Tag: 'tips'

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Pings Tagged 'tips'

Sort By: Date | Popularity

Page 6 of 57

Berasa lebih yakin dengan diri anda dengan memakai Lingerie seksi

Berasa lebih yakin dengan diri anda dengan memakai Lingerie seksi. Ramai wanita telah mengalami isu ini: tidak cukup yakin dalam diri mereka. Sebagai keras kerana ia boleh percaya, wanita paling cantik mempunyai masalah ini. Sama ada mereka hanya merasa di bawah cuaca atau Itulah sifat mereka, sedikit...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog vencouture vencouture via Malaysia Lingerie Diary
7 months and 3 weeks ago.

 

TIPS ILMU HUTAN YANG ANDA PERLU TAHU..

BERIKUT MERUPAKAN 12 TIPS YANG AKAN SAYA KONGSI.. 1. Lumut Taik Kera Kalau kita jalan di waktu malam, terutama di hutan padat dekat dengan air terjun dan sungai, bila kita jalan dalam gelap, kita akan nampak ada benda-benda bercahaya warna hijau, ala-ala benda yang pendarcahaya.  Benda yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog johnwebb johnwebb via FOC3
7 months and 3 weeks ago.

 

Sedozen sebab untuk memakai pakaian hitam

Sedozen sebab untuk memakai pakaian hitam. Terdapat sedozen sebab mengapa wanita suka memakai pakaian dalam dan mungkin ada sebab-sebab sedozen atau lebih tentang mengapa lelaki suka untuk mengambil kira. Warna apa membuat seorang wanita merasa berahi? Warna apa itu bahawa lelaki memuja wanita? Terdapat 3...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog vencouture vencouture via Malaysia Lingerie Diary
7 months and 3 weeks ago.

 

Petua Buang Batu Hempedu

Wanita mudah menghidapi batu hempedu. Anda mungkin sering mendengar bahawa adanya batu hempedu membuat pesakit terseksa menanggung kesakitan. Batu hempedu ini terbentuk akibat pengumpulan lemak dalam... [[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog donlot donlot via Download Free
7 months and 3 weeks ago.

 

Bahaya Kosmetik Tiruan

Jangan menggunakan krim putihkan kulit yang mengandungi Hydroquinone kerana Hydroquinone boleh menyebabkan ochronosisi iaitu sejenis penyakit kulit. Krim pemutih yang mengandungi bahan merkuri amat... [[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog donlot donlot via Download Free
7 months and 3 weeks ago.

 

MANFAAT BUAT AKTIVITI BERLARI

hai assalammualaikumSebut pasal berlari, mesti korang fikir penat, otot sakit, buang masa. Kalau korang nak tau, berlari merupakan salah satu aktiviti yang mudah dan boleh dilakukan pada bila-bila masa sahaja. Aktiviti berlari seeloknya dilakukan pada waktu pagi, tapi kalau tak sempat tu, balik dari kerja,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
7 months and 3 weeks ago.

 

TIPS MENGHILANGKAN PERUT BUNCIT DAN MENAMBAH SELERA MAKAN SEAWAL SEMINGGU!

TIPS MENGHILANGKAN PERUT BUNCIT DAN MENAMBAH SELERA MAKAN SEAWAL SEMINGGU!, ok!: Kali ni kami share satu lagi tips yang sangat berkesan menghilangkan perut buncit seawal seminggu dan mengurangkan selera makan!!!Bahan2 yang biasa kita lihat:-lemon(setengah)-kurma(2 biji)-secawan air suam-150mls-bawang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kezoom kezoom via KeZooM
7 months and 4 weeks ago.

 

4 Tips mudah membeli Plus saiz pakaian dalam

4 Tips mudah membeli Plus saiz pakaian dalam. Sudah hari-hari apabila plus saiz wanita telah ketinggalan apabila ia datang ke cantik, pakaian dan pakaian dan pakaian dalam yang lebih-lebih lagi yang menakjubkan. Pereka masa moden telah memeluk wanita saiz plus dan telah mencipta pakaian yang menakjubkan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog vencouture vencouture via Malaysia Lingerie Diary
7 months and 4 weeks ago.

 

Kerana Jujur, Pemandu Teksi Ini Dapat Tawaran Bekerja Di Australia

Kerana Jujur, Pemandu Teksi Ini Dapat Tawaran Bekerja Di Australia,ok!: Tindakan seorang pemandu teksi di Filipina mengembalikan semula barangan berharga seorang ahli perniagaan yang tertinggal di dalam teksinya menerima ganjaran yang merubah hidup dan keluarganya.Reggie Cabutatan, 30, dari Baguio...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kezoom kezoom via KeZooM
7 months and 4 weeks ago.

 

(Info) Rahsia Di Sebalik Lipatan Pada Belakang Baju Kemeja

Tahukah anda, baju kemeja sebenarnya terdapat 3 jenis lipatan di belakangnya. Namun apakah rahsia di sebalik lipatan yang terdapat pada belakang baju kemeja tersebut? Bagi yang belum tahu, mungkin jawapan berikut mampu membantu anda memilih dan membeli baju kemeja dengan betul. Dengan pemilihan yang betul...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog fitrihadi fitrihadi via Fitrihadi.com
7 months and 4 weeks ago.

 

JATUH CINTA DENGAN AL-QUR'AN

JATUH CINTA DENGAN AL-QUR'ANAnak-anak adalah anugerah terindah buat ibu dan ayah, mereka seperti kain putih yang harus didesain oleh ibu dan ayah. Sejak dari kecil lagi, berbagai pengungkapan telah diberikan kepada anak-anak ini, agar mereka dapat tumbuh dengan baik, dan menyesuaikan diri mereka dengan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog jmbelog jmbelog via #JMBELOG
7 months and 4 weeks ago.

 

5 Tips Kekal Cantik Elak Perut Buncit

AssalamualaikumSumber: GoogleHarinie Elsa nak share dekat korang yang ada perut yang comel, dan nak turunkan perutnya jadi slim bak slim river *Elsa lah tu huhuTips nie Elsa dapat daripada rakan blogger Elsa Sis Lea Azleeya. Baca slow slow dan manfaatkan tau :*1. Katakan Tidak Pada Minuman BerkarbonatKorang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog elsaalicious elsaalicious via Elsaalicious
7 months and 4 weeks ago.

 

Bagaimana untuk berasa seksi dengan Bodystockings

Bagaimana untuk berasa seksi dengan Bodystockings. Menurut seorang artis sekali, tubuh wanita merupakan subjek paling cantik sekali. Kebanyakan orang mesti pasti bersetuju terhadap kenyataan ini, kerana banyak kerja-kerja seni dan karya seni Pusat pada tubuh perempuan. Walaupun ramai wanita mungkin tidak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog vencouture vencouture via Malaysia Lingerie Diary
7 months and 4 weeks ago.

 

Petua Menghilangkan Ketumbit

Petua Menghilangkan Ketumbit,ok!: Ada ketumbit di mata memang sakit dan agak memalukan.Cubalah petua mudah di bawah ini untuk menghilangkan ketumbit.Petua Menghilangkan Ketumbit 1:Parut sebiji ubi kentang dan bungkus dalam sehelai kain yang nipis. Sapukan bunjut kain itu pada bahagian mata yang terkena...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kezoom kezoom via KeZooM
8 months ago.

 

Bahaya Cas Telefon Bawah Bantal

Bahaya Cas Telefon Bawah Bantal,ok!: Berapa ramai antara kita yang suka charge telefon bimbit di bawah bantal, lagi-lagi masa nak tidur?Sekeping foto yang dimuatnaik di laman twitter @LondonFire menunjukkan kesan dan akibat daripada mengecas telefon bimbit dibawah bantal.Menurut @LondonFire , ketika...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kezoom kezoom via KeZooM
8 months ago.

 

Uniknya Buah Matoa, Gabungan 3 Rasa, Durian,Laici Rambutan

Uniknya Buah Matoa, Gabungan 3 Rasa, Durian,Laici Rambutan,ok!: Tiga tahun lagi rakyat Malaysia berpeluang melihat dan merasai sejenis buah unik yang mempunyai tiga rasa buah-buahan berbeza iaitu laici, rambutan dan durian.Ini kerana buah yang dipanggil matoa sudah ditanam di negara ini oleh seorang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kezoom kezoom via KeZooM
8 months ago.

 

Siapa Sudi Tolong Elsa?

AssalamualaikumTadi dah tak ada kerja, terjumpa satu site dimana kita boleh check SEO score kita. So ini result yang Elsa dapatKatanya, kalau kita capai 90% dah perfect. Kalau 100% lagi lagi lagilah perfect.Jadi korang semua ada tips tak untuk naikkan trafik blog dan memantapkan SEO blog? In Shaa Allah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog elsaalicious elsaalicious via Elsaalicious
8 months ago.

 

Apakah Ciri Hard Disk Terbaik?

TAHNIAH! Anda kini sedang membuka satu lembaran baru dalam memilih ciri hard disk yang terbaik. Membeli hard disk bukanlah perkara yang remeh. Ada beberapa ciri hard disk terbaik yang mampu memberi nilai balik pada perbelanjaan anda untuk jangka masa yang lama tambahan pula jika anda adalah seorang...

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog fitrihadi fitrihadi via Fitrihadi.com
8 months ago.

 

Kenapa Perempuan Cepat Marah, Cepat Cemburu, Cepat Overthinking?

AssalamualaikumSebab Elsa juga gegirl so Elsa nak share dekat awak semua. Jangan senyum sinis baca tu. Serius! Amaran keras heheheheSUMBER: HIMPUNAN GAMBAR LAWAK

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog elsaalicious elsaalicious via Elsaalicious
8 months ago.

 

Panduan Seorang lelaki untuk membeli pakaian dalam

Panduan Seorang lelaki untuk membeli pakaian dalam. Lelaki – Kami faham. Anda ingin membeli sesuatu yang dia seksi dan mewah, tetapi berjalan ke sebuah kedai pakaian dalam yang betul-betul sana dengan mendapat rongga yang drilled atau nyanyian Perasaan di pesta karaoke. Walaupun telefon...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog vencouture vencouture via Malaysia Lingerie Diary
8 months ago.