam proses memadamkan kebakaranMenara itu memuatkan sehingga 600 penghuni. Mereka di...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ewent ewent via wayneharraz.com
1 month and a week ago.

 

Umur Aisyah ketika berkahwin dengan Rasulullah

UMUR AISHAH 16 TAHUN KETIKA BERKAHWIN DENGAN BAGINDA SAWSeorang ulama Pakistan,Allama Habib-ur-Rahman Siddiqui Kandhalvi telah membuat kajian mendalam mengenai kekeliruan sejarah usia Saidatina Aisyah Binti Abu Bakar r.a. ketika berkahwin dengan Rasulullah SAW dan juga beliau mengkaji usia Saidatina...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ewent ewent via wayneharraz.com
1 month and a week ago.

 

Selamat tinggal Karl-Heinz Weigang

Karl-Heinz Weigang akan terus di ingati bola sepak MalaysiaSebut saja namaKarl-Heinz Weigang, pasti peminat bola Malaysia memang kenal sangat. Ketokohannya dalam arena bola sepak Malaysia tidak boleh di sangkal lagi.Peminat bola sepak tempatan sekali lagi dikejutkan dengan berita sedih dalam tempoh...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ewent ewent via wayneharraz.com
1 month and a week ago.

 

Crunchy Almond Caramel - Kuih raya paling pantas di buat

Crunchy Almond Caramel - siap 9 balang dalam masa 4 jamDah lama Abe We tak buat almond crunchy caramel ni. Last buat rasanya masa Danish umur setahun kot. Rasanya dalam tahun 2014. Masa tu memang almond crunchy caramel ni tengah top. Nak cari resipi pun sikit punya payah. Yang ada di jual masa tu, dari...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ewent ewent via wayneharraz.com
1 month and a week ago.

 

Ederson Moraes penjaga gol terbaru Manchester City

Manchester City tandatanganiEderson Moraes dari Benfica - Penjaga gol No. 1 the CitizensMancester City telah melengkapkan pembelian penjaga gol dari Benfica,Ederson Moraes.Manchester City telah membayar£34.7 juta bagi mendapatkan Ederson Moraes. Moraes telah bersetuju menandatangani...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ewent ewent via wayneharraz.com
1 month and a week ago.

 

Arab Saudi akan denda sesiapa yang memakai jersi Barcelon

Arab Saudi denda pemakai jersi Barcelona sehingga RM652,000 dan penjara 15 tahunEkoran perbalahan dengan negara jirannya, Qatar, Arab Saudi akan mendenda mereka yang memakai jersi Barcelona.Arab Saudi akan mendenda mereka yang memaki jersi Barcelona yang tertera penaja mereka Qatar Airways dengan jumlah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ewent ewent via wayneharraz.com
1 month and a week ago.

 

Zlatan Ibrahimovic akan sertai LA Galaxy

LA Galaxy berminat dapatkan khidmat ZlatanSetelah kontraknya tamat bersama Manchester United, LA Galaxy mula menunjukkan minat untuk menandatangani Zlatan Ibrahimovic.Walaubagaimanapun, Zlatan Ibrahimovic masih belum menentukan kelab mana dia akan pergi sehingga kecederaan lutunya kembali pulih.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ewent ewent via wayneharraz.com
1 month and a week ago.

 

Dalam kemelut FGV, peneroka dapat duit raya RM500

Duit raya RM780 kepada warga FeldaDalam kemelut FGV sekarang, pandai Felda meredakan kemarahan hati peneroka Felda dengan memberi duit raya RM500 cash dan RM280 di masukkan ke dalam dividen FGV.Datuk Seri Najib Razak mengumumkan insentif hari raya dan dividen saham Felda Global Ventures Holdings Bhd (FGV)...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ewent ewent via wayneharraz.com
1 month and a week ago.

 

Microsoft akan keluarkan X-Box tercanggih

Microsoft 'Project Scorpio', X-Box tercanggihMICROSOFT akan mengumumkan pengganti kepada Xbox One di konvensyen permainan video E3 bermula minggu depan.Pada masa ini nama kod "Projek Scorpio", sistem baru ini akan menjadi "konsol paling berkuasa di dunia", menurut Microsoft, sudah disahkan berada di...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ewent ewent via wayneharraz.com
1 month and a week ago.

 

Alexis Sanchez sertai Manchester City

Alexis Sanchez akan tinggalkan ArsenalMasa depan Alexis Sanchez bersama Arsenal akan berakhir penghujung musim ini menurut sumber dari Chile.Alexis Sanchez yang tidak lagi gembira dengan kehidupan di Arsenal akan menyertai kem Pep Guardiola yang akan mengganas musim hadapan.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ewent ewent via wayneharraz.com
1 month and a week ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »