User Profile: ewent

Show pings in: English | Malay | All

 

ewent

Your avatar

Real Name: ewent

Member Since: 21st February 2014


Blogger at www.stylosport.com


Blogs:

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 1 of 11

Philippe Coutinho terus di buru Barcelona

Barcelona buruPhilippe Coutinho gantikan NeymarSelepas kehilangan Neymar kepada PSG, Barcelona giat memburu Coutinho bagi mengisi kekosongan Neymar.Bidaan pertama Barcelona sebanyak£72 juta telah pun di tolak Liverpool 2 minggu sebelum ini. Namun Barcelona sekali lagi akan melancarkan bidaan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ewent ewent via wayneharraz.com
3 months and a week ago.

 

Tips elak kucing berak di laman rumah

Letak botol air berwarna untuk takutkan kucingSebelum ini, Abe We ada kongsikan tips untuk elakkan kucing berak di halaman rumah. Kalau nak ikutkan, tips sebelum ini kurang berjaya. Berkemungkinan kucing tersebut tidak takut dengan warna air yang di gunakan.Tips kali ini, Abe We kongsikan teknik terbaru...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ewent ewent via wayneharraz.com
3 months and a week ago.

 

Neymar pemain termahal dunia

Neymar pecah rekod pemain termahal dunia dengan harga £198 jutaRekod pemain bola termahal dunia sebelum ini di pegang oleh Pogba dengan harga £89 juta. Namun kini, Neymar telah memecahkan rekod pemain termahal dunia dengan harga £198 juta.Jika hendak dibandingkan dengan harganya, sesuailah dengan bakat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ewent ewent via wayneharraz.com
3 months and 2 weeks ago.

 

Tips lengkap lulus Google Adsense

Tips ringkas dan mudah lulus Google AdsenseSemakin hari semakin ramai blogger yang sudah lulus Google Adsense ni. Tahniah kepada semua yang telah lulus. Kali ini Abe We nak compilekan semua tips yang Abe We pernah tulis. Jom kita lihat tips ringkas dan mudah lulus Google Adsense.Gunakan template...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ewent ewent via wayneharraz.com
3 months and 2 weeks ago.

 

Matic is Red - Nemanja Matic kini Red Devils

Nemanja Matic milik Manchester UnitedPencarian Defensive Midfielder Manchester United kini terjawab dengan Nemanja Matic bersetuju menyarung jersi Red Devils.Mourinho memerlukan pengganti Carrick yang boleh mengawal bahagian tengah dari di bolosi pihak lawan.Daripada sessi pemanas badan yang berlangsung,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ewent ewent via wayneharraz.com
3 months and 2 weeks ago.

 

Nemanja Matic setuju sertai Manchester United

Nemanja Matic akan sertai Manchester United dengan harga£40 jutaNemanja Matic di khabarkan akan menyertai Manchester United dengan yuran perpindahan sebanyak £40 juta. Berita ini seakan menjadi kenyataan dengan menyaksikan Matic yang memuatnaik gambarnya memakai jersi Manchester United berserta...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ewent ewent via wayneharraz.com
3 months and 3 weeks ago.

 

Uber dan Grabcar kini 'dihalalkan' Kerajaan

Uber dan Grabcar 'dihalalkan' bersaing dengan teksiBerita gembira buat pemandu Uber dan juga Grabcar. Kerajaan telah pun 'menghalalkan' Uber dan juga Grabcar untuk beroperasi di seluruh negara.Keputusan itu dibuat selepas Rang Undang-Undang Pengangkutan Awam Darat (Pindaan) 2017 dan Rang Undang-Undang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ewent ewent via wayneharraz.com
3 months and 3 weeks ago.

 

Cara letakkan kod Google Adsense dalam post entri

Cara mudahletakkan kod Google Adsense dalam post entriOk. Setelah ramai yang mula tanya Abe We, selain iklan Google Adsense ni di letakkan di header dan juga sidebar, di mana lagi boleh letak? Ya, dalam entri pun boleh letak. Jom kita bacaCara letakkan kod Google Adsense dalam post entri.Log in...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ewent ewent via wayneharraz.com
3 months and 3 weeks ago.

 

Selamat tinggal Chester Bennington, Linkin Park

PenyanyiLinkin Park,Chester Bennington bunuh diriBerita sedih kepada peminat Linkin Park pagi ni. Penyanyi kumpulan itu,Chester Bennington telah di temui mati menggantungkan dirinya. Abe We pun minat juga Linkin Park ni. Tapi, bukanlah die hard fan sangat. Memang suka lagu-lagu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ewent ewent via wayneharraz.com
4 months ago.

 

HCube Shop mudahkan beli barangan kesihatan

HCube Shop tawarkan produk kesihatan dan kecantikan yang murah dah originalPernah tak awak semua nak cari barangan kesihatan atau supplement, tetapi tak tahu nak cari dekat mana. Abe We selalu je rasa macam tu. Kadang-kadang tu, cubalah cari dekat kedai dekat luar sana. Tapi masih tak jumpa juga.Kali...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ewent ewent via wayneharraz.com
4 months ago.

 

Masalah kepala botak - Cari ubat lebatkan rambut

Bila kepala mulai botak, kena la cari ubat lebatkan rambutIni lah masalah kaum lelaki. Botak kepala. Lagi-lagi bila usia meningkat ni kan. Makin lama, makin luas dahi Abe We. Huhuhu.... Macam mana ye cara nak bagi lebatkan rambut ni?Entri ni bukanlah Abe We nak promote mana-mana produk. Tapi nya Abe We...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ewent ewent via wayneharraz.com
4 months and a week ago.

 

Untungnya makan di Kenny Rogers - Buy 1 Free 1

Kenny Rogers - Buy 1 Free 1 tak sampai RM30.00Siapa dah makan Kenny Rogers Buy 1 Free 1? Memang rugi kalau tak pergi Kenny Rogers! Serius tau. Abe tak tipu.Kisah di Burger King Alamanda PutrajayaAl kisahnya, kelmarin Abe We dan keluarga pergi lah Alamanda. Lepas tu mama Harraz lapar Burger King. Masa nak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ewent ewent via wayneharraz.com
4 months and a week ago.

 

Tambah lagi koleksi jam tangan G Shock

Bila orang lelaki shopping jam tangan onlineSiapa kata lelaki hensem tak pandai shopping online? Hahahaaa.... Ni lah dia dah kategori shopaholic Abe We ni. Pada entri sebelum ini, Abe We dah pun beli 3 utas jam tangan, kali ni Abe We beli lagi 2 utas.Berkenaan harga jam tangan ni, biarlah rahsia.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ewent ewent via wayneharraz.com
4 months and a week ago.

 

Lacelle Jewel dan Lacelle Diamond Daily boleh disesuaikan dengan apa jua jenis pakaian

Contact LensBausch + Lombboleh disesuaikan dengan apa jua jenis pakaianDalam era pantas sosial media, mempunyai gambar yang cantik adalah penting. Siapa tahu apabila rakan anda akan menangkap dan memuat naik foto anda di Facebook? Bayangkan ketika itu wajah anda lesu dan anda sedang memakai...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ewent ewent via wayneharraz.com
4 months and a week ago.

 

Lukaku berlatih bersama Manchester United

Penyerang termahal Red Devils mulakan latihan di USRomelu Lukaku yang telah pun menjadi penyerang termahal Manchester United telah pun memulakan latihan bersama kelab itu di US.Dengan hadirnya Lukaku, Manchester United akan terus mendapatkan Morata bagi memperkuatkan jentera serangan mereka.Saingan di...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ewent ewent via wayneharraz.com
4 months and a week ago.

 

Akaun Adsense sudah lulus - Apa perlu buat?

Letakkan kod iklan di dalam widget di dashboardTahniah kepada beberapa blog yang telah lulus dalam masa beberapa minggu ini. Antaranya+aRzMoHa+Cik Candy+Jueliza Jamani+eintan nurfuzie(yang tiada nama tu, jangan kecil hati pula ye). Mereka ni semua ahli afb.my. Tahniah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ewent ewent via wayneharraz.com
4 months and 2 weeks ago.

 

Alexandre Lacazette lepasi ujian kecergasan Arsenal

Alexandre Lacazette bakal sertai ArsenalAlexandre Lacazette telah pun melepasi ujian kecergasan di Arsenal menurut laporan berita. Jika benar berita ini, Alexandre Lacazette bakal menjadi pemain termahal Arsenal.Lacazette juga akan menandatangani kontrak selama lima tahun dengan gaji berjumlah £150,000...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ewent ewent via wayneharraz.com
4 months and 2 weeks ago.

 

Billy the WonderKid - bakal cetus fenomena bola sepak dunia

Billy the WonderKid - baru berusia 7 tahun, tapi skill bola sangat dahsyatSeorang kanak-kanak berusia 7 tahun, di kenali dengan Billy Millwood yang juga di kenali dengan nama Billy the WonderKid telah mengejutkan dunia bola sepak.Billy yang berasal dari Sydney telah di perhatikan oleh kelab-kelab bola sepak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ewent ewent via wayneharraz.com
4 months and 2 weeks ago.

 

Online shopping di Shopback dan dapatkan Lazada voucher dan cashback

Berbelanja bijak dengan Shopback dan dapatkan kembali wang andaPernah tak kita terfikir, dari setiap pembelian barang secara online, kita boleh mendapatkan diskaun dan pulangan wang (cashback) kembali kepada kita. Jangan terkejut jikalau khidmat ini wujud sebenarnya. Bagi yang masih belum menggunakan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ewent ewent via wayneharraz.com
4 months and 2 weeks ago.

 

Gadis Shell kini tiada lagi senyumanmu

Poster Gadis Shell di "ganggu", Shell tarik balikHeboh seketika sebelum ini, poster gadis Shell ini membuatkan orang terkejut ketika hendak mengisi minyak kenderaan. Ia di tarik balik untuk seketika. Namun, selepas itu poster itu kembali semula di pamerkan.Kini, Shell telah menarik balik poster gadis ini...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ewent ewent via wayneharraz.com
4 months and 2 weeks ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »