User Profile: ciktom

Show pings in: English | Malay | All

 

ciktom

Your avatar

Real Name: cik tom

Member Since: 7th January 2011



Blogs:

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 1 of 15

Cara Nak Jimat Beli Barang Di Lazada Guna Voucher

Assalamualaikum dan salam sayang Cik tom antara salah seorang kaki shopping online yang suka survey harga dan beli barang guna code voucher free untuk dapat diskaun. Salah satu website yang

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ciktom ciktom via Ciktom
2 months and 2 weeks ago.

 

Wow Murahnya Huggies Drypant (Pack of 3) hanya RM79.90!

Assalamualaikum dan salam sayang… Mesti ada dikalangan rakan yang perasan sejak dua menjak ini selalu je cik tom kongsikan artikel mengenai barangan baby semua kan? Alhamdulillah dimurahkan rezeki cik tom

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ciktom ciktom via Ciktom
2 months and 3 weeks ago.

 

SABUN COCOA LADY RAHSIA WANITA CANTIK 3 DALAM 1

Sabun Cocoa Lady Rahsia Wanita Cantik 3 Dalam 1 Ramai wanita mengalami masalah kesihatan dari segi dalaman mahupun luaran tanpa mengira usia. Tambahan lagi dengan tabiat pemakanan seharian dan

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ciktom ciktom via Ciktom
5 months and a week ago.

 

Lazada Malaysia Big Baby Fair

Assalamualaikum dan salam sayang Sekarang tengah berlangsung Lazadas Big Baby Fair dari 27 Mac sehingga 2 April dengan diskaun yang awesome sehingga 85% untuk barangan jenama bayi yang terpilih. Memang

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ciktom ciktom via Ciktom
6 months and 2 weeks ago.

 

Jangan Lepaskan Peluang Promosi Lazada Big Baby Fair

Assalamualaikum dan salam sayang. Kini dengan peningkatan kos sara hidup, membuatkan ramai yang tertekan dan mula melakukan perbelanjaan secara lebih berhemah. Oleh sebab itu, sewajarnya kita perlu merancang dengan lebih baik

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ciktom ciktom via Ciktom
6 months and 3 weeks ago.

 

Idea Hadiah Bayi Baru Lahir (Newborn Baby)

Assalamualaikum dan salam sayang.. Tak sangka cepat je masa berlalu, kini dah masuk bulan Februari. Tanpa kita sedari masa berlalu pergi tanpa tertangguh lagi. Yang tinggal hanyalah kenangan abadi bersama orang

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ciktom ciktom via Ciktom
8 months and a week ago.

 

Protected: Wishlist Cik Tom Sempena Masuk Tahun Baru Rumah Baru

There is no excerpt because this is a protected post.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ciktom ciktom via Ciktom
8 months and 2 weeks ago.

 

Cara Mudah Buat Nasi Goreng Kampung

Assalamualaikum dan salam ceria.. Sebelum ni cik tom tak pernah pun terasa nak masak nasi goreng kampung. Lagi-lagi cik tom pun tak pernah makan nasi goreng kampung kot. Haha.. Tapi

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ciktom ciktom via Ciktom
9 months and a week ago.

 

Cara Pindah Wang Dari Maybank2u Ke Akaun Bank Lain

Assalamualaikum dan salam ceria Hari ini cik tom nak share cara pindah wang dari akaun Maybank2u ke akaun bank lain. Contoh bank lain yang ciktom pilih ialah akaun CIMB. Sama je

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ciktom ciktom via Ciktom
9 months and a week ago.

 

Perginya 2016 Bergantinya 2017

Assalamualaikum dan salam sayangMacam biasa setiap tahun pasti ada kenangan pahit dan manis diharungi. Pada tahun 2016, cik tom sudah berhenti jadi tenaga pengajar di sebuah IPTA. Kini cik tom sepenuhnya

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ciktom ciktom via Ciktom
9 months and a week ago.

 

Alhamdulillah Rezeki Menang Goldbar 0.5g Edisi Terhad PG

Assalamualaikum dan salam ceria Alhamdulillah rezeki awal tahun dapat khabar berita gembira dari rakan blogger, Cikgu Hazreen pemilik blog Aku Seorang Kaunselor. Cik tom pemenang bagi top komentator di blog

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ciktom ciktom via Ciktom
9 months and 2 weeks ago.

 

3 Kelebihan Video Maker FX

Salam sayang dari ciktom, sebelum nak kongsi pasal Video Maker FX ni ciktom ucapkan selamat tahun baru dan sekarang kita dah pun melangkah ke bulan pertama tahun 2017. Semoga tahun baru

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ciktom ciktom via Ciktom
9 months and 2 weeks ago.

 

Ada Apa Dengan Minyak Herba Asmak

Sejak akhir-akhir ini hangat diperkatakan dengan kehebatan produk Minyak Herba Asmak. Ada Apa Dengan Minyak Herba Asmak? Sehingga menjadi pilihan ramai pengguna dan terjual puluhan ribu botol minyak asmak sebulan.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ciktom ciktom via Ciktom
9 months and 2 weeks ago.

 

Alhamdulillah Rezeki Menang Contest Blogger MEFA 2016

Assalamualaikum dan salam sayang.. Macam biasa mood cik tom join contest ni kalau dah datang. Memang bersungguh benor marathon buat entri contest dan blogwalking. Kalau mood malas datang berpuluh contest

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ciktom ciktom via Ciktom
9 months and 3 weeks ago.

 

5 Sebab Kenapa Perlu Hadir Ke Malaysia Wedding Festival (MEFA) Disember Ini

Tahniah cik tom ucapkan jika ada di antara korang yang dalam perancangan nak berkahwin. Pasti korang tengah menghitung hari untuk disatukan dengan si dia kan? Ehem..ehem hati tengah berbunga riang

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ciktom ciktom via Ciktom
9 months and 4 weeks ago.

 

Sweet Escape Ke South Korea Bersama Traveloka

Assalamualaikum dan salam ceria selalu Cik tom dapat satu email yang maklumkan sekarang tengah rancak berjalan satu contest yang sangat awesome! Cik tom kalau bab contest ni memang excited terlebih

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ciktom ciktom via Ciktom
9 months and 4 weeks ago.

 

Cara Mudah DIY Light Box aka Mini Studio

Cara Mudah DIY Light Box aka Mini Studio Assalamualaikum dan salam ceria Cik tom nak kongsikan satu projek DIY cik tom bersama suami, padin untuk buat Light Box atau

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ciktom ciktom via Ciktom
10 months ago.

 

Pengalaman Booking Hotel Jimat Berganda di Traveloka

Assalamualaikum dan salam ceria.. Cik tom nak kongsikan satu pengalaman cik tom booking hotel jimat berganda di Traveloka. Kalau nak diikutkan semenjak cik tom mengenali searching site untuk hotel and flight

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ciktom ciktom via Ciktom
10 months and a week ago.

 

Resepi Diet Atkins: Agar-agar Atkins

Assalamualaikum dan salam ceria. Banyak koleksi resepi bagi pengamal diet atkins yang cik tom kumpul dari facebook Kelab Diet Atkins Malaysia (KDA) pada tahun 2014-2015. Cik tom pernah amalkan diet

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ciktom ciktom via Ciktom
10 months and a week ago.

 

Projek DIY Bakul Sampah Simple Jer

Assalamualaikum dan salam ceria.. Nak kongsikan cik tom buat projek DIY bakul sampah simple jer dari barang terpakai sediaada di rumah. Amboi bunyi tajuk projek macam besar je. Padahal buat

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ciktom ciktom via Ciktom
10 months and a week ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »