Tag: 'artis'

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Pings Tagged 'artis'

Sort By: Date | Popularity

Page 1 of 3

BENJY DICEKUP LAGI???

Seorang pelakon lelaki yang pernah ditahan kerana rumahnya dijadikan pusat memproses dadah di Kuala Lumpur beberapa tahun lalu, ditahan untuk kali keempat bersama beberapa bahan memproses syabu dalam sekatan jalan raya di Pagoh, Muar, pada jam 1.40 pagi tadi.Difahamkan, pelakon lelaki yang juga anak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via Lantak HANGPA la...
2 days and 4 hours ago.

 

BILA ARTIS JUAL MUKA ANAK UNTUK RAIH POPULARITI

Dalam hidup ni satu perkara kita susah nak halang adalah mulut orang untuk cakap apa saja tentang apa2 pun. Bukan orang peduli sapa yang dia nak kutuk.. dari sekecik2 anak sampai setua2 bapak orang boleh bercakap. Jangan budget dengan budak manusia ada belas kasihan nak cakap apa2..Sumber googleRasanya...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
4 days and 5 hours ago.

 

Senarai Pemenang Anugerah Drama Festival DFKL 2015

Assalammualaikum..21 Mac yang lalu berlangsungnya Anugerah Drama Festival Kuala Lumpur 2015 DFKL2015. AG dan Yana Samsuddin bertindak sebagai pengacara/hos DFKL 2015. Antara kejutan yang berlaku Keputusan Anugerah DFKL ini adalah apabila Ayda Jebat tewas ditangan Amyra Rosli namun Ayda tetap cool jer,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via Miss BaNu StoRy
1 week and a day ago.

 

BUTIK CAFE NORA DANISH YANG BELUM DILANCARKAN DAH KENA ROMPAK

Pelakon Nora Danish bernasib baik apabila perabot kafe dan baju jubah jenamanya yang ditempatkan di sebuah butik di Bangsar tidak dicuri dalam satu rompakan yang berlaku pada Selasa lalu.Nora, 32, berkata, dia terkejut apabila diberitahu tentang kejadian itu dan bergegas ke butik berkenaan untuk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via Lantak HANGPA la...
1 week and 3 days ago.

 

ZAIN SAIDIN JADI DUTA UBAT KUAT SEKS

Amboi tajuk kan.. Tak nak kalah tu. Tetap nak hot spicy.. Bukan sekadar hot spicy sememangnya isu nya benda tu. Bukan sekadar gimik semata mata hokay! Aku tak sekeji tu tau buat tajuk yang takde kena mengena dengan entri even tajuk2 entri aku memang majoriti hangat hangit bagai..Sumber...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
1 week and 3 days ago.

 

UBAT KUAT KURANGKAN MASALAH RUMAH TANGGA...YE KE ZAIN

Pelakon Zain Saidin memberitahu tujuan utama dia menjadi duta ubat seks adalah untuk melihat kebahagiaan pasangan suami-isteri yang mungkin mempunyai masalah rumah tangga berpunca daripada masalah kesihatan batin.Zain atau nama sebenarnya Mohamad Zain Mohd Saidin, 31, berkata, dia juga berharap dengan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via Lantak HANGPA la...
1 week and 3 days ago.

 

BENJY PERLUKAN DUA PENJAMIN UNTUK BEBAS DARI PENJARA

Selepas sembilan hari didakwa atas dua tuduhan memiliki dadah dan gagal membayar wang jaminan, Benjy akhirnya dapat 'keluar' daripada penjara setelah Mahkamah membenarkan rayuannya untuk menurunkan kadar jaminan.Majistret Nur A'minahtul Mardiah Md Noor hari ini membenarkan rayuan Benjy atau nama sebenarnya...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via Lantak HANGPA la...
1 week and 4 days ago.

 

Kad Kahwin Sudirman Haji Arshad

Kad kahwin Allahyarham Dato' Sudirman bin Haji Arshad. Memori berharga yang dikongsikan oleh Mr. Ooi Eow Jin, sahabat karib Sudirman dan yang pertama menulis lagu untuk Allahyarham Sudir melalui lagu Gerimis Di Lautan.Sumber:- Facebook SINAR.FMP/s- Cantik tulisan tangan Allahyarham Dato' Sudirman.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via Miss BaNu StoRy
1 week and 5 days ago.

 

ARTIS NI KENA KUTUK ASYIK PAKAI BAJU COPYPASTE ARTIS LAIN

Memang kesian aku dengan sorang retis ni tau... Selepas kontroversi bercinta dengan laki orang tak abis2 orang cari salah dia je nak hentam. Tu la kan bila orang meluat semuanya jadi salah.. walhal benda tu tak salah kat memana pun..Sekadar hiasanAlkisah baju Retis yang baru melangsungkan pernikahan semalam...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
2 weeks and a day ago.

 

TAHNIAH PERAMPAS UCAPAN PEMINAT UNTUK HANEZ SURAYA

Kesian pulak aku dok baca ucapan2 tahniah atas pernikahan pelakon Hanez Suraya dengan pasangan dia Romie. Si Romie tu ok lak takde sapa nak hentam.. Tapi si Hanez tu.. Hope dia tak baca komen2 yang boleh hilangkan mood bulan madu di awan biru tu.. Memang jodoh tu Allah yang tentukan (tak boleh guna jodoh di...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
2 weeks and 2 days ago.

 

GAMBAR BILA LELAKI CUBA MENYERUPAI ARTIS WANITA

Ni bukan pondan atau Mak Nyah ni lelaki yang tetiba nak transform muka dia jadi macam artis perempuan. Elok2 kau hensem dalam rupa lelaki terus rasa nak muntah tengok rupa kau yang kononnya muka macam retis wanita yang top meletop kebabom...Sumber GoogleHope lelaki2 sejati kat Malaysia takde cuba2 nak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
2 weeks and 2 days ago.

 

INILAH STUNT MAN YANG MELAKUKAN AKSI UNTUK WATAK JACK SPARROW

Rasanya semua orang kenal dengan watak Jack Sparrow dalam filem Pirate Of Caribbean kan? Tapi tak ramai yang tahu siapakah stunt man yang melakukan aksi bahaya Jack Sparrow dalam filem tu. Sebab filem ni antara filem peberet aku selain filem seram maka aku nak jugak up kat blog sapa stunt man yang bergadai...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
2 weeks and 2 days ago.

 

MUNGKIN ARTIS TU LUPA DIA PAN ASIA BUKAN MAT SALEH

Kecoh pasal retis pompuan ni bergambar pakai coli.. Lepas tu berselimut dengan bendera Amerika. Jangankan kebot warrior.. blog2 hiburan pun mengutuk tindakkan retis tu. Aku nak bersangka baik jer.. Yelah asyik negatif je orang pun meluat kan. Nak mengembalikan kasih sayang orang kat aku marilah kita...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
2 weeks and 5 days ago.

 

4 Foto Terkini Zamani Slam Yang Mengejutkan

4 Foto Terkini Zamani Slam Yang Mengejutkan| Vokalis kumpulan Slam, Zamani kini tampil dengan imej baru selepas isu penyebaran video menyanyi dengan tangan digari apabila ditangkap pihak polis dengan kes dadah.Zamani Slam dilihat kini tampil dengan berambut pendek dan sangat kemas ketika hadir di...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog matuse68 matuse68 via Berita OMG™
2 weeks and 5 days ago.

 

JATUH TALAK TAK PAKAI CINCIN NIKAH

Tu dia... ajaran mana pun ni. Jatuh talak tak pakai cincin nikah. Kalau orang kawen takde jari dia nak pakai cincin nikah kat mana? kat jari kaki ke?Sumber googleSibuk sangat la orang tak pakai cincin kawen/nikah. Macam isu besar sangat kalau tak pakai. Tapi tu la cuba blogger yang up pasal tu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
3 weeks ago.

 

PELAKON INI DICEKUP KHALWAT KALI KEDUA?

Pelakon filem Ngangkung, Putri Mardiana Zainal Abidin enggan mengulas mengenai dakwaan ditangkap khalwat buat kali kedua bersama teman lelakinya, Shahrizam Abdullah pada pagi Sabtu lalu.Putri Mardiana atau lebih mesra dengan sapaan Nina, 33, tidak menjawab panggilan yang dibuat kepadanya sebanyak beberapa...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via Lantak HANGPA la...
3 weeks ago.

 

‘Sedih’ di dada goyang dribble

PASANGAN Duo Serigala yang terkenal dengan aksi goyang dribble ‘Sedih’ di dada goyang dribble - Selebriti Indonesia kelahiran Bandung, Chika Jessica mencetuskan polemik dalam kalangan pelayar Internet selepas dia memuat naik gambarnya meletakkan kepala pada dada seorang daripada anggota Duo Serigala.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog relevan relevan via OHgasak.Com
3 weeks ago.

 

Kim Kardashian dipilih 
individu berpengaruh dan Seksi Time

Kim Kardashian Kim Kardashian dipilih 
individu berpengaruh Time - Bintang realiti televisyen, Kim Kardashian dipilih sebagai antara 30 Individu Paling Berpengaruh di Internet oleh majalah Time, setanding dengan nama-nama besar lain seperti Presiden, Barack Obama, Beyonce dan penulis novel Harry Potter,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog relevan relevan via OHgasak.Com
3 weeks ago.

 

RAJA EMA MENJELMA SEBAGAI IENA AZMAN

Raja Ema menjelma sebagai retis lain? Dia buat black Magic ke hapa. Kenapa dia nak menjelma sebagai retis lain? Apa dia rasa dia tak lawa ke? atau dia nak menyamar? Tapi apa sebabnya? Banyak sungguh soalan kekma @ Raja Ema kena jawab ni..Tapi bukan la kekma nak jadi retis lain maybe secara kebetulan kot...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
3 weeks and 2 days ago.

 

DADAH,PELAS PEYANYI KINI PELAKON PULA DITAHAN

Seorang pelakon lelaki berusia 37 tahun ditahan bersama seorang wanita dan seorang lagi rakan lelaki dalam bilik hotel di Jalan Yap Ah Shak, di sini, 9.30 malam tadi selepas dipercayai terbabit dalam penyalahgunaan dan memiliki dadah.Pelakon terbabit sebelum ini turut pernah ditahan atas kesalahan sama...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via Lantak HANGPA la...
3 weeks and 3 days ago.

 

1 2 3 Next »