Tag: 'artis'

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Pings Tagged 'artis'

Sort By: Date | Popularity

Page 1 of 14

CERITA SEBENAR GAMBAR GADIS CANTIK MINTA SEDEKAH JADI VIRAL

Beberapa hari lepas, satu gambar yang memaparkan seorang gadis cantik meminta sedekah di satu kawasan di Kuala Lumpur menjadi viral di media sosial sejak semalam. Gambar gadis tersebut dimuat naik oleh seorang pengguna Facebook dengan kapsyen : Gadis cantik ini rela meminta-minta dari pada menjual harga...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog aminahsanusi89 aminahsanusi89 via Viva Merah
9 hours and 47 minutes ago.

 

SUKA CIUM TENGKUK BABI, SUKA CIUM LEHER BABY - PERBUALAN HORNY SELEBRITI...

Perbualan SMS lu-cah seorang selebriti wanita dengan seorang lelaki tersebar di laman sosial hari ini. Lapor laman Paparazzi.my, wanita terbabit telah berkahwin namun rumahtangganya terkandas di tengah jalan. Bukan setakat SMS, malah perbualan audio mereka juga turut dikongsikan. "Pertama, you make me...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog aminahsanusi89 aminahsanusi89 via Viva Merah
19 hours and 41 minutes ago.

 

BLOG GOSIP ARTIS TERKENAL IKLAN PRODUK BERUNSUR SYIRIK KHURAFAT

BLOG GOSIP ARTIS TERKENAL IKLAN PRODUK BERUNSUR SYIRIK KHURAFAT. Bila mamaraziah lekat lekit bergosip.. Tu dia hot spicy gosipnya. Selalu dia dok tulis gosip pasal retis kan kali ni mai kita kontroversikan dia pulak. Amboi.. tau la iklan bayaq mahai kat blog dia. Setahu aku la.. admin blog tu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
1 day and 2 hours ago.

 

Heliza Helmi Ajak Stacy Sertai Kelas Usrah

BANGSAR – Penyanyi dan pengacara Heliza Helmi menyatakan perasaan terujanya dengan perkhabaran rakan artis Stacy yang sudah memeluk Islam, Isnin lalu.Menurut Heliza yang merupakanseniorStacy menerusi program realitiAkademi Fantasia,dia berharap Stacy akan kekal istiqamah dengan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog puterafaizal puterafaizal via Berita Online Terkini Malaysia
1 day and 16 hours ago.

 

Stacy AF Masuk Islam, Ucap Dua Kalimah Syahadah (VIDEO)

Stacy AF Ucap Dua Kalimah Syahadah - Assalamualaikum,jika sebelum ini, satu gambar yang memaparkan penyanyi popular, Stacy yang dikatakan memeluk Islam, berita itu akhirnya disahkan oleh media hiburan tempatan,mStar Online.Stacy, 25, dilaporkan hadir ke pejabat Jabatan Agama Islam Johor Bharu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog afif92 afif92 via dePalmaSP
3 days and 18 hours ago.

 

PELAKON BELL NGASRI KONGSI CERITA GUNA MINYAK SELUDUP

PELAKON BELL NGASRI KONGSI CERITA GUNA MINYAK SELUDUP. Bell ngasri atau dulu budak2 dia di kenali sebagai Ngasrizal Ngasri. Dulu dia berlakon bawak watak serius jer... sekarang dah makin berumur dia jadi comedian pulak. Tapi aku enjoy jugak la dengan lakonan dia sekarang yang memang lawak. Kalau nak banding...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
3 days and 19 hours ago.

 

SILA TAMPIL, SAYA TAU ANDA BERTUDUNG PINK - AKIM KECEWA VIDEO STACY PELUK ISLAM TERSEBAR

Jika sesiapa pun yang berada di pihak Akim Ahmad, mungkin mereka juga merasakan perkara yang sama. Gara-gara video kekasihnya, Stacy AF, yang sedang belajar mengucap tersebar, Akim menjelaskan perasaan kecewanya itu di laman Twitter. Menurut Akim, dia mengetahui siapa di sebalik perakam video tersebut malah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog aminahsanusi89 aminahsanusi89 via Viva Merah
4 days and 4 hours ago.

 

Akim Ahmad Persoal Rasa Tanggungjawab, Amanah Perakam Video Stacy

Jika sesiapa pun yang berada di pihakAkim Ahmad, mungkin mereka juga merasakan perkara yang sama. Gara-gara video kekasihnya, Stacy AF, yang sedang belajar mengucap tersebar, Akim menjelaskan perasaan kecewanya itu di laman Twitter.Menurut Akim, dia mengetahui siapa di sebalik perakam video tersebut...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog puterafaizal puterafaizal via Berita Online Terkini Malaysia
4 days and 5 hours ago.

 

Nad Zainal Enggan Balas Dakwaan Bekas Pengurus

SUSULAN pendedahan yang dibuat oleh bekas pengurusnya, Alog Zuren, aktres Nad Zainal enggan membalas kenyataan yang telah dibuat oleh individu terbabit.Menurut Nad, kenyataan yang dibuat Alog itu adalah kerana salah faham semata-mata dan meminta agar tiada pihak mudah melenting kerana beliau tidak menyebut...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog puterafaizal puterafaizal via Berita Online Terkini Malaysia
4 days and 16 hours ago.

 

SUASANA KEMERIAHAN MAJLIS BABY SHOWER LISA SURIHANI YUSRY

DIAM tak diam, dah makin hampir due date pelakon Lisa Surihani untuk melahirkan cahaya mata sulungnya yang dijangka pada bulan September ini. Bersama-sama berkongsi kegembiraan bakal ibu ini, rakan-rakan baik aktres jelita itu mengadakan satu majlis baby shower yang menjadi kejutan buat Lisa dan suami...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog aminahsanusi89 aminahsanusi89 via Viva Merah
4 days and 16 hours ago.

 

STACY SAH MEMELUK ISLAM, UMMU SYAIKHAH STACY ABDULLAH

Gambar yang tersebar sebelum ini. PETALING JAYA: Jika sebelum ini, satu gambar yang memaparkan penyanyi popular, Stacy yang dikatakan memeluk Islam, berita itu akhirnya disahkan oleh media hiburan tempatan, mStar Online. Stacy, 25, dilaporkan hadir ke pejabat Jabatan Agama Islam Johor Bharu ditemanioleh...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog aminahsanusi89 aminahsanusi89 via Viva Merah
4 days and 17 hours ago.

 

Akhirnya Penyanyi Stacy Peluk Islam

Gambar Stacy melafazkan syahadah tersebar di laman sosial. Setelah sekian lama meluahkan rasa cinta terhadap Islam penyanyi kelahiran program Akademi Fantasia 6 (AF 6) Stacy akhirnya bergelar seorang Islam. Pernah tak cuba tambahkan 6 bahan ini dalam kopi anda? Memang menarik!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog relevan relevan via OHgasak.Com
4 days and 21 hours ago.

 

SAYA TIDAK AKAN MELATAH.... - RESPON NAD ZAINAL KEPADA BEKAS PENGURUS

Semalam, bekas pengurus kepada Nad Zainal iaitu Alog Zuren telah mendedahkan sikap sebenar artis tersebut yang berlagak sombong selepas Nad menuduh beliau melarikan sejumlah wang serta menjadi orang disebalik pembubaran kelab peminatnya. Merasa berang dengan kenyataan Nad menerusi satu progran hiburan dan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog aminahsanusi89 aminahsanusi89 via Viva Merah
5 days ago.

 

KOMEN PEDAS DARI NON-MUSLIM TENTANG AKADEMI FANTASIA

Akademi Fantasia 2014 sudah pun bermula. Tak silap sudah minggu kedua rasanya. Admin dah tak tengok AF dah. Gitu gitu je tak macam dulu, masa ‘aura’nya terasa. Zaman Mawi tu rasanya zaman kegemilangan AF, pastu takdak dah. Akademi Fantasi sejak zaman penubuhannya sudah banyak melakukan transformasi dan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog aminahsanusi89 aminahsanusi89 via Viva Merah
5 days and 14 hours ago.

 

VIDEO NAD ZAINAL TAK LAYAN ANAK YATIM PULA TERSEBAR

Isu yang melibatkan Nad Zainal bertambah hangat apabila bekas pengurusnya itu, Alog Zuren, yang berang didakwa melarikan duitnya memuat naik video lama pelakon itu di laman Facebooknya. "Haa, ini kau Nad Zainal, pakai tudung, pergi event kem ramadhan, dekat rumah anak yatim Klang. Masuk rumah anak yatim,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog aminahsanusi89 aminahsanusi89 via Viva Merah
5 days and 14 hours ago.

 

B*BI... SIAL NYE NAD ZAINAL - BEKAS PENGURUS BONGKAR RAHSIA NAD ZAINAL

Lelaki Dedah Nad Zainal Pernah Bawa Teman Lelaki Tidur di Rumahnya | Seorang lelaki yang dipercayai bekas pengurus pelakon popular Nad Zainal telah tampil memberi kenyataan yang sangat mengejutkan mengenai aktress itu. Alog Zuren yang dipercayai pengurus lama aktress cantik itu bengang mendakwa Nad sengaja...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog aminahsanusi89 aminahsanusi89 via Viva Merah
5 days and 16 hours ago.

 

KALAU ANDA PEMINAT SHAHEIZY SAM MESTI TENGOK NI

KALAU ANDA PEMINAT SHAHEIZY SAM MESTI TENGOK NI. Dulu aku minat jugak dengan Shaheizy Sam lepas tengok drama Pa'e. Time dia tu dia muda remaja lagi. Zaman umur belasan tahun. Lakonan dia dalam drama tu betul2 menyentuh hati. Sedih sangat cerita tu sebab ending Pa'e Mati lemas dalam sungai. Sedih babak bapak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
6 days and an hour ago.

 

ERIN MALIK DIKRITIK NETIZEN GARA-GARA GAMBAR INI

Selepas sebuah page facebook terkemuka negara memuat naik semula gambar pelakon Malaysia Erin Malik, gempar apabila ramai peminat menyifatkan gambar itu agak tidak senonoh bagi seorang perempuan mengandung . Dengan berbaju T agak ketat sangat tidak manis melambangkan keperibadian seorang wanita islam.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog aminahsanusi89 aminahsanusi89 via Viva Merah
1 week ago.

 

MACAM NI LAH RUPA BILA ARTIS CINA NYANYI LAGU SALOMA

MACAM NI LAH RUPA BILA ARTIS CINA NYANYI LAGU SALOMA. Sesekali artis berbangsa cina nyanyi lagu raya Saloma ni macam best pulak kan.. Almaklum la lagu ni kategori lagu evergreen. Melodi Irama dia sangat nostalgia. Bukan semua orang boleh bawa lagu lagu lama dengan baik walau orang melayu sekalipun...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
1 week ago.

 

PIPI BERLAGA DENGAN BUKAN MUHRIM KETIKA SELFIE, REAKSI BODOH AWAL ASHAARI KEPADA PEMINATNYA

Kami tahu dalam era serba moden ini, ramai yang hidup dengan gaya pemikiran terbuka dan kadang-kadang seakan lupa dengan batas-batas pergaulan sesama manusia.Baru-baru ini, sebuah foto Awal Ashaari selfie bersama seorang wanita telah mendapat pelbagai respon daripada peminatnya di Instagram memetik Oh...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog aminahsanusi89 aminahsanusi89 via Viva Merah
1 week ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »