Welcome to the home of Malaysian blogs!

Show pings in: English | Malay | All

 

Topic Of The Week

What do you do over the weekend?

We had a string of long weekends last week. What did you do? Tell us about it and tag 'weekend' to get featured here!

Responses:

 

Fresh Pings

RASAI KESEDAPAN DAN KEHANGATAN MAKANAN BERSAMA BON CHILI

hai assalammualaikumBon Chili Spicy Sprinkle Level 15 OriginalSarapan Pagi Roti Telur Bersama Bon Chili - Haritu nad ada dapat Bon Chili daripada rakan blogger, masa tu dia la yang tolong hantar durian crepe. Pertama kali nampak produk Bon Chili ni, sesuai untuk mereka yang suka makan pedas, nak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
8 hours and 8 minutes ago.

 

Koh Samui Revisited | Another day another ride... syoknya bercuti di pulau!

Koh Samui Revisited | Another day another ride... syoknya bercuti di pulau! | Selepas bersantai di hotel, pulangkan motor aku checked-out dan berpindah ke Green Guesthouse di tengah bandar Chaweng. Tujuannya, dah malam terakhir ni nak lepak di pantai yang lebih happening and enjoy the night.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ruggedmom2 ruggedmom2 via Ruggedmom.com
17 hours and 7 minutes ago.

 

KFC CRISPY TENDERS DUNK DIP, CICAH, CELUP DAN MAKAN

hai assalammualaikumKFC Crispy Tenders Dunk Dip - Haritu nad cuba makan menu baru KFC iaitu KFC Crispy Tenders Dunk Dip. Balik dari shopping barang anak dekat warehouse sale baby, mesti la lapar. Anak cakap nak makan KFC (mommy tak kisah pun ). Demi anak, daddy turutkan jua..hahaa. Jadi,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
17 hours and 48 minutes ago.

 

ADAKAH GOLONGAN AUTISME MEMPUNYAI NAFSU?

ADAKAH GOLONGAN AUTISME MEMPUNYAI NAFSU? Kecoh minggu ni seorang remaja autisme berumur 22 tahun (lelaki) di tahan polis kerana di dakwa mencabul seorang perempuan. Ramai aktivis Autisme bangkit bersuara isu ni.. ramai juga orang awam yang tidak memahami tentang autisme mempertikaikan macam macam...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
19 hours ago.

 

Kasih Juju | JDT Blogger

Kasih JujuJDT Blogger

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog jmbelog jmbelog via #JMBELOG
19 hours and 33 minutes ago.

 

Baca Sampai Lebam

Baca Sampai Lebam - Blog ini diwujudkan sebagai backup resensi Cik Pah di Goodreads. Segala pandangan dibuat berdasarkan apa yang Cik Pah rasa. Sebenarnya lebih kepada ringkasan cerita dan ada kalanya terlebih terdedah jalan ceritanya supaya Cik Pah dapat ingat apa yang dibaca.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog jmbelog jmbelog via #JMBELOG
19 hours and 49 minutes ago.

 

SINOPSIS VILA GHAZARA

Drama bersiri Vila Ghazara terbitan produksi Excellent Pictures Sdn Bhd. Membariskan pelakon seperti Syukri Yahaya, Azira Shafinaz, Mustapha Kamal, Haleeda Mazlin, Aidil Aziz, Hafeez Mikail dan ramai lagi. Drama 40 episod ini diarahkan oleh Feroz Kader. Mula bersiaran mulai 17 September ini, setiap Isnin...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog jmbelog jmbelog via #JMBELOG
20 hours and 33 minutes ago.

 

Philips Memperkenalkan All-In-One Multicooker Baharu Bersama Chef Sidney Kan

Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog makan Mahamahu dan juga rakan-rakan sekalian. Siapa sini antara pengguna dan peminat produk dari Philips? Yerrr kita geng sebab Maha suka produk Philips ini kerana mereka termoden dan terkini dengan reka bentuk yang lebih menarik dan memudahkan. Kalau...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Maha Mahu Makan
22 hours and 41 minutes ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »