Tag: 'tips'

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Pings Tagged 'tips'

Sort By: Date | Popularity

Page 2 of 61

Penawar Anak Lambat Bercakap

tips supaya anak cepat bercakap1. Baca ayat Surah Taha Ayat 25-28 dan hembus ke dalam mulut anak.2. Boleh juga diamalkan dengan cara sebanyak 21 kali tiap2kali lepas solat subuh, untuk otak cerdas, akal yg sempurna,dan menguatkan daya ingatan.3. Doa dan ikhtiar yang terbaik adalah dari ibu bapanya...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via bydrazlan
2 months and 3 weeks ago.

 

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog TeacherDiva TeacherDiva via DJari
2 months and 3 weeks ago.

 

Phone Interview Tips – How to Prepare for a Phone Interview

PHONE INTERVIEW TIPS HOW TO PREPARE FOR A PHONE INTERVIEW Get your brand new, impressive, Top Notch Resume here: https://topnotchresume.lindaraynier.com/signup Get private career coaching from Linda here: http://www.lindaraynier.com/standoutgethired ________________...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lankapo lankapo via Portal Info Kerjaya
2 months and 3 weeks ago.

 

JIKA MUSIM HFMD TIBA

Sejak aku mula kembali ke tugas utama semenjak bertugas sebagai kakitangan kerajaan dan juga warga pendidik yang menumpukan golongan kanak - kanak seawal umur 5 tahun akan timbul perlbagai kemungkinan yang aku harus utamakan ketika bertugas dan antaranya adalah gelaja yang berkaitan penyakit berjangkit...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog TeacherDiva TeacherDiva via DJari
2 months and 3 weeks ago.

 

Petua Merawat Ulser Mulut Lidah

cara merawat ulser mulut dan lidahULSER di bahagian mulut mungkin perkara biasa bagi sesetengah orang. Sesiapa sahaja tidak kira jantina dan umur boleh dijangkiti ulser sama ada di bahagian lidah, dinding dalam mulut atau sekitar tekak.Walaupun ulser boleh diubati dan tidak berlarutan untuk tempoh lama,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via bydrazlan
2 months and 3 weeks ago.

 

Ubah nasib dengan sedekah

*MERUBAH TAKDIR* SUATU HARI, MALAIKAT MAUT MENDATANGI NABI IBRAHIM A.S, LALU BERTANYA : *MALAIKAT :* “SIAPA ANAK MUDA YANG TADI MENDATANGIMU WAHAI IBRAHIM ? *NABI

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
2 months and 4 weeks ago.

 

Nak Photobook Percuma?

Kali terakhir saya mencetak gambar yang diambil menggunakan peranti elektronik seperti kamera digital dan telefon pintar adalah kira-kira 5 atau 6 tahun yang lepas. Bila storan dalaman pada telefon pintar serta komputer peribadi bertambah besar, keperluan untuk mencetak gambar semakin berkurangan. ...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mdanif mdanif via BEAM
3 months ago.

 

Selamat Tinggal Shout Box a.k.a Chat Box

As Salam and greetings to dear readers.Selamat Tinggal Shout Box a.k.a Chat Box.Today Mrs. A memutuskan untuk mengucapkan selamat tinggal kepada shout box a.k.a Chat box Mrs. A. Actually dah lama Mrs. A nak ucapkan selamat tinggal drafnya pun dah lama tapi terasa sedikit bimbang kalau ada blogger yang hanya...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
3 months ago.

 

Jom Sedekah Subuh

AMALAN SEDEKAH SUBUH,MUDAHKAN SEGALA URUSAN REZEKI JADI MELIMPAH RUAH. Amalan mulia ini dapat melipat gandakan lagi pahala dan diberi ganjaran yang besar oleh Allah. Salah satu cara dan waktu terbaik untuk bersedekah adalah melalui kaedah ‘Sedekah Subuh’. Sedekah subuh ialah sedekah yang diberikan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Blog Cikgu Mummy
3 months and a week ago.

 

Doa bebas hutang

Satu doa yang sangat sesuai diamalkan oleh semua khususnya sewaktu tengelam dalam hutang dan sangat sukar pula untuk mampu membayarnya. اللَّهُمَّ اكْفِني بِحَلالِكَ عَنْ حَرَامِكَ،

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
3 months and 3 weeks ago.

 

Cari homestay di Kuala Lumpur

Jalan jalan cari makan. Tapi ke KL jalan jalan nak cari apa. Selalunya KL orang jalan jalan nak shopping. Bila dah penat shopping baru cari

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
3 months and 4 weeks ago.

 

Cara save duit berniaga

Banyak orang claim dia bisnes. Tapi bila hujung bulan dia tak tau duit pegi mana. Kita bole claim banyak jualan. Tapi bila ditanya untung bersih

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
4 months and a week ago.

 

Nak Bawa Masuk Makanan Ke Australia? Apa Yang Kita Perlu ‘Declare’?

Minggu ni saja, aku kerap ditanya tentang status barang-barang yang boleh dibawa masuk ke sempadan Australia. Barang apa yang kena declare? Simpan makanan dalam bekas plastik boleh ke? Walaupun bekas makanan tu ditutup ketat dan rapi? Jadi, apa kata kali ini aku kongsikan senarai barang-barang yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog thepetitewanderlust thepetitewanderlust via alisaomar.com
4 months and a week ago.

 

Tips menghalau tikus daripada rumah dengan hanya menggunakan 3 bahan ini.

Tips menghalau tikus daripada rumah dengan hanya menggunakan 3 bahan ini | Ahha! rumah siapa yang banyak tikus? Mesti rasa tak selesa dan gusar kan? Yelah, haiwan ini pembawa penyakit! Siapalah yang tak risau kalau disahkan terkena kencing tikus kan? ha! Bawa penyakit dah 1 hal, dia rosakkan pula segala...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
4 months and 2 weeks ago.

 

PVC Clothing and Lingerie Care

Most lingerie sets need particular washing care due to their more delicate quality and material variety compared to other clothing. Underwear care can be divided into three stages washing care drying care and storage care. When you wash your lingerie, remember that underwear items are very fine-spun under...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog vencouture vencouture via Malaysia Lingerie Diary
4 months and 3 weeks ago.

 

7 Syarat Sebelum Memohon AdSense Untuk Blogger Baru

Ramai yang bertanya bagaimana nak apply untuk Google AdSense (GA) dengan blog baru. Rata-rata yang membina blog baru dengan topik² yang pelbagai dalam bidang masing² berniat untuk mendapatkan memohon menjadi publisher GA. Perlu diingat, niat utama untuk membina blog dengan topik pilihan kita adalah untuk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mindloading mindloading via TamanSyurga
4 months and 3 weeks ago.

 

Khidmat Langganan Pek Seksi Baru untuk Ditempah Ceriakan bilik tidur anda

Khidmat Langganan Pek Seksi Baru untuk Ditempah Ceriakan bilik tidur anda? Ia seolah-olah seperti kita mendengar tentang e-dagang Kecantikan langganan perkhidmatan baru setiap minggu atau bulan. Jadi pada ketika ini di dunia langganan, ia mengambil masa lebih daripada satu idea yang unik untuk menangkap...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog vencouture vencouture via Malaysia Lingerie Diary
4 months and 3 weeks ago.

 

How Lingerie Came To Be (Industrial Age)

In the second half of the 18th century, the inventions of multiple spindle machines and the cotton gin, made cotton fabrics extensive. Allowing factories, for the first time, to mass-produce underwear. As a result, people began purchasing undergarments in stores instead of making them. The union...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog vencouture vencouture via Malaysia Lingerie Diary
4 months and 3 weeks ago.

 

Sexy Plus Size Lingerie to Show Off Those Curves

It is easy now for plus size women to look and feel attractive with all the options out there to choose from. Famous celebrities like Oprah Winfrey have really changed the way we look at larger women, and these voluptuous beauties should never be overlooked. Do you tend to picture larger women as wearing...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog vencouture vencouture via Malaysia Lingerie Diary
4 months and 3 weeks ago.

 

How The Baby Doll Nightie Is Coming Back Into Vogue

Lingerie has been a very important part of a womans wardrobe for centuries. Though the style of lingerie changed and evolved over the years, they still constitute the aura of allure and attraction that women love. Baby doll outfits have been in vogue for decades but earlier they were not as revealing...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog vencouture vencouture via Malaysia Lingerie Diary
4 months and 3 weeks ago.