User Profile: aienhermionie

Show pings in: English | Malay | All

 

aienhermionie

Your avatar

Real Name: aien hermionie

Member Since: 19th August 2011



Blogs:

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 1 of 2

mesin kelim brother 3034D murah

assalamualaiikumlama sudah kita tak bersua.. aien makin hari makin kelaut mood berblog. sebenarnya dah berbulan beli mesin kelim brother 3034D murah ni. aien beli kat LAZADA. mula-mula tak yakin jugak nak beli. ye lar kalau rosak ke apa mesti susah.. tapi masa tu aien memang teringin sangat nak ada mesin...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog aienhermionie aienhermionie via aien hermionie
10 months and 2 weeks ago.

 

EagleGet penganti IDM

assalamualaiikumEagleGet penganti IDM - Mesti ramai rakan-rakan diluar sana yang suka sangat download movie kan. tapi tak tau nak download guna software apa. kalau ada diantara kamu yang mengalami masalah ni jom baca entry ni sampai habis. Kalau sebut IDM mesti ramai kaki download tau. guna IDM...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog aienhermionie aienhermionie via aien hermionie
11 months and 3 weeks ago.

 

gambar kek hari jadi yang cantik

assalamualaiikumGambar kek hari jadi yang cantik - hai pembaca yang setia. terima kasih kerana masih sudi menjenguk blog aien walaupun sudah lama aien tak update blog. memandangkan sekarang sudah menjadi trend menyampaikan ucapan selamat hari lahir mengunakan aplikasi whataps jadi aien nak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog aienhermionie aienhermionie via aien hermionie
17th October 2015 7:48am

 

SYARAT-SYARAT KELAYAKAN BAGI PERMOHONAN AGIHAN BANTUAN KERAJAAN NEGERI TERENGGANU

assalamualaiikumkat sini aien printscreen syarat-syarat kelayakan untuk memohon batuan dana raya ataupun dana bakti remaja 2015. kalau nak lebih jelas boleh layari http://danattb.terengganu.gov.my/Dana Raya (ibu tunggal)Dana Raya (OKU)Dana Raya (warga...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog aienhermionie aienhermionie via aien hermionie
8th May 2015 11:09pm

 

Permohonan Dana Remaja Dan Dana Raya negeri terengganu 2015

assalamualaiikummemandangkan banyak keyword dana remaja dan dana raya yang masuk ke enjin carian blog aien jadi aien berangapan masih ramai yang belum membuat permohonan untuk dana tersebut. okew lah sebelum tu aien nak maklumkan yang dana remaja atau dana raya ni adalah untuk rakyat ataupun pengundi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog aienhermionie aienhermionie via aien hermionie
8th May 2015 10:05pm

 

aku seorang pendidik

assalamualaiikumsetelah hampir 3 bulan blog aien tampa sebarang update.. jadi agak rindu nak update blog... ada tak yang tertanya aien kat mana? aien kat mana? aien sebenar ada je.. slalu je belek-belek blog kawan-kawan.. cuma blog aien je malas nak berupdate.. kenapa malas? sebabnya aien busy...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog aienhermionie aienhermionie via aien hermionie
28th April 2015 10:07pm

 

masej tahun baru 2015

assalamualaiikumagak lama aien tak update blog.. busy je memanjang sekarang.. terima kasih pada pembaca blog aien yang tak putus-putus berkunjung walaupun lama aien tak update..harap vpn kali ni akan lebih lama bertahan.. pada tahun baru ini.. aien dengan rasa rendah diri...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog aienhermionie aienhermionie via aien hermionie
29th January 2015 11:29am

 

banjir 2014 di kemaman, terengganu

assalamualaiikumdisini aien ingin berkongsi dengan semua pembaca blog aien.. gambar rentetan daripada banjir di kemaman terengganu pada tahun 2014. hanya beberapa keping gambar sahaja dari aien selebihnya dari kawan-kawan yang berkongsi di group facebook , whatapps dan sebagai nya..

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog aienhermionie aienhermionie via aien hermionie
24th December 2014 11:46pm

 

Cara mengelakkan data internet cepat habis

assalamualaiikumCara mengelakkan data internet cepat habis: 4 Apps yg perlu diubah settings:- Facebook setting: 1- buka FB 2- pilih app settings 3- pilih video auto-play 4- pilih off/wifi only Telegram setting: 1- buka telegram klik bhgn ats sebelah kiri 2- pilih "setting" 3- pilih "when using mobile data"...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog aienhermionie aienhermionie via aien hermionie
24th December 2014 10:54pm

 

kursus remaja permata terengganu part 2

assalamualaiikumkursus remaja permata terengganu part 2 adalah sambungan daripada entry sebelum ni. yang masih belum baca boleh baca pengalaman aien di hari pertama dan kedua disini.untuk hari yang last, rollcall bermula pada pukul 4 pagi. semua peserta berkumpul.. erm ada aktiviti cam kembara malam.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog aienhermionie aienhermionie via aien hermionie
22nd November 2014 8:30am

 

MAHA 2014

assalamualaiikumMAHA 2014 telah berlansung hari ini di padang maeps, serdang. aien telah dijemput untuk menhadiri majlis perasmian MAHA 2014 pada 22/11/2014. jadi aien akan bertolak esok dari kemaman menaiki bas yang disediakan oleh pihak peladang. aien akan menginap di brisdale hotel.aien dah pernah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog aienhermionie aienhermionie via aien hermionie
21st November 2014 6:01am

 

kursus remaja permata 2014

assalamualaiikumKursus Remaja Permata 2014 - sebenarnya kursus ni dah lama dijalan kan.. tapi hari ni baru nak update. tak pe lar kan.. erm aien dari dun kijal dan ditempatkan di pupuk semangat, teluk kalong. tempat nya memang cantik ada pantai.. nanti aien share gambar-gambar kat pantai..hari...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog aienhermionie aienhermionie via aien hermionie
20th November 2014 1:18pm

 

Running Man Ep.220 eng sub

assalamualaiikumRunning Man Ep.220 eng sub best couple humanityanda peminat running man??jom tonton online atau download running man ep 220..tekan je gambar kat atas untuk menonton..nanti korang boleh pilih nak tonton online dari saluran mana..kalau aien..

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog aienhermionie aienhermionie via aien hermionie
11th November 2014 10:14am

 

hari last di ikpk kelantan

assalamualaiikum Erm hari ni adalah hari last Aien berada Kat ikpk.. Banyak pengalaman dan ilmu baru yang Aien dapat sepanjang Aien berkursus di sini.. Semarang ni duk berperang ngan perasaan sebab kejap lagi nak wat ucapan last sebagai penolong Kat sini..Semoga semuanya berjalan dengan lancer...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog aienhermionie aienhermionie via aien hermionie
6th November 2014 11:35am

 

kursus di ikpk bukit sirih

assalamualaiikum Erm hari ni me Kelantan lagi.. Aien menhadiri kursus tanaman getah anjuran risda.. Kursus ni Kat ikpk bukit sirih kelantan.. Ni adalah Kali media Aien mengikuti kursus anjuran risda... Erm tadi ramai kawan2 baru..tak de plak jumpa kawan2 yang pernah hadiri kursus ni.. Masa Kali...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog aienhermionie aienhermionie via aien hermionie
3rd November 2014 8:02pm

 

kursus remaja permata terengganu

assalamualaiikumkursus remaja permata terengganu-erm dalam seminggudua nie banyak keyword yang datang blog aienuntuk entry dana remaja ni .. ada tak diantara korang yang akanmenyertaikursus ni yang bermula 2hb dan berakhir pada 4hb oktober yang bertempatdi Teluk Kalong? kalau ada...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog aienhermionie aienhermionie via aien hermionie
2nd October 2014 1:01am

 

Maaf Jika Aku Tak Sempurna - baca novel online

assalamualaiikumMaaf Jika Aku Tak Sempurna sedang ditayang di saluran TV3mengantikan drama rindu awak 200%. Sinopsis Maaf Jika Aku Tak SempurnaMelina adalah seorang gadis kota yang baru meningkat dewasa. Kehidupannya dipenuhi dengan perkara yang mengasyikkan sehingga dia lupa akan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog aienhermionie aienhermionie via aien hermionie
27th September 2014 6:54pm

 

bangkai di dalam rumah

assalamualaiikumBangkai di dalam rumah | petang tadi bila nak masuk je dalam bilik mestibau busuk.. habis bilik aien geledah cari.. tapi bau kat area nak masuk je.. memang busukje bau cam ta*k.. haha.. cari-cari gak telur kenduri kot-kot terlupa nak makantapi tak de..

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog aienhermionie aienhermionie via aien hermionie
26th September 2014 9:00pm

 

Running Man Ep.213 eng subtitle

assalamualaiikum IT'S OKAY THAT CHAEBOL anda peminat running man??jom tonton online atau download running man ep 213..tekan je gambar kat atas untuk menonton..nanti korang boleh pilih nak tonton online dari saluran mana..kalau aien.. aien biasa pilih vimeo..lepas dah tekan play..nanti dia...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog aienhermionie aienhermionie via aien hermionie
23rd September 2014 10:10am

 

Cabaran 30 Hari # Hari 4 : Buku Kegemaran Anda

assalamualaiikumBuku Kegemaran Anda - aien memang peminat setia novel. dulu-dulu masa sekolah suka kumpul novel. banyak lar jugak novel yang aien kumpul.. tapi sekarang ni novel-novel tu semua ada ngan cik anie aien.. antara koleksi yang aien ada ialahharry potter versi melayu..versi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog aienhermionie aienhermionie via aien hermionie
22nd September 2014 12:22pm