Tag: 'artis'

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Pings Tagged 'artis'

Sort By: Date | Popularity

Page 1 of 3

ARTIS AMBIL GAMBAR BOGEL BILA DAPAT ANAK

Lama tak mengopek isu pasal retis.. Manjang cerita hantu je. Almaklum la sejak dua menjak ni jadi geng paranormal dok memburu hantu kat google katanya. Tetiba datang pulak idea nak mengupas kupis mengopek pasal fenomena retis sekarang yang bila dapat anak.sekadar hiasan. Sumber googleZaman...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
21 hours and 50 minutes ago.

 

JADI RETIS JUGAK BLOGGER PICISAN NI

Yelah.. blogger sekarang. Kalau dah pemes tahap retis.. kadang2 sampai jadi retis. Kalau tak jadi retis dalam industri hiburan pun tetap jadi retis media sosial sebab pemes kan. Bukan sorang dua dah blogger jadi retis walau mula di kenali sebagai blogger. Yelah.. rezeki masing masing kan..Yang blogger...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
1 day and 2 hours ago.

 

JAWATAN BENDAHARI DILUCUTKAN DARI VANIDAH IMRAN

PELAKON Vanidah Imran dilucutkan jawatan sebagai Bendahari Persatuan Seniman Malaysia (Seniman) kerana gagal menjalankan tugasnya termasuklah isu melarikan buku cek.Presidennya Zed Zaidi berkata, keputusan itu dibuat selepas mesyuarat jawatankuasa yang bersidang pada Mac lalu berjaya mendapat undi majoriti...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via Lantak HANGPA la...
2 days and an hour ago.

 

KENA REDHA SEBAB GST REZEKI KERAJAAN DARI ALLAH

Salah ke aku cakap camtu? Bukankah ada segelintir yang memang anggap bagus tak bagus tu memang rezeki dari Allah so kita tak boleh pertikai. Apa yang Allah bagi kita kena terima, katanya. Kalau melawan namanya derhaka pada Allah. Kalau dah memang rezeki mereka kita tak boleh nak cakap apa sebab rezeki tu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
1 week ago.

 

Lelaki jelita jadi model terkenal

STRASHKO sering disalah anggap sebagai wanita. Lelaki jelita jadi model terkenal - Seorang model lelaki memperoleh pendapatan lebih £100,000 (RM541,497) dengan bergaya seperti wanita untuk jenama terkemuka termasuklah Ray-Ban, L’Oreal dan Diesel. Stav Strashko, 21, berkata, dia sering disalah anggap...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog relevan relevan via OHgasak.Com
1 week and a day ago.

 

TAJUK TAK MUAL TAPI PELAKON PULA RASA NAK MUNTAH

Tu dia kalau tajuk tak puaka tu tak berapa lekat lekit sangat kot.. Nak cerita alkisah pasal drama TV. Walaupun fenomena Tajuk drama berkonsepkan laki bini ni belum habis musimnya.. Tapi masih ada drama yang keluar tv tak nak terlibat dalam trend drama dengan tajuk laki bini. Terbaru drama slot akasia TV3...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
1 week and 3 days ago.

 

Senarai Pemenang Anugerah Bintang Popular (ABPBH2014)

Assalammualaikum..Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2014 telah pun melabuhkan tirainya pada malam Ahad yang lalu dan menobatkan Shaheizy Sam sebagai Bintang Paling Popular. Bagi aku ABPBH2014 agak sedikit bosan, maybe sebab hosnya kurang lawak, persembahan2 artis pulak biase2 jer, cuma suka gak tengok...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via Miss BaNu StoRy
1 week and 4 days ago.

 

ARTIS UNDI DIRI SENDIRI MENANG TANPA MARUAH

Amboi lekatlekit ni.. Sentap tau para retis baca tajuk entri hang tu. Silap2 ada yang nangis bawah bantal. Takpa la.. biaq pi depa nangis bawah bantal pun depa dah sedap menikmati hasil kemenangan dari main tipu dalam sesuatu Anugerah yang memerlukan vote dari peminat.Sekadar hiasanSemalam berlangsungnya...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
1 week and 4 days ago.

 

Bintang Paling Popular ABPBH 2014 Milik Shaheizy Sam

Assalammualaikum..Nampaknya tuah memihak kepada Shaheizy Sam apabila dinobatkan sebagai Bintang Paling Popular 2014 dalam Anugerah Bintang Popular Berita Harian (ABPBH2014) pada malam Ahad yang lalu. Ini adalah kali ketiga Shaheizy Sam memenangi Bintang Paling Popular selepas ABPBH 2010 dan 2012 yang lalu.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via Miss BaNu StoRy
1 week and 5 days ago.

 

REMAN BENJY DISAMBUNG

Polis mendapatkan kebenaran Mahkamah Majistret di sini untuk menyambung reman selama enam hari bermula Khamis terhadap seorang pelakon lelaki dan rakannya berhubung penemuan lebih 1.3 kilogram syabu dalam kereta dinaiki mereka pada Sabtu lepas.Ketua Polis Daerah Muar, ACP Azman Ayob berkata lanjutan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via Lantak HANGPA la...
2 weeks and a day ago.

 

TAK SALAH DAMIAN VE CAKAP FYNN JAMAL TAK BOLEH NYANYI

Sejak semalam dok baca pasal teguran Damian VE yang katanya Fynn Jamal tak boleh menyanyi suruh berhenti nyanyi. Mesti la melompat peminat kak Fynn kan.. Kau sesuka hati je cakap orang tu tak boleh nyanyi.. Kau tak tau berapa ramai peminat lagu Arjuna beta, katanya. Tapi aku sokong pendapat Damian...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
2 weeks and 4 days ago.

 

KERETA BMW AWAL ASHAARI TOTAL LOST

Ada jugak dengar ahad semalam awal ashaari accident. Sebab aku tertengok melodi sebelum keluar berjimbaraya. Actually aku bukan tengok sangat lebih kepada dengar sebab aku sibuk buat benda lain. Camtu la cara aku menonton kat rumah ni.. kadang2 dengar je tengoknya tidak...Terbaca blog erafm katanya kereta...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
2 weeks and 4 days ago.

 

BENJY DICEKUP LAGI???

Seorang pelakon lelaki yang pernah ditahan kerana rumahnya dijadikan pusat memproses dadah di Kuala Lumpur beberapa tahun lalu, ditahan untuk kali keempat bersama beberapa bahan memproses syabu dalam sekatan jalan raya di Pagoh, Muar, pada jam 1.40 pagi tadi.Difahamkan, pelakon lelaki yang juga anak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via Lantak HANGPA la...
2 weeks and 6 days ago.

 

BILA ARTIS JUAL MUKA ANAK UNTUK RAIH POPULARITI

Dalam hidup ni satu perkara kita susah nak halang adalah mulut orang untuk cakap apa saja tentang apa2 pun. Bukan orang peduli sapa yang dia nak kutuk.. dari sekecik2 anak sampai setua2 bapak orang boleh bercakap. Jangan budget dengan budak manusia ada belas kasihan nak cakap apa2..Sumber googleRasanya...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
3 weeks and 2 days ago.

 

Senarai Pemenang Anugerah Drama Festival DFKL 2015

Assalammualaikum..21 Mac yang lalu berlangsungnya Anugerah Drama Festival Kuala Lumpur 2015 DFKL2015. AG dan Yana Samsuddin bertindak sebagai pengacara/hos DFKL 2015. Antara kejutan yang berlaku Keputusan Anugerah DFKL ini adalah apabila Ayda Jebat tewas ditangan Amyra Rosli namun Ayda tetap cool jer,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via Miss BaNu StoRy
3 weeks and 6 days ago.

 

BUTIK CAFE NORA DANISH YANG BELUM DILANCARKAN DAH KENA ROMPAK

Pelakon Nora Danish bernasib baik apabila perabot kafe dan baju jubah jenamanya yang ditempatkan di sebuah butik di Bangsar tidak dicuri dalam satu rompakan yang berlaku pada Selasa lalu.Nora, 32, berkata, dia terkejut apabila diberitahu tentang kejadian itu dan bergegas ke butik berkenaan untuk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via Lantak HANGPA la...
4 weeks and a day ago.

 

ZAIN SAIDIN JADI DUTA UBAT KUAT SEKS

Amboi tajuk kan.. Tak nak kalah tu. Tetap nak hot spicy.. Bukan sekadar hot spicy sememangnya isu nya benda tu. Bukan sekadar gimik semata mata hokay! Aku tak sekeji tu tau buat tajuk yang takde kena mengena dengan entri even tajuk2 entri aku memang majoriti hangat hangit bagai..Sumber...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
4 weeks and a day ago.

 

UBAT KUAT KURANGKAN MASALAH RUMAH TANGGA...YE KE ZAIN

Pelakon Zain Saidin memberitahu tujuan utama dia menjadi duta ubat seks adalah untuk melihat kebahagiaan pasangan suami-isteri yang mungkin mempunyai masalah rumah tangga berpunca daripada masalah kesihatan batin.Zain atau nama sebenarnya Mohamad Zain Mohd Saidin, 31, berkata, dia juga berharap dengan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via Lantak HANGPA la...
4 weeks and a day ago.

 

BENJY PERLUKAN DUA PENJAMIN UNTUK BEBAS DARI PENJARA

Selepas sembilan hari didakwa atas dua tuduhan memiliki dadah dan gagal membayar wang jaminan, Benjy akhirnya dapat 'keluar' daripada penjara setelah Mahkamah membenarkan rayuannya untuk menurunkan kadar jaminan.Majistret Nur A'minahtul Mardiah Md Noor hari ini membenarkan rayuan Benjy atau nama sebenarnya...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via Lantak HANGPA la...
4 weeks and 2 days ago.

 

Kad Kahwin Sudirman Haji Arshad

Kad kahwin Allahyarham Dato' Sudirman bin Haji Arshad. Memori berharga yang dikongsikan oleh Mr. Ooi Eow Jin, sahabat karib Sudirman dan yang pertama menulis lagu untuk Allahyarham Sudir melalui lagu Gerimis Di Lautan.Sumber:- Facebook SINAR.FMP/s- Cantik tulisan tangan Allahyarham Dato' Sudirman.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via Miss BaNu StoRy
1 month ago.

 

1 2 3 Next »