Welcome to the home of Malaysian blogs!

Show pings in: English | Malay | All

 

Topic Of The Week

Favourite or most memorable photo that you've taken?

Share your favourite or most memorable picture that you' taken and tag 'Photography' to be featured here!

Responses:

 

Fresh Pings

Bersama 10 Selebriti Hebat Di COSMOPOLITAN Fun Fearless Life 2018

Bersama barisan panel dan selebriti terkenal tanah air yang akan berkongsikan tip untuk tampil lebih bergaya dan trendy, inspirasi dan pengalaman hebat dalam hidup, nasihat untuk kerjaya yang kamu impikan, serta idea untuk gaya hidup sihat. Tiba masanya untuk kamu serlahkan keterampilan dan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Dunia Penuh Gosip
8 hours and 21 minutes ago.

 

Promosi Barangan Bayi Jauh Lebih Murah Dan Menjimatkan

Dengan taraf hidup yang semakin meningkat, menjaga anak-anak hari ini boleh menjadi sangat mahal. Tetapi demi memberikan yang terbaik buat anak dan juga segala keperluan lengkap tanpa terjejas itu semua tiada masalah. Tapi sekarang ada peluang untuk berbelanja dengan berhemat dan masih mendapat kualiti...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Dunia Teknologi Di Hujung Jari
10 hours and 44 minutes ago.

 

Cara Semak Kelayakan 'Free Speed Upgrade' Unifi Streamyx

Anda pengguna Streamyx macam saya tak? Jika ya, dah tahu pasal free speed upgrade dari Telekom Malaysia (TM) tak? Dah semak ke samada layak atau tak? Dah tengok samada di tempat anda ada kemudahan free speed upgrade untuk Streamyx? Aha, jika belum, anda boleh membuat semakan dan seterusnya pendaftaran...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRULHASSAN.COM
13 hours and 40 minutes ago.

 

Smartphone Honor 7 Pada Harga Diskaun Kontest Fotografi Honor 10

Nak smartphone Honor dengan harga diskaun? Aha, ini peluang anda untuk cepat-cepat dapatkan harga promosi diskaun menarik smartphone Honor di laman web rasmi HiHonor. Tawaran menarik ini adalah untuk bulan Julai 2018, melibatkan harga lebih murah untuk Honor 7. Selain itu, anda boleh dapatkan harga diskaun...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRULHASSAN.COM
14 hours and 58 minutes ago.

 

Episod 9 Hingga 14 Drama Andainya Takdir 2

Sinopsis Episod 9 Hingga 14 Drama Andainya Takdir 2Drama Andainya Takdir 2 yang disiarkan di TV3 dah nak masuk episod ke 15 dah, sekejap saja dah nak habis drama ini yang mempunyai 20 episod. Antara pelakon drama Andainya Takdir 2 ini adalahShukri Yahaya, Nina Iskandar, Puteri Balqis, Mas Khan,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via DaRi HaTi Miss MuLaN
16 hours and 4 minutes ago.

 

8 Foto Cantik Nadiyah Shahab, Bakal Isteri Ben Ali

Nadiyah Shahab. Anda kenal dengan nama pelakon cantik berasal dari Singapura ini? Jika anda mengikut drama-drama Encik Suami Mat Salih Celup, Mr. Hijab dan terbaru Shah Zam, tentu kenal dengan wajah seakan-akan anak patung ini. 8 Foto Cantik Nadiyah Shahab, Pelakon Dari Singapura Bakal Isteri Ben Ali...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRULHASSAN.COM
16 hours and 42 minutes ago.

 

VIRAL! PENGASUH PEDOPHILIA LESBIAN JADIKAN ANAK ASUHAN MANGSA

VIRAL! PENGASUH PEDOPHILIA LESBIAN JADIKAN ANAK ASUHAN MANGSA. Belum reda isu pengasuh yang menyebabkan kematian seorang bayi 5 bulan kemudian sembunyikan pulak mayat baby tu dalam peti ais rumah dia.. Bagi alasan kat parents budak tu baby tu ada orang yang mengaku bapak dia datang ambil. Mati mati orang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
19 hours and 14 minutes ago.

 

Shopee’s Electronics Expo 2018 - Up to 90% Discounts on Over 1000 Electronic Products

Shopee’s Electronics Expo 2018 - Up to 90% Discounts on Over 1000 Electronic ProductsLet me tell you when would be the best time to shop online for your favourite electronic products. It would be on Shopee’s platform this 23rd to 26th July 2018! Why’s that? Shopee’s Electronics Expo - Lowest Price...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog isaactanjs isaactanjs via Isaactan.net | Events • Food • Tech • Travel
19 hours and 35 minutes ago.

 

Bazaar of Hope @ CITTA Mall Happening This Weekend!

Bazaar of Hope @ CITTA Mall this Weekend!Bazaar of Hope, what a name. With it comes a weekend of activities held at CITTA Mall organised by the Sunway Damansara Metro Lions Club. Happening this 21st and 22nd July 2018, the event is a collaboration with the sponsored LEO Clubs – Leo Club of Sunway...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog isaactanjs isaactanjs via Isaactan.net | Events • Food • Tech • Travel
20 hours and 30 minutes ago.

 

Buat FBLive-Macam mana nak tolong diri sendiri?

Oleh : Iryani AhmadBismillahirrahmanirrahimSemalam kan, buat pertama kalinya dapat buat FB LIVE. Perasaannya masa mula-mula nak buat tu teruja, sebab ramai komen nak join tengok, FB baru buat tak sampai sebulan, ada 100 komen campur yang mesej dan whatsapp dah tanya soalan macam-macam, terasa seperti...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog idzaney idzaney via Kembara Ummi
21 hours ago.

 

Sikap positif ibu hasilkan anak yang hebat

Doa ibu adalah mustajab. Positif ibu maka positif lah anak. Sebagai ibu penting bagi anda bersikap positif atau anak anda akan jadi apa.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
22 hours and 29 minutes ago.

 

Jadikan Kerja Mengisar Lebih Seronok Di Rumah Bersama Keluarga Dan PHILIPS

Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog makan Mahamahu dan juga rakan-rakan sekalian. Sekarang ni cuaca panas tropika melanda Malaysia dan minuman sejuk sentiasa menjadi pilihan. Mahupun orang dewasa, kanak-anak biasa mendapatkan kelegaan apabila menikmati minuman sejuk bila cuaca panas terik.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Maha Mahu Makan
23 hours and 27 minutes ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »