Tag: 'artis'

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Pings Tagged 'artis'

Sort By: Date | Popularity

Page 1 of 9

TA'KAN MELAYU HILANG DIDUNIA TERKESAN AKIBAT GST

Kegagalan konsert Wings Ta'kan Melayu Hilang Di Dunia di Istana Budaya pada Jun lalu sehingga memberi kesan kepada kutipan tiket adalah berpunca daripada pelaksanaan cukai barang dan perkhidmatan (GST) yang diperkenalkan kerajaan.Awie atau nama sebenarnya Ahmad Azhar Othman, 47, berkata, masalah tersebut...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via Lantak HANGPA la...
2 days and 12 hours ago.

 

SELEPAS GAMBAR BOGEL TERSEBAR, TASHA SHILA KINI TAMPIL BERHIJAB

Selepas diselubungi kontroversi penyebaran gambar bogel yang didakwa miliknya, Tasha Shilla dilihat kini mengenakan hijab sepenuhnya. Menerusi laman Instagramnya, dia banyak berkongsi gambar-gambar memakai tudung atau selendang. Bagaimanapun ada yang mendakwa Tasha memakai tudung sebagai mempromosikan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog aminahsanusi89 aminahsanusi89 via Viva Merah
3 days and 2 hours ago.

 

SIKAP AZWAN ALI SEPERTI ORANG FASIK - MUFTI PERAK

Berikutkan kontoversi yang melanda DIva Azwan ali baru-baru ini yang mengeluarkan kata-kata sesat terhadap seorang wanita yang cuba menolongnya dengan memberitahu kedai makanan yang sesuai. Memetik kenyataannya Astro Awani, kerana tindakan itu dan tindakan balas Azawan Ali telah mendapat perhatian mufti...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog aminahsanusi89 aminahsanusi89 via Viva Merah
3 days and 3 hours ago.

 

Biodata / Profil Dan Gambar Janna Nick

Assalammualaikum..Rasanya ramai yang kenal dengan pelakon cantik ni yang bernama Janna Nick ni, tambahan lagi drama yang dilakonkannya sebagai watak utama akan mula ditayangkan di Tv3 untuk Slot Akasia. Makin popular laa Janna Nick pasni kan, apapun aku start kenal dengan Janna Nick ni pas die berlakon...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via Miss BaNu StoRy
3 days and 9 hours ago.

 

ROZITA CHE WAN TUKAR BAJU SEJAM SEKALI SETIAP HARI KOT

Terbaca kisah baju rozita che wan @ che ta yang katanya banyak sampai tak muat nak simpan kat rumah dia terpaksa sewa kondo lain untuk simpan koleksi pakaian dia. Sebelum cerita pasal sewa kondo untuk baju dia tu.. terbaca dulu koleksi baju raya aidilfitri dia ada 60 pasang. Telan air liur jer.. Aku baju...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
3 days and 10 hours ago.

 

MINTA MAAF ATAU AYAH LAPOR KEPADA POLIS ! - UGUT RANI KULUP KEPADA AZWAN ALI

Presiden Pertubuhan Martabat Jalinan Muhibbah Malaysia (MJMM), Abdul Rani Kulup hari ini memberi amaran kepada Azwan Ali supaya meminta maaf atau bakal dilapor polis di atas kelantangan mulutnya. Menurut Rani Kulup, Azwan Ali patut sedar yang dia adalah orang Melayu dan tidak patut menghina keturunan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog aminahsanusi89 aminahsanusi89 via Viva Merah
4 days and 3 hours ago.

 

MUNGKIN INI DAPAT MEMBANTU... - NASIHAT AZHAR SULAIMAN UNTUK AZWAN ALI

SIKAP angkuh Azwan Ali yang ‘menyembur’ seorang pengikut Twitter dan menghina pemilik Me’nate Steak House bukan sahaja membuatkan netizen berasa kurang selesa, malah mendapat perhatian rakan artis yang lain. Baru-baru ini, pelakon senior Azhar Sulaiman tampil menasihatkan Azwan yang juga adik kepada...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog aminahsanusi89 aminahsanusi89 via Viva Merah
4 days and 8 hours ago.

 

MAMAT EXIST MENGAKU SALAH

Bekas vokalis kumpulan Exist, Mohd Ali Kamarudin atau Mamat, yang pernah didapati bersalah atas kesalahan dadah, sekali lagi didenda RM4,000 oleh Mahkamah Majistret di sini hari ini, selepas mengaku bersalah menggunakan syabu, Mac lalu.Majistret, Noor Farah Hazwsni Osman turut memerintahkan Mamat, 37,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via Lantak HANGPA la...
4 days and 10 hours ago.

 

JANGAN BERBUKA DI KEDAI BINATANG... - VIDEO AZWAN ALI MEROYAN HINA ME'NATE STEAK HUB

HANGAT, hangat jadinya apabila selebriti Azwan Ali terus bersikap biadap dengan memuat naik video menghina sebuah kafe yang menaja steak percuma kepada wanita yang dimakinya sebelum ini. Menerusi rakaman video, adik kepada Menteri Besar Selangor, itu mengutuk kafe berkenan, Me’nate Steak Hub, sebagai...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog aminahsanusi89 aminahsanusi89 via Viva Merah
4 days and 14 hours ago.

 

PERBALAHAN NEELOFA RIZALMAN DI INSTAGRAM

Segalanya bermula hanya kerana hashtag yang diwujudkan oleh Rizalman dihijack oleh agen tudung jenama Naelofar Hijab yang umum tahu milik Neelofa. "Saya buat hashtag #RizalmanForZalora ini sebab senang saya nak lihat pemakai-pemakai rekaan saya bergaya sakan dengan belian mereka. Jadi, janganlah share page...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog aminahsanusi89 aminahsanusi89 via Viva Merah
4 days and 17 hours ago.

 

TIBA MASA PEMINAT PERLU BOIKOT AZWAN ALI

Tu dia kalau Diva AA baca mampuih aku kena maki dengan dia berkajang. Silap2 dia buat press conference nak maki aku katanya. Ada berani kau kempen boikot Azwan Ali. Kau nak mampus!! Kau tak tau ke dia dulu study law.. Silap haribulan dengan kau kau dia heret ke court. Hope dia heret aku ke court mamont jer...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
5 days and 7 hours ago.

 

TERBUKTI MEREKALAH BINATANG MELAYU MELAYU SYAITAN.. - DRAMA AZWAN ALI BELUM TAMAT

Susulan dari kes Azwan Ali memaki hamun seorang followernya di Twitter, wanita berkenaan menerima jemputan untuk menjamu selera di restoran berkenaan dari pemilik Me'nate Steak Hub sendiri. BACA: "SUNDAL BERTUDUNG PALING BINATANG !" - REZEKI DIMAKI AZWAN ALI Bagaimanapun, 'drama' rupanya tidak habis di...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog aminahsanusi89 aminahsanusi89 via Viva Merah
5 days and 14 hours ago.

 

SUNDAL BERTUDUNG PALING BINATANG ! - REZEKI DIMAKI AZWAN ALI

Baru-baru ini, Azwan Ali memuat naik tweet di laman Twitternya yang bertanya tentang restoran mana yang menghidangkan steak, kerana beliau mengidam untuk berbuka puasa dengan menu tersebut. "Salam. Nak steak la todayyyy! Nak cari cafe yang tak sesak Melayu Jebawokkk! Any ideas?," Lantas menjawab...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog aminahsanusi89 aminahsanusi89 via Viva Merah
6 days and 7 hours ago.

 

Artis Yang Memiliki Rumah Mewah

Artis Yang Memiliki Rumah Mewah Keyword yang hot untuk hari ini. Admin pun tidak pasti dan tidak ingat samada pernah buat artikel berkaitan Artis Yang Memiliki Rumah Mewah atau pun tidak. Rasanya admin pernah buat artikel berkaitan 14 Gambar Rumah Mewah Shah Rukh Khan. Itu pun artikel lama. Sekitar...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog fyna85 fyna85 via Blog Fyna | Berinformasi Itu Pasti
6 days and 13 hours ago.

 

ISU GAMBAR BOGEL, AKHIRNYA TASHA SHILA BUKA MULUT

KUALA LUMPUR: Masih enggan mengulas kontroversi gambar separuh bogel yang didakwa miliknya, pelakon Tasha Shila menyerahkan sepenuhnya kepada pihak polis untuk menyiasat siapakah dalang disebalik tindakn itu. "Saya tidak mahu mengulas mengenai isu berkenaan dan biarlah pihak polis yang melakukan siasatan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog aminahsanusi89 aminahsanusi89 via Viva Merah
1 week ago.

 

Amboi!.. 20 pasang seorang, Che Ta dah siapkan 60 pasang Baju Raya

Amboi!.. 20 pasang seorang, Che Ta dah siapkan 60 pasang baju raya. Pelakon Rozita Che Wan telah menyediakan 20 pasang baju kurung untuk digayakan bersempena dengan Aidilfitri bulan hadapan.Baca selengkapnya

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog waazin waazin via OhDunia.My
1 week ago.

 

TAK BANYAK...60 JE PUN

Pelakon Rozita Che Wan telah menyediakan 20 pasang baju kurung untuk digayakan bersempena dengan Aidilfitri bulan hadapan.Rozita atau lebih mesra dengan sapaan Che Ta, 41, berkata, dia turut menyediakan jumlah sama untuk suaminya, Zain Saidin dan anak perempuan mereka, Aaisyah Dhia Rana yang kini berusia...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via Lantak HANGPA la...
1 week ago.

 

SEBAR GAMBAR SEFLIE EHEMMMM,TASHA SERAH PADA POLIS

Pelakon Tasha Shilla menyerahkan kepada pihak polis untuk menyiasat berhubung penyebaran gambar separuh bogel yang dipercayai miliknya baru-baru ini.Tasha, 28, berkata, dia memberikan sepenuh kepercayaan kepada pihak berkuasa untuk menjalankan tugas mereka selepas membuat laporan polis pada 9 Jun lalu."Saya...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via Lantak HANGPA la...
1 week ago.

 

DRAMA DIA ISTERI LUAR BIASA DRAMA MAKSIAT ! - LUAHAN PEDAS PENONTON KEPADA ZIELA JALIL

Bismillahirahmanirahim Assalamualaikum wbt. Ke hadapan Puan Ziela Jalil, Apa khabar puan? Diharapkan puan sihat. Saya adalah antara berjuta penonton drama puan, Isteriku Luar Biasa. Saya teruskanlah point saya. Saya malu tengok drama puan. Boleh ke kalau saya katakan drama puan itu drama maksiat? ...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog aminahsanusi89 aminahsanusi89 via Viva Merah
1 week ago.

 

UPLOAD GAMBAR KE FB...TIADA NIAT TIMBUL PERSEPSI? MENTALITI ARTIS MALAYSIA

“Bukan niat saya hendak berahsia, tapi ada sebab tertentu untuk berdiam diri buat masa ini.”Demikian pengakuan ringkas penyanyi dan pelakon Salwa Razak atau nama sebenarnya Salwa Md Razak, 30, mengenai desas-desus mendakwa dia sudah bernikah secara rahsia, baru-baru ini.Salwa berkata, pendekatan terbaik...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via Lantak HANGPA la...
1 week and 2 days ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 Next »