Tag: 'tips'

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Pings Tagged 'tips'

Sort By: Date | Popularity

Page 14 of 65

(Info) Rahsia Di Sebalik Lipatan Pada Belakang Baju Kemeja

Tahukah anda, baju kemeja sebenarnya terdapat 3 jenis lipatan di belakangnya. Namun apakah rahsia di sebalik lipatan yang terdapat pada belakang baju kemeja tersebut? Bagi yang belum tahu, mungkin jawapan berikut mampu membantu anda memilih dan membeli baju kemeja dengan betul. Dengan pemilihan yang betul...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog fitrihadi fitrihadi via Fitrihadi.com
25th January 2017 9:14pm

 

JATUH CINTA DENGAN AL-QUR'AN

JATUH CINTA DENGAN AL-QUR'ANAnak-anak adalah anugerah terindah buat ibu dan ayah, mereka seperti kain putih yang harus didesain oleh ibu dan ayah. Sejak dari kecil lagi, berbagai pengungkapan telah diberikan kepada anak-anak ini, agar mereka dapat tumbuh dengan baik, dan menyesuaikan diri mereka dengan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog jmbelog jmbelog via #JMBELOG
25th January 2017 5:01pm

 

5 Tips Kekal Cantik Elak Perut Buncit

AssalamualaikumSumber: GoogleHarinie Elsa nak share dekat korang yang ada perut yang comel, dan nak turunkan perutnya jadi slim bak slim river *Elsa lah tu huhuTips nie Elsa dapat daripada rakan blogger Elsa Sis Lea Azleeya. Baca slow slow dan manfaatkan tau :*1. Katakan Tidak Pada Minuman BerkarbonatKorang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog elsaalicious elsaalicious via Elsaalicious
24th January 2017 9:03pm

 

Bagaimana untuk berasa seksi dengan Bodystockings

Bagaimana untuk berasa seksi dengan Bodystockings. Menurut seorang artis sekali, tubuh wanita merupakan subjek paling cantik sekali. Kebanyakan orang mesti pasti bersetuju terhadap kenyataan ini, kerana banyak kerja-kerja seni dan karya seni Pusat pada tubuh perempuan. Walaupun ramai wanita mungkin tidak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog vencouture vencouture via Malaysia Lingerie Diary
24th January 2017 8:02am

 

Petua Menghilangkan Ketumbit

Petua Menghilangkan Ketumbit,ok!: Ada ketumbit di mata memang sakit dan agak memalukan.Cubalah petua mudah di bawah ini untuk menghilangkan ketumbit.Petua Menghilangkan Ketumbit 1:Parut sebiji ubi kentang dan bungkus dalam sehelai kain yang nipis. Sapukan bunjut kain itu pada bahagian mata yang terkena...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kezoom kezoom via KeZooM
22nd January 2017 9:30pm

 

Bahaya Cas Telefon Bawah Bantal

Bahaya Cas Telefon Bawah Bantal,ok!: Berapa ramai antara kita yang suka charge telefon bimbit di bawah bantal, lagi-lagi masa nak tidur?Sekeping foto yang dimuatnaik di laman twitter @LondonFire menunjukkan kesan dan akibat daripada mengecas telefon bimbit dibawah bantal.Menurut @LondonFire , ketika...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kezoom kezoom via KeZooM
22nd January 2017 9:40am

 

Uniknya Buah Matoa, Gabungan 3 Rasa, Durian,Laici Rambutan

Uniknya Buah Matoa, Gabungan 3 Rasa, Durian,Laici Rambutan,ok!: Tiga tahun lagi rakyat Malaysia berpeluang melihat dan merasai sejenis buah unik yang mempunyai tiga rasa buah-buahan berbeza iaitu laici, rambutan dan durian.Ini kerana buah yang dipanggil matoa sudah ditanam di negara ini oleh seorang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kezoom kezoom via KeZooM
21st January 2017 2:25pm

 

Siapa Sudi Tolong Elsa?

AssalamualaikumTadi dah tak ada kerja, terjumpa satu site dimana kita boleh check SEO score kita. So ini result yang Elsa dapatKatanya, kalau kita capai 90% dah perfect. Kalau 100% lagi lagi lagilah perfect.Jadi korang semua ada tips tak untuk naikkan trafik blog dan memantapkan SEO blog? In Shaa Allah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog elsaalicious elsaalicious via Elsaalicious
20th January 2017 9:45pm

 

Apakah Ciri Hard Disk Terbaik?

TAHNIAH! Anda kini sedang membuka satu lembaran baru dalam memilih ciri hard disk yang terbaik. Membeli hard disk bukanlah perkara yang remeh. Ada beberapa ciri hard disk terbaik yang mampu memberi nilai balik pada perbelanjaan anda untuk jangka masa yang lama tambahan pula jika anda adalah seorang...

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog fitrihadi fitrihadi via Fitrihadi.com
20th January 2017 12:28am

 

Kenapa Perempuan Cepat Marah, Cepat Cemburu, Cepat Overthinking?

