Tag: 'tips'

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Pings Tagged 'tips'

Sort By: Date | Popularity

Page 1 of 57

Bila Anak Main Pen Marker

The post Bila Anak Main Pen Marker by ctfand appeared first on Inspired by Yanie - ctfand.com Mama..mama.. Tengok ni.. Aku yang sedang basuh pinggan mangkuk disingki menoleh ke belakang. Hani tergedek-gedek jalan ke arah aku sambil menunjukkan tangan dia yang penuh dengan pen marker..!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ctfand ctfand via ctfand.com
6 months and a week ago.

 

30 Tanda-Tanda Hati Kotor

1. Gelisah walaupun tiada masalah. 2. Selalu berbangga dengan diri sendiri. 3. Angkuh serta sombong dan memandang hina orang lain. 4. Tidak amanah dan ingkar janji. 5. Selalu mencari kesalahan orang lain. 6. Suka mengumpat dan membuka aib orang lain. 7. Gembira melihat orang lain susah dan...

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog farhancr7 farhancr7 via defarhano.com
5 months ago.

 

Ajaib sedekah RM3 boleh hasilkan RM300

Bukan hype tapi memang betul terjadi pada diri sendiri. Harini dah plan untuk servis kereta sebab mileage dah cecah angka yang sepatutnya. So bila keluar nak beli sarapan pagi terus terfikir nak keluarkan RM300 bila singgah kat pam petrol Petronas Read more

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Affiliate
6 months ago.

 

Apakah Ciri Hard Disk Terbaik?

TAHNIAH! Anda kini sedang membuka satu lembaran baru dalam memilih ciri hard disk yang terbaik. Membeli hard disk bukanlah perkara yang remeh. Ada beberapa ciri hard disk terbaik yang mampu memberi nilai balik pada perbelanjaan anda untuk jangka masa yang lama tambahan pula jika anda adalah seorang...

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog fitrihadi fitrihadi via Fitrihadi.com
8 months ago.

 

How to backup android phone apps apk files

At any time you may need to reset android phone, before doing that you should definitely backup all files and data in the internal storage, including the application so that you can install the application again without having to download it again and save internet usage data. In addition, you may want to...

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nurchayat0 Nurchayat0 via TechOnLife dot Net
8 months and a week ago.

 

Penghantaran percuma coklat percuma Hadiah loungewear/babydoll/misteri percuma hari kemerdekaan...

Penghantaran percuma coklat percuma Hadiah loungewear/babydoll/misteri percuma hari kemerdekaan Merdeka!! (Pembelian melebihi RM59 mendapatkan 1 loungewear percuma dan pembelian di atas RM99 mendapatkan 1 percuma loungewear percuma 1 kotak coklat penghantaran percuma melalui www.vencouture.com sah dari...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog vencouture vencouture via Malaysia Lingerie Diary
1 month ago.

 

Tips dan Cara Belajar Berenang

Tips dan Cara Belajar Berenang. Telah tamat sepuluh buku mengenai berenang dibacanya. Dia sudah mengetahui pelbagai cara berenang. Daripada kuak dada, kuak lentang kupu-kupu sehinggalah dengan gaya bebas. Namun satu perkara masih menjadi kemusykilan, dia masih tidak pandai berenang!!. Kau perlu ada...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abgferoz abgferoz via JIWAROSAK.COM
4 months and 3 weeks ago.

 

Tips Dan Cara Menguasai Bahasa Inggeris

Bahasa Inggeris atau English adalah bahasa yang paling banyak digunakan dan dikuasai di seluruh dunia.Bahasa ini juga adalah bahasa komunikasi atau bahasa perantara yang paling utama.......walaupun sebenarnya kadang menyakitkan hati.Contoh, orang Amerika (yang menggunakan American English). Kita ke negara...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog AdminA AdminA via Blog Admin A
5 months and a week ago.

 

Panduan Lelaki Dewasa untuk Membeli Pakaian Dalam

Pada hari Valentine, pakailah wanita impian anda dalam sesuatu dia akan kelihatan hebat untuk ditanggal. Seperti Cupids holiday berdekatan dan anda bermimpi Pemanas kira-kira, fikiran anda boleh bertukar kepada bagaimana sama ada madu anda akan kelihatan dalam pakaian baru. Tetapi tuan-tuan,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog vencouture vencouture via Malaysia Lingerie Diary
10 months ago.

 

(Tips) Disable Right Click On Your Blog Copy/Paste!

Bloggers always wanted to prevent users or other bloggers from copying the content from their blog or websites. Few Bloggers do lots of efforts by researching and writing great articles for their blog, whereas some just copy and paste article and tutorials on their blog from others. So to prevent...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog FaizFlif FaizFlif via Forsaken Arctron
5th May 2015 9:36pm

 

T C Keong Restaurant, Seremban

Last week, we made a trip back to Seremban to run some errands and also met up with our close relatives. We invited them to join us for lunch at our favorite大炒 (dai chow) - TC Keong Restaurant. A meal here is ALWAYS satisfying.When dining here, do sit at the bottom half of the restaurant (away...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog babysumo babysumo via GoodyFoodies
19th April 2015 4:28pm

 

How To: Watercolour Art For Kids

Yay! The weekend is here again, which means lots of fun things lined up to do with the kids. But first, let me share what we did last week - watercolour art! :)Although it was their first time, they were both very patient, listened and followed instructions well and did a very good job. See their...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog babysumo babysumo via GoodyFoodies
18th April 2015 3:18pm

 

100 Romantic ways to show your love on Valentine’s Day

100 Romantic ways to show your love on Valentines Day? Just a few of these ideas will make your man feel loved. To show him how truly special he is, pick a bunch of ideas and surprise him with your loving bouquet of sweet sentiments on February 14. From 100 to one, we have lots [] The post 100...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog vencouture vencouture via Malaysia Lingerie Diary
5th February 2015 8:55am

 

10 Kesalahan Utama Dalam Teknik Edit Gambar Dengan Smartphone

Selain dari soalan macam mana nak menghasilkan gambar travel cantik dengan smartphone, aku jugak sering ditanya soalan tentang teknik mengedit gambar. Bagi aku, proses mengedit gambar ni subjektif sebenarnya kerana ia bergantung kepada how creative mata si pengedit itu sendiri. Setiap orang mempunyai...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog thepetitewanderlust thepetitewanderlust via alisaomar.com
1 week and 3 days ago.

 

Petua Hilangkan Kulit Muka Berminyak

tips merawat kulit muka berminyakok hari nie yuk nak share petua untuk hilangkan kulit berminyak...sape ada kulit berminyak??angkat tangan...x best kan..klau ada kulit muka berninyak nie kan..bila minyak banyak sangat kat muka...kulit muka pun nampak x lawa..bersinar semacam je...minyak tu plak dah boleh...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
2 weeks and 3 days ago.

 

10 Cara Untuk Tangkap Gambar Travel Unik Dengan Kamera Telefon

Ramai tanya aku, macam mana nak dapatkan gambar travel yang cantik? What if kalau anda ada kamera dari smartphone saja? Boleh jugak ke? Honestly, kebanyakan gambar travel aku banyak diambil dari smartphone. Ada la sesetengah koleksi gambar aku ambil dari kamera DSLR. Tapi most of the time, aku jenis...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog thepetitewanderlust thepetitewanderlust via alisaomar.com
3 weeks and 4 days ago.

 

Petua ubati keracunan makanan

Rasanya ini kali kedua saya menulis untuk topik ini sebabnya baru-baru ni hampir-hampir keracunan nak jadi semakin teruk tapi teringat tips lama. Asalnya kerana ada beli kentang goreng cheezy wedges yang sedap tu. Makan tak habis simpan dalam peti sejuk. Esoknya teringin pula bukan sebab mengidam ke apa...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Affiliate
3 weeks and 5 days ago.

 

Tips simpanan duit berniaga

Ramai orang ingat bila banyak buat sale maksudnya berjaya lah bisnes tu. Tapi ramai yang hairan apabila cek balik cash money di hujung bulan duitya tidak nampak. Duitya hilang entah ke mana. Kejayaan bisnes itu bukan diukur dari banyaknya jualan tapi berapa banyak duit bersih yang ada dalam akaun. Masih...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Affiliate
1 month ago.

 

4 Tips Psiko Penemuduga Supaya Mental Anda Tak 'Koyak'

Awas. Sudah menjadi kebiasaan penemuduga untuk buat mental anda koyak supaya mereka dapat lihat bagaimana anda mengawal tekanan yang mereka berikan. Adakah anda bakal tempuhi cabaran temuduga lagi dalam masa terdekat? Jika ya, di sini kami ingin kongsi beberapa tips yang boleh anda gunakan untuk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog sentiasapanas sentiasapanas via SentiasaPanas
1 month ago.

 

Tips Dan Teknik Lulus Peperiksaan MUET Dengan Cemerlang

Tips Teknik Lulus Peperiksaan MUET Dengan CemerlangAssalammualaikum..Malaysian University English Test atau singkatannya MUET adalah satu peperiksaan yang wajib diambil untuk memohon memasuki Institusi Pengajian Tinggi di Malaysia bagi mengikuti program Ijazah Pertama. Antara mereka yang perlu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via Miss BaNu StoRy
1 month and a week ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »