Tag: 'tips'

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Pings Tagged 'tips'

Sort By: Date | Popularity

Page 1 of 59

Apa perlu buat bila blogspot kena deceptive site ahead?

Apa perlu buat bila blogspot kena deceptive site ahead? | Assalamualaikum salam sejahtera. Alhamdulilah, hari ini ada kelapangan masa sedikit untuk menulis. Yang sebenarnya semalam Mrejoy nak menulis dekat sini, tapi bila buka blog je, terus dapat warning blog deceptive site ahead! Warhhh! Apa tu?

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
2 months and 3 weeks ago.

 

Bila Anak Main Pen Marker

The post Bila Anak Main Pen Marker by ctfand appeared first on Inspired by Yanie - ctfand.com Mama..mama.. Tengok ni.. Aku yang sedang basuh pinggan mangkuk disingki menoleh ke belakang. Hani tergedek-gedek jalan ke arah aku sambil menunjukkan tangan dia yang penuh dengan pen marker..!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ctfand ctfand via ctfand.com
10 months and a week ago.

 

Jaga-jaga perangkap agen

Kita biasa lihat booth jual pelbagai produk di pasaraya. Melainkan jika anda benar-benar perlu barang tersebut lebih baik jangan dekat. Baru-baru ini saya ada dengar

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Salam Blogger
1 week and 2 days ago.

 

30 Tanda-Tanda Hati Kotor

1. Gelisah walaupun tiada masalah. 2. Selalu berbangga dengan diri sendiri. 3. Angkuh serta sombong dan memandang hina orang lain. 4. Tidak amanah dan ingkar janji. 5. Selalu mencari kesalahan orang lain. 6. Suka mengumpat dan membuka aib orang lain. 7. Gembira melihat orang lain susah dan...

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog farhancr7 farhancr7 via defarhano.com
9 months ago.

 

Ajaib sedekah RM3 boleh hasilkan RM300

Bukan hype tapi memang betul terjadi pada diri sendiri. Harini dah plan untuk servis kereta sebab mileage dah cecah angka yang sepatutnya. So bila keluar nak beli sarapan pagi terus terfikir nak keluarkan RM300 bila singgah kat pam petrol Petronas Read more

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Salam Blogger
9 months and 4 weeks ago.

 

Apakah Ciri Hard Disk Terbaik?

TAHNIAH! Anda kini sedang membuka satu lembaran baru dalam memilih ciri hard disk yang terbaik. Membeli hard disk bukanlah perkara yang remeh. Ada beberapa ciri hard disk terbaik yang mampu memberi nilai balik pada perbelanjaan anda untuk jangka masa yang lama tambahan pula jika anda adalah seorang...

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog fitrihadi fitrihadi via Fitrihadi.com
3 days and 15 hours ago.

 

How to backup android phone apps apk files

At any time you may need to reset android phone, before doing that you should definitely backup all files and data in the internal storage, including the application so that you can install the application again without having to download it again and save internet usage data. In addition, you may want to...

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nurchayat0 Nurchayat0 via TechOnLife dot Net
1 week and 2 days ago.

 

Penghantaran percuma coklat percuma Hadiah loungewear/babydoll/misteri percuma hari kemerdekaan...

Penghantaran percuma coklat percuma Hadiah loungewear/babydoll/misteri percuma hari kemerdekaan Merdeka!! (Pembelian melebihi RM59 mendapatkan 1 loungewear percuma dan pembelian di atas RM99 mendapatkan 1 percuma loungewear percuma 1 kotak coklat penghantaran percuma melalui www.vencouture.com sah dari...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog vencouture vencouture via Malaysia Lingerie Diary
4 months and 4 weeks ago.

 

Tips dan Cara Belajar Berenang

Tips dan Cara Belajar Berenang. Telah tamat sepuluh buku mengenai berenang dibacanya. Dia sudah mengetahui pelbagai cara berenang. Daripada kuak dada, kuak lentang kupu-kupu sehinggalah dengan gaya bebas. Namun satu perkara masih menjadi kemusykilan, dia masih tidak pandai berenang!!. Kau perlu ada...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abgferoz abgferoz via JIWAROSAK.COM
8 months and 3 weeks ago.

 

Tips Dan Cara Menguasai Bahasa Inggeris

Bahasa Inggeris atau English adalah bahasa yang paling banyak digunakan dan dikuasai di seluruh dunia.Bahasa ini juga adalah bahasa komunikasi atau bahasa perantara yang paling utama.......walaupun sebenarnya kadang menyakitkan hati.Contoh, orang Amerika (yang menggunakan American English). Kita ke negara...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog AdminA AdminA via Blog Admin A
9 months and a week ago.

 

Panduan Lelaki Dewasa untuk Membeli Pakaian Dalam

Pada hari Valentine, pakailah wanita impian anda dalam sesuatu dia akan kelihatan hebat untuk ditanggal. Seperti Cupids holiday berdekatan dan anda bermimpi Pemanas kira-kira, fikiran anda boleh bertukar kepada bagaimana sama ada madu anda akan kelihatan dalam pakaian baru. Tetapi tuan-tuan,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog vencouture vencouture via Malaysia Lingerie Diary
24th November 2015 7:53am

 

(Tips) Disable Right Click On Your Blog Copy/Paste!

Bloggers always wanted to prevent users or other bloggers from copying the content from their blog or websites. Few Bloggers do lots of efforts by researching and writing great articles for their blog, whereas some just copy and paste article and tutorials on their blog from others. So to prevent...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog FaizFlif FaizFlif via Forsaken Arctron
5th May 2015 9:36pm

 

T C Keong Restaurant, Seremban

Last week, we made a trip back to Seremban to run some errands and also met up with our close relatives. We invited them to join us for lunch at our favorite大炒 (dai chow) - TC Keong Restaurant. A meal here is ALWAYS satisfying.When dining here, do sit at the bottom half of the restaurant (away...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog babysumo babysumo via GoodyFoodies
19th April 2015 4:28pm

 

How To: Watercolour Art For Kids

Yay! The weekend is here again, which means lots of fun things lined up to do with the kids. But first, let me share what we did last week - watercolour art! :)Although it was their first time, they were both very patient, listened and followed instructions well and did a very good job. See their...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog babysumo babysumo via GoodyFoodies
18th April 2015 3:18pm

 

100 Romantic ways to show your love on Valentine’s Day

100 Romantic ways to show your love on Valentines Day? Just a few of these ideas will make your man feel loved. To show him how truly special he is, pick a bunch of ideas and surprise him with your loving bouquet of sweet sentiments on February 14. From 100 to one, we have lots [] The post 100...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog vencouture vencouture via Malaysia Lingerie Diary
5th February 2015 8:55am

 

Kencing tak lawas?

Najis jika tak dibendung akan beri mudarat pada pakaian seterusnya sebabkan ibadah kita tidak sah. Jadi penting tak nak mengawal pundi kencing ni? Pentinglah kan.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Salam Blogger
1 week ago.

 

Ketahui Punca Kerosakan Kompresor Penghawa Dingin Kereta

“Encik, compressor air-cond kereta encik sudah rosak. Kena tukar ni, harga lebih kurang RM2000.” Wow! Mesti terbeliak biji mata anda kan. Mana tidaknya, sekarang ini dah hujung bulan. Poket dah makin kering, ada habuk saja. Berpusing kepala fikir sebab nanti nak bawa anak-anak pergi sekolah, pergi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mediakedah mediakedah via Media Kedah
1 week ago.

 

Tips Berjimat Pelajar Universiti

Menjadi seorang pelajar universiti sudah tentunya bukan tugas mudah. Selain mengulang kaji pelajaran dan menyiapkan tugasan, anda juga perlu menguruskan wang agar dapat menjalani hidup sebagai seorang pelajar dengan aman dan tenang. Sekiranya gagal menguruskan wang dengan bijak, ia boleh menganggu tumpuan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mediakedah mediakedah via Media Kedah
1 week and 5 days ago.

 

FREE Special Edition KIT KAT with BIG Loyalty App

All the existing AirAsia BIG Loyalty Programme Participant  can receive Complimentary Special Edition KIT KAT! AirAsia BIG Loyalty Programme  is operated and owned by Think BIG Digital Sdn Bhd which is a subsidiary of AirAsia Bhd in collaboration with Aimia Inc. This is the membership that you use to earn...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog alantanblog alantanblog via DISCOVER the Road to Financial FREEDOM!
2 weeks ago.

 

Tolong baca…

Baca tau Bismillah hirahmannirahim innaka la minal mursalin ala siratim mustaqim tanzilal azizir rahim litunzira qaumamma unzira aba uhum fahum ghafilun .. Tlg kirim potongan

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Salam Blogger
2 weeks and 4 days ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »