Tag: 'tips'

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Pings Tagged 'tips'

Sort By: Date | Popularity

Page 10 of 55

Cara Hilangkan Dagu Berlapis

Disebabkan wajah tidak runcing seiring anggota tubuh yang lain, cara yang selalunya wanita ambil adalah dengan menggunakan teknik contouring untuk dapatkan kesan bentuk wajah yang cantik menawan.Tapi ada kala pastinya kita kesuntukan masa untuk bersolek sempurna. Jadi, apa kata amalkan cara mudah ini untuk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Lokmanhakim96 Lokmanhakim96 via TREASURES OF THE WORLD
6 months and 2 weeks ago.

 

Cara Kurangkan Saiz Gambar PNG Dengan Mudah

Kali ni saya nak kongsikan satu cara untuk mengurangkan saiz gambar PNG dengan cara mudah.Untuk fail berformat JPG, terdapat beberapa aplikasi yang membolehkan anda mengurangkan saiz gambarnya, termasuk salah satunya yang berasaskan web, dipanggil JPEG Mini. Jadi, bagaimana pula untuk fail berformat PNG?

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Lokmanhakim96 Lokmanhakim96 via TREASURES OF THE WORLD
6 months and 2 weeks ago.

 

Jenis-Jenis Demam Kuning Pada Bayi Dan Cara Merawat Yang Berkesan.

Demam Kuning atau Jaundice ini sering menyerang bayi yang baru dilahirkan. Read more »

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kaksyah kaksyah via Petua Kita Warisan Bonda
6 months and 2 weeks ago.

 

Tips Menghadiri Temuduga Kerja - 13 Tips Untuk Anda Mendapat Lebih Peluang Ditawarkan Pekerjaan

Tips Menghadiri Temuduga Kerja | 13 Tips Untuk Anda Mendapat Lebih Peluang Ditawarkan Pekerjaan | Begitu ramai graduan universiti yang dikeluarkan setiap tahun dalam pelbagai bidang. Puluhan ribu golongan terpelajar sama sama bersaing untuk mendapatkan pekerjaan. Ada yang berjaya tetapi ramai juga yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ruggedmom2 ruggedmom2 via Ruggedmom.com
6 months and 2 weeks ago.

 

Tips Cara Memikat Wanita Dengan Mudah

Tips Cara Memikat Wanita Dengan Mudah Tips Cara Memikat Wanita Dengan Mudah Tips Cara Memikat Wanita Dengan Mudah Tips Cara Memikat Wanita Dengan Mudah Anda sebagai seorang lelaki sememangnya mempunyai naluri untuk memikat gadis pujaan. Adalah tidak normal jika anda tidak mempunyai perasaan sebegini.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog princeduyong princeduyong via Cikgu Azli
6 months and 3 weeks ago.

 

Potongan Lingerie yang cantik untuk RM50 atau kurang

Potongan Lingerie yang cantik untuk RM50 atau kurang. Apabila anda pada bajet a ketat, cantik pakaian sering kelihatan seperti itu adalah selama-lamanya daripada sampai ke. Banyak dari item yang paling baik dibuat, menarik dan kreatif bermula sekitar pertengahan bulan 3-angka dan pakaian lebih kurang yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog vencouture vencouture via Malaysia Lingerie Diary
6 months and 3 weeks ago.

 

4 JENIS KEKASIH DALAM BISNES

Assalamualaikum semua, Hai! apa khabar? masih bersemangat nak ubah hidup anda jadi luar biasa dengan bisnes? Bagus!!! Baiklah…harini saya nak share pasal 4 jenis customer dalam bisnes atau kategori customer engagement. Customer engagement sangat penting dalam bisnes sebab kita bukan sekadar jual barang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog nuzulhaziq93 nuzulhaziq93 via Kedai Online Haziq
6 months and 3 weeks ago.

 

Tips Mohon Pinjaman Rumah Bagi Yg Bekerja Sendiri

Tips panduan mohon pinjaman perumahan Untuk mereka yang bekerja sendiri, sama ada sebagai seorang pekerja bebas, seorang perunding ataupun seorang artis sering menghadapi masalah apabila mereka ingin... [[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog donlot donlot via Download Free
6 months and 3 weeks ago.

 

Tips Pelajar Cemerlang Menghadapi Peperiksaan SPM

Sapa yang tak pernah hadapi dugaan ketika menjawab peperiksaan SPM? Saya pasti semua dah pernah lalui. Mesti gemuruh kan....mana tidaknya SPM penentu hala tuju kita untuk sambung pelajaran di institusi pengajian tinggi.Sebagai batch 96, tergerak hati ingin kongsi beberapatips yang berguna ketika...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog LokmanAmirul LokmanAmirul via Lokmanamirul.com
6 months and 3 weeks ago.

 

5 Tabiat Yang Menyebabkan Muka Tumbuh Jerawat

Kebanyakan remaja tidak suka jika jerawat timbul dipermukaan mereka. Hormon adalah salah satu penyebab atau punca jerawat. Perubahan hormon seperti zaman baligh remaja, mengandung, datang haid... [[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog donlot donlot via Download Free
6 months and 3 weeks ago.

 

10 Punca Utama Jerawat

Setiap orang pernah mengalami jerawat walaupun tidak banyak. Wanita lebih cerewet dengan masalah kemunculan jerawat. Berikut adalah faktor-faktor yang menyebabkan jerawat keluar. Anda boleh... [[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog donlot donlot via Download Free
6 months and 3 weeks ago.

 

Panduan Sleepwear wanita – baju tidur Satin

Panduan Sleepwear wanita baju tidur Satin. Baju tidur Satin adalah pilihan sleepwear wanita yang glamor dengan rayuan lebih daripada sepupu intim pakaian mereka, nightgown kapas. Sutera satin adalah fabrik lembut dan kaya dengan rayuan mewah yang telah memenangi hati peminat pakaian di mana-mana.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog vencouture vencouture via Malaysia Lingerie Diary
6 months and 3 weeks ago.

 

4 Tips Untuk Tangkap Gambar Ala Pakar Fotografi Bagi Blogger

4 Tips Untuk Tangkap Gambar Ala Pakar Fotografi Bagi Blogger | Hello semua!!! Rasanya saya nak kongsi cara tangkap gambar ala-ala profesional untuk para blogger yang gemar buat review makanan, produk dan sebagainya. Pernah korang tengok gambar dalam apa-apa majalah seperti National Geographic, Mangga atau...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog LokmanAmirul LokmanAmirul via Lokmanamirul.com
6 months and 3 weeks ago.

 

Selamatkah produk kesihatan dan kecantikan yang anda gunakan?

Topik wanita dan kecantikan memang tidak dapat dipisahkan, terutama kecantikan fizikal. Ini kerana kecantikan fizikal dapat diukur dan dinilai oleh orang sekeliling tanpa perlu bertegur sapa, dan kecantikan fizikal juga menjadi daya penarik yang utama oleh kebanyakan perkara. Hal ini membuatkan ramai wanita...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog sweetpearl24 sweetpearl24 via LensaKami
6 months and 3 weeks ago.

 

CARA NAK BEZAKAN CILI KERING PEDAS BIASA DENGAN EXTRA PEDAS

CARA NAK BEZAKAN CILI KERING PEDAS BIASA DENGAN EXTRA PEDAS. Bila dah biasa bergelumang dengan dapur memasak ni kita akan secara tak sengaja dapat mengenalpasti rasa rasa dari bahan masakan macam cili kering ni. Secara kasarnya cili kering ni kalau kita tengok macam sama jer semua tapi sebenarnya tak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
6 months and 4 weeks ago.

 

Rupanya 5 Makanan Ini Tidak Boleh Disimpan Dalam Peti Sejuk

Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog makan Mahamahu dan juga rakan-rakan sekalian. Selalunya orang bujang macam Maha ni memang akan buat cara mudah untuk simpan semua barang dalam peti sejuk. Tapi sebenarnya tak semua boleh simpan dalam peti sejuk rupanya baru Maha tahu. Nak tahu bahan apa jom...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Blog Bicara Makan
6 months and 4 weeks ago.

 

Tips membeli-belah untuk pakaian perkahwinan

Tips membeli-belah untuk pakaian perkahwinan. hari perkahwinan kami adalah apabila anda mesti melihat dan merasa istimewa. Sari yang mahal atau gaun putih yang indah, bunga, sempurna rambut dan solek adalah sebahagian daripada hari yang istimewa. Tetapi untuk merasa benar-benar menakjubkan dan selesa, anda...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog vencouture vencouture via Malaysia Lingerie Diary
6 months and 4 weeks ago.

 

Bagaimana untuk kelihatan mewah baju tidur Sutera secara jimat

Bagaimana untuk kelihatan mewah baju tidur Sutera secara jimat. Baju tidur Sutera sedikit gaya pakaian indah rasa lebih merosot dan luxe daripada Sutera. Dan, manakala sebahagian besar daripada kita akan senang drape diri di Sutera rumah boleh tawarkan, ia bukanlah satu pilihan yang mudah. Kami...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog vencouture vencouture via Malaysia Lingerie Diary
7 months ago.

 

5 Perkara Asas Yang Anda Perlu Tahu Sebelum Beli Rumah

Sebelum merancang untuk membeli rumah, pembeli perlu mengetahui beberapa perkara asas seperti jenis rumah, kemampuan kewangan dan urusan jualbeli.Terdapat sekitar 5 perkara asas yang perlu diberi tumpuan kepada...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Lokmanhakim96 Lokmanhakim96 via TREASURES OF THE WORLD
7 months ago.