User Profile: MOHD79

Show pings in: English | Malay | All

 

MOHD79

Your avatar

Real Name: Mohamad Adzis

Member Since: 1st June 2018



Blogs:

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 1 of 1

MAKANAN YANG PERLU DIMAKAN JIKA ANDA ADA RESDUNG

DIET RESDUNGTahun 2003,aku dah start jadi penghidap resdung tegar. Macam pengidap lain la,aku bangun pagi je dah terbersin-bersin sampai tak cukup nafas.Mata aku asyik gatal,kepala pun gatal asyik nak garu. Tahap resdung aku ni,bila letak je sambal kat lidah terus tangkap 1 kepala dia punya gatal.Tu belum...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog MOHD79 MOHD79 via CARA HILANGKAN JERAWAT DENGAN SELAMAT
1 month and 2 weeks ago.

 

Apa Itu Resdung?

[Hidung baru Ajai bernilai RM28,000!]TAKUT RESDUNG MAKIN MEREBAK😱😱Bayangkan Kos cecah PULUHAN RIBU kalau biarkan resdung kita tanpa ikhtiar untuk berubat!GEJALA RESDUNG(SINUSITIS)• Hidung selalu tersumbat• Lender dari hidung dan tekak• Sakit atau rasa berat muka terutama kawasan diantara mata•...

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog MOHD79 MOHD79 via CARA HILANGKAN JERAWAT DENGAN SELAMAT
1 month and 3 weeks ago.

 

CARA KECUTKAN JERAWAT DENGAN CEPAT BERKESAN TANPA GUNA AGEN PENGECUT JERAWAT YANG...

BUKAN SOMBONG TAPI RASA _________"Tak pernah ada perasaan macam ni.Series cakap.Dulu aku ibarat tak wujud kat dunia ni.Selalu nak sembunyikan diri je.Aku nak jugak jadi macam orang lain yang menonjol,yang boleh show off kat khalayak ramai.Tapi muka aku yang berbonjol merah ni buat aku tak layak.Aku dah cuba...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog MOHD79 MOHD79 via CARA HILANGKAN JERAWAT DENGAN SELAMAT
3 months ago.

 

Lepas Anda guna, Gerenti 19 jenis masalah kulit muka akan selesai

JAGA-JAGA! Kulit muka anda mungkin akan mengalami masalah muka berjerawat,kusam,jeragat dan kedut yang lebih teruk jika anda tidak membaca kisah ini sehingga habis. Adakah anda antara ciri-ciri seperti berikut :Jika anda adalah antara ciri-ciri yang dinyatakan di bawah, ini...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog MOHD79 MOHD79 via CARA HILANGKAN JERAWAT DENGAN SELAMAT
3 months and a week ago.

 

#Tips kulit menten lembab,segar dan healing cara PANTASSSSSSS

#Tips kulit menten lembab,segar dan healing cara PANTASSSSSSSApa yang aku share ni mmg TERBUKTI.Kalau nak,buat.Kalau tak.percaya,scroll je jangan baca dah.Aku dah bagitau, korang perlu ilmu yang betol kalau nak dapat effeknya...Cenggini,bila malam,korang cuci muka pastu apply serum,pastu korang tido...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog MOHD79 MOHD79 via CARA HILANGKAN JERAWAT DENGAN SELAMAT
3 months and 2 weeks ago.

 

JERAWAT HILANG 200% LEBIH LAJU GUNA KAEDAH NI

JERAWAT HILANG 200% LEBIH LAJU GUNA KAEDAHNIMacam mana nak bagi jerawat anda lebih cepat dimusnahkan bila guna skincare. Kalau anda tak tau pasal ni,anda buang masa menggunakan skincare. Opssss!Lupa nak.sebut,skincare berkimia tak termasuk tau sebab dia memang musnahkan jerawat sekali dengan sitem...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog MOHD79 MOHD79 via CARA HILANGKAN JERAWAT DENGAN SELAMAT
3 months and 2 weeks ago.

 

JERAWAT yang buat onar kat muka dia?

Ingat lagi tak iklan sabun kat tv masa drama petang ada sebut HAPUSKAN BAKTERIA.Lalalala(Sambung skrip sendiri ye..So..Cammana nak bunuh bakteria???Sebelum tu saya tau sis semua cantik-cantik belaka..Tak ada pun wanita yang tak cantik..Semua cantik macam princes Cinderella..Tuhan ciptakan semua wanita...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog MOHD79 MOHD79 via CARA HILANGKAN JERAWAT DENGAN SELAMAT
3 months and 2 weeks ago.

 

[WAJIB BACA] 12 PETUA UNTUK KELIHATAN KEKAL CANTIK

Rahsia Gadis Mengekalkan Keayuan Semulajadi1. Menjagakejelitaan semulajadi(natural beauty) dengan tidakmemakai bahan-bahan luaran tetapi menjagaemosi, fizikal dan mental. Gunakan masa untuk perkara yang berfaedah dan tentukan wawasansecara objektif, jangan banyak angan-angan.Tidur awal setiap malamdan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog MOHD79 MOHD79 via CARA HILANGKAN JERAWAT DENGAN SELAMAT
3 months and 2 weeks ago.

 

(VIRAL) 6 Cara Menghilangkan Bekas Jerawat Dengan Cepat Dan Mudah. Nombor 1 3 Tu Wajib...

(VIRAL) 6 Cara Menghilangkan Bekas Jerawat Dengan Cepat Dan Mudah. Nombor 1 3 Tu Wajib Amalkan !! 6 Cara Menghilangkan Bekas Jerawat Dengan Cepat Dan Mudah. Nombor 1 3 Tu Wajib Amalkan !! Bagi sesetengah orang yang mempunyai masalah jerawat, anda mungkin telah berjaya mengatasinya. Tahniah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog MOHD79 MOHD79 via CARA HILANGKAN JERAWAT DENGAN SELAMAT
3 months and 2 weeks ago.

 

PETUA KECUTKAN JERAWAT GUNA UBAT ASPIRIN

KRIM JERAWAT ABIS BILA TIME NAK GUNA?"Ina lupa yang krim tu dah abis..Memang planning nak gi Tesco beli kat kedai jamu kak Ita..Bila malam nak guna,aiyoyo..kosong dah bekas.Mampuih la kalau tak sapu malam ni esok mau bengkak gila jerawat ni.Dah la kat atas bibir"Kata Ina kat Housematenya Zulaika."Tak pe...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog MOHD79 MOHD79 via CARA HILANGKAN JERAWAT DENGAN SELAMAT
3 months and 3 weeks ago.

 

PETUA KECUTKAN JERAWAT GUNA UBAT ASPIRIN

KRIM JERAWAT ABIS BILA TIME NAK GUNA?"Ina lupa yang krim tu dah abis..Memang planning nak gi Tesco beli kat kedai jamu kak Ita..Bila malam nak guna,aiyoyo..kosong dah bekas.Mampuih la kalau tak sapu malam ni esok mau bengkak gila jerawat ni.Dah la kat atas bibir"Kata Ina kat Housematenya Zulaika."Tak pe la...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog MOHD79 MOHD79 via CARA HILANGKAN JERAWAT DENGAN SELAMAT
3 months and 3 weeks ago.

 

SELAIN DARI MINUM,YAKULT JUGA BOLEH ATASI JERAWAT

NI RAHSIA SAYASebelum ni saya bagi tips kecut #jerawat guna aspirin.Ada jugak tips makanan apa yang pantang untuk di"soru"Dalam banyak kaedah,saya suka guna air yakult.Hehe.Terpaksa la saya share jugak.Dulu saya rajin buat...tapi sekarang dah tak buat.Tau tak,dengan yakult,korang boleh settlekan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog MOHD79 MOHD79 via CARA HILANGKAN JERAWAT DENGAN SELAMAT
3 months and 3 weeks ago.

 

14 TEKNIK CLOSE SALE PALING BERKESAN-100%GEERREENNTII

14 TEKNIK CLOSE SALE PALING BERKESAN-100%GEERREENNTIIDulu mungkin tiap kali anda berurusan dengan customer,Anda akan menangis sebab customer tak minat nak beli.LEPAS anda baca cara-cara close sale kat bawah,GERENTI sales anda KeBABOOMPARA PENJUAL di Online pasti tau macam mana rasanya bila jawab semua...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog MOHD79 MOHD79 via CARA HILANGKAN JERAWAT DENGAN SELAMAT
3 months and 3 weeks ago.

 

KISAH SEDIH SAYA BERJERAWAT TERUK

KISAH SEDIH SAYAMungkin kisah saya sama macam awak.Kalau awak juga ditempat saya,saya yakin awak akan rasa perkara yang sama.Bukan maksud saya hendakkan simpati tapi sekadar berkongsi pengalaman saya.Mungkin ia akan berguna buat awak pada waktu sekarang atau akan datang.Semoga awak berada pada tempat yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog MOHD79 MOHD79 via CARA HILANGKAN JERAWAT DENGAN SELAMAT
3 months and 3 weeks ago.

 

MASALAH BILA GUNA FOUNDATION

PROBLEM] utama bila guna foundation yang tak best ialah_______ Kami tau bukan salah anda tak pandai make up atau tak pernah pergi kelas make up TAPI sebab Foundation yang digunakan tak cukop syarat.MAKSUDNYA foundation tu yang tak kualiti dan bahan2 dalam dia ala kadar[MUNGKIN NAK JIMAT KOS]Dan kalau...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog MOHD79 MOHD79 via CARA HILANGKAN JERAWAT DENGAN SELAMAT
4 months ago.

 

CARA MUDAH JAGA MUKA

CaraJaga MukaWajah adalah mencerminkan diri anda. Jika wajah anda kelihatan bersih dan berseri, ianya dapat menunjukkan daya keterampilan diri anda. Ianya adalah anugerah Allah yang tidak ternilai, jadi kita perlulah menjaganya dengan baik. Tetapi bagaimanakah kita dapat menjaga muka kita?

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog MOHD79 MOHD79 via CARA HILANGKAN JERAWAT DENGAN SELAMAT
4 months ago.