Tag: 'artis'

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Pings Tagged 'artis'

Sort By: Date | Popularity

Page 1 of 15

EZAD LAZIM @ EXIST TERANIAYA??

Semua orang tau semalam kecoh pasal ezad lazim @ ezad exist yang di tahan sebab dadah.. Tadi ternampak sekeping gambar yang di share kakak kepada ezad yang depa sekeluarga nampak ceria makan tengahari bersama hari ni.Aku pun sibuk2 jugak baca komen2 yang ada nak tau apa sebenarnya yang berlaku. Dari komen2...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
13 hours and 31 minutes ago.

 

BERIKLAN SECARA PERCUMA DI INSTAGRAM FASHA SANDA

Wah.. ni berita baik untuk semua peniaga2 online. Free beb!! ingat senang retis popular nak buat amal jariah macam tu. Awal ashaari siap warning lagi kat Instagram dia sebab ramai sangat orang dok post iklan kat komen instagram dia tapi fasha sandha pulak bagi free jer.. Satu dalam seribu nak jumpa retis...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
20 hours and 25 minutes ago.

 

ADA ARTIS WANITA BERGELAR ISTERI TIDUR DENGAN TEMAN LELAKI?

'Acara' tinggal serumah, tidur sekatil dengan teman lelaki atau teman wanita bukanlah hal yang asing bagi segelintir golongan selebriti.Kalau dapat SS senaraikan nama mereka, pasti ramai akan terkejut beruk!Jangankan golongan selebriti, budaya seperti ini turut membabitkan orang biasa sehingga tidak peduli...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via Lantak HANGPA la...
1 day ago.

 

EZAD EXIST DIREMAN EMPAT HARI

Tempoh tahanan reman bekas vokalis kumpulan Exist iaitu Ezad Lazim yang ditahan polis pada Rabu lalu kerana memiliki dadah jenis syabu seberat 0.30 gram dilanjutkan empat hari lagi bermula hari ini (Khamis).Tahanan reman itu dikeluarkan oleh Nurul Izzah Hassan Basri selepas Ezad atu nama sebenarnya Mohd...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via Lantak HANGPA la...
1 day and 20 hours ago.

 

DATIN VIE FAIL PENGESAHAN LAFAZ CERAI

Isteri kepada pelakon kacak, Datuk Eizlan Yusof, Datin Vie Santie Harun memfailkan permohonan pengesahan lafaz cerai di Mahkamah Rendah Syariah Gombak Timur di sini, hari ini.Vie Santie, 28, selaku plaintif memfailkan permohonan pengesahan lafaz cerai mengikut Seksyen 57 Enakmen Undang-undang Keluarga Islam...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via Lantak HANGPA la...
3 days and 17 hours ago.

 

Zizan kena saman RM500 ribu

BEKAS pengurus Zizan Razak telah mengemukakan saman berjumlah RM500,000 selepas pelawak ini didakwa melanggar kontrak pengurusan artis yang ditandatanganinya. Marina Juki selaku plaintif telah memfailkan saman di Mahkamah Seksyen Kuala Lumpur pada 6 November lalu. Saman tersebut difailkan selepas...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog penburukonline penburukonline via pen buruk online ™
6 days and an hour ago.

 

Fesyen payudara menonjol Nora Danish terima kritikan

Gara-gara berbaju ketat sehingga menampakkan buah dada, Nora Danish menerima banyak komen #lucah di Instagramnya. Bukan pertama kali Nora Danish menerima komen berbaur #lucah, malah selebriti itu sendiri pernah mengakui dia terganggu dengan komen-komen yang datang dari peminat lelakinya itu. Menurut...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog penburukonline penburukonline via pen buruk online ™
6 days and 10 hours ago.

 

Sembahyang Di Parkir Bukan Untuk Menunjuk-nunjuk – Zahiril Adzim

Gambar Zahiril Adzim sedang bersolat ini telah menjadi ‘viral’ baru-baru ini. Gambar ini diambil ketika majlis Anugerah Skrin 2014 di PWTC. Ramai yang memuji Zahiril kerana tidak meninggalkan solat dan seperti biasa ada yang menyatakan pelakon ini sengaja mahu menunjuk-nunjuk. Pelik betul. Orang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog waazin waazin via OhDunia.My
1 week ago.

 

Luahan Hati Zizan Disaman RM500K Dari Bekas Syarikat Pengurusan

Luahan Hati Zizan Disaman RM500K Dari Bekas Syarikat Pengurusan. Hari ini kecoh mengenai jumlah tuntutan saman bernilai lebih setengah juta ringgit daripada bekas syarikat pengurusan Wire Fame Entertainment Sdn Bhd terhadap pelakon, pelawak dan penyanyi berkenaan.Luahan Hati Zizan Disaman RM500K Dari Bekas...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog waazin waazin via OhDunia.My
1 week ago.

 

Benarkah Zizan Razak Disaman Oleh Rakan Kongsi Sendiri?

Sebenarnya jarang sekali berlaku kisah saman menyaman di kalangan artis. Apa yang selalu kita dengar kerap berlaku hanyalah perselisihan faham di antara artis, terutamanya artis wanita. Hanya kes yang agak serius sahaja biasanya akan dibawa ke tengah dan barulah kes saman menyaman berlaku.Zizan RazakBaca...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog waazin waazin via OhDunia.My
1 week ago.

 

[Artis] Keith Foo Beli Kereta RM 0.5 Juta

Artis-artis di Malaysia ni mula menunjukkan kekayaan mereka. Seorang demi seorang mula memiliki aset berupa kereta mewah hasil titik peluh mereka selama ini.Jika sebelum ini aktor Zul Ariffin telah membeli kereta model Audi A5 ( harga tak termasuk insurans lebih kurang RM 399 000.00).Audi A5Kali ini aktor...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog papafatma papafatma via TheLittleTinyPalmTree
1 week and a day ago.

 

Fesyen 'Nampak Buah Dada' Ala-Arab Jahilliyah Nora Danish Dikutuk

Fesyen nampak buah dada ala-Arab Jahilliyah Nora Danish dikutuk peminat. Gara-gara beliau berbaju ketat sehingga menampakkan bentuk buah dada, Nora Danish menerima banyak komen #lucah dan teguran di Instagramnya.Baca selengkapnya

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog waazin waazin via OhDunia.My
1 week and a day ago.

 

Erra Fazira Sah Bercinta

KUALA LUMPUR:Pelakon Erra Fazira tetap dengan pendirian untuk tidak mendedahkan identiti kekasihnya kepada umum memandangkan perhubungan yang dijalinkan itu masih lagi baharu.Erra atau nama sebenarnya Fazira Wan Chek, 40, berkata,individu itu merupakan seorang yang mempunyai...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog papafatma papafatma via TheLittleTinyPalmTree
1 week and 2 days ago.

 

[Seksi] Tiz Zakyah Kena Tegur

Tak dapat dinafikan kadang-kala penonton akan terbawa-bawa dengan watak seseorang selebriti dalam lakonan sehingga berharap agar watak itu dapat direalitikan secara peribadi oleh individu tersebut.Mungkin dek kerana itu, kami perasan sejak akhir-akhir ini penampilan dan cara Tiz Zaqyah sering sahaja disalah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog papafatma papafatma via TheLittleTinyPalmTree
1 week and 2 days ago.

 

Petua Zizan Dapat Pengikut Instagram 1 Juta

PETALING JAYA:Pelakon Zizan Razak merasakan sikap tolak ansurnya dalam memberi kebenaran kepada orang ramai mengiklankan perniagaan masing-masing di laman sosial Instagram miliknya menjadi penyumbang peningkatan mendadak pengikut laman sosialnya itu.Zizan berkata, keterbukaan itu memungkinkan orang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog papafatma papafatma via TheLittleTinyPalmTree
1 week and 2 days ago.

 

Teringin Makan Daging Manusia

PASTIramai yang terkejut apabila bintang filemHunger Gamesiaitu Josh Hutcherson mendedahkan keinginannya untuk cuba memakan daging manusia.Menerusi tembual dalam programBritish GQ,Josh merasakan dirinya mempunyai sifat-sifat kanibal (manusia yang memakan daging manusia) tetapi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog papafatma papafatma via TheLittleTinyPalmTree
1 week and 3 days ago.

 

Nabil Ahmad Gementar Berpeluk Dengan Wanita Jelita

Nabil cukup terkenal dengan aksi lucunya yang sentiasa mengundang tawa. Lihat sahajalah bakatnya yang mampu menjuarai Raja Lawak musim kedua.Hah, kali ini Nabil bakal memberi sesuatu kelainan kepada para peminatnya iaitu buat pertama kalinya akan membawakan watak serius dalam lakonannya.Lebih menarik...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog papafatma papafatma via TheLittleTinyPalmTree
1 week and 3 days ago.

 

Peminat Marah Zain Saidin Muat Naik Gambar Nampak Pusat

Lagi cerita pasal anak Zain Saidin dan Rozita Che Wan yang comel tetapi kali ini Zain Saidin kena marah oleh []

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog tehpanas tehpanas via Teh Panas
1 week and 4 days ago.

 

Konsert untuk bantu Yazid Search

Setelah lebih dari tiga dekad mengegarkan industri, kini muzik mungkin noktah terakhirnya sebagai pengasas Kumpulan Search, Yazid Ahmad. Berusia 54 tahun dikenali sebagai Yazid Search sedang bertungkus lumus mencari pendapatan RM5,000 sebulan untuk membayar rumah dan bil-bil rawatan dan perubatan. ...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Zaki82 Zaki82 via Inspirasi Ahmad Zaki
1 week and 6 days ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »