Tag: 'tips'

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Pings Tagged 'tips'

Sort By: Date | Popularity

Page 6 of 58

Bila Anak Main Pen Marker

The post Bila Anak Main Pen Marker by ctfand appeared first on Inspired by Yanie - ctfand.com Mama..mama.. Tengok ni.. Aku yang sedang basuh pinggan mangkuk disingki menoleh ke belakang. Hani tergedek-gedek jalan ke arah aku sambil menunjukkan tangan dia yang penuh dengan pen marker..!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ctfand ctfand via ctfand.com
8 months and a week ago.

 

Tips Menghadapi Minggu Study Week

Tips Menghadapi Minggu Study Week (Sebelum Exam)Assalammualaikum..Minggu Study Week bagi pelajar Universiti sememangnya bukan masa untuk bersantai – santai tetapi sebaliknya adalah masa untuk study di saat – saat akhir hehehe. Di sini aku aakan kongsikan cara aku menghadapi minggu study week dan mungkin...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via Miss BaNu StoRy
8 months and a week ago.

 

Bagaimana cara memulakan bisnes online

Maaf ye. Straight to the point. Nak mula bisnes online tak jalan kalau main belasah je. Dia kena ada funnel bisnes untuk hasil (duit masuk). Ibarat macam flow yang tersusun dan sistematik bermula dari supplier, jenis produk nak jual, tarik pelanggan yang spesifik, offer yang kena pada tempatnya, cara...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
8 months and 2 weeks ago.

 

Gambar Terpapar Dua Kali Pada Entri Akibat Masalah Plugin

The post Gambar Terpapar Dua Kali Pada Entri Akibat Masalah Plugin by ctfand appeared first on Inspired by Yanie - ctfand.com Dalam 2 minggu lepas, aku telah menukar template blog ini kepada template baru. Tanpa tahu hujung pangkal, tiba-tiba blog ini berhadapan dengan error di mana terdapat sesetengah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ctfand ctfand via ctfand.com
8 months and 3 weeks ago.

 

Hidung anak meleleh selsema tiap kali balik dari Taska?

Mesti mama heran kan tiap kali anak balik dari taska tiba-tiba hidung anak meleleh walaupun sebelumnya elok je kering hidung anak tu. Mama pun punyala jaga makan tido anak bagai dan nampak anak sihat dan cergas betul main kat rumah. Last-last anta taska bila balik hidung berair je. Mesti frust kan. Serba...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Mummybaby
8 months and 3 weeks ago.

 

Jom Kurus – Turun 4 Kg Dalam Masa 3 Minggu

Salah satu wishlist saya sejak berkahwin adalah untuk lebih kurus dan kurangkan berat badan. Namun, kesibukan bekerja, tidak menjaga pemakanan antara penyebab berat badan semakin meningkat. Ingat lagi di zaman sekolah/A Level berat badan saya hanyalah 63kg. Ketika menamatkan zaman universiti berat saya...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog eyriqazz eyriqazz via Eyriqazz.com
8 months and 4 weeks ago.

 

Pageviews Mencanak Naik

بسم الله الرحمن الرحيم Assalamualaikum Pageviews minggu menggembirakan aril :) Ni smua sbb korang yang balas blogwalking .. Nampak tak keberkesanan blogwalking dkat blog orang lain.. Bukan blogwalking je, tinggalkan jejak jgk . Sebelum korang tinggalkan jejak korang tu, make...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Shahril97 Shahril97 via Muhammad Shahril
9 months ago.

 

11 TIPS PENTING MEMULAKAN PELABURAN EMAS

Tips memulakan pelaburan emas untuk dapat keuntungan maksima dengan asas ilmu emas, pemilihan emas, cara pembelian emas dan teknik pelaburan emas terbaik Pelaburan emas adalah pelaburan terbaik kini sebagai pelindung, insurans, penjana keuntungan dan penyelamat semasa keadaan ekonomi yang tidak menentu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zaidiemas zaidiemas via PELABURAN EMAS PUBLIC GOLD MALAYSIA
9 months ago.

 

Cara dan Tips Untuk Senang Bangun Subuh Awal

Subuh antara solat yang saya perasan ramai orang yang ambik mudah dan meninggalkannya. Sejujurnya, terutama sekali anak-anak muda sama ada pelajar sekolah mahupun mahasiswa universiti. Mengapa perkara ini boleh terjadi? Padahal kita sedari kecil lagi telah diajar dan diterapkan bahawa solat itu tiang agama.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog anafatihah anafatihah via !~Bidadari Superb~!
9 months ago.

 

4 Trik buat jualan di Instagram

Setelah meneliti dan membuat sedikit penyelidikan, ada 4 trik yang mahu saya ceritakan disini terkait dengan buat jualan di instagram. Nak tahu kan sangat-sangat apa dia. Gambar yang unik (foto memukau) Caption yang menarik (ayat power) Follower yang berkenaan (niche) Hashtag yang tepat Fokus ini sahaja...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
9 months ago.

 

Laptop online murah bawah RM1200

Dalam pada zaman gawat ini percaya tak masih ada laptop online murah bawah RM1200. Gawat ni sebenarnya dia subjektif sangat bergantung kepada persepsimasing-masing. Kita masih bertuah alhamdulillah bumi Malaysia ialah bumi yang barokah. Pergi sahaja dimana ada barang mahal sudah pasti ada pula barang yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
9 months and a week ago.

 

JANGAN MINUM AIR YANG DITINGGAL DALAM KERETA...

Ada lagi ke yang jenis minum air botol yang tertinggal dalam kereta? Rasanya ramai yang biasa minum air mineral atau air minuman dalam botol yang ada dalam kereta dan terdedah kepada haba panas dan sinaran matahari melampau. Tahukah anda, air botol yang terdedah sinaran matahari dan panas melampau akan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog johnwebb johnwebb via FOC3
9 months and a week ago.

 

PROPELLER ADS PENGIKLANAN TERKINI UNTUK BLOGGER..

Propeller ads media adalah sebuah syarikat media internet yang ketara memberi tumpuan kepada menyampaikan platform yang paling mudah, paling berkesan, dan boleh dipercayai dalam dunia pengiklanan digital. Syarikat ini ditubuhkan pada tahun 2011, daripada keinginan untuk mewujudkan hubungan yang lebih baik...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog johnwebb johnwebb via FOC3
9 months and a week ago.

 

7 SUNNAH RASULULLAH SAW.

 Dalam kehidupan sehari-hari ada kala kita mungkin telah melampaui batas.imaginasi kotor ,percakapan dan perbuatan yang tidak betul menjdikan kita selalunya semakin jauh dengan ALLAH SWT,tetapi itulah kita manusia,tak lari daripada kesilapan dan beruntunglah kita kerana ALLAH SWT selalu membuka pintu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog johnwebb johnwebb via FOC3
9 months and a week ago.

 

ANTARA RAHSIA KEJAYAAN WAK DOYOK ADALAH TAK LANGGAN SIARAN TV BERBAYAR

ANTARA RAHSIA KEJAYAAN WAK DOYOK ADALAH TAK LANGGAN SIARAN TV BERBAYAR. Wak Doyok.. dia bukan penyanyi, bukan pelakon.. Tetiba masuk dalam industri hiburan dia jadi terkenal dengan imej hipster yang berjambang, bermisai tebal lentik tu. Yang pernah aku baca dulu dia di kenali kat media sosial sebagai...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
9 months and 2 weeks ago.

 

Syndrome Writer's Block Menyerang.

AssalamualaikumBismillahWriter's block is a condition, primarily associated with writing, in which an author loses the ability to produce new work, or experiences a creative slowdown.source :https://en.wikipedia.org/wiki/Writer's_blockIn other words, no idea want to write about, but still wanted to...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog siinurul siinurul via Sii Nurul
9 months and 2 weeks ago.

 

Berasa lebih yakin dengan diri anda dengan memakai Lingerie seksi

Berasa lebih yakin dengan diri anda dengan memakai Lingerie seksi. Ramai wanita telah mengalami isu ini: tidak cukup yakin dalam diri mereka. Sebagai keras kerana ia boleh percaya, wanita paling cantik mempunyai masalah ini. Sama ada mereka hanya merasa di bawah cuaca atau Itulah sifat mereka, sedikit...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog vencouture vencouture via Malaysia Lingerie Diary
9 months and 2 weeks ago.

 

TIPS ILMU HUTAN YANG ANDA PERLU TAHU..

BERIKUT MERUPAKAN 12 TIPS YANG AKAN SAYA KONGSI.. 1. Lumut Taik Kera Kalau kita jalan di waktu malam, terutama di hutan padat dekat dengan air terjun dan sungai, bila kita jalan dalam gelap, kita akan nampak ada benda-benda bercahaya warna hijau, ala-ala benda yang pendarcahaya.  Benda yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog johnwebb johnwebb via FOC3
9 months and 2 weeks ago.

 

Sedozen sebab untuk memakai pakaian hitam

Sedozen sebab untuk memakai pakaian hitam. Terdapat sedozen sebab mengapa wanita suka memakai pakaian dalam dan mungkin ada sebab-sebab sedozen atau lebih tentang mengapa lelaki suka untuk mengambil kira. Warna apa membuat seorang wanita merasa berahi? Warna apa itu bahawa lelaki memuja wanita? Terdapat 3...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog vencouture vencouture via Malaysia Lingerie Diary
9 months and 2 weeks ago.

 

Petua Buang Batu Hempedu

Wanita mudah menghidapi batu hempedu. Anda mungkin sering mendengar bahawa adanya batu hempedu membuat pesakit terseksa menanggung kesakitan. Batu hempedu ini terbentuk akibat pengumpulan lemak dalam... [[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog donlot donlot via Download Free
9 months and 2 weeks ago.