Tag: 'tips'

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Pings Tagged 'tips'

Sort By: Date | Popularity

Page 5 of 58

5 Ciri Orang Yang Sedang Berbohong

Berikut ciri-ciri orang yang sedang berbohong, dikutip dari dikutip.com1. Menyentuh wajahHal yang paling umum saat seseorang berbohong adalah dengan menyentuh wajah mereka. Terutama dua bagian yaitu mata dan hidung.Saat seseorang berbicara dengan menggosok-gosok matanya. Percayalah dia ingin...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog semut0812 semut0812 via Semut Merah
7 months and 3 weeks ago.

 

Malas Lipat Baju | Amalkan 7 Tips Ini

Mana yang ada penyakit femalas nak lipat baju tu, korang tak perlu rasa malu sebab korang tak keseorangan. Ramai ibu-ibu diluar sana menghadapi masalah yang sama termasuklah #makanakempat ni haaa. Never ending story punya ceerita. Entah apa penyakit pon tak tahu lah. Misteri wan peah betul kan tetiba dapat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog FizaRahman FizaRahman via SuperMOM With SuperKIDS
7 months and 3 weeks ago.

 

Cara Membuat Wanita Lebih Cepat Orgasme

Dibandingkan pria, wanita sedikit lebih lama dalam mencapai puncak kenikmatan seksual.Sebenarnya, ada beberapa trik yang dapat membantu wanita lebih cepat menggapai orgasme. Salah satunya, nipplegasm atau orgasme puting payudara.Seperti yang dikutip dari metrotvnews.com, Anda mungkin tahu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog semut0812 semut0812 via Semut Merah
7 months and 3 weeks ago.

 

10 Teknik Penipuan Yang Kita Wajib Tahu Ketika Travel

Cerita tentang penipuan oleh scammers ketika travel ni memang ada. Bezanya, tahu dengan tak je. Walaupun kita sangat berhati-hati dengan keadaan sekeliling kita, risiko untuk kita ditipu oleh travel scammers tetap ada. Aku pernah kena tipu oleh pemandu teksi di Venice, makcik yang kasi bunga...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog thepetitewanderlust thepetitewanderlust via alisaomar.com
7 months and 3 weeks ago.

 

10 Tips Kita Kena Tahu Sebelum Nak Jelajah New Zealand

Sejak keluar movie The Hobbit dengan LOTR ni, ramai sangat simpan hajat nak ke New Zealand. Mengikut data statistik, NZ menerima 3-4 juta pengunjung setiap tahun. Sejak aku balik dari trip NZ bulan lepas, ramai tanya macam mana nak jelajah NZ ni dengan efficient. Jadi aku kongsikan 10 tips yang kita kena...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog thepetitewanderlust thepetitewanderlust via alisaomar.com
7 months and 3 weeks ago.

 

Income Tax Malaysia 2017

Have you tried to prepare and file your own income tax in Malaysia? For most people, it is a very challenging and stressful experience every year. However, you will find that it is not as difficult as it sounds when you understand how the income tax system works in Malaysia. First of all, do you...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mohdgazali50 mohdgazali50 via Personal Loan Malaysia | Pinjaman Peribadi
7 months and 3 weeks ago.

 

7 Tips Kecantikan Bagi Remaja

Perubahan besar-besaran pada tubuh dan pola pikiran manusia terjadi saat menginjak masa remaja. Sayangnya, perubahan tersebut tidak seimbang dengan keinginan remaja yang ingin tampil cantik. Misal, sekresi hormon menyebabkan jerawat acapkali datang.Mulai merawat diri merupakan solusinya. Meskipun beberapa...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog semut0812 semut0812 via Semut Merah
7 months and 3 weeks ago.

 

Ajaib sedekah RM3 boleh hasilkan RM300

Bukan hype tapi memang betul terjadi pada diri sendiri. Harini dah plan untuk servis kereta sebab mileage dah cecah angka yang sepatutnya. So bila keluar nak beli sarapan pagi terus terfikir nak keluarkan RM300 bila singgah kat pam petrol Petronas Read more

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
7 months and 3 weeks ago.

 

7 Manfaat Buah Delima Yang Perlu Diketahui

Pomegranate atau yang lebih dikenal sebagai buah delima adalah salah satu buah paling sehat dan bergizi dan terkenal dengan rasanya khas.Delima adalah sumber serat yang bagus dan kaya akan vitamin C dan K. Buah ini sarat dengan antioksidan dan memiliki manfaat yang tak ada habisnya. Bukan hanya bijinya,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog semut0812 semut0812 via Semut Merah
7 months and 3 weeks ago.

 

Kurung Moden Warda Xclusive

Kurung Warda Xclusive ini simple. Tapi cukup classic. Tak di letak di ruang shop sbb ia pre-order 5 hari. Dan limited stok. The post Kurung Moden Warda Xclusive appeared first on Baju Kurung Moden Terkini 2016.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lelaiskandar lelaiskandar via Baju Kurung Moden Terkini 2017
8 months ago.

 

8 Manfaat Lain Dari Kopi Selain Diminum

Kopi bukan hanya nikmat saat diminum apalagi ditemani dengan sebuah cemilan tentu saja akan bertambah nikmat. Selain nikmat diminum, ternyata kopi juga mempunya manfaat lain dalam kehidupan rumah tangga, berikut informasi yang dikutip dari infospesial.net:1. Pewangi kulkasCaranya adalah kopi yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog semut0812 semut0812 via Semut Merah
8 months ago.

 

9 Tips Untuk Move On Setelah Putus Cinta

9 Tips Untuk Move On Setelah Putus CintaAssalammualaikum..Hari ini nak kongsi tentang 9 Tips untuk "Move On" setelah putus cinta, aku bukannya pakar sebab tips - tips ini semua aku ambil dan aku olah sikit - sikit dari satu website ni, credit tohttps://siraplimau.commanakala untuk gambar -...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via Miss BaNu StoRy
8 months ago.

 

Tips Agar Bibir Yang Menghitam Kembali Merah Alami

Bibir menghitam atau pecah-pecah membuat penampilan terasa kurang sempurna. Biasanya ini terjadi karena faktor merokok, usia dan polusi udara. Sebenarnya, untuk membuat bibir Anda kembali berwarna merah muda tidaklah terlalu sulit. Dibawah ini adalah beberapa cara alami untuk membuat bibir Anda tampak lebih...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog semut0812 semut0812 via Semut Merah
8 months ago.

 

5 Makanan Dan Minuman Sehat Untuk Perokok

Semua perokok pasti tahu bahaya dari perilaku merokok yang dapat mengganggu kesehatan. Untuk itu, banyak dari perokok yang mencari tahu makanan apa saja yang baik untuk dikonsumsi oleh perokok agar bisa menetralkan racun di dalam tubuhnya. Ini dia makanan yang baik dikonsumsi oleh para perokok agar...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog semut0812 semut0812 via Semut Merah
8 months ago.

 

5 Cara Agar Kamu Selalu Dikangenin Sama Pacar

Kebanyakan pria kalau lagi PDKT sama wanita pasti menunjukan sikap yang sangat romantis, perhatian, baik, dan masih banyak lagi. Hal ini dilakukan agar wanita tersebut tertarik padanya atau sebagai modal cinta mereka.Tak hanya itu, pria yang juga lagi PDKT pasti akan lebih sering bilang kangen dan sering...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog semut0812 semut0812 via Semut Merah
8 months ago.

 

8 Cara Berkesan Buat Orang Sukakan Kita 'Human relation'

Pertama sekali, saya sajalaa kan nak kongsi dengan korang yang saya dah selesai present satu lagi subjek, Introduction of Teaching. Subjek ni pun saya jadi kumpulan pertama bentang tau. Samalah ceritanya macam subjek Principle of Teaching hari tu. Alhamdulillah, berehh.Dua tiga hari ni memang blog saya agak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog anafatihah anafatihah via !~Bidadari Superb~!
8 months ago.

 

Ingat! Jangan Pernah Menahan Kentut Di Pesawat

Pernah merasa kembung dan tidak nyaman saat di pesawat? Anda tidak sendiri. Profesor klinis di University of Copenhagen, Jacob Rosenberg MD, DMSc mengatakan tekanan udara memengaruhi saluran pencernaan sehinga membuat seseorang cenderung ingin kentut karena kembung.Pada dasarnya, kentut atau dalam...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog semut0812 semut0812 via Semut Merah
8 months ago.

 

Chef Kongsi Teknik Betul Masak Pasta

Chef Kongsi Teknik Betul Masak PastaKalau tersilap cara, pasta yang anda masak mungkin menjadi keras dan melekat, tidak pula secantik seperti di restoran mahupun rancangan masakan yang anda tontoni. Pasti ada helah yang anda terlepas pandang.Terdapat banyak cara dalam penghasilan pasta terbaik. Terbaru,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kaksyah kaksyah via Dari Dapur Kak Tie
8 months ago.

 

KUNCI UNTUK DAPAT HATI SENANG DAN JIWA TENANG

hai assalammualaikumKunci Untuk Dapat Hati Senang Dan Jiwa Tenang - Dalam kehidupan ni, yang penting adalah untuk mendapatkan kesenangan hati dan ketenangan jiwa. Bila hati nak tenang, dan senang datang pulak masalah.Mungkin apa yang nad dapat daripada group whatsup ni, apa yang nad kongsikan ni dapat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
8 months ago.

 

Merangkak Untuk Menang

Merangkak Untuk Menang,ok!: Kisah kejayaan murid dari Sekolah Kebangsaan (SK) Seberang Marang dalam Kejohanan Merentas Desa Bawah 12 Tahun Peringkat Kebangsaan di Taman Botani Negara Shah Alam kelmarin, menjadi viral di Facebook.Mohd Faizal Hafiz Adnan, 12, hanya remaja bertubuh kecil dan menetap di kampung...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kezoom kezoom via KeZooM
8 months and a week ago.