Tag: 'tips'

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Pings Tagged 'tips'

Sort By: Date | Popularity

Page 10 of 58

6 tips untuk membeli-belah pakaian kali pertama

6 tips untuk membeli-belah pakaian kali pertama. Memandangkan blog saya disebut saya pakaian dalam diari ia sepatutnya tidak hairanlah sesiapa sahaja yang saya fikir bahawa pakaian adalah perkara loveliest, shiniest di seluruh dunia dan saya seperti apa-apa yang lebih mendapat banyak terlalu banyak darinya.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog vencouture vencouture via Malaysia Lingerie Diary
10 months and 3 weeks ago.

 

Perkara menarik tentang perempuan yang lelaki kena tahu.

Jaga penampilan anda.Sebelum anda boleh menggoda seorang gadis, anda mesti mempunyai imej yang baik, dan positif.Anda tak semestinya perlu jadi hensem dan kacak cukup sekadar Nampak kemas dan tidak dilebel “selekeh” oleh kaum hawa.Paham kan maksud saya.Jangan la pergi dating pakai baju...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog taufiqhalijan taufiqhalijan via Volipops
10 months and 3 weeks ago.

 

Researching About Mac Disk Repair

If you want to know what the best Mac disk repair is system is, you have to research about it online. Doing your homework is important to know if the system you will be getting is any good or not. If you do not research about the system and just buy it and use it, you might end up with more confusion on...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nurchayat0 Nurchayat0 via TechOnLife dot Net
10 months and 3 weeks ago.

 

Ruam Bayi Powder Alternatif Rawatan Penyakit Kulit Eczema, Psoriasis, Kayap Dan Ruam

Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog makan Mahamahu dan juga rakan-rakan sekalian. Sapa sini ada masalah kulit seperti Psoriasis, Ekzema, Kurap, Panau, Kayap, Ruam susu (bayi), Ruam panas, Kudis, Kudis buta, Cacar air, Jerawat, Luka Dan lain lain masalah kulit. Maha nak kongsi ngan korang satu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Blog Bicara Makan
10 months and 3 weeks ago.

 

Minyak Herba Asma Mujarab Kenali Kebaikan Dan Keaslian Yang Sebenar

Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog makan Mahamahu dan juga rakan-rakan sekalian. Rawatan Lelah, Asma dan Batuk yang teruk memerlukan pemerhatian yang tinggi dan juga belanja yang agak besar. Tapi semenjak adanya produk Minyak Herba Asma Mujarab dapat membantu dalam mengurangkan semua penyakit...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Blog Bicara Makan
10 months and 3 weeks ago.

 

Minyak Tenang Anakanda Rahsia Ibu Muda Ini Atasi Masalah Bayi Meragam Sepanjang Malam

Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog makan Mahamahu dan juga rakan-rakan sekalian. Maha nak share ngan korang sikit pengalaman bukan Maha tau tapi abang dan kakak ipar Maha yang dulu masa mereka dapat anak pertama. Maklumlah ibu bapa akan buat persiapan terbaik untuk anak yang bakal lahir.Jadi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Blog Bicara Makan
10 months and 4 weeks ago.

 

The Best Free Screen Recorder for Windows

A blogger or a presenter will definitely explain a topic clearly and effectively, and to support presentations or articles so that more clear and interesting, we will use pictures or videos. Typically use only the pictures in the article or presentation is enough, but sometimes we also need a video to...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nurchayat0 Nurchayat0 via TechOnLife dot Net
10 months and 4 weeks ago.

 

The Best Free Screen Recorder App for Android - no root

As a Youtuber (Youtube user) or a Vlogger (Video Blogger), you will often document all your activities in the form of video. With two application below, you can make a video while playing your favorite smartphone games, create smartphone app tutorial, record the activity of social media, etc. How to...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nurchayat0 Nurchayat0 via TechOnLife dot Net
10 months and 4 weeks ago.

 

PETUA HILANGKAN SAKIT TEKAK ATAU BATUK

hai assalammualaikumTips Hilangkan Sakit Tekak Nak Demam Atau BatukHaritu ngadu dengan mak, sakit tekak macam nak demam. Biasalah, cuaca dekat kampung dahla sejuk, lepas tu hujan pulak. Macam mana tak rasa nak demam. Memang waktu tu tekka dah perit, badan dah nak panas. Tercari-cari gak ubat batuk, tapi tak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
10 months and 4 weeks ago.

 

8 Perkara Yang Anda Perlu Elakkan Sewaktu Memakai Perfume

As Salam and greetings to dear readers.8 perkara yang anda perlu elakkan sewaktu memakai perfume. Ha! tetiba pulak Mrs. A nak share pasal tips ini. Actually Mrs. A terbaca ini kat wall FB kawan Mrs. A yang jual perfume De'Xandra. Al-maklumlah kat FB nanti susah nak cari balik kat blog senang taip aje label...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
10 months and 4 weeks ago.

 

Kunci kepada Seksi Lingerie

Kunci kepada Seksi Lingerie. Blurt out perkataan Lingerie seksi dan imej payudara Buka Bra dan panties kelangkang-kurang kerap datang ke fikiran! Walau bagaimanapun, terdapat lebih kepada lingerie seksi daripada perwakilan ini sangat kecil. Lingerie seksi mempunyai keupayaan untuk mengubah apa...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog vencouture vencouture via Malaysia Lingerie Diary
11 months ago.

 

Getting a Cheap Mac Disk Repair System

One of the things that mac users are looking for is a mac repair system that is cheap and effective. The problem is that the effective ones that really do work are more expensive than the standard ones. However, there is a way to get great mac disk repair systems for a very cheap price. All you have to do...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nurchayat0 Nurchayat0 via TechOnLife dot Net
11 months ago.

 

How to Get Mac Disk Repair When You Are not An IT?

Not all of us are computer geeks, and we don't know everything about this machine. Hence, a lot of services and IT specialists are into mac disk repair. Having to repair a disk due to certain factors is quite a tedious task, particularly because it can ruin your most-preserved files anytime. With the...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nurchayat0 Nurchayat0 via TechOnLife dot Net
11 months ago.

 

Seks malam perkahwinan: peraturan 10

Seks malam perkahwinan: peraturan 10. Peraturan 1 Lewatkan HONEYMOON Berikan diri anda satu hari kusyen. Ada apa-apa dari jauh seksi tentang bangun 5.30 untuk menangkap penerbangan awal. Tinggalkan keesokan harinya untuk tidur di, terima yous, berehat, kertas kerja, membuka Hadiah, dan apa-apa tugas...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog vencouture vencouture via Malaysia Lingerie Diary
11 months and a week ago.

 

Buat Duit Dengan Bigo Live

Di abad 21 ini media sosial berkembang dengan pesat sekali seperti facebook, twitter, wechat, whatsapp dan sebagainya. Kegemaran orang berinteraksi satu sama lain di dunia maya memunculkan kreativiti... [[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog donlot donlot via Download Free
11 months and a week ago.

 

Sebab Apa Minyak Kelapa Sawit Sesuai Untuk Menggoreng Kajian Ini Telah Membuktikan

Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog makan Mahamahu dan juga rakan-rakan sekalian. Sekarang ini kita banyak diprovokkan dengan minyak masak dari luar yang katanya jauh lebih sihat dan lebih bagus. Tidak dinafikan semua produk yang dihasilkan mempunyai kebaikan tersendiri kepada tubuh badan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Blog Bicara Makan
11 months and a week ago.

 

TIPS MEMILIH APLIKASI PEMBUAT GIF TERBAIK UNTUK ANDROID

GIF memiliki karakteristik unik dibandingkan video dan foto, sehingga wajar rasanya jika format ini digunakan di berbagai media sosial untuk mengekspresikan diri. Saat ini, ada beberapa smartphone yang sudah menyematkan teknologi ini. Namun jika belum, Anda bisa menggunakan GIF.Ada beberapa aplikasi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Friends Friends via Friends Library
11 months and a week ago.

 

7 Cara Buat Duit Online

Internet adalah tempat yang menyediakan pelbagai cara untuk kita buat duit secara online tanpa mengeluarkan banyak wang sebagai modal. Sudah pasti, admin adalah salah seorang individu yang mencari wang melalui internet dan anda juga boleh.Berikut adalah cara-cara anda boleh menjana pendapat sehingga...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog AdminA AdminA via Blog Admin A
11 months and a week ago.

 

Cara Buat Duit Melalui YouTube

YouTube adalah laman web di mana ramai orang menggunakannya sebagai hiburan. Namun, ternyata YouTube juga boleh digunakan sebagai tempat untuk membuat duit melalui Internet.PewDiePie, Ryan Higa, Kevjumba adalah antara youtubers dan vloggers yang telah menjana pendapatan sehingga berjuta dollar. Namun,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog AdminA AdminA via Blog Admin A
11 months and a week ago.

 

Cara Bayar Hutang PTPTN Dengan Bisnes Online Shaklee

Cara Bayar Hutang PTPTN Dengan Bisnes Online Shaklee| بسم الله الرحمن الرحيم dan السلام عليكمBarangsiapa yang dah settle semua jenis hutang piutang termasuk hutang pengajiannya, maka berbahagia lah kalian ya 😂😂😂Ni kisah dia bila dah start hubungan manis dengan PTPTN...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Aadalia Aadalia via When Ummi Blogs ~
11 months and a week ago.