AssalamualaikumSebab Elsa juga gegirl so Elsa nak share dekat awak semua. Jangan senyum sinis baca tu. Serius! Amaran keras heheheheSUMBER: HIMPUNAN GAMBAR LAWAK

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog elsaalicious elsaalicious via Elsaalicious
19th January 2017 3:38pm

 

Panduan Seorang lelaki untuk membeli pakaian dalam

Panduan Seorang lelaki untuk membeli pakaian dalam. Lelaki – Kami faham. Anda ingin membeli sesuatu yang dia seksi dan mewah, tetapi berjalan ke sebuah kedai pakaian dalam yang betul-betul sana dengan mendapat rongga yang drilled atau nyanyian Perasaan di pesta karaoke. Walaupun telefon...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog vencouture vencouture via Malaysia Lingerie Diary
19th January 2017 8:57am

 

Computer repair tips - Part 4

Computer Repair for Virus Removal You may consider yourself the most careful person when it comes to protecting your computer from harmful viruses. However, you should realize that we cannot stay away from these nasty software programs completely. And if your computer gets damaged by severe virus, you...

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nurchayat0 Nurchayat0 via TechOnLife dot Net
18th January 2017 1:53am

 

Petua untuk Kuruskan Badan dengan Cepat dan Berkesan

Petua untuk Kuruskan Badan dengan Cepat dan BerkesanSetiap orang inginkan tubuh yang lansing dan menawan, namun kurus bukanlah suatu tanda aras untuk menentukan seseorang itu sihat atau tidak. Justeru, apapun cara yang diambil untuk menguruskan badan, haruslah diingat untuk memilih cara yang baik dan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog canto167 canto167 via Petua Malaya
17th January 2017 11:51pm

 

Kenapa kereta tiada pick up

Nak citer pemerhatian dari pengalaman sendiri. Dah lama perasan tapi kemudian lupa sebab biasa tiap tiap hari naik kereta. Kemudian jadi lagi baru baru ni secara tiba-tiba bawa kereta semacam berat wlhal kereta tahun 2013. Macam macam try. Mula mula cuci injector beli minyak special online. Ada improvement...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Man Jadda Wajada
17th January 2017 10:17pm

 

Aktiviti Yang Boleh Dilakukan Sepanjang Cuti Semester

AssalamualaikumBismillahTime tak cuti, mati-mati minta cuti. Tetapi bila dah cuti, aduhaiii~ bosan gila duduk rumah. Hahaha. 😆😪 Cuti semester tanpa perancangan memang masa terbuang begitu sahaja. Takda hala tuju."Jangan dibiar masa kita itu tanpa agenda. Nanti pasti syaitan dan nafsu menyusun agenda...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog siinurul siinurul via Sii Nurul
17th January 2017 5:32pm

 

4 tips untuk dapatkan sebuah badan lingerie seksi

4 tips untuk dapatkan sebuah badan lingerie seksi. Ia adalah semata-mata keinginan setiap gadis untuk melihat voluptuous dalam pakaian minim, seksi. Anda boleh melihat terbaik anda dalam pakaian hanya jika anda mempunyai fizikal sculpted femme fatale. Pakaian dalam kelihatan adorning di lasses orang-orang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog vencouture vencouture via Malaysia Lingerie Diary
17th January 2017 8:51am

 

Some Recommended Essential Apps for Android Phone

Nowadays, there are so many people who have android phone, but don’t know about essential apps for Android phone. Talking about Android phone, Android phone is so popular in the world because easy to operate. Not only that, it is also completed by various useful apps. But, sometime people so confuse to...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nurchayat0 Nurchayat0 via TechOnLife dot Net
16th January 2017 7:20pm

 

Take Note of These Factors to Avoid Mac Disk Repair

It is known that it is always better to try to prevent bad stuff from happening than it is to cure it later. Hence, if you do not want to waste time and money for getting a mac disk repair to retrieve all your lost data, then you should know the basic tips in order to keep it safe and sound. These first few...

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nurchayat0 Nurchayat0 via TechOnLife dot Net
14th January 2017 3:20pm

 

How to backup android phone apps apk files

At any time you may need to reset android phone, before doing that you should definitely backup all files and data in the internal storage, including the application so that you can install the application again without having to download it again and save internet usage data. In addition, you may want to...

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nurchayat0 Nurchayat0 via TechOnLife dot Net
14th January 2017 12:38pm

 

(Senarai) 11 Kesilapan Ibu Bapa Dalam Mendidik Anak

Sebagai ibu bapa mahupun yang bakal bergelar ibubapa, senarai 11 kesilapan ibu bapa dalam mendidik anak ini mestilah anda tahu. Ianya penting sebagai persediaan untuk membentuk anak menjadi lebih matang dan bertanggung jawab di masa akan datang. Anak-anak ini jugalah yang akan memacu negara pada masa...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog fitrihadi fitrihadi via Fitrihadi.com
12th January 2017 12:08pm