Welcome to the home of Malaysian blogs!

Show pings in: English | Malay | All

Recent Referrers

 

Fresh Pings

Kad Raya Di Bulan Syawal 2017

Kad Raya Di Bulan Syawal 2017Assalammualaikum..Ini adalah Kad Raya ketiga yang aku terima untuk tahun 2017 ini hehehe, Kad Raya ini datangnya dari Blogger Nina Ahmad dan kad raya ni sampai pada 3 Syawal yang lalu. Terima Kasih pada Nina kerana sudi mengirimkan kad raya pada saya. Sorry gambar tak berapa...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via Miss BaNu StoRy
3 hours and 55 minutes ago.

 

‘Pengemis’ Sudah Tinggalkan Sabah kali kedua

Berita Selanjutnya Suara Masyarakat Sabah KOTA KINABALU: Pasangan yang dipercayai suami isteri yang menimbulkan kegusaran serta tandatanya di kalangan penduduk bandaraya Kota Kinabalu difahamkan telah meninggalkan negeri ini secara sukarela ke Kuala Lumpur untuk kali kedua pada 26 Jun lalu. Ketua Polis...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog djkupang djkupang via Suara Masyarakat Sabah
6 hours and 16 minutes ago.

 

Buat Duit Dengan Simcard Tronexus Dan Menang Kereta BMW 330E Sport

Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog makan Mahamahu dan juga rakan-rakan sekalian. Tipu kalau ada yang kat sini tak gunakan telephone bimbit betul tak. Kalau tak yang smartphone pun tapi tetap telephone yang perlukan simcard. Istimewa kali ni simcard ini boleh jana pendapatan sampingan kepada...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Blog Bicara Makan
7 hours and 24 minutes ago.

 

Siri Monumen Bersejarah Negeri Kelantan – Masjid Kg. Laut

Masjid Kg Laut merupakan sebuah masjid yang terletak di jajahan Kota Bharu, Kelantan. Ia terletak di Nilam Puri berhadapan dengan Berikut adalah ringkasan artikel-artikel menarik daripada PanduanPercuma.info pada kemaskini kali ini... Sila lawat PanduanPercuma.info untuk lanjutan artikel. Terima kasih..

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog tokjogho tokjogho via Sumber Info dan Panduan Percuma
9 hours and 20 minutes ago.

 

Gara-gara janda tak balik beraya di Kota Kinabalu

Berita Selanjutnya Suara Masyarakat Sabah KOTA KINABALU: Polis menahan seorang lelaki selepas dipercayai mengamuk dan mengugut hendak membunuh dua anak perempuannya di sebuah rumah di Kampung Suang Prai, Manggatal pada Selasa. Ketua Polis Bandaraya Kota Kinabalu ACP M. Chandra berkata dalam kejadian...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog djkupang djkupang via Suara Masyarakat Sabah
10 hours and 42 minutes ago.

 

Kyoto Mishima Day 8: Shinkansen Beautiful Mishima (Part 1)

My 2016 Japan travelogue so far: Osaka Day 1: Ana Crowne Plaza Sennichimae Doguyasuji Osaka Day 2: Osaka Station, Kuromon Market Dotonbori Nara Day 3: Todai-ji, Cheeky Deer Fall Foliage Osaka + Kyoto Day 4: Nishiki Market Len Kyoto Kawaramachi Kyoto Day 5: Kiyomizu-dera,... ...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog CheCheh CheCheh via Che-Cheh
14 hours and 8 minutes ago.

 

Tonton online hero seorang cinderella episod akhir 24

Episod yang terakhir dalam Hero seorang cinderella. Adakah medina akan berbaik dengan puteri yang sebelum ini telah banyak melukakakan hati medina. Pelik sekali Ian dan ibu backup pulak dengan puteri... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
15 hours and 22 minutes ago.

 

7 Konsep Tudung Islamik

7 Konsep Tudung IslamikAssalammualaikum..Dekat pasaran sekarang, ada pelbagai jenis tudung, dan terdapat pelbagai fesyen dan style pemakaian tudung sekarang ni. Hayati gambar diatas dan fikirkan adakah 7 konsep tudung islamik tersebut diguna pakai oleh kita atau tidak. Moga entry ini bermanfaat buat kita...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via Miss BaNu StoRy
16 hours and 24 minutes ago.

 

Baju baby newborn romper cotton

Apa yang bestnya baju baby romper cotton ni ialah ianya one piece. Time nak pakai senang nak cari. Tak perlu nak cari baju lepas tu nak match dengan seluar bagai. Material cotton confirm selesa baby pun tak lah ruam. Bila peluh memang serap peluh dan comfortable nak pakai bila cuaca panas. Yang paling best...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Blog mummy baby (' : ')
19 hours and 16 minutes ago.

 

Moobaan Thai, Taman Desa, KL

I wanted to satisfy my Thai food cravings before our Scotland holiday. We headed to Moobaan Thai in Taman Desa with one half of BabySumoKids in tow.It started raining as soon as we arrived at the restaurant... perfect weather for a bowl of piping hot tom yum. The menu here comprises of salads, noodles,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog babysumo babysumo via GoodyFoodies
19 hours and 26 minutes ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »