Tag: 'tips'

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Pings Tagged 'tips'

Sort By: Date | Popularity

Page 1 of 55

Bila Anak Main Pen Marker

The post Bila Anak Main Pen Marker by ctfand appeared first on Inspired by Yanie - ctfand.com Mama..mama.. Tengok ni.. Aku yang sedang basuh pinggan mangkuk disingki menoleh ke belakang. Hani tergedek-gedek jalan ke arah aku sambil menunjukkan tangan dia yang penuh dengan pen marker..!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ctfand ctfand via Inspired by Yanie
2 months and a week ago.

 

30 Tanda-Tanda Hati Kotor

1. Gelisah walaupun tiada masalah. 2. Selalu berbangga dengan diri sendiri. 3. Angkuh serta sombong dan memandang hina orang lain. 4. Tidak amanah dan ingkar janji. 5. Selalu mencari kesalahan orang lain. 6. Suka mengumpat dan membuka aib orang lain. 7. Gembira melihat orang lain susah dan...

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog farhancr7 farhancr7 via defarhano.com
1 month and a week ago.

 

Ajaib sedekah RM3 boleh hasilkan RM300

Bukan hype tapi memang betul terjadi pada diri sendiri. Harini dah plan untuk servis kereta sebab mileage dah cecah angka yang sepatutnya. So bila keluar nak beli sarapan pagi terus terfikir nak keluarkan RM300 bila singgah kat pam petrol Petronas Read more

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
2 months ago.

 

Apakah Ciri Hard Disk Terbaik?

TAHNIAH! Anda kini sedang membuka satu lembaran baru dalam memilih ciri hard disk yang terbaik. Membeli hard disk bukanlah perkara yang remeh. Ada beberapa ciri hard disk terbaik yang mampu memberi nilai balik pada perbelanjaan anda untuk jangka masa yang lama tambahan pula jika anda adalah seorang...

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog fitrihadi fitrihadi via Fitrihadi.com
4 months ago.

 

How to backup android phone apps apk files

At any time you may need to reset android phone, before doing that you should definitely backup all files and data in the internal storage, including the application so that you can install the application again without having to download it again and save internet usage data. In addition, you may want to...

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nurchayat0 Nurchayat0 via TechOnLife dot Net
4 months and a week ago.

 

Penghantaran percuma coklat percuma Hadiah loungewear/babydoll/misteri percuma hari kemerdekaan...

Penghantaran percuma coklat percuma Hadiah loungewear/babydoll/misteri percuma hari kemerdekaan Merdeka!! (Pembelian melebihi RM59 mendapatkan 1 loungewear percuma dan pembelian di atas RM99 mendapatkan 1 percuma loungewear percuma 1 kotak coklat penghantaran percuma melalui www.vencouture.com sah dari...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog vencouture vencouture via Malaysia Lingerie Diary
9 months ago.

 

Tips dan Cara Belajar Berenang

Tips dan Cara Belajar Berenang. Telah tamat sepuluh buku mengenai berenang dibacanya. Dia sudah mengetahui pelbagai cara berenang. Daripada kuak dada, kuak lentang kupu-kupu sehinggalah dengan gaya bebas. Namun satu perkara masih menjadi kemusykilan, dia masih tidak pandai berenang!!. Kau perlu ada...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abgferoz abgferoz via JIWAROSAK.COM
3 weeks and 5 days ago.

 

Tips Dan Cara Menguasai Bahasa Inggeris

Bahasa Inggeris atau English adalah bahasa yang paling banyak digunakan dan dikuasai di seluruh dunia.Bahasa ini juga adalah bahasa komunikasi atau bahasa perantara yang paling utama.......walaupun sebenarnya kadang menyakitkan hati.Contoh, orang Amerika (yang menggunakan American English). Kita ke negara...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog AdminA AdminA via Blog Admin A
1 month and a week ago.

 

Panduan Lelaki Dewasa untuk Membeli Pakaian Dalam

Pada hari Valentine, pakailah wanita impian anda dalam sesuatu dia akan kelihatan hebat untuk ditanggal. Seperti Cupids holiday berdekatan dan anda bermimpi Pemanas kira-kira, fikiran anda boleh bertukar kepada bagaimana sama ada madu anda akan kelihatan dalam pakaian baru. Tetapi tuan-tuan,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog vencouture vencouture via Malaysia Lingerie Diary
6 months ago.

 

(Tips) Disable Right Click On Your Blog Copy/Paste!

Bloggers always wanted to prevent users or other bloggers from copying the content from their blog or websites. Few Bloggers do lots of efforts by researching and writing great articles for their blog, whereas some just copy and paste article and tutorials on their blog from others. So to prevent...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog FaizFlif FaizFlif via Forsaken Arctron
5th May 2015 9:36pm

 

T C Keong Restaurant, Seremban

Last week, we made a trip back to Seremban to run some errands and also met up with our close relatives. We invited them to join us for lunch at our favorite大炒 (dai chow) - TC Keong Restaurant. A meal here is ALWAYS satisfying.When dining here, do sit at the bottom half of the restaurant (away...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog babysumo babysumo via GoodyFoodies
19th April 2015 4:28pm

 

How To: Watercolour Art For Kids

Yay! The weekend is here again, which means lots of fun things lined up to do with the kids. But first, let me share what we did last week - watercolour art! :)Although it was their first time, they were both very patient, listened and followed instructions well and did a very good job. See their...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog babysumo babysumo via GoodyFoodies
18th April 2015 3:18pm

 

100 Romantic ways to show your love on Valentine’s Day

100 Romantic ways to show your love on Valentines Day? Just a few of these ideas will make your man feel loved. To show him how truly special he is, pick a bunch of ideas and surprise him with your loving bouquet of sweet sentiments on February 14. From 100 to one, we have lots [] The post 100...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog vencouture vencouture via Malaysia Lingerie Diary
5th February 2015 8:55am

 

Tips Untuk Maintain Susu Di Bulan Puasa

Lagi 1 hari setengah jer lagi kita nak sambut bulan ramadhan kan. Macam tak percaya jer dah nak puasa. Dah bersedia ker? Dah tau ker Tips Untuk Maintain Susu Di Bulan Puasa? Bagi ibu-ibu yang menyusukan anak, antara perkara yang paling merisaukan ialah pengeluaran susu ketika bulan puasa. Rata-rata ibu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog FizaRahman FizaRahman via SuperMOM With SuperKIDS
1 day and 9 hours ago.

 

Bagaimana borong barang dari Taobao online boleh jimatkan duit 3 kali ganda!

Memang tak sangka perkongsian dari Tuan Suhaimi, beliau beli barang China secara online tapi boleh dapat harga jimat pula. Berikut ialah perkongsian dari beliau dan boleh nampak beliau sangat teruja dan tak sabar nak kongsi pengalaman dengan orang lain especially Read more

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
2 days and 14 hours ago.

 

Tips - Tips Untuk Elak Soalan Sensitif Dari Saudara - Mara Ketika Hari Raya

Tips - Tips Untuk Elak Soalan Sensitif Dari Saudara - Mara Ketika Hari RayaAssalammualaikum..Rasanya semua pun pernah mengalami situasi seperti di dalam gambar diatas tu kan, hehehe. Selalunya ketika hari rayalah soalan - soalan cepu emas seperti bila nak kahwin?, bila nak ada anak? bila nak tambah anak?,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via Miss BaNu StoRy
6 days and 16 hours ago.

 

Sepetang Bersama Blogger (SBB2017) - Personal Branding oleh Misi Viral

Assalamualaikum.Semalam buat pertama kalinya berkesempatan untuk attend event Sepetang Bersama Blogger atau SBB 2017. Banyak perkongsian yang berilmiah yang sis dapat sepanjang SBB berlangsung. Antara perkongsian yang menarik perhatian sis ialah perkongsian dari Norman Danish, presiden Misi Viral tentang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog anasuhana85 anasuhana85 via Blog by Ana Suhana
1 week and 5 days ago.

 

6 Tips Untuk ‘Spot’ dan Elak Jadi Mangsa Penipuan Pakej Travel Murah

Pakej travel murah mula tumbuh bak cendawan di media sosial bila semakin ramai berkongsi pengalaman dan gambar travel diaorang di Facebook atau Instagram. Ada yang tawarkan pakej untuk tengok Sakura di Jepun, pakej travel kulinari Bangkok, pakej travel aktiviti lasak di New Zealand, to name a few. Apa yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog thepetitewanderlust thepetitewanderlust via alisaomar.com
4 weeks and a day ago.

 

Feeding the Giraffe at Lost World of Tambun, Ipoh

One of the most amazing, coolest thing we did during the recent school holidays was getting to see, touch and feed Rain the Giraffe upclose at Lost World of Tambun, Ipoh. Rain is a 2-year old male giraffe born in Zoo Negara on a rainy day (hence the name). Now, Rain lives with other safari animals such as...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog babysumo babysumo via GoodyFoodies
1 month ago.

 

Muka Gadis Ini Melecur Gara-Gara Kosmetik Pasar Malam

Muka Gadis Ini Melecur Gara-Gara Kosmetik Pasar Malam,ok!: Gadis tersebut memakai penutup muka (facemask). Aku tertanya-tanya. Biasanya pesakit Tuberculosis yang diminta memakai facemask kerana penyakit tersebut mudah berjangkit. Atau pesakit kanser yang sedang menjalani kimoterapi kerana mereka mudah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kezoom kezoom via KeZooM
1 month and a week ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »