Tag: 'tips'

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Pings Tagged 'tips'

Sort By: Date | Popularity

Page 15 of 63

Panduan untuk membeli lingerie seksi buat pertama kalinya

Panduan untuk membeli lingerie seksi buat pertama kalinya. Lambat laun, Semua orang mahu mencuba sesuatu yang sedikit berani. Mungkin ianya satu kejutan bagi yang istimewa seseorang atau mungkin ia adalah hanya kira-kira rasa wajar. Apa-apa sebab, membeli-belah untuk lingerie seksi sering membuat rakyat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog vencouture vencouture via Malaysia Lingerie Diary
3rd January 2017 8:00am

 

Rawatan Tradisional untuk Mengurangkan Sakit Gout

Apa itu gout? Punca? dan rawatan tradisional untuk mengurangkan sakit goutSakit gout antara merupakan sakit yang popular terutamanya di kalangan para lelaki. Kebiasaannya penyakit gout ini berkait rapat dengan paras kandungan asid urik di dalam badan kita. Pihak wanita juga berisiko tinggi untuk terkena...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog canto167 canto167 via Petua Malaya
2nd January 2017 11:19pm

 

Ubat Dan Rawatan Mati Pucuk

Mati pucuk memang sangat ditakuti oleh kaum kelaki. Ini adalah kerana secara umumnya, lemah tenaga batin atau lebih dikenali sebagai mati pucuk adalah keadaan yang merujuk kepada ciri-ciri kegagalan... [[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog donlot donlot via Download Free
2nd January 2017 5:39pm

 

Petua Hilangkan Sakit Migrain

Petua Hilangkan Sakit Migrain Punca Sakit Kepala Berlebihan@ MigrainPunca migrain ataupun lebih dikenali sebagai sakit kepala yang berlebihan boleh dibahagikan kepada dua, iaitu yang tidak terkait dengan suatu penyakit dan sakit kepala yang diakibatkan oleh suatu penyakit. Berikut merupakan senarai...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog canto167 canto167 via Petua Malaya
1st January 2017 7:13pm

 

Punca Pintu Rezeki Sempit

Punca Pintu Rezeki Sempit. Banyak perkara boleh diambilkira antara punca pintu rezeki sempit berbanding rakan-rakan lain mungkinkah salah kita ataupun mungkin ujian untuk kita agar berubah menjadi lebih baik. Disini admin kongsikan sedikit sebanyak punya mengapa rezeki kita begitu sempit. Punca Pintu Rezeki...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abgferoz abgferoz via JIWAROSAK.COM
1st January 2017 11:05am

 

Dua cara perlu anda diketahui untuk menurunkan berat badan

Mungkin azam tahun baru 2017 anda adalah untuk menurunkan berat badan. Yang sebenarnya banyak kaedah menurunkan berat badan. Salah satunya dengan mempertingkatkan metabolisme badan.Ramai orang melakukan kesilapan dengan mengurangkan makan beranggapan boleh susut berat badan. Mungkin ketika...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog chambo chambo via Blog Untuk Semua
31st December 2016 8:19pm

 

Tips Menukar Tayar Kereta Pancit

Tips Menukar Tayar Kereta Pancit/BocorPernahkah anda mengalami tayar kereta pancit? Anda tidak tahu bagaimana untuk menghadapi kekangan ini?. Mesti anda khasnya para wanita hanya mengharapkan bantuan orang ramai kan? Mari kita belajar bagaimana cara hendak menukar tayar kereta.Berikut adalah panduan atau...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog canto167 canto167 via Petua Malaya
31st December 2016 1:50pm

 

Tips Mempercepatkan Giliran Menunaikan Fardhu Haji

Tips Mempercepatkan Giliran Menunaikan Fardhu Haji | Assalamualaikum. Tetiba teringat kembali blog post yang masih dalam draf ini bila ternampak satu status kawan yang mana anaknya akan mendapat giliran mengerjakan haji pada 2111. Kemain jauh lagi tarikhnya. Samalah dengan aku yang lambat mendaftar ni.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ruggedmom2 ruggedmom2 via Ruggedmom.com
31st December 2016 8:00am

 

Sudah pasti ini puncanya kenapa perut kerap lapar

Krik kruk krik kruk keroncong perut berbunyi. Padahal baru sebentar tadi kenyang bersarapan. Kenapa ya? Rasa lapar adalah psikologi pada kalori, garam ,air yang didorong oleh faktor diet atau faktor emosi contohnya stress.Berikut adalah sebab perut asyik laparDihidrasiDihidrasi ni bermaksud...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog chambo chambo via Blog Untuk Semua
30th December 2016 11:37am

 

#5 Tips interview paling berkesan jika digunapakai

Tips interview paling berkesan jika digunapakai dalam apa jua interview yang dihadapi tapi paling penting confident level atau kepercayaan diri sendiri mampu lakukan atau tidak. Disebabkan aku nerves untuk interview, aku bagi sikit tips yang boleh menenangkan aku dan orang lain. hehee#1 Calon yang paling...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog taufiqhalijan taufiqhalijan via Volipops
29th December 2016 3:21pm

 

#3 Cara turun berat badan dengan berkesan tanpa ragu

Cara turun berat badan dengan berkesan tanpa ragu dan tanpa perlu ikat perut cuma perlukan kesabaran dan follow je apa yang kena buat, gerentiii berat badan korang berkurang dalam masa yang tidak dapat dijangkakan.#1 Wajib amik sarapan#2 Brhenti makan sebelum kenyang ?#3 Keluar Shopping dalam keadaan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog taufiqhalijan taufiqhalijan via Volipops
29th December 2016 11:43am

 

Lingerie seksi – panduan pemula

Lingerie seksi – panduan pemula. Mengatakan lingerie seksi dan kebanyakan orang akan berfikir hitam dan merah lacy mengintip-lubang coli dan crotchless panties! Walau bagaimanapun, konsep ini adalah perwakilan yang miskin adalah lingerie seksi apa dan bagaimana ia berfungsi. Ia boleh menjadi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog vencouture vencouture via Malaysia Lingerie Diary
29th December 2016 8:52am

 

Tips|Elak 'pecah kepala' dengan maklumat berlebihan

Informasi yang lebih had akan meyebabkan stressbuat diri sendiri. 5 tips boleh digunakan untuk mengelakan kita serap informasi yang berlebihan :1. Tutup segala notification. Dengan tidak menerima segala notification seperti e-mel, di media sosial, akan membuatkan anda lebih fokus pada tugasan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog taufiqhalijan taufiqhalijan via Volipops
28th December 2016 2:27pm

 

Why the speed limit is 110 km/h on roads?

110 km/h ???Do you why you can't drive/ride more than 110 km/h on roads? Why not 280 km/h? (Malaysia)The reason is the roads in Malaysia is only designed for maximum 120 km/h. Just for safety reasons they set the speed limit to 110 km/h and to be in safe side from any unexpected events on road.The materials...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog taufiqhalijan taufiqhalijan via Volipops
28th December 2016 12:20am

 

6 tips untuk membeli-belah pakaian kali pertama

6 tips untuk membeli-belah pakaian kali pertama. Memandangkan blog saya disebut saya pakaian dalam diari ia sepatutnya tidak hairanlah sesiapa sahaja yang saya fikir bahawa pakaian adalah perkara loveliest, shiniest di seluruh dunia dan saya seperti apa-apa yang lebih mendapat banyak terlalu banyak darinya.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog vencouture vencouture via Malaysia Lingerie Diary
27th December 2016 8:42am

 

Perkara menarik tentang perempuan yang lelaki kena tahu.

Jaga penampilan anda.Sebelum anda boleh menggoda seorang gadis, anda mesti mempunyai imej yang baik, dan positif.Anda tak semestinya perlu jadi hensem dan kacak cukup sekadar Nampak kemas dan tidak dilebel “selekeh” oleh kaum hawa.Paham kan maksud saya.Jangan la pergi dating pakai baju...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog taufiqhalijan taufiqhalijan via Volipops
26th December 2016 9:42pm

 

Researching About Mac Disk Repair

If you want to know what the best Mac disk repair is system is, you have to research about it online. Doing your homework is important to know if the system you will be getting is any good or not. If you do not research about the system and just buy it and use it, you might end up with more confusion on...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nurchayat0 Nurchayat0 via TechOnLife dot Net
24th December 2016 4:39pm

 

Ruam Bayi Powder Alternatif Rawatan Penyakit Kulit Eczema, Psoriasis, Kayap Dan Ruam

Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog makan Mahamahu dan juga rakan-rakan sekalian. Sapa sini ada masalah kulit seperti Psoriasis, Ekzema, Kurap, Panau, Kayap, Ruam susu (bayi), Ruam panas, Kudis, Kudis buta, Cacar air, Jerawat, Luka Dan lain lain masalah kulit. Maha nak kongsi ngan korang satu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Maha Mahu Makan
23rd December 2016 8:00pm

 

Minyak Herba Asma Mujarab Kenali Kebaikan Dan Keaslian Yang Sebenar

Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog makan Mahamahu dan juga rakan-rakan sekalian. Rawatan Lelah, Asma dan Batuk yang teruk memerlukan pemerhatian yang tinggi dan juga belanja yang agak besar. Tapi semenjak adanya produk Minyak Herba Asma Mujarab dapat membantu dalam mengurangkan semua penyakit...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Maha Mahu Makan
23rd December 2016 8:00am

 

Minyak Tenang Anakanda Rahsia Ibu Muda Ini Atasi Masalah Bayi Meragam Sepanjang Malam

Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog makan Mahamahu dan juga rakan-rakan sekalian. Maha nak share ngan korang sikit pengalaman bukan Maha tau tapi abang dan kakak ipar Maha yang dulu masa mereka dapat anak pertama. Maklumlah ibu bapa akan buat persiapan terbaik untuk anak yang bakal lahir.Jadi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Maha Mahu Makan
22nd December 2016 8:00am