Tag: 'tips'

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Pings Tagged 'tips'

Sort By: Date | Popularity

Page 15 of 64

Mac Disk Repair: Reasons of Start Up or Disk Problems

Having start up trouble with you Mac computers? There ways for you to repair it by yourself. There are actually two ways to repair Mac start up problems. The Mac disk repair utility and the fsck. If you are using a Mac OS X 10.4 then you should use the repair utility. File system errors are mostly the...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nurchayat0 Nurchayat0 via TechOnLife dot Net
7th January 2017 2:57pm

 

Kumpul Duit Hantaran RM15,000 Dengan Gaji RM1,500 Sebulan? Ini Caranya

Bila adat dipegang erat melebihi agama, pastinya akan menyusahkan pasangan muda untuk menghalalkan hubungan melalui pernikahan. Kalau ikut agama, tak perlu pun berbelanja besar sampai terbeban pengantin. Dah tahu bakal menantu gaji ciput, berpada-padalah

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog togehsegar togehsegar via Kaki Share Pro
7th January 2017 10:50am

 

How To Stay Focus During Exam?

AssalamualaikumBismillahThankful to Allah for this blessed Friday♥ I am so excited because I only have two papers left before final break! Alhamdulillah for theprevious paper I had answered with the best I could even though there are a few of questions actually kill me a bit! huhu..I like the...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog siinurul siinurul via Sii Nurul
6th January 2017 10:04am

 

Ibu Kongsi Tips Didik Anak Solat 5 Waktu Tanpa Dipaksa

Anak perempuan saya umur 13 tahun dan sangat liat nak solat. Satu hari, terlintas di hati nak pantau anak saya solat. Boleh dia hampar sejadah atas lantai je, tapi tak solat. Bila saya tanya

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog togehsegar togehsegar via Kaki Share Pro
6th January 2017 1:10am

 

Dedah Venice Yeoh : Bagaimana untuk berasa seksi tiap-tiap hari

Dedah Venice Yeoh : Bagaimana untuk berasa seksi tiap-tiap hari. Venice Yeoh tahu satu perkara atau dua tentang rayuan seks. Ia adalah suatu bentuk seni yang dia telah belajar sejak zaman kanak-kanak, riffling melalui ibunya panty laci (dia mempunyai beberapa perkara yang agak seksi di sana),...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog vencouture vencouture via Malaysia Lingerie Diary
5th January 2017 8:07am

 

(Tips) 5 Cara Kenal Rupa Restoran Ada Khadam Pelaris

Baru-baru ini telah viral tips 5 cara nak kenal rupa restoran yang ada khadam pelaris di media sosial. Walaupun dulu kami ada berkongsi Cara Kesan Kedai Makan Yang Guna Pelaris yang berkongsi bacaan tertentu namun, kali ini perkongsian yang menjadi viral tersebut telah membincangkan dengan lebih terperinci...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog fitrihadi fitrihadi via Fitrihadi.com
5th January 2017 12:01am

 

6 Tip Elak Anak Menangis Hari Pertama Di Tadika

petuaseharian.blogspot.comAda kanak-kanak yang teruja dan tidak sabar untuk menjejakkan kaki ke tadika tetapi ada juga yang tidak mahu ke sekolah dan akan mula menangis bila sahaja ibu atau ayah menyebut perkataan 'sekolah'. Ada bermacam ragam dan gaya si kecil yang kali pertama melangkah ke alam...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog han7101 han7101 via PETUA SEHARIAN
3rd January 2017 2:18pm

 

Tips Didik Anak Soleh dan Solehah

Tips Didik Anak Soleh dan Solehah. Terdapat banyak cara yang boleh digunakan untuk Didik Anak Soleh dan Solehah admin hanya kongsikan 10 cara mudah agar dijadikan panduan dan rujukan untuk mendidik anak soleh solehah Insyallah. Tips Didik Anak Soleh dan Solehah 1. Zikir Ya Latiff Baca 7 kali dan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abgferoz abgferoz via JIWAROSAK.COM
3rd January 2017 10:36am

 

Panduan untuk membeli lingerie seksi buat pertama kalinya

Panduan untuk membeli lingerie seksi buat pertama kalinya. Lambat laun, Semua orang mahu mencuba sesuatu yang sedikit berani. Mungkin ianya satu kejutan bagi yang istimewa seseorang atau mungkin ia adalah hanya kira-kira rasa wajar. Apa-apa sebab, membeli-belah untuk lingerie seksi sering membuat rakyat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog vencouture vencouture via Malaysia Lingerie Diary
3rd January 2017 8:00am

 

Rawatan Tradisional untuk Mengurangkan Sakit Gout

Apa itu gout? Punca? dan rawatan tradisional untuk mengurangkan sakit goutSakit gout antara merupakan sakit yang popular terutamanya di kalangan para lelaki. Kebiasaannya penyakit gout ini berkait rapat dengan paras kandungan asid urik di dalam badan kita. Pihak wanita juga berisiko tinggi untuk terkena...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog canto167 canto167 via Petua Malaya
2nd January 2017 11:19pm

 

Ubat Dan Rawatan Mati Pucuk

Mati pucuk memang sangat ditakuti oleh kaum kelaki. Ini adalah kerana secara umumnya, lemah tenaga batin atau lebih dikenali sebagai mati pucuk adalah keadaan yang merujuk kepada ciri-ciri kegagalan... [[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog donlot donlot via Download Free
2nd January 2017 5:39pm

 

Petua Hilangkan Sakit Migrain

Petua Hilangkan Sakit Migrain Punca Sakit Kepala Berlebihan@ MigrainPunca migrain ataupun lebih dikenali sebagai sakit kepala yang berlebihan boleh dibahagikan kepada dua, iaitu yang tidak terkait dengan suatu penyakit dan sakit kepala yang diakibatkan oleh suatu penyakit. Berikut merupakan senarai...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog canto167 canto167 via Petua Malaya
1st January 2017 7:13pm

 

Punca Pintu Rezeki Sempit

Punca Pintu Rezeki Sempit. Banyak perkara boleh diambilkira antara punca pintu rezeki sempit berbanding rakan-rakan lain mungkinkah salah kita ataupun mungkin ujian untuk kita agar berubah menjadi lebih baik. Disini admin kongsikan sedikit sebanyak punya mengapa rezeki kita begitu sempit. Punca Pintu Rezeki...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abgferoz abgferoz via JIWAROSAK.COM
1st January 2017 11:05am

 

Dua cara perlu anda diketahui untuk menurunkan berat badan

Mungkin azam tahun baru 2017 anda adalah untuk menurunkan berat badan. Yang sebenarnya banyak kaedah menurunkan berat badan. Salah satunya dengan mempertingkatkan metabolisme badan.Ramai orang melakukan kesilapan dengan mengurangkan makan beranggapan boleh susut berat badan. Mungkin ketika...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog chambo chambo via Blog Untuk Semua
31st December 2016 8:19pm

 

Tips Menukar Tayar Kereta Pancit

Tips Menukar Tayar Kereta Pancit/BocorPernahkah anda mengalami tayar kereta pancit? Anda tidak tahu bagaimana untuk menghadapi kekangan ini?. Mesti anda khasnya para wanita hanya mengharapkan bantuan orang ramai kan? Mari kita belajar bagaimana cara hendak menukar tayar kereta.Berikut adalah panduan atau...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog canto167 canto167 via Petua Malaya
31st December 2016 1:50pm

 

Tips Mempercepatkan Giliran Menunaikan Fardhu Haji

Tips Mempercepatkan Giliran Menunaikan Fardhu Haji | Assalamualaikum. Tetiba teringat kembali blog post yang masih dalam draf ini bila ternampak satu status kawan yang mana anaknya akan mendapat giliran mengerjakan haji pada 2111. Kemain jauh lagi tarikhnya. Samalah dengan aku yang lambat mendaftar ni.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ruggedmom2 ruggedmom2 via Ruggedmom.com
31st December 2016 8:00am

 

Sudah pasti ini puncanya kenapa perut kerap lapar

Krik kruk krik kruk keroncong perut berbunyi. Padahal baru sebentar tadi kenyang bersarapan. Kenapa ya? Rasa lapar adalah psikologi pada kalori, garam ,air yang didorong oleh faktor diet atau faktor emosi contohnya stress.Berikut adalah sebab perut asyik laparDihidrasiDihidrasi ni bermaksud...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog chambo chambo via Blog Untuk Semua
30th December 2016 11:37am

 

#5 Tips interview paling berkesan jika digunapakai

Tips interview paling berkesan jika digunapakai dalam apa jua interview yang dihadapi tapi paling penting confident level atau kepercayaan diri sendiri mampu lakukan atau tidak. Disebabkan aku nerves untuk interview, aku bagi sikit tips yang boleh menenangkan aku dan orang lain. hehee#1 Calon yang paling...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog taufiqhalijan taufiqhalijan via Volipops
29th December 2016 3:21pm

 

#3 Cara turun berat badan dengan berkesan tanpa ragu

Cara turun berat badan dengan berkesan tanpa ragu dan tanpa perlu ikat perut cuma perlukan kesabaran dan follow je apa yang kena buat, gerentiii berat badan korang berkurang dalam masa yang tidak dapat dijangkakan.#1 Wajib amik sarapan#2 Brhenti makan sebelum kenyang ?#3 Keluar Shopping dalam keadaan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog taufiqhalijan taufiqhalijan via Volipops
29th December 2016 11:43am

 

Lingerie seksi – panduan pemula

Lingerie seksi – panduan pemula. Mengatakan lingerie seksi dan kebanyakan orang akan berfikir hitam dan merah lacy mengintip-lubang coli dan crotchless panties! Walau bagaimanapun, konsep ini adalah perwakilan yang miskin adalah lingerie seksi apa dan bagaimana ia berfungsi. Ia boleh menjadi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog vencouture vencouture via Malaysia Lingerie Diary
29th December 2016 8:52